Meetinstrumenten online kopen

1.75% korting

Meetinstrumenten en meetgereedschap | Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/meetinstrument

Welke verschillende soorten meetinstrumenten levert Manutan. Van elektriciteitsmeters, tot vochtmeters en afstandmeters. Voor alles wat meetbaar is, hebben wij het juiste meetinstrument in ons assortiment. Met onze meetlatten, rolmaten, meetlinten kun je afstanden in kaart brengen.

Home – Meetinstrumenten in de zorg

https://meetinstrumentenzorg.nl/

Dé vindplaats voor Nederlandstalige meetinstrumenten. Deze website geeft een overzicht van meer dan 400 vragenlijsten (PROMs), observatie- en performancetesten voor gebruik in de zorg. Zoeken in 452 meetinstrumenten.

Meten met een meetinstrument - Hulp bij Onderzoek

https://hulpbijonderzoek.nl/online-woordenboek/begrippen/meten-met-een-meetinstrument/

Begrippen. Meten met een meetinstrument is het indirect waarnemen van de empirie door het aflezen van waarden van een instrument. Meten met een meetinstrument is een van de vijf vormen van meten (in methodologische zin).

Betekenis Meetinstrument - betekenis-definitie.nl

https://www.betekenis-definitie.nl/meetinstrument

een instrument waarmee grootheden gemeten kunnen worden Er bestaan meetinstrumenten voor het meten van grootheden zo verschillend als lengte en temperatuur. Bron: nl.wiktionary.org: 2: 0 3. meetinstrument. apparaat ingericht voor het meten/waarnemen van één of meer fysische, chemische of biologische parameters/grootheden.

Wat is de betekenis van Meetinstrument - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/meetinstrument

meetinstrument. meetinstrument - Zelfstandignaamwoord 1. een instrument waarmee grootheden gemeten kunnen worden ♢ Er bestaan meetinstrumenten voor het meten van grootheden zo verschillend als lengte en temperatuur. Woordherkomst samenstelling van meet (werkwoord) en instrument. Lees verder. Direct toegang tot alle 9 resultaten over ...

Meetinstrumenten kopen bij Visser Assen | Visser Assen

https://www.visser-assen.nl/meetinstrumenten

Ook meetinstrumenten en meetaccessoires. Ons assortiment reikt verder dan alleen de lasers van het merk Spectra. Onder het kopje 'Meten overig' vind je onder meer kabelzoekers van C.Scope en bodemmeetapparatuur. Bij 'Meetaccessoires' vind je vanzelfsprekend accessoires voor de bouwlasers als accu's en doelplaatjes.

OVERZICHT MEETINSTRUMENTEN INTERPROFESSIONEEL SAMENWERKEN

https://www.han.nl/nieuws/2020/12/meetinstrumenten-voor-interprofessioneel-samenwerken/Def_juniIPS_Overzicht-meetinstrumenten-interprofessioneel-samenwerken.pdf

Onderstaande twee meetinstrumenten hebben we toegepast in verschillende praktijksituaties in het project ‘Een sterk wijknetwerk: burgers, professionals en onderwijs SAMEN!’. Voor deze meetinstrumenten is gekozen in verband met de praktische bruikbaarheid, doelstelling en de setting waarin wij ze toegepast hebben.

Meetinstrumenten na COVID-19 - Richtlijn - Richtlijnendatabase

https://richtlijnendatabase.nl/richtlijn/covid-19/startpagina_-_langdurige_klachten_en_revalidatie_na_covid-19/startpagina_-_follow-up_diagnostiek_en_multidisciplinair_overleg_in_de_tweede_lijn_bij_covid-19/meetinstrumenten_na_covid-19.html

Breng bij patiënten die na doorgemaakte COVID-19 gezien worden in de polikliniek met gevalideerde meetinstrumenten in kaart welke beperkingen in functioneren zijn ontstaan. Betrek hierbij ongeacht het klachtenpatroon alle 4 de domeinen: somatisch. psychisch. functioneel. sociaal.

Power Quality Recorders | Fluke

https://us.fluke.com/nl-nl/producten/elektrische-test-en-meetinstrumenten/power-quality-recorders

Power quality recorders leggen de meest gedetailleerde gegevens vast om de moeilijkst te vinden problemen te kunnen vaststellen. Met de ondersteunende applicatiesoftware kan een recorder u helpen het volledige plaatje te zien, waardoor u de gegevens krijgt die u nodig hebt om de problemen op te lossen.

Over ons - Meetinstrumenten.nl

https://meetinstrumenten.nl/klantenservice/over-ons/

Wij richten ons al jaren op diverse meetinstrumenten als decibelmeters, windmeters en krachtmeters, maar ook op inspectie instrumenten als endoscoopcamera’s en microscopen. Bij meetinstrumenten geldt natuurlijk de aloude slogan ‘meten is weten’, maar hetzelfde geldt natuurlijk voor inspectie instrumenten.

Meetinstrumenten - Richtlijnen Palliatieve zorg

https://palliaweb.nl/richtlijnen-palliatieve-zorg/richtlijn/kwaliteitskader-palliatieve-zorg-nederland/meetinstrumenten

Het gaat om meetinstrumenten die kunnen worden ingezet in de zorg voor de individuele patiënt in alle stadia van de palliatieve fase op alle locaties van zorg. Meetinstrumenten voor onderzoek naar kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg zijn daarom in principe niet meegenomen in dit overzicht.

Meettechniek - Meetinstrumenten.nl

https://meetinstrumenten.nl/prc/meettechniek/

Wij hebben een groot assortiment meetinstrumenten voor o.a. milieutechnische metingen zoals geluidsmetingen, windsnelheid metingen, klimaatmetingen en vloeistof metingen.

Meetinstrument - Wikikids

https://wikikids.nl/Meetinstrument

Hieronder vind je verschillende meetinstrumenten en wat je er mee kan. Barometer: met een barometer kan je luchtdruk meten. Dit is de kracht die het gewicht van de lucht op een bepaald vlak uitoefent.

Meetinstrumenten in de gezondheidszorg - Enurse.nl

https://enurse.nl/praktijk/meetinstrumenten/

Hier vind je meer dan 400 zorggerelateerde gevalideerde en betrouwbare instrumenten, vragenlijsten, hulpmiddelen, scorelijsten en methodes bijvoorbeeld bij het meten van de vitale functies over werken in de gezondheidszorg en het vak van verpleegkunde.

Meetinstrumenten | PCE Instruments

https://www.pce-inst-benelux.nl/meettechniek/meetinstrumenten.htm

Meetinstrumenten. Hieronder vindt u een overzicht van ons complete assortiment aan meetinstrumenten. Op dit moment bestaat ons aanbod uit ongeveer 650 meetinstrumenten, zowel handheld als stationaire meters, waarmee analyses van verschillende natuurkundige, chemische en elektrische eenheden verricht kunnen worden.

Meetinstrumenten in de zorg en thuiszorg | Zuster Jansen

https://www.zusterjansen.nl/blog/meetinstrumenten-in-de-zorg/

Meetinstrumenten in de thuiszorg bij Zuster Jansen. Ook bij Zuster Jansen zetten we meetinstrumenten in. Om onze kwaliteit te meten en verbeteren. En om op tijd de beste zorg te verlenen. Benieuwd hoe wij dit doen? Bel vrijblijvend met onze adviseur (020 63 66 837). Hij kan u er meer over vertellen.

Producten - Meetinstrumenten.nl

https://meetinstrumenten.nl/winkel/

Meetinstrumenten, Meetinstrumenten en Weeginstrumenten. Wöhler Handveeghaspel Schoorsteenveeghaspels compacthaspel – 15m / Ø4,5mm – Incl. lengte aanduiding – flexibele glasvezelstang (W2028) Waardering 5.00 uit 5. Vanaf: 154,00 incl. BTW ( 127,27 excl. BTW)

Meetinstrumenten voor de ouderenpsychiatrie - Trimbos-instituut

https://www.trimbos.nl/kennis/ouderenpsychiatrie-nkop/meetinstrumenten-ouderenpsychiatrie/

Meetinstrumenten voor de ouderenpsychiatrie. Meetinstrumenten zijn waardevol voor screening, diagnose en het bepalen van de ernst van een stoornis. Ze bestaan uit vragenlijsten en zijn bruikbaar voor de klinische praktijk en wetenschappelijk onderzoek.

Meetinstrument / meetinstrumenten - Hulp bij Onderzoek

https://hulpbijonderzoek.nl/online-woordenboek/begrippen/meetinstrument/

Een meetinstrument wordt gebruikt om gegevens te verzamelen. Het voordeel daarvan is dat je data krijgt waarvan aan kunt geven "zo heb ik het gemeten", maar er zit nogal wat verschil in kwaliteit van meetinstrumenten. Hoe kies je de juiste?

Meetgereedschap - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Meetgereedschap

Meetgereedschap. Een schuifmaat met nonius. Meetklok. Meetgereedschap en meetinstrumenten zijn hulpmiddelen om een natuurkundige grootheid mee te meten. Hieronder staat een opsomming van dergelijke hulpmiddelen gerubriceerd naar het type grootheid of het vakgebied waarop ze betrekking hebben.

Meetinstrumenten.nl - Inspectie Techniek - Weegtechniek

https://meetinstrumenten.nl/

Meetinstrumenten.nl – dé specialist in technische meetinstrumenten. Wij richten ons al jaren op diverse technische meetinstrumenten als decibelmeters, windmeters en krachtmeters, maar ook op inspectie instrumenten als endoscoopcamera’s / inspectiecamera’s en aanverwante producten voor reinigingstechniek. Bij meetinstrumenten geldt ...

Alle soorten meetgereedschap | GAMMA

https://www.gamma.nl/klusadvies/a/meetgereedschap-kiezen

Welke soorten meetgereedschappen en meetinstrumenten zijn er? Op deze pagina zie je een opsomming en korte beschrijving van het meest gebruikte meetgereedschap. Bekijk het assortiment

meetinstrument - Vertaling naar Engels - Reverso Context

https://context.reverso.net/vertaling/nederlands-engels/meetinstrument

Vertaling van "meetinstrument" in Engels. Hij stuurt de metingen naar het meetinstrument. It transmits the readings to the measuring instrument inside. Optioneel zijn alle instrumenten verkrijgbaar met een ingebouwd meetinstrument. As an option, all instruments are available with an integrated measuring instrument.