Tepelhoedjes online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Medela Tepelhoedje beschermen je tepels en helpen het aanleggen ...

https://www.bol.com/nl/nl/p/medela-tepelhoedje-beschermen-je-tepels-en-helpen-het-aanleggen-vergemakkelijken-als-dit-niet-goed-lukt-of-pijnlijk-is-maat-s-16-mm-2-stuks/9200000001769741/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

De tepelhoedjes zijn een hulpmiddel voor moeders met platte, ingetrokken of pijnlijke tepels of met een te sterke toeschietreflex. De tepelhoedjes van Medela zijn speciaal vormgegeven om het intieme contact met je baby tijdens de borstvoeding te behouden.

Bezoek Bol.com met korting

Tepelhoedje: wat is het en waar moet je op letten? – 24Baby.nl

https://www.24baby.nl/baby/borstvoeding/tepelhoedje/

Een tepelhoedje is een siliconen hulpmiddel in de vorm van een tepel. Je kan het tijdelijk gebruiken, wanneer borstvoeding geven moeizaam gaat. Een tepelhoedje leg je over je tepel en tepelhof heen. Er zitten gaatjes in waar de melk doorheen kan. Veel tepelhoedjes hebben een uitsparing.

Tepelhoedjes | Borstvoeding Aardig

https://borstvoeding.aardig.be/borstvoedingstips/tepelhoedjes/

Een tepelhoedje is een dun siliconen hulpmiddeltje dat gebruikt wordt tijdens het borstvoeden. Het wordt over de tepel en het tepelhof gelegd tijdens het voeden. Op die manier kan je babytje, onder bepaalde omstandigheden, makkelijker leren om uit de borst te drinken.

Tepelhoedjes - Ingetrokken tepels

http://www.ingetrokkentepels.nl/nl/home/tepelhoedjes/

Tepelhoedjes. Er zijn twee soorten tepelhoedjes, de tepelvormers en de tepelbeschermers. Tepelvormers kun u net als de Niplette in uw BH dragen in het geval van ingetrokken of platte tepels. Tepelbeschermers worden tijdens het voeden over de tepel gelegd.

Medela Tepelhoedjes M 2 EA | Etos

https://www.etos.nl/producten/medela-tepelhoedjes-m-112067752.html

Bezorgopties. Medela Tepelhoedjes M een tijdelijk hulpmiddel bij borstvoedingsproblemen. Maat M tepelhoedjes van Medela bieden een oplossing bij problemen met borstvoeding door vlakke, ingetrokken, pijnlijke tepels of tepelkloven. Ze zorgen ervoor dat je je baby toch borstvoeding kunt geven.

Medela Contact Tepelhoedjes | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/medela-contact-tepelhoedjes/p/3497761

Medela Contact Tepelhoedjes ondersteunen bij borstvoeding met pijnlijke, kapotte, vlakke of teruggetrokken tepels. De speciale vorm zorgt voor maximaal huidcontact tussen moeder en kind. Comfortabel van zeer dun, zacht siliconenrubber. Geur- en smaakloos.

Tepelhoedjes • Eurolac Lactatiekunde

https://eurolac.net/tepelhoedjes/

Tepelhoedjes hebben hun eigen artikel. Ze kunnen soms nuttig zijn om direct contact met de gekwetste huid te verminderen, terwijl aan de werkelijke oorzaak van het probleem wordt gewerkt. Tepelhoedjes kunnen eventueel worden gebruikt om het risico van besmetting bij infectie aan de tepel te voorkomen.

Tepelhoedjes | Zo kies je een tepelhoedje in de juiste maat…

https://bhmaatcalculator.nl/tepelhoedje/

Er zijn 3 verschillende maten tepelhoedjes te koop, S/16 mm, M/20 mm of L/24 mm. Neem even de tijd om je tepel te meten. De diameter van jouw tepel moet afgestemd zijn op de maat van het tepelhoedje dat daarbij past. Elke vrouw is uniek, dus ook de grootte van haar tepels.

Ardo Tepelhoedje Tulips – met opbergcassette | 2 stuks

https://mijnkraamshop.nl/product/ardo-tepelhoedje-tulips/

Medela Moedermelkbewaarzakjes -180 ml | 25-50 stuks. € 10,75 – € 17,25. Gebruik de Medela moedermelkbewaarzakjes om eenvoudig afgekolfde moedermelk te bewaren. Verkrijgbaar in 25 en 50 stuks. Snel bekijken. Ardo Tepelhoedje Tulips biedt bescherming bij beschadigde en pijnlijke tepels en maken het doorgaan met borstvoeding mogelijk.

Tepelhoedjes - PUUR Geboortecentrum

https://www.puurgeboortecentrum.nl/nl/kennisbank/borstvoeding/tepelhoedjes

Het standaard gebruik van tepelhoedjes wordt afgeraden. Er kleven namelijk een aantal nadelen aan het gebruik van tepelhoedjes: Kans op zuigverwarring. De tepel zit niet achter in de mond, de tepel wordt tegengehouden door de top van het tepelhoedje. De zenuwuiteinden in de tepelhof worden minder gestimuleerd (er zit een plastic laagje tussen).

Tepelhoedje en borstvoeding, hoe werkt dat? | Klaar voor de Baby

https://klaarvoordebaby.nl/baby/borstvoeding/tepelhoedje/

Simpel gezegd is een tepelhoedje een siliconen ‘tepel’ die je over je tepel en tepelhof heen legt om je baby te helpen bij het drinken uit de borst. Ze zijn zacht en flexibel zodat ze de huid niet irriteren en op hun plaats blijven tijdens het geven van borstvoeding.

Wat is een tepelhoedje en waar is het goed voor? - Oudersenzo

https://www.oudersenzo.nl/tepelhoedje/

Verschillende soorten tepelhoedjes. Er zijn tepelhoedjes met verschillende maten. De maat kan per merk verschillen van small tot large. Ook zijn er tepelhoedjes van verschillende materialen verkrijgbaar. De meest gebruikte tepelhoedjes zijn gemaakt van siliconen.

Wat is een tepelhoedje? Hoe gebruik je het? Voor- & nadelen - Zo Zwanger

https://www.zozwanger.nl/wat-is-een-tepelhoedje-hoe-wanneer-gebruik-je-het/

Toen mijn dochter net geboren was, heb ik tijdens het voeden een tepelhoedje gebruikt. Zij viel dan ook met haar randprematuur onder een van de ‘doelgroep-baby’s’. Tepelhoedjes worden namelijk vaak gebruikt om de volgende redenen: Jouw baby is een (rand)prematuur. Kindjes die te vroeg geboren worden, hebben meer moeite met drinken.

Contact tepelhoedjes | Ziekenhuisgebruik | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding-professionals/producten/borstverzorging/contact-tepelhoedje

Borstvoeding geven met Contact tepelhoedjes. De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast.

Tepelhoedje, tepelhoedjes | Babypark

https://www.babypark.nl/tepelhoedje.html

Tepelhoedje. Zoals een vingerhoedje je vingers beschermt tijdens het naaien, zo beschermt een tepelhoedje jouw tepel tijdens het voeden. Dus als je gewonde of pijnlijke tepels hebt dan biedt een tepelhoedje uitkomst. Het helpt ook om jouw baby aan te leggen.

Tepelhoedje – Borstvoedingsorganisatie La Leche League

https://www.borstvoeding.nl/uitdagingen-bij-borstvoeding/tepelhoedje/

Tepelhoedje. Een tepelhoedje is gemaakt van zachte siliconen en wordt over de tepel gedragen tijdens de voeding. Een tepelhoedje kan voor sommige baby’s een nuttig hulpmiddel zijn om goed aan de borst te leren drinken. Tepelhoedjes zijn lang uit de gratie geweest bij borstvoedingdeskundigen vanwege het negatieve effect ervan op de melkproductie.

Gebruik van een tepelhoedje - Isala

https://www.isala.nl/patientenfolders/6083-gebruik-van-een-tepelhoedje/

Gebruik van een tepelhoedje. Isala. Patiëntenfolders. 6083-Gebruik van een tepelhoedje. Het gebruik van een tepelhoedje kan soms (tijdelijk) uitkomst bieden. Een tepelhoedje is een speciaal hulpmiddel van siliconen, dat over de tepel wordt geplaatst. Een verpleegkundige of lactatiekundige kan u hierbij helpen.

Contact™ tepelhoedjes | Borstvoedingsproducten | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding/producten/borstverzorging/contact-tepelhoedje

Als de situatie niet verbetert, kunnen Contact™ tepelhoedjes je tepels beschermen en kun je toch borstvoeding blijven geven. Deze tepelhoedjes zijn gemaakt van ultradun, zacht siliconenmateriaal en zijn comfortabel in gebruik, zelfs als je pijnlijke of droge tepels of kloven hebt. Tepelhoedjes voor platte of ingetrokken tepels

Tepelhoedje: 9x de beste tepelhoedjes en tepelbeschermers

https://mamagroeit.nl/tepelhoedje-9x-de-beste-tepelhoedjes-en-tepelbeschermers/

De tepelhoedjes zijn van ultradun en zacht siliconen gemaakt en bewegen licht mee. Hierdoor volgen ze de vorm van de borst en voelt het geven van borstvoeding natuurlijk aan. Het voeden van je kindje wordt een stuk minder pijnlijk wanneer je last hebt van gebarsten of pijnlijke tepels.

Tepelhoedje en borstvoeding, hoe werkt dat? - Ouders van Nu

https://www.oudersvannu.nl/baby/tepelhoedje-en-borstvoeding-hoe-werkt-dat~59d1047

Een tepelhoedje is een dun siliconen hulpmiddel, dat je tijdelijk kunt gebruiken bij het geven van borstvoeding. De meeste tepelhoedjes hebben een uitsparing aan de zijkant, zodat je baby jou tijdens het voeden kan ruiken en aanraken. De melk komt door de gaatjes in de top van het hoedje.

Tepelhoedje maat L | Ardo Tulips | Webshop | Ardo Medical

https://ardomedical.nl/product/tulips-maat-l/

Op zoek naar tepelhoedje maat l? De tulpvorm van de Ardo tepelhoedjes maakt het mogelijk dat de baby de moedergeur tijdens de borstvoeding waarneemt. Tepelhoedjes beschermen bijvoorbeeld gewonde en pijnlijke tepels en maken zo het doorgaan met de borstvoeding mogelijk. Er zit 1 paar (dus 2 tepelhoedjes) in een verpakking.