Geodriehoeken online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Geodriehoek kopen? Alle Geodriehoeken online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/geodriehoeken/20345/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Een geodriehoek of koershoekmeter is een handige tool voor meetkunde, bijvoorbeeld voor de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Een geodriehoek is een combinatie tussen een liniaal en gradenboog. Er zijn verschillende maten geodriehoeken en je kan kiezen voor een onbreekbare geodriehoek.

Bezoek Bol.com met korting
1.25% korting
Blokker korting

Linialen, geodriehoeken & passers koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/linialen--geodriehoeken-en-passers
Gevonden in: Blokker kortingscode

Linialen, geodriehoeken & passers koop je tegen de scherpste prijs bij Blokker. Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis retourneren Ook af te halen.

Bezoek Blokker met korting

Geodriehoek voor op kantoor of school

https://prooffice.nl/geodriehoek

Een geodriehoek is een combinatie van een liniaal en een gradenboog. Handig als je regelmatig iets moet opmeten of hoeken moet bepalen. Kijk op Pro Office voor ons ruime assortiment geodriehoeken.

geodriehoek, hoeken en graden - Wiskunde met video's en oefeningen

https://www.wiskundemetvideosenoefeningen.nl/geodriehoek-hoeken-graden/

Videotekst. Je ziet hier een geodriehoek voor het tekenen en voor het meten van hoeken. Maar die nul, dat is het midden. En je ziet een soort cirkel met als middelpunt die nul. En op die cirkel staan ook weer getalletjes, of die kun je beter hier aflezen: 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, enz. t/m 180.

Geodriehoeken met bedrukte tekst of logo | Promoboer

https://www.promoboer.nl/linialen/geodriehoeken/

Deze geodriehoeken kun je gebruiken als liniaal of als gradenboog. Met de geodriehoek trek je rechte lijnen, lees je metingen uit en zet je hoeken uit tot en met 180 graden. Standaard worden de geodriehoeken met een schaal van 7 cm geleverd. We kunnen de geodriehoeken leveren in standaard transparante kleuren.

Bord Geodriehoek - Educatheek.nl

https://www.educatheek.nl/bord-geodriehoek

Bord Geodriehoek. Geodriehoek van 80 cm of 60 cm breed, van transparant plexiglas. De geodriehoeken hebben een handvat dat los meegeleverd wordt en nopjes ter bescherming van je bord. Voor gebruik op schoolbord (krijtbord, whiteboard of digitaal schoolbord).

Beste Geodriehoek van 2023 – 5 Best Geteste Geodriehoeken - SharpShopping

https://www.sharpshopping.nl/kantoor/geodriehoek/

Geodriehoek kunststof 4. 2x Geo driehoek 5. Mobius & Ruppert Geodriehoek Wat is de beste Geodriehoek van 2024 1. Beste Geodriehoek van 2024 2. Goede Prijs-Kwaliteit Geodriehoek 3. Goede Koop Geodriehoek 4. Beste Budget Geodriehoek van 2024 5. Goede Kwaliteit Geodriehoek Conclusie.

Geodriehoeken bedrukken | Van Helden Relatiegeschenken

https://www.vanhelden.nl/zakelijk-kantoor/kantoorartikelen/geodriehoeken

Bedrukte geodriehoeken met logo en/of tekst regel je bij Van Helden. Ontdek snel ons aanbod geodriehoeken en personaliseer naar keuze! • Gratis verzending.

Geodriehoek kopen? | Voor docent en scholier | 123inkt.nl

https://www.123inkt.nl/Kantoorartikelen/Geodriehoeken-p74272.html

In ons assortiment vindt u geodriehoeken in verschillende kleuren en afmetingen. Ook voor tekenaars en scholen hebben wij geschikte tekendriehoeken en geodriehoeken voor schoolborden. Vandaag besteld, morgen in huis!

Geodriehoek bestellen | Albert Heijn

https://www.ah.nl/producten/product/wi560510/geodriehoek

We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice. Op zoek naar Geodriehoek? Dit product vind je in het grote assortiment van Albert Heijn. Bestel direct online!

Wat is een geodriehoek? Geo driehoek voor school - dekantoorvakhandel.nl

http://www.dekantoorvakhandel.nl/advies/meest-gestelde-vragen/wat-is-een-geodriehoek/

Er zijn verschillende soorten geodriehoeken: Flexibele geodriehoeken; Harde geodriehoeken; Geodriehoeken met handvat; Grotere geodriehoeken die 22,5 cm modellen worden genoemd. Gebruiksmogelijkheden U kunt de geodriehoek op verschillende manier gebruiken: Het tekenen van rechte lijnen tot op de 1 mm nauwkeurig. Het tekenen van korte lijnstukken.

Geodriehoek kopen? | Bekijk ons aanbod | Stumpel.nl

https://www.stumpel.nl/schoolspullen/voor-in-je-etui/geodriehoek

Een geodriehoek is een liniaal en een gradenboog in één en heeft een hoek van 45°. Geodriehoeken zijn vaak gemaakt zijn van plastic of van een andere kunstof. Er zijn verschillende maten geodriehoeken en tegenwoordig zijn er ook geodriehoeken te koop die je kunt buigen.

Geodriehoek - Wikikids

https://wikikids.nl/Geodriehoek

Een geodriehoek, of geometrie-driehoek, is een meetinstrument wat gebruikt wordt in de wiskunde, bouw en bij tekenen of ontwerpen. Een geodriehoek wordt bij zoveel verschillende dingen gebruikt, omdat je het op verschillende manieren kan gebruiken. Een geodriehoek wordt vaak is vaak doorzichtig. Het kan gemaakt zijn van plastic of van een ...

Geodriehoek - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Geodriehoek

Geodriehoek. Een geodriehoek (oorspronkelijk: geometrie-driehoek) is een veelzijdig gereedschap van transparant kunststof dat gebruikt wordt bij de meetkunde, bij tekenwerk en bij het snijden van papier en folie.De geodriehoek is een combinatie van een liniaal en een gradenboog.De meest voorkomende vorm van de geodriehoek is de gelijkbenige rechthoekige driehoek, dus met twee hoeken van 45 ...

Linialen en geodriehoeken | STAEDTLER

https://www.staedtler.com/be/nl/producten/technisch-tekenen/linialen-en-geodriehoeken/

In deze categorie vindt u een uitgebreid assortiment robuuste geodriehoeken en linialen in diverse varianten en afmetingen voor de meest uiteenlopende toepassingen: Technisch tekenen; architectuur; modelbouw; wiskunde; school; hobby; Bovendien bieden we u tekendriehoeken met lange levensduur en verdere praktische benodigdheden voor school.

Geodriehoeken | OnderwijsMagazijn.nl

https://www.onderwijsmagazijn.nl/catalogus/schrijven-tekenen/geodriehoeken

Je kunt geodriehoeken gemakkelijk bestellen via onze webshop. Je kunt eenvoudig ons assortiment filteren op kleur, afmeting, prijs, etc. waardoor je altijd de geodriehoek vindt die je zoekt. OnderwijsMagazijn.nl is dé plek om geodriehoeken te kopen. Alles onder 1 dak!

Geodriehoek Online - Online Liniaal

https://onlineliniaal.nl/geodriehoek-online/

Een geodriehoek bestaat uit verschillende onderdelen. Een liniaal, gradenboog, driehoek en parallelliniaal. Je gebruikt deze voor wiskundeles op school of om snel iets op te meten. Er zijn geodriehoeken in diverse kleuren en ze kunnen stevig zijn of juist heel flexibel.

Geodriehoeken bedrukken met logo | Van Slobbe sinds 1941!

https://www.vanslobbe.nl/relatiegeschenken/kantoor-en-zakelijk/bureau-toebehoren/geodriehoeken-bedrukken

Geodriehoeken bedrukken bij Van Slobbe: Snel geleverd Volledig op maat al vanaf 50 stuks Gratis drukproef. Vraag snel jouw offerte aan!