Speld online kopen

De Speld - Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws.

https://speld.nl/

De Speld is een online krant die betrouwbaar nieuws brengt over binnen- en buitenland, met aandacht voor politiek, sport, cultuur en entertainment. Lees over de slachthuizen van Halloween, de experiment vegan artsen, de rijkste mensen, de Partij tegen de Burger, de Ballon d'Or, de KNMI, de Eneco NK en meer.

De Speld Sport

https://speld.nl/category/sport/

Amateurvoetballer wil niks forceren en pakt nog drie maanden rust. De 26-jarige Guus Maessen van het vierde elftal van VV Helden heeft afgelopen wedstrijd tijdens een invalbeurt zijn enkel omgeslagen. …. De Speld Sport, hét platform voor winnend sportnieuws.

- De Speld

https://speld.nl/2023/11/20/check-hier-dit-zijn-de-ziekste-black-friday-deals-van-judith-46-op-marktplaats/studio-speld-shutterstock-73/

Doe hier De Speldwijzer voor bindend stemadvies. Sinterklaas weigert plannen door te laten rekenen door CPB: ‘Hoe gaat die man dit betalen?’. Pieter Omtzigt wil pas lootje trekken na pakjesavond. Partij tegen de Burger: ‘Bestaanszekerheid? Bestaan gaat al veel te ver’. Hond kan kanker ruiken maar wil daar 175.000 euro per patiënt voor.

Speld - definition of speld by The Free Dictionary

https://www.thefreedictionary.com/speld

Define speld. speld synonyms, speld pronunciation, speld translation, English dictionary definition of speld. n obsolete a spark or splinter vb Scot to spread or split Collins English Dictionary – Complete and Unabridged, ...

Gouden KNVB-speld voor oprichter Forza Almere

https://www.almeredezeweek.nl/nieuws/sport/58161/gouden-knvb-speld-voor-oprichter-forza-almere

STEDENWIJK – Ex-voorzitter Ernesto Romano van voetbalclub Forza Almere heeft zaterdag de Gouden KNVB-speld en oorkonde ontvangen. Ook penningmeester Maurice Elfert werd gehuldigd. Romano, geboren in Italië, richtte Forza Almere zo’n zeventien jaar geleden op omdat veel Almeerse voetballertjes op de wachtlijst stonden.

De Speld webshop

https://shop.speld.nl/collections/frontpage

Maak de blits in sociale kringen met onze boeken, shirts, rompers en andere artikelen van De Speld. Bestel ze hier, vanaf de betrouwbaarste bron voor nieuws.

Speld - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Speld

Speld. Een speld is gereedschap waarmee onderdelen van naaiwerk tijdelijk aan elkaar kunnen worden gezet. Spelden worden bijvoorbeeld gebruikt bij het naaien van kledingstukken. Voordat een naaiwerk in elkaar gezet wordt, wordt het kledingstuk eerst gespeld. In sommige gevallen wordt het daarna eerst geregen, en vervolgens definitief in elkaar gezet.

Speld - 5 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/speld

Spelden = 1) Aaneenhechten 2) Met een speld bevestigen 3) Pinnen 4) Vasthechten 5) Vasthechten met één of meer speld en 6) Vastpinnen 7) Vastprikken. De Speld = De speld is een online magazine dat in 2007 is opgericht in Amsterdam en satirische artikelen over regionaal, nationaal en internationaal nieuws publiceert.

Speldwijzer - De Speld

https://speldwijzer.speld.nl/2023/provincialestaten23

Laat je schrijnende gebrek aan kennis over de provinciale verkiezingen je niet tegenhouden om te stemmen. Zoek raad bij de De Speldwijzer en het komt allemaal goed. De uitslag geeft zekerheid in onzekere tijden. Stem veilig, Stem wijzer, Stem Speld.

Speldwijzer - De Speld

https://speldwijzer.speld.nl/2021/speldwijzerverkiezingen2021

Speldwijzer - De Speld. Partij tegen de Burger. Je bent positief getest op het coronavirus. Blijf de komende veertien dagen thuis. De GGD zal contact met je opnemen om de voorwaardes van je quarantaine door te spreken. VirusMaatregelen - 76%. Wetenschappers overdrijven consequent hoe slecht de lockdown voor mensen is.

100 Jaar De Speld - Deel I | De Speld webshop

https://shop.speld.nl/products/100-jaar-de-speld-deel-i

100 Jaar De Speld - Deel I. Een overtuigende bloemlezing van die prille eerste tien jaren van De Speld. Dit boek geeft een waarachtig beeld van de eerste tien jaren van De Speld. Een tijd waarin de gebeurtenissen zich met rasse schreden ontvouwden: de onvrede kwam op, het vertrouwen ging ten onder.

Aardverschuivingen in peilingen De Speld: ‘absolute gamechanger’

https://speld.nl/2023/11/21/aardverschuivingen-in-peilingen-de-speld-absolute-gamechanger/

Uit een peiling van De Speld blijkt dat er de laatste week voor de verkiezingen een aantal cruciale aardverschuivingen hebben plaatsgevonden. Wij zetten het laatste peilingnieuws voor u op een rijtje: Politiek duider van De Speld Jos Maalderink spreekt van een ‘absolute gamechanger’ nadat we onze peilingen aan hem hebben voorgelegd.

De Speld I 150 jaar De Speld: Deel 1

https://shop.speld.nl/products/150-jaar-de-speld-deel-1

150 jaar De Speld: deel 1 bundelt de beste Speld-artikelen van de afgelopen 5 jaar, om te vieren dat De Speld al sinds 2007 bestaat. Het is daarmee een waardige opvolger van het boek 100 jaar De Speld: deel 1, dat de beste Speld-artikelen van 2007-2017 omvatte. In meer dan 200 pagina’s leer je alles wat er toe doet over de politiek, het ...

Bezorgde Willem-Alexander sluit troonrede in mineur af: ‘Helemaal niets ...

https://speld.nl/2023/09/19/bezorgde-willem-alexander-sluit-troonrede-in-mineur-af-helemaal-niets-in-amsterdam/

19 september 2023 door Maarten Hopman en Jaap van de Venis. Koning Willem-Alexander stond tijdens zijn troonrede vanmiddag uitgebreid stil bij de grote onzekerheid die in het land leeft onder supporters en spelers van Ajax.

kopen zonder knijpen verkleind - De Speld

https://speld.nl/2023/06/10/in-kopen-zonder-knijpen-wagen-kandidaten-zich-aan-kopen-van-avocados-zonder-eerst-te-voelen/kopen-zonder-knijpen-verkleind/

kopen zonder knijpen verkleind. 20 november 2023 door Chiel Stikkelbroeck.

De Speld LIVE - De Speld

https://speld.nl/live/

De Speld LIVE heeft op meer dan tweehonderd congressen, bedrijfsfeesten, en andersoortige evenementen opgetreden. We weten daarom precies wat leeft in jouw branche en hoe we daarop in kunnen spelen. Onze show wordt door opdrachtgevers gemiddeld met een 8,5 beoordeeld.

Doe hier De Speldwijzer voor bindend stemadvies

https://speld.nl/2023/11/15/doe-hier-de-speldwijzer-voor-bindend-stemadvies-4/

Laat je schrijnende gebrek aan kennis over belangrijke zaken je niet tegenhouden om te stemmen. Zoek raad bij de Speldwijzer en het komt allemaal goed. De uitslag geeft zekerheid in onzekere tijden. Vul hier de Speldwijzer in en ontvang bindend stemadvies. Stem veilig, Stem wijzer, Stem Speld.

Partij tegen de Burger: 'Rest van Nederland net zo onbetaalbaar als ...

https://speld.nl/2023/11/17/partij-tegen-de-burger-rest-van-nederland-net-zo-onbetaalbaar-als-amsterdam-maken/

Partij tegen de Burger: ‘Rest van Nederland net zo onbetaalbaar als Amsterdam maken’. 17 november 2023 door De Redactie. De Partij tegen de Burger is op bezoek in onze sneue hoofdstad waar burrata etende debielen 400 euro per maand aan koffie uitgeven en waar toeristen een uur in de rij staan voor een stroopwafel.

Man die zegt dat er geen plek is in Nederland voor vluchtelingen wil ...

https://speld.nl/2023/11/21/man-die-zegt-dat-er-geen-plek-is-in-nederland-voor-vluchtelingen-wil-zelf-na-zijn-pensioen-naar-spanje-emigreren/

Veel mensen zeggen dat er in Nederland te weinig plek is voor vluchtelingen, zo ook de 61-jarige Fred uit Almere, die straks na zijn pensioen zelf wel naar Spanje wil emigreren.

Wij spraken de laatste Nederlander die nog nooit een vraag aan een ...

https://speld.nl/2023/11/21/wij-spraken-de-laatste-nederlander-die-nog-nooit-een-vraag-aan-een-lijsttrekker-stelde/

Wij spraken de laatste Nederlander die nog nooit een vraag aan een lijsttrekker stelde. 21 november 2023 door Kiki Bosma en Chiel Stikkelbroeck. Marion (48) uit Dordrecht is een bezorgde burger, en toch heeft ze nog nooit 30 seconden met een lijsttrekker mogen praten tijdens een verkiezingsdebat. Ze is daarmee een van de laatsten in Nederland.

De Speld - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/De_Speld

De Speld is een website die humoristische en kritische artikelen over politiek, cultuur en geschiedenis publiceert. Het is opgericht in 2007 door Melle en Jochem van den Berg en heeft verschillende publicaties, boeken en media gerealiseerd. De Speld won de Lovie Awards voor de beste news/politics video series in 2016 en 2021.

2022: Een Ander Jaar – De Speld

https://shop.speld.nl/products/2022-een-ander-jaar

Paperback, formaat: 15x20 cm. Pagina's: 152. De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022, met speciale aandacht voor: Boeren - Sparen voor dakpannensets - Abortus - Poetin - Heerlie de peerlie - Journalistiek - Zelfscankassa’s - China - Grensoverschrijdend gedrag - Stikstof - Afscheidsmusicals - John de Mol - Amalia ...