Schoonmaak online kopen

4.25% korting

ZO | Het eerste écht duurzame schoonmaak merk

https://zoschoon.nl/

ZO is een merk met ambitie: een schone plek voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Je mixt ons reinigingsconcentraat zelf met water. Op die manier hoeven wij geen water te vervoeren. Al onze producten zijn vegan. Samen werken we aan een schone planeet.

Bezoek Zoschoon.nl met korting

Thuisschoonmaak | Hét schoonmaakbedrijf voor de particulier.

https://www.thuisschoonmaak.nl/

Thuisschoonmaak is een 'full-service' schoonmaakbedrijf dat zich volledig richt op de particuliere schoonmaak. Met een vast team van gecertificeerde en gemotiveerde medewerkers biedt Thuisschoonmaak wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige schoonmaak op maat.

Schoonmaakwoede, alle schoonmaak diensten

https://www.schoonmaakwoede.nl/schoonmaakdiensten

Bekijk de particuliere schoonmaak diensten van Schoonmaakwoede voor uw huis. O.a. Grote Schoonmaak, Verbouw Schoonmaak, Verhuis Schoonmaak, Schoonmaak per uur en Maat Schoonmaak

≥ Schoonmaker Noord Holland 20€ per uur. — Vacatures | Schoonmaak en ...

https://www.marktplaats.nl/v/vacatures/vacatures-schoonmaak-en-facilitaire-diensten/m2106097940-schoonmaker-noord-holland-20-per-uur

Nederlands, engels.Grote Was, Afwas, Stofzuigen, Dweilen, Stofferen. Etc…Alles is mogelijk, van 3 uur tot meer per week.Bent u geinterreseerd in een

Update over situatie bij Defensie Breedweer Brabant

https://www.cnvvakmensen.nl/diensten/schoonmaak/cao-schoonmaak-en-glazenwassersbedrijf/nieuws/update-over-situatie-bij-defensie-breedweer-brabant-2024-04-22/

Update over situatie bij Defensie Breedweer Brabant. Geplaatst 22 april 2024, 11:51. Laatst geüpdatet 22 april 2024, 13:51. Afgelopen periode hebben wij twee bijeenkomsten georganiseerd om met elkaar in gesprek te gaan over de gang van zaken bij Breedweer een jaar na de overname. De uitkomsten van deze bijeenkomsten lees je in deze nieuwsbrief.

Rijksschoonmaakorganisatie (RSO) | Rijksschoonmaakorganisatie

https://www.rijksschoonmaak.nl/

De Rijksschoonmaakorganisatie (RSO) is de vakkundige schoonmaakdienstverlener van en voor de Rijksoverheid. Met onze bevlogen medewerkers centraal, zorgen wij voor plezierige en schone werkplekken voor onze collega’s bij de Rijksorganisaties. De Rijksschoonmaakorganisatie (RSO) is dé schoonmaakdienstverlener voor de Rijksoverheid.

Schoonmaakjournaal - de inspiratiebron voor de professionele schoonmaak

https://schoonmaakjournaal.nl/

Laat je inspireren door het nieuws voor en door de schoonmaakbranche op Schoonmaakjournaal.nl. Dé eerste cleaning-community in de Benelux.

Tips voor milieuvriendelijk schoonmaken | Milieu Centraal

https://www.milieucentraal.nl/huis-en-tuin/schoonmaken/schoonmaaktips/

De belangrijkste richtlijnen voor milieuvriendelijk schoonmaken zijn: laat onnodige producten staan, koop producten met een goed keurmerk, gebruik niet onnodig veel, gebruik zo min mogelijk warm water en gooi de verpakking op de juiste manier weg.

Landelijk schoonmaakbedrijf voor organisaties in heel NL.

https://www.schoonster.nl/

Schoonster gelooft in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving in heel Nederland. Als landelijk schoonmaakbedrijf zijn we de provider van schoonmaak en facilitair management voor organisaties met meerdere locaties. Met een andere visie op de wereld van schoonmaken.

''Natuurlijk schoon, RCU doet het gewoon!"

https://rcuschoonmaak.nl/

Welkom bij RCU Schoonmaak . Uw Lokale Partner in Professionele Reiniging. Wij zijn een schoonmaakdienst, met haar hoofdvestiging in Leeuwarden. We zijn door heel Nederland inzetbaar, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren en betaalbare partner voor uw schoonmaakbehoeften? Zoek niet verder!

17 snelle en goede schoonmaaktips - Leukegeit

https://leukegeit.nl/schoonmaaktips/

Leer hoe je vlekken, kalk, schimmel, geuren en meer makkelijk kunt verwijderen met eenvoudige middelen. Ontdek de beste tips voor schoonmaken van je badkamer, keuken, vaatdoekjes, planten en meer.

Schoonmaak top 500 van Nederland vind je bij Schoonmaakkaart (snel)

https://schoonmaakkaart.nl/

Schoonmaken via Schoonmaakkaart: de beste route naar geweldige schoonmaak voor jou of jouw bedrijf door de inzet van 500+ Nederlandse schoonmakers.

Succes Schoonmaak | Schoonmaakbedrijf | Sinds 1963

https://successchoonmaak.nl/

Al sinds 1963 zijn wij de betrokken, vakkundige en betrouwbare partner voor onze klanten. U bent aan het goede adres voor de schoonmaak van uw locatie! Samen met onze enthousiaste en opgeleide schoonmaakmedewerkers zijn wij één van de meest toonaangevende schoonmaakbedrijven van Nederland.

72 Slimme en Effectieve Schoonmaaktips - Poets Prins

https://poetsprins.nl/blog/schoonmaak-tips/

Leer hoe je makkelijker en sneller je huis schoon kunt maken met deze handige tips en tricks. Van opruimen tot stofzuigen, van afstoffen tot laminaat, van wassen tot checklist.

Schoon365 | Betrouwbare partner in alle schoonmaakwerk

https://schoon365.nl/

Uw betrouwbare partner in al uw schoonmaakwerk. Schoon365 biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten voor diverse sectoren, waaronder kantoren, scholen, zorginstellingen en winkelcentra. Of u nu dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakdiensten nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Professioneel schoonmaakbedrijf - Vebego Cleaning Services

https://www.vebego.nl/cleaningservices

Wij zijn Vebego Cleaning Services. Waar, wanneer en hoe we ook schoonmaken, onze 8.000 mensen bepalen de kwaliteit. Kies je voor ons, dan kies je voor mensen. Voor een samenleving waarin iedereen op een volwaardige manier kan bijdragen. Samen met onze klanten en partners maken we meedoen mogelijk. Great work. Offerte aanvragen. Werken bij Vebego.

Balans Schoonmaak - Professioneel Schoonmaakbedrijf

https://www.balansschoonmaak.nl/

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft al jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Met ruim 400 enthousiaste werknemers in dienst, maken wij als schoonmaakbedrijf dagelijks meer dan 600 panden schoon.

Novon Schoonmaak - Schoonmaken is maatwerk

https://novon.nl/

Dagelijkse schoonmaak; Schoonmaak op afroep; Specialistische reiniging; Sectoren. Kantoorschoonmaak; Kinderopvang; Onderwijs; Recreatieparken (Semi-)Overheid; Woningbouwvereniging; Zorginstellingen

Het schoonmaakbedrijf van Ongewoon schoon | Gom - Facilicom

https://www.facilicom.nl/nl/schoonmaak

Gom is een schoonmaakbedrijf dat zich richt op zorg, hospitality, onderwijs, offices, food en industry. Gom biedt maatwerk, robots, FLEX en een sectorspecifieke aanpak voor ongewoon schoon.

Top 10 Schoonmaakbedrijven in jouw regio | Prijzen & Reviews - Trustoo

https://trustoo.nl/nederland/schoonmaakbedrijf/

Vergelijk prijzen en reviews van schoonmaakbedrijven in jouw regio. Ontdek de beste diensten voor algemene schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en meer.

Huis schoonmaken? Dat nemen wij graag van je over! • Zizo

https://zizo.nl/diensten/schoonmaak/

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. Het huis schoonmaken neemt veel tijd in beslag, laat het aan ons over! Je plant eenvoudig extra diensten in wanneer jij dat wil.

Schoonmaakbedrijf Asito – samen & schoon

https://www.asito.nl/

Schoonmaak bij jou in de buurt. Professionele schoonmaak voor jouw bedrijf. Zonder poespas, direct geregeld en altijd bereikbaar.

Schoonmaakwoede, dé landelijke schoonmaak specialist voor uw huis

https://www.schoonmaakwoede.nl/

Kies een schoonmaakpakket, bekijk direct de offerte en boek ons online! Kies hier een pakket. Achter elke keuze vind je onze werkzaamheden. Of kies de schoonmaak op maat, dan mag je het zelf zeggen. Je ziet eerst de prijs voordat je gaat bestellen.

Professionele schoonmaak | CSU - Scherper, Slimmer, Schoner

https://www.csu.nl/

Wij zijn CSU. Een mensgericht schoonmaakbedrijf met een vaak verrassende en innovatieve aanpak. Ontdek onze diensten voor jou. Welkom bij jouw digitale CSU hulp! Wat is het doel van je bezoek? Ik zoek de beste schoonmaakoplossing. Ik wil inloggen als medewerker. Ik wil komen werken. bij CSU.

Schoonmaakkar kopen? Uitstekende kwaliteit en snel geleverd!

https://www.schoonmaakkar.nl/

Bestel eenvoudig en snel schoonmaakkarren en toebehoren online bij Schoonmaakkar.nl Eenvoudig te monteren Getest door een professional Op voorraad.