Linialen online kopen

2.75% korting
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl korting

Linialen en schaallatten - Kantoorartikelen.nl

https://www.kantoorartikelen.nl/c/kantoorartikelen/schrijfwaren/linialen-en-schaallatten

Deze liniaal van Staples® is geschikt voor thuis, op kantoor of op school en is gemaakt van doorzichtig polystyreen. De liniaal heeft zowel metrische als imperiale maatverdeling van 40 cm en 15,75 inches. Aangezien de liniaal transparant is, kunt u hem gebruiken voor geometrische of technische tekeningen.

1.25% korting
Blokker korting

Linialen, geodriehoeken & passers koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/linialen--geodriehoeken-en-passers
Gevonden in: Blokker kortingscode

Linialen, geodriehoeken & passers koop je tegen de scherpste prijs bij Blokker. Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis retourneren Ook af te halen Winkels

1.00% korting
Bol.com korting

Liniaal kopen? Alle Linialen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/linialen/24090/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Linialen gebruik je tijdens het klussen voor veel verschillende dingen. Daarom heb je voor meerdere toepassingen verschillende materialen linialen, zoals hout; kunststof; metaal of transparante linialen. Let bij je keuze voor het materiaal op de stevigheid die je nodig hebt of prettig vindt.

1.50% korting
HEMA korting

linialen en passers - verschillende soorten - HEMA

https://www.hema.nl/vrije-tijd-kantoor/school-kantoor/bureau-accessoires/linialen-passers
Gevonden in: HEMA kortingscode

linialen. Bij HEMA kun je terecht voor heel veel bureau accessoires. Zo vind je er een breed assortiment met schrijfgerei, opbergdozen, notitieblokken en rekenmachines. Daarnaast vind je bij HEMA ook een groot aanbod aan linialen. Met dit instrument kun je verschillende dingen tot dertig centimeter opmeten.

€ 4,50 korting
Microsoft Store korting

De liniaal weergeven - Microsoft Ondersteuning

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/de-liniaal-weergeven-dc8a4e0d-209f-43b8-b967-8e65da24d4c7

De liniaal weergeven. Word voor Microsoft 365 Word voor Microsoft 365 voor Mac Meer... Windows macOS Web. Ga naar Weergave en selecteer Liniaal. De verticale liniaal weergeven. Ga naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Selecteer Verticale liniaal weergeven in de afdrukweergave onder Beeldschermweergave.

Linialen | Topfournituren.nl

https://www.topfournituren.nl/c-1413391/linialen/

Universele coupeuse liniaal 3 x 30 cm van PRYM 611650. Universele coupeuse liniaal van PRYM 3 x 30 cm (helder kunststof) Of het nu op de snijtafel of de naaimachine is: de universele linialen van Omnigrid zijn onmisbare metgezellen voor patchwork, kleermakerij en kleermakerij of voor…. € 13,50.

Bekijk nu ons ruime assortiment linialen bij Hogetex

https://www.hogetex.com/meten/linialen

Linialen met hoge precisie. Een liniaal is een streepmaat met een verdeling op metaal, glas of kunststof. Als meetgereedschap wordt deze liniaal wel een maatlat genoemd. Een maatlat kan boven en onder met een streepverdeling voorzien zijn. De boven en onderverdeling hebben dan een andere streepverdeling bijvoorbeeld 1/2mm boven en onder mm verdeling.

Liniaal - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Liniaal

Een liniaal is een langwerpig meetinstrument waarlangs rechte lijnen kunnen worden getrokken, waarlangs gesneden kan worden en waarmee lengtes kunnen worden opgemeten. Aan een van de lange zijden of aan beide is een maatverdeling aangebracht. Is op de liniaal geen maatverdeling aangebracht, dan spreekt men in de wiskunde wel van een ongemerkte liniaal.

Linialen, Pagina 4 | DiscountOffice.nl

https://discountoffice.nl/g/linialen/begin/90

Linialen worden gebruikt om rechte lijnen mee te trekken, om te meten en om hoeken te meten. Doordat er zoveel verschillende toepassingen zijn, kunt u ook zoveel verschillende linialen bestellen via DiscountOffice.nl. Het uitgebreide assortiment bestaat uit linialen, schoollinialen, snijlinialen, schaalstokken, tekenhaken en meer.

GAMMA | Liniaal kopen?

https://www.gamma.nl/assortiment/l/gereedschap/meetgereedschap-bouwlasers/linialen

Daar zijn verschillende soorten linialen voor. Zo kun je jouw ideale liniaal kopen. De juiste liniaal koop je door een juiste selectie toe te passen. Bepaal voor welk doeleinde je de liniaal gaat gebruiken en bekijk de toepasbaarheid van de verschillende linialen die er zijn. Elke liniaal heeft zijn unieke eigenschappen.

Linialen + Meetinstrumenten online kopen - GERSTAECKER

https://www.gerstaecker.nl/Tekenen-Graphic-Design/Meten-maat-nemen/Linialen-Meetinstrumenten/

Linialen + Meetinstrumenten en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel. Meer dan 65.000 artikelen Topmerken Voordelige prijzen Snelle levering inloggen Registreren

Liniaal - Wikikids

https://wikikids.nl/Liniaal

Een liniaal is een meetinstrument wat in de wiskunde, de bouw en bij het tekenen wordt gebruikt. Een liniaal kan daarnaast nog worden gebruikt voor afstanden op de kaart te meten. Een liniaal is vaak rechthoekig van vorm. Linialen worden gemaakt van plastic, kunststof, metaal of hout.

Linialen – Fournituren.nl

https://fournituren.nl/collections/linialen

De meeste lange linialen zijn voorzien van verschillende lijnen. Zo teken je eenvoudig zomen, kun je diagonale hoeken van 30, 45 en 60 graden tekenen en zijn deze linialen bestendig genoeg om voor een veilige geleiding van rolmessen en trekmessen op de snijmat te zorgen.

Linialen bestellen? | 123inkt.nl

https://www.123inkt.nl/Kantoorartikelen/Linialen-p60158.html

Bij 123inkt.nl vindt u het juiste meetinstrument voor elke klus. Van kleine linialen van 20 cm tot grote linialen van 50 cm. Dankzij de aanduiding in millimeters en centimeters kunt u lengtes zeer nauwkeurig meten. Kies uit verschillende materialen, zoals een plastic liniaal, een flexibel exemplaar van kunststof of een stevig model van aluminium.

Linialen bedrukken | Goedkoop en snel | Bedrukken.nl

https://www.bedrukken.nl/linialen

Linialen zijn perfecte relatiegeschenken en (de meeste) kennen een minimale afname van vijftig stuks. Laat linialen bedrukken met logo of tekst (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam) en promoot jouw business bij werkend Nederland. Een liniaal komt van pas om elementen op te meten, maar ook om rechte lijntjes te trekken.

Linialen | HBM Machines

https://www.hbm-machines.com/nl/c/linialen

Linialen. Wie vaak afstanden opmeet, rechte lijnen trekt en recht moet snijden heeft met een liniaal een multifunctioneel stuk handgereedschap. Behalve de traditionele liniaal heeft HBM ook diverse professionele linialen op voorraad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glaslinialen, waarbij je het op te meten object goed kunt zien.

Linialen bedrukken | Al vanaf 25 stuks | Pinkcube

https://www.pinkcube.nl/gereedschap-bedrukken/linialen-bedrukken.html

Een liniaal kan zowel voor een onderwijsinstelling als een bouwbedrijf een leuk relatiegeschenk of give-away zijn. We hebben onder andere een liniaal met rekenmachine. Een liniaal bedrukken met uw logo of reclame boodschap is al mogelijk vanaf 25 stuks! Kies bewerking. Vergelijk. 61 artikelen.

2.00% korting
Amazon.nl korting

Leuke Key Pouch Template Set, Quilten Linialen en sjablonen ...

https://www.amazon.nl/Template-Linialen-sjablonen-Transparante-Sjablonen/dp/B0BMZZJBT8

Leuke Key Pouch Template Set, Quilten Linialen en sjablonen, Transparante Quilten Sjablonen voor DIY Keuken Art Craft Acryl Stencil Cut On Fold Sjabloon Naaien (Gemengd 3 Maten) : Amazon.nl: Knutselen

Liniaal kopen? Linialen in verschillende lengtes | Praxis

https://www.praxis.nl/gereedschap-installatiemateriaal/handgereedschap/meetgereedschap/linialen/f324/

De voordelen van het gebruik van linialen bij uw klus! Dit meetgereedschap is voordelig, stevig en meet tot op de millimeter nauwkeurig. Het gereedschap is eenvoudig in gebruik en daardoor voor iedereen goed te gebruiken. Een groot voordeel van dit gereedschap is de prijs. Vanaf slechts vier euro hebben wij al een geschikt exemplaar voor je te koop.