Hulpmiddelen online kopen

4.50% korting

Medipoint

https://www.medipoint.nl/producten/lenen.html

Sorry, er is iets misgegaan met het verzoek. Probeer het opnieuw. Filters Wis filters. Aanschafmogelijkheden

1.25% korting
undefined korting

Hulpmiddelen koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/hulpmiddelen
Gevonden in: Blokker kortingscode

Bestel je Hulpmiddelen tegen de scherpste prijs op Blokker.nl. Op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, morgen in huis!

1.00% korting
undefined korting

Hulpmiddel kopen? Alle Hulpmiddelen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/hulpmiddelen/14708/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Hulpmiddel? Hulpmiddelen koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis

Stappenplan hulpmiddel aanvragen bij gemeente | Hulpmiddelen ...

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/hulpmiddelen/stappenplan

Die worden meestal vergoed door de gemeente. Hieronder staat een stappenplan om de aanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Woont u in een zorginstelling, zoals een verpleeghuis of instelling voor gehandicaptenzorg? Kijk dan bij hulpmiddelen bij Wlz-zorg. 1. Aanvraag.

440 medische hulpmiddelen in Nederland - ZorgkaartNederland

https://www.zorgkaartnederland.nl/medisch-hulpmiddel

440 medische hulpmiddelen in Nederland7.7. 7. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 440 medische hulpmiddelen in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle medische hulpmiddelen in Nederland is een 7.7 op basis van 832 waarderingen.

Vergoeding hulpmiddelen - Zorgwijzer

https://www.zorgwijzer.nl/faq/vergoeding-hulpmiddelen

Een groot aantal hulpmiddelen worden via basisverzekering vergoed. Welke dat zijn, staat vermeld in het Reglement Hulpmiddelen (voorbeeld van verzekeraar DSW). In het regelement staan ook de voorwaarden die horen bij de vergoeding, bijvoorbeeld omtrent de maximum vergoeding, de eigen bijdrage, de gebruikstermijnen en de kwaliteitseisen.

Hulpmiddelen voor hulpbehoevenden en Zorg & Welzijn.

https://hulpmiddelenzaak.nl/

Naast hulpmiddelen voor in het huis vindt u in onze webshop ook hulpmiddelen die u helpen om uw mobiliteit te behouden. Denkt u hierbij aan hulpmiddelen voor bij het autorijden, maar uiteraard ook aan een rollator of wandelstokken.Ook bieden wij u een ruim assortiment aan zorghulpmiddelen met betrekking tot tuinieren.Hulpmiddelenzaak.nl is dan ook het adres als het gaat om hulpmiddelen ter ...

Welkom | Starten Met Hulpmiddelen | ApotheekZorg Hulpmiddelen

http://startenmethulpmiddelen.nl/

Welkom bij ApotheekZorg Hulpmiddelen. Via deze site helpen we u graag verder voor zaken rondom medische hulpmiddelen zoals diabetes-, incontinentie- en wondmateriaal. Voor bestellingen en vragen rondom drinkvoeding verwijzen we u door naar startenmetdrinkvoeding.nl . Maak hieronder uw keuze om verder te gaan.

Nieuws | Kersten Hulpmiddelen

https://kerstenhulpmiddelen.nl/nieuws/

Kersten Hulpmiddelen mag na het gunnen van een Europese aanbesteding vanaf dit jaar ook mobiliteitshulpmiddelen met bijhorende service in opdracht van het UWV door heel. LEES MEER > 29 maart 2022. Kersten Hulpmiddelen genomineerd voor verkiezing beste leerbedrijf 2022. Kersten Hulpmiddelen is één ...

Hulpmiddelen - patientenfederatie.nl

https://www.patientenfederatie.nl/over-de-zorg/hulpmiddelen

Hulpmiddelen maken het leven met een (tijdelijke) beperking makkelijker en zorgen ervoor dat je (weer) mee kunt doen. De meeste mensen denken bij medische hulpmiddelen al snel aan een rolstoel, bril of gehoorapparaat. Maar er zijn veel meer soorten hulpmiddelen. Zoals een personenalarmering, bordverhoger, elastische kous of driewielfiets.

Hulpmiddelen | UWV | Particulieren

https://www.uwv.nl/particulieren/voorzieningen/voorzieningen-werk/detail/hulpmiddelen

Hulpmiddelen. Misschien heeft u een hulpmiddel op uw (toekomstige) werkplek nodig om uw werk goed te kunnen doen. Deze hulmiddelen zijn meestal niet bij een bedrijf aanwezig en kunt u meenemen naar een andere plek. Voorbeelden van hulpmiddelen zijn: Communicatiehulpmiddelen. Meubilair. Orthopedische werkschoenen.

Hulpmiddelen | Aafje.nl

https://www.aafje.nl/zorg-van-aafje/thuiszorg-2/hulpmiddelen

Hulpmiddelen. U kunt bij Aafje terecht voor het kopen, huren of lenen van hulpmiddelen voor behandeling, verpleging, revalidatie of zorg. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig? Bijvoorbeeld krukken, een rolstoel, een hoog-laagbed of bedklossen. Dan kunt u terecht in onze thuiszorgwinkels, uitleenpunten of webwinkel.

Hulpmiddelen - Over palliatieve zorg

https://overpalliatievezorg.nl/zorg-en-hulp/hulpmiddelen

Hulpmiddelen. Als je minder kracht hebt, of om andere redenen bepaalde handelingen niet (goed) meer kunt, kunnen hulpmiddelen erg handig zijn. Je kunt ze lenen, huren en/of kopen bij thuiszorgorganisaties. De wijkverpleegkundige of ergotherapeut kan je er goed over adviseren. Opslaan.

Hulpmiddel nodig? Bekijk welke wij vergoeden - IZA

https://www.iza.nl/vergoedingen/hulpmiddelen

Hulpmiddelen. Heeft u een hulpmiddel nodig? Bijvoorbeeld een bril, gehoorapparaat, steunzolen of incontinentiemateriaal? Dan vertellen we u graag meer over uw vergoeding. Oren en ogen. Advies voor een gehoorapparaat (audiologische zorg) Bril tot 18 jaar; Bril vanaf 18 jaar; Hoortoestellen (gehoorapparaat)

Hulpmiddelen | Kennisplein Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/eten-en-drinken/hulpmiddelen

hulpmiddelen bij drinken: meestal speciale bekers, kommen en glazen. Voorbeelden zijn bekers met extra oren, een tuit of een antilekdeksel. Om vallen te voorkomen bestaan er bekers met een verzwaarde bodem of standaards voor bekers. Voor het warmhouden worden dubbelwandige bekers gebruikt. Maar ook (ingebouwde) rietjes zijn al genoeg voor ...

Is een mobiele seniorentelefoon iets voor mij?

https://www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl/blog/post/is-een-mobiele-seniorentelefoon-iets-voor-mij

Ook wanneer u een dagje ouder wordt, wilt u met de tijd meegaan. Mobiele telefoons zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken en eerlijk is eerlijk, het is erg handig om altijd en overal bereikbaar te zijn of in de gelegenheid te zijn anderen te contacten. Maarja, al die knopjes en opties…u ko

Hulpmiddelen | Icare

https://www.icare.nl/winkel_en_hulpmiddelen/hulpmiddelen.aspx

Winkel en hulpmiddelen. Hulpmiddelen. Contact in de wijk. Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

≥ Vind hulpmiddelen in Verpleegmiddelen op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/diversen/verpleegmiddelen/q/hulpmiddelen/

sta op stoel Bezorgd Garantie oa fitform doge vanaf €500. Sta-op-stoel te koop (relaxzetel, opsta stoel) prijs: vanaf 500,- merken oa: doge en fitform. Bres hulpmiddelen verkoopt, reinigt. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 500,00 Vandaag. Bres hulpmiddelen Arnhem.

Hulpmiddelen | UWV | Particulieren

https://www.uwv.nl/particulieren/voorzieningen/voorzieningen-zelfstandige/detail/hulpmiddelen

Hulpmiddelen. Misschien heeft u een hulpmiddel op uw (toekomstige) werkplek nodig om uw werk goed te kunnen doen. Deze hulpmiddelen zijn meestal niet bij een bedrijf aanwezig en kunt u meenemen naar een andere plek. Voorbeelden van hulpmiddelen zijn: Communicatiehulpmiddelen. Meubilair. Orthopedische werkschoenen.

Hulpmiddelen - Per Saldo

https://www.pgb.nl/themas/aanvraag-van-een-pgb/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om eigen regie te hebben over benodigde zorg, hulpmiddelen en woningaanpassingen. De vraag van de hulpvrager centraal staan. En keuzevrijheid en toereikende tarieven zijn onmisbaar. Uit onderzoek van Support Magazine (2-2020, lezerspanel, 55 deelnemers goed voor 105 rolstoelen, ¾ verstrekt ...

Hulpmiddelen palliatieve zorg

https://palliaweb.nl/overzichtspagina-hulpmiddelen

Overzichtspagina met praktische hulpmiddelen om in te zetten bij palliatieve zorg. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan implementatiehandreikingen, folders, video’s, formulieren en gesprekwijzers. De pagina biedt filtermogelijkheden waardoor het vinden van een passend hulpmiddel wordt vergemakkelijkt.

Welkom - Mijn Hulpmiddelenwinkel

https://www.mijnhulpmiddelenwinkel.nl/

Hulpmiddelen bestellen. Bestel direct online via ons bestelformulier. Hulpmiddelen bestellen Mijn Hulpmiddelenwinkel. Bij Mijn Hulpmiddelenwinkel kunt u terecht voor al uw hulpmiddelen voor diabeteszorg, wond- en compressiezorg, medische voeding, incontinentie en katheters. Meer informatie ...

Uitleen van hulpmiddelen

https://www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl/uitleen-van-hulpmiddelen

Indien u hulpmiddelen met spoed nodig heeft buiten de openingstijden van onze thuiszorgwinkel, neemt u dan contact op per e-mail info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl (We reageren hier normaal gezien vrij snel op) of spreekt u de voicemail in op telefoonnummer: 0493-314 860.

Voorbeelden van hulpmiddelen in de thuiszorg | Zuster Jansen

https://www.zusterjansen.nl/blog/hulpmiddelen-in-de-thuiszorg/

Onder medische hulpmiddelen verstaan we de klassieke oplossingen voor ondersteuning thuis. Steunkousen tegen spataderen bijvoorbeeld. Of rollators, krukken, toiletverhogers en rolstoelen. Een ander voorbeeld voor in bed is de ‘papegaai’. Ook wel bekend als de ‘bedheffer’. Daarmee kunt u zichzelf in bed makkelijker optrekken of verplaatsen.

Hulpmiddelenplus – hulpmiddelenplus.nl

https://hulpmiddelenplus.nl/

Over de winkel. Hulpmiddelenplus B.V. Poeldonkweg 5 5216 JX, 's-Hertogenbosch Nederland T (085) 060-6690 E info@hulpmiddelenplus.nl. KvK-nummer: 81053207

Hulpmiddelenshop | Hulpmiddelen voor ouderen | Zorghulpmiddelen

https://www.hulpmiddelenshop.nl/

Welkom bij Hulpmiddelenshop, de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen voor ouderen, invaliden en gehandicapten. Wij leveren diverse zorghulpmiddelen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Via onze overzichtelijke en makkelijk te bedienen webwinkel vindt u altijd eenvoudig het juiste hulpmiddel! Wij leveren onze hulpmiddelen in Nederland ...

Hulpmiddelen - Belastingdienst

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/gezondheid/aftrek_zorgkosten/overzicht_zorgkosten/hulpmiddelen/

De kosten voor onder meer de volgende hulpmiddelen zijn aftrekbaar: steunzolen. gehoorapparaten. kunstgebit/uitneembare gebitsprothese. hulpmiddelen die bedoeld zijn ter vervanging van het gezichtsvermogen. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten van een blindenstok, een blindengeleidehond of bepaalde aanpassingen aan een computer.

Een overzicht van alle hulpmiddelen voor ouderen? Vind je bij | Vegro

https://www.vegro.nl/webwinkel/hulpmiddelen-ouderen

Dit overzicht betreft alleen zorghulpmiddelen die je kunt kopen in een van onze winkels of direct online kunt bestellen. Namelijk: sta-opstoel (en), rollators, scootmobielen, hulpmiddelen voor in de badkamer, keukenhulpmiddelen, telefoons voor ouderen, grijpstokken e.a. huishoudelijk hulpmiddelen en tot slot fitness- en therapiehulpmiddelen.

Hulpmiddelen om zelfstandig te blijven wonen – THUISZORGWINKEL.NL

https://thuiszorgwinkel.nl/product-categorie/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen voor ouderen. Hulpmiddelen voor ouderen zorgen er voor dat vele dagelijkse handelingen vereenvoudigd en aangenamer worden zodat men langer zelfstandig plezierig thuis kan wonen. Er zijn tal van hulpmiddelen die de zelfredzaamheid van ouderen stimuleren. Heeft u moeite met het aan- & uitkleden of dagelijks handelingen in de keuken ...

Hulpmiddelwereld

https://www.hulpmiddelwereld.nl/

Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Tevens biedt Hulpmiddelwereld specialistische hulpmiddelen aan. Deze hulpmiddelen zorgen voor een lagere fysieke belasting van verzorgers.

HulpmiddelOnline.nl | Dé TENA specialist.

https://www.hulpmiddelonline.nl/

Klantbeoordelingen. 9,4. op KiyOh.nl. Welkom bij Hulpmiddelonline.nl! Dé TENA specialist. Bekijk verderop deze pagina onze blogs en artikelen met uitgebreide informatie over incontinentie, over incontinentiemateriaal en bijvoorbeeld ook over de laatste ontwikkelingen bij TENA. Heeft u vragen?

Hulpmiddelen voor bad, douche en toilet | Hulpmiddelenshop.nl

https://www.hulpmiddelenshop.nl/badkamerhulpmiddelen

Diverse badkamerhulpmiddelen,douchehulpmiddelen en toilethulpmiddelen, O.a. douchekrukken, urinaals, douchestoelen en meer. Deze hulpmiddelen maken het douchen of het naar bad gaan aangenamer en makkelijker. Tevens hebben wij diverse hulpmiddelen die de veiligheid verhogen, bijvoorbeeld d.m.v. het plaatsen van diverse wandbeugels.

Vegro is dé hulpmiddelenexpert. Bezoek de webshop of winkel.

https://www.vegro.nl/webwinkel

Welkom in de webwinkel van Vegro - jouw zorgwinkel. Hier vind je het complete aanbod aan verpleegartikelen en (zorg)hulpmiddelen, die we ook in onze fysieke thuiszorgwinkels aanbieden. Alle producten uit het assortiment van Vegro zijn zeer betrouwbaar en bieden topkwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Vegro is al sinds 1985 een betrouwbare ...

Thuiszorgwinkel.nl | Hulpmiddelen online kopen bij de specialist

https://thuiszorgwinkel.nl/

Welkom op THUISZORGWINKEL.NL de enige echte thuiszorgwinkel voor alle hulpmiddelen zodat u zo lang mogelijk plezierig thuis kunt leven.

Hulpmiddelen bij zorgen en verzorgen - Vilans Hulpmiddelenwijzer

https://hulpmiddelenwijzer.nl/hulpmiddelen/bij/zorgen-en-verzorgen

Hulpmiddelen . Thuisarts.nl. Voor onafhankelijke informatie over ziekte en gezondheid. Regelhulp.nl. Voor onafhankelijke informatie over vergoedingen en regelingen. Vilans is de landelijke kennisorganisatie voor langdurige zorg Er zijn honderden artikelen die het dagelijks leven makkelijker kunnen maken.

Hulpmiddelen bij Wlz-zorg | De Wlz | Regelhulp - Ministerie van VWS

https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/wlz/hulpmiddelen

1. Mobiliteitshulpmiddelen. Dit zijn hulpmiddelen om je te verplaatsen of te bewegen. Denk aan een rolstoel of een scootmobiel. Informatie over dit soort hulpmiddelen vindt u Hulpmiddelenwijzer.nl. Voor mensen met Wlz-zorg kunnen deze hulpmiddelen vanuit de Wlz of de Wmo worden geleverd en onderhouden. Dit hangt af van uw situatie.

Home | LCH

https://www.lchulpmiddelen.nl/

Over het LCH. Informatie over taken en samenwerkingspartners. Aan het begin van de coronacrisis bleken er in de zorg acute tekorten te zijn van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en medische hulpmiddelen (MH). Het ministerie van VWS heeft vanaf de eerste melding van het rondwarende virus, actie ondernomen om de tekorten te beperken.

Thuiszorgwinkel Hulpmiddelen voor Ouderen

https://www.hulpmiddelen-voor-ouderen.nl/

Uw bestellingen in onze webshop gaan zoveel als mogelijk door zoals u van ons gewend bent. Vanaf woensdag 22-6-2022 zijn we u weer graag van dienst. Voor dringende zaken kunt u onze voicemail inspreken of een e-mail sturen naar: info@hulpmiddelen-voor-ouderen.nl

Onafhankelijke informatie over hulpmiddelen - Vilans Hulpmiddelenwijzer

https://hulpmiddelenwijzer.nl/

Ontdek welke hulpmiddelen bij dementie u kunnen helpen en waar u aan moet denken, zoals vergoedingen. Ontdek de mogelijkheden voor arm- en handondersteuning. Vind onafhankelijke informatie over hulpmiddelen en informatie bij Parkinson. Vind onafhankelijke informatie over hulpmiddelen en tips bij slechtziend/blind én slechthorend/doof ...

Hulpmiddelen voor ouderen kopen? | Senioren ... - Hulpmiddelwereld.be

https://www.hulpmiddelwereld.be/

Hulpmiddelen voor ouderen kopen? | Senioren ... - Hulpmiddelwereld.be

Hulpmiddelen voor ouderen | Hulpmiddel | Morgen in huis

https://www.medipreventie.nl/hulpmiddelen/

Bedsteun Easyrail. € 154,99. Onze medische hulpmiddelen voor ouderen, senioren en hulpbehoevende mensen kunnen binnen- en buitenshuis gebruikt worden. Deze middelen zijn niet alleen uitermate geschikt voor ouderen, slechtzienden of gehandicapten, maar uiteraard ook voor mensen zonder een beperking. Bij elk hulpmiddel bieden we veel informatie ...

Hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden | slechtziend.nl

https://www.slechtziend.nl/hulpmiddelen/

Met de juiste aanpassingen en hulpmiddelen is vaak nog heel veel mogelijk. Er zijn vele hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden op de markt. Variërend van kleine hulpmiddelen zoals speelkaarten met grote symbolen tot geavanceerde apparatuur zoals voorleesapparaten en beeldschermloepen. In het overzicht hieronder vindt u de meest voorkomende ...

Incontinentiemateriaal Kopen? | 100% Discreet | Hulpmiddelwereld

https://www.hulpmiddelwereld.nl/incontinentie

Gebruik het juiste incontinentiemateriaal. Wel type incontinentie je ook hebt, of wat de oorzaak ook is: we hebben verschillende soorten incontinentiemateriaal van TENA. Voor lichte tot zwaardere incontinentie. Net wat bij je past. Incontinentieverbanden van TENA helpen je droog, zeker en geurvrij te blijven.

Hulpmiddelen Nederland

https://www.hulpmiddelennederland.nl/

Hulpmiddelen Nederland heeft ook een huuraanbod onder andere mobiliteit! Meer over huren . Populaire producten. Vorige Volgende . Scootmobiel Pride Mobility Zolar 3 - zilver, GEBRUIKT. €999,00. Rollator Vitility Specialized DUBBEL OPVOUWBAAR - kleur wit. €229,95. Meubel ...

Hulpmiddelen | Kersten Hulpmiddelen

https://kerstenhulpmiddelen.nl/hulpmiddelen/

Hulpmiddelen; Hulpmiddelen . Bij een blessure, na een medische ingreep, bij thuisrevalidatie, door ziekte of rondom de bevalling kan het zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Kersten Hulpmiddelen beschikt over een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen.

Hulpmiddelen | Hulpmiddelen Spierziekten

https://hulpmiddelen.spierziekten.nl/

Vind hulpmiddelen op de tweedehands markt. Markt bekijken Deze site is een initiatief van. Spierziekten Nederland. Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn 035-5480480 mail@spierziekten.nl Disclaimer Sluiten Deze website maakt gebruik van cookies ...

Kersten Hulpmiddelen | Het draait om mensen

https://kerstenhulpmiddelen.nl/

Het draait om mensen. Welke fysieke beperking iemand ook heeft, of deze nu is aangeboren of ontstaan door ziekte, een ongeval of ouderdom: bij Kersten Hulpmiddelen willen we mensen vooruit helpen, hun wereld vergroten en het leven iets gemakkelijker maken. Ontdek meer.

Vergroot uw zelfredzaamheid - ADL Hulpmiddelen Informatie

https://www.adlhulpmiddelen.nl/

Er zijn ADL hulpmiddelen en aanpassingen voor personen met een motorische, visuele, auditieve, communicatieve of cognitieve handicap. Indicaties voor ADL hulpmiddelen zijn of neurologische aandoeningen of ernstige gewrichtsaandoeningen. ADL hulpmiddelen kunnen in sommige gevallen worden voorgeschreven door een ergotherapeut.

Hulpmiddelen - Aanpakeenzaamheid.nl

https://aanpakeenzaamheid.nl/hulpmiddelen/

1. Algemene hulpmiddelen. Hier staan middelen met een algemeen karakter, die u kunnen helpen om de lokale aanpak voor te bereiden en uit te voeren. De Handreiking lokale aanpak van eenzaamheid (2018) is hét document dat u helpt om de hier omschreven aanpak stap voor stap en doelgericht uit te voeren.