Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Regenjassen

Baal jij er ook zo van wanneer het regent? Wij ook, want van regen kun je behoorlijk nat en koud worden. Gelukkig is ook daar een oplossing voor, namelijk de regenjas. Regenjassen bieden je optimale bescherming tegen weeromstandigheden als regen waardoor jij niet kletsnat op je werk verschijnt of voor een boodschap de deur uit moet.  

Regenjassen zijn verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen en zo kun je ook met rotte regendagen gewoon naar buiten. Lange regenjassen, korte regenjassen, knalrood met Jip & Janneke of juist een rustige kleur, het is verkrijgbaar zodat jij lekker droog blijft. De meeste regenjassen zijn voorzien van een capuchon zodat je ook je haar niet opnieuw hoeft te doen als je bent aangekomen waar je wilt zijn.  

De fijnste regenjassen shop je online bij 24/7 Discount, want alleen daar profiteer je bij de aangesloten webshops van ledenkorting op jouw account. Bekijk daarom snel het aanbod aan mooie regenjassen in de aangesloten webshops bij 24/7 Discount en shop direct online.

HEMA
2.25% korting

Alles voor in en rondom jouw huis vind je online bij HEMA. Voor baby's, kinderen, vrouwen en heren...

Bezoek HEMA met korting