Geodriehoeken online kopen

1.25% korting
Blokker korting

Geodriehoek | Blokker

https://www.blokker.nl/geodriehoek/2078934.html
Gevonden in: Blokker kortingscode

Bekijk alle Linialen, geodriehoeken & passers Bekijk alle Linialen, geodriehoeken & passers van Blokker

1.00% korting
Bol.com korting

Geodriehoek kopen? Alle Geodriehoeken online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/geodriehoeken/20345/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Geodriehoek? Geodriehoeken koop je eenvoudig online bij bol.com ? Gratis retourneren ? 30 dagen bedenktijd ? Snel in huis

1.50% korting
HEMA korting

geodriehoek - HEMA

https://www.hema.nl/vrije-tijd-kantoor/school-kantoor/bureau-accessoires/linialen-passers/geodriehoek-14432010.html
Gevonden in: HEMA kortingscode

geodriehoek nodig? Op hema.nl vind je alles om het leven leuker én makkelijker te maken. Gratis thuisbezorgd vanaf 30.-

Geodriehoek - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Geodriehoek

Geodriehoek. Een geodriehoek (oorspronkelijk: geometrie-driehoek) is een veelzijdig gereedschap van transparant kunststof dat gebruikt wordt bij de meetkunde, bij tekenwerk en bij het snijden van papier en folie. De geodriehoek is een combinatie van een liniaal en een gradenboog. De meest voorkomende vorm van de geodriehoek is de gelijkbenige ...

Geodriehoeken - voordelig bij OTTO Office kopen.

https://www.otto-office.com/bn/Tekenen-und-schilderen/Geodriehoeken/031415/s

Faber-Castell Geodriehoek 22 cm met op te steken (afneembare) greep. hypothenusa: 22 cm, greep met gripnoppen voor stevig vasthouden, extra breukvast - hoeken breken niet af, vormhoudend, gemakkelijk leesbare schaalindeling, met 10mm raster en inktranden, accentuering 7° en 42° voor dimetrische projectie. Details.

Geodriehoeken Online - Vergelijken en kopen - Shopalike.nl

https://www.shopalike.nl/kantoor/bureau-accessoires/meetinstrument/geodriehoek/

Aristo AR1555/4 geodriehoek met verwijderbare handgreep (hypotenusa 25 cm, inktnoppen, facetten aan alle kanten, plexiglas met dieptereliëf, Made in Austria) transparant. €8,85 *. LINEX 100412006 geodriehoek 2621GH met afneembare handgreep 16 cm GEO 180 graden geometrie-driehoek met mm schaal. €5,42 *.

Geodriehoek kopen? | BESLIST.nl | Ruime keuze

https://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/kantoorartikelen_558036_558550/

BESLIST.nl Opzoek naar een geodriehoek Bekijk het ruime assortiment geodriehoeken en profiteer van de laagste prijs Bestel direct online! Bekijk alle categorieën

Geodriehoek Kopen? De Beste Geodriehoeken van September 2022

https://www.sharpshopping.nl/kantoor/geodriehoek/

Daarnaast worden geodriehoeken veel gebruikt tijdens het knutselen en naaien. Een geodriehoek is meestal transparant en heeft altijd drie hoeken. Één van deze hoeken is 90 graden en de andere twee zijn 45 graden. Aan de lange zijde van de geodriehoek vind je een centimeter verdeling.

Linialen en geodriehoeken | STAEDTLER

https://www.staedtler.com/be/nl/producten/technisch-tekenen/linialen-en-geodriehoeken/

Geodriehoeken voor wiskunde en technisch tekenen. Geodriehoeken zijn rechthoekige, gelijkzijdige driehoeken die u niet alleen kent van de meetkundeles op school, maar die ook bij het technisch tekenen vaak worden ingezet. De oude Egyptenaren gebruikten al dergelijke instrumenten om hun akkers op te meten. Geodriehoeken bezitten onder andere:

2.00% korting
Amazon.nl korting

Amazon.nl: Gradenbogen & geodriehoeken: Kantoorproducten

https://www.amazon.nl/b?node=22491105031

Aristo 1650/3 TZ-driehoek met afneembare handgreep (hypotenuse 22,5 cm, inktnoppen, facet aan hypotenuse, plexiglas met dieptereliëf, Made in Austria) transparant. €531. Campus University XGB52 tekenset met liniaal, geodriehoek, tekendriehoek en halve cirkel-hoekmeter. €1837.

Geodriehoeken - Promotion4U

https://promotion4u.nl/shop/linialen/geodriehoeken-3/

Geodriehoeken - Promotion4U. Geodriehoeken. Geodriehoek met uw eigen logo, gemaakt van transparante kunststof van 16 cm breed met een combinatie van een liniaal en een gradenboog. Aan de langste zijde is de centimeterverdeling aangebracht met het nulpunt in het midden. Uw logo wordt samen met de geodriehoek gedrukt, waardoor praktisch alle kleuren ...

Bord Geodriehoek - Educatheek.nl

https://www.educatheek.nl/bord-geodriehoek

De geodriehoeken hebben een handvat dat los meegeleverd wordt en nopjes ter bescherming van je bord. Voor gebruik op schoolbord (krijtbord, whiteboard of digitaal schoolbord). Waar gebruik je deze geodriehoek? Gebruik de Geordriehoek van 60 cm of 80 cm bijvoorbeeld bij je rekenles, je wiskundeles en niet te vergeten bij je tekenles.

Geodriehoek Online - Online Liniaal

https://onlineliniaal.nl/geodriehoek-online/

Er zijn geodriehoeken in diverse kleuren en ze kunnen stevig zijn of juist heel flexibel. Het woord geodriehoek komt af van het woord: Geometrie-driehoek en is eigenlijk een onmisbaar meetinstrument bij wiskunde. Vaak is de geodriehoek een gelijkbenige rechthoekige driehoek, en heeft twee hoeken van 45 graden en één van 90 graden.

Driehoeken - Driehoeken kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het!

https://discountoffice.nl/g/driehoeken/

Een geodriehoek heeft twee gelijke zijden. DiscountOffice.nl biedt verschillende afmetingen geodriehoeken: 14cm, 16cm, 20cm, 24cm, 30cm en 32cm. U kunt kiezen uit een geodriehoek met greep of zonder greep. Op scholen worden meestal transparante geodriehoeken van 16cm gebruikt.

Geodriehoek online kopen - Leuke merken schoolspullen - Scholierenshop

https://www.scholierenshop.nl/geodriehoek

De beste en meest handige geodriehoek voor school vind je gegarandeerd op Scholierenshop. Je kunt bij ons diverse geodriehoeken bestellen. Je favoriete geodriehoek online kopen samen met andere populaire spullen voor school. Bij Scholierenshop hebben we alleen de beste merken schoolspullen.

Geodriehoek kopen? | Voor docent en scholier | 123inkt.nl

https://www.123inkt.nl/Kantoorartikelen/Geodriehoeken-p74272.html

Met deze geodriehoek trekt u rechte lijnen en hoeken en meet u snel afstanden. Hij heeft een lengte van 16 cm, is perfect voor gebruik op kantoor of school. Wij adviseren u om deze 123inkt geodriehoek te nemen en daarmee kosten te besparen. Uiteraard ook op dit 123inkt huismerkproduct 100% garantie. Specificaties.

Geodriehoeken bestellen - Office1 Kantoorartikelen

https://www.office1.nl/kantoorartikelen/linialen-en-geodriehoeken/geodriehoeken

Goedkope Geodriehoeken koopt u natuurlijk bij Office1 Kantoorartikelen. Bestel ons ruime assortiment Geodriehoeken eenvoudig online. Bezorgen & Afhalen!