Speld online kopen

De Speld - Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws.

https://speld.nl/

De Speld is een website die valse en absurde nieuwsberichten publiceert over politiek, sport, cultuur en meer. Het doel is om lezers te verwarren, te vermaken en te provoceren met hun grappige en kritische teksten.

De Speld maakt theater met een moordlustig algoritme - NRC

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/04/08/ik-ben-gewend-om-s-ochtends-iets-te-bedenken-en-het-s-middags-de-wereld-in-te-sturen-a4109650

interview Theater. Satire Satirisch nieuwsplatform De Speld gaat dinsdag in première met een theatershow, mede ‘geschreven’ door het algoritme GPT-3. „De acteurs worden op sleeptouw genomen ...

2022: Een Ander Jaar – De Speld

https://shop.speld.nl/products/2022-een-ander-jaar

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022, met speciale aandacht voor: Boeren - Sparen voor dakpannensets - Abortus - Poetin - Heerlie de peerlie - Journalistiek - Zelfscankassa’s - China - Grensoverschrijdend gedrag - Stikstof - Afscheidsmusicals - John de Mol - Amalia - Oorlog - Gemeenteraadsv.

≥ Vind royal artillery speld op Marktplaats - mei 2024

https://www.marktplaats.nl/q/royal+artillery+speld/

Wat je moet weten over Royal artillery speld. De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters. 0. Er zijn afgelopen week 0 nieuwe advertenties toegevoegd voor Royal artillery speld. 100%. Van alle Royal artillery speld advertenties is 100% beschikbaar voor verzending.

De Speld | Boeken

https://shop.speld.nl/collections/boeken

Maak de blits in sociale kringen met de boeken van De Speld. Bestel De Toekomst: Het Boek, Binnenhof en de andere direct bij de makers.

2023: Toch een Jaar – De Speld

https://shop.speld.nl/products/2023-toch-een-jaar

2023: Toch een Jaar. De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023, met speciale aandacht voor: Caroline van der Plas die op de veestapel danst — Groene skigebieden — Het uitkopen van klimaatactivisten — Chinese weerballonnen of spionageballonnen — Examenstunts in lesauto’s — Poetin en Prigozjin — Poetin tegen ...

De Speld I 150 jaar De Speld: Deel 1

https://shop.speld.nl/products/150-jaar-de-speld-deel-1

150 jaar De Speld: deel 1 bundelt de beste Speld-artikelen van de afgelopen 5 jaar, om te vieren dat De Speld al sinds 2007 bestaat. Het is daarmee een waardige opvolger van het boek 100 jaar De Speld: deel 1, dat de beste Speld-artikelen van 2007-2017 omvatte. In meer dan 200 pagina’s leer je alles wat er toe doet over de politiek, het ...

De Speld | Amsterdam - Facebook

https://www.facebook.com/despeld/

De Speld, Amsterdam, Netherlands. 651,670 likes · 4,443 talking about this. Betrouwbaar Nieuws Steun De Speld, word Vage Kennis - https://speld.nl/vagekennis/

De Speld Webshop

https://shop.speld.nl/

Op zoek naar een leuk cadeau? Boeken en kleding van De Speld koop je gemakkelijk in de De Speld webshop. Bestel hier o.a. alle De Speld boeken, De Speld shirts, De Speld rompers, Partij tegen de Burger-posters en De Speld mokken I Gratis verzending vanaf 30,-.

100 Jaar De Speld - Deel I | De Speld webshop

https://shop.speld.nl/products/100-jaar-de-speld-deel-i

Dit boek geeft een waarachtig beeld van de eerste tien jaren van De Speld. Een tijd waarin de gebeurtenissen zich met rasse schreden ontvouwden: de onvrede kwam op, het vertrouwen ging ten onder. Het geeft een beeld van een tijd die gekenmerkt wordt door verandering - welk een verschil met de huidige dag, waarin verandering slechts een ...

De Speld | Amsterdam - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/despeld/

De Speld, Amsterdam. 648.726 vind-ik-leuks · 11.542 personen praten hierover. Betrouwbaar Nieuws Steun De Speld, word Vage Kennis - https://speld.nl/vagekennis/

De Speld - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Speld

De Speld is een satirisch online nieuwsmagazine opgericht op 30 oktober 2007 door Melle van den Berg en Jochem van den Berg (geen familie). Het is daarmee vergelijkbaar met The Onion, dat in de Verenigde Staten wordt uitgegeven. De redactie is gevestigd in Amsterdam .

Hoera! 10 jaar De Speld: 'In het begin trapten mensen er nog in, nu ...

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/3713766/hoera-10-jaar-de-speld-het-begin-trapten-mensen-er-nog-nu-niet-meer

De Speld is een website die grappige en kritische nieuwskoppen maakt over actuele onderwerpen. De site viert vandaag zijn tiende verjaardag en heeft in die periode veel succes en groei behaald.

Hoe De Speld in 10 jaar uitgroeide tot satirisch nieuwskanon - MT/Sprout

https://mtsprout.nl/groei/hoe-de-speld-10-jaar-uitgroeide-tot-satirisch-nieuwskanon

Hoe groeide De Speld van een idee tot een succesvolle website met onbetrouwbaar nieuws? Medeoprichter Jochem van den Berg vertelt over zijn redactionele keuzes en zijn financiële uitdagingen.

Home - De Speld LIVE

https://live.speld.nl/

De Speld LIVE biedt interactieve en luchtige shows voor je event, bedrijfsfeest of hackaton. Met bekende spelers, messcherpe analyses en betrouwbare nieuws, is De Speld een gevestigde naam in ons medialandschap.

- De Speld

https://speld.nl/theater/

De Speld was een website die humoristische artikelen schreef over politiek, sport, cultuur en meer. In 2022 ging De Speld verder met een theatershow, die een groot succes werd.

De Speld Nieuwsquiz - De Speld LIVE

https://live.speld.nl/show/quiz/

De Speld Nieuwsquiz is een leuke en uitdagende quiz over de wetenswaardigste actualiteiten, aangepast aan uw evenement. Twee quizmasters nemen de zaal mee met een Speld-sausje en er wordt veel gelachen.

De Speld LIVE - De Speld LIVE

https://live.speld.nl/show/de-speld-live/

Twee presentatoren verzorgen een afwisselende show met nieuwsflitsen, enquêtes en filmpjes. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken. De Speld LIVE heeft op meer dan tweehonderd congressen, bedrijfsfeesten, en andersoortige evenementen opgetreden.

De De Speld Podcast - de podcast van De Speld - De Speld

https://speld.nl/dedespeldpodcast/

Luister naar De De Speld Podcast, de podcast van de redactie van De Speld. Elke week bespreken ze het nieuws van de week, de verhalen achter het nieuws en hun eigen obsessies.

Aardverschuivingen in peilingen De Speld: ‘absolute gamechanger’

https://speld.nl/2023/11/21/aardverschuivingen-in-peilingen-de-speld-absolute-gamechanger/

De Speld is een satirische website die peilingen publiceert met ongelooflijke uitslagen. Volgens De Speld zijn er aardverschuivingen in de peilingen, zoals de PVV die de VVD overtreft en Volt de SP overvleugelt.

Ben jij de nieuwe premier? Doe de test! - speld.nl

https://speld.nl/2024/05/22/ben-jij-de-nieuwe-premier-doe-de-test/

Doe de test! 22 mei 2024 door Tom Baalbergen, Kiki Bosma en Mark Zweet. Wie gaat Mark Rutte opvolgen en wordt de nieuwe premier van Nederland? Dat is de vraag die ons deze dagen bezig houdt. Nu al veel eerdere kanshebbers zijn afgevallen, is het zoeken naar wie het nog wel zou kunnen worden. Misschien ben jij het wel?

De Speld: 4 tips om je als culturele instelling te herprofileren als ...

https://www.volkskrant.nl/cultuur-media/de-speld-4-tips-om-je-als-culturele-instelling-te-herprofileren-als-kermis-circus-attractiepark-of-dierentuin~bdae37cb/

De Speld Satire De Speld: 4 tips om je als culturele instelling te herprofileren als kermis, circus, attractiepark of dierentuin Uit het coalitieakkoord bleek dat de formerende partijen het btw-tarief op culturele goederen en diensten willen verhogen van 9% naar 21%.