Tepelverzorging online kopen

3.75% korting

Borstverzorging of tepelverzorging voor moeders kopen ...

https://shopvoorgezondheid.nl/collections/borstverzorging

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan kunnen je borsten en tepels een stuk gevoeliger zijn. Borstverzorging, bijvoorbeeld met borstkompressen, kan verlichting geven bij pijnlijke borsten of tepels. Bekijk op deze pagina onze producten voor tepelverzorging en borstverzorging.

Bezoek Shopvoorgezondheid met korting
1.00% korting
Bol.com korting

MULTI-MAM BALM - tepelverzorging - 10 ml | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/multi-mam-balm-tepelverzorging-10-ml/9200000044233090/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

MULTI-MAM BALM - tepelverzorging - 10 ml. Deze creme beschermt de tepels tijdens het geven van borstvoeding. Het zorgt ervoor dat de huid soepel, zacht...

Bezoek Bol.com met korting

Tepelverzorging met vernix caseosa voorkomt veel klachten - VNIG

https://www.vnig.nl/nieuws/wetenschap/tepelverzorging-met-vernix-caseosa-voorkomt-veel-klachten

De onderzoekers concluderen uit deze studie dat tepelverzorging met vernix caseosa-crème effectiever kan zijn dan moedermelk om tepelpijn, kloven en huiduitslag na een bevalling te voorkomen. Bronvermelding: Merih, Yeliz Doğan et al.

Contact tepelhoedjes | Ziekenhuisgebruik | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding-professionals/producten/borstverzorging/contact-tepelhoedje

Borstvoeding geven met Contact tepelhoedjes. De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast.

Tepelverzorging – Kraamzorgloket

https://www.kraamzorgloket.nl/product-categorie/artikelen-voor-de-professional/borstvoeding/tepelverband/

Tepelverzorging; Educatie; Flessen - Spenen; Kraampakket; Naviva; Overig; Uitrusting. Hygiëne. Handschoenen; Maskers; Schorten; Thermometers; Weegschalen; Klantrelatie-geschenken; Samples & Informatie

Bepanthen beschermt en ondersteunt het huidherstel

https://www.bepanthen.nl/

Bepanthen. Beschermt en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. Velen kennen ons van de Baby Zalf, maar ook na het zetten van een tattoo of als je last krijgt van eczeem kun je bij Bepanthen terecht. De Bepanthen familie is inmiddels best uitgebreid en wij hebben producten voor jong tot oud. Bescherm en ondersteun ook de huid bij luieruitslag ...

Hydrogel Pads | Borstverzorging | Ziekenhuis | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding-professionals/producten/borstverzorging/hydrogel-pads

De Hydrogel Pads van Medela geven snel verlichting aan pijnlijke tepels doordat ze zich als een beschermend, verkoelend kussentje aan de huid hechten. Ze bevorderen de natte wondgenezing doordat ze de huid zacht houden en hydrateren. De compressen zijn steriel, individueel verpakt en herbruikbaar gedurende 24 uur.

Balsem! Billetjes- & Tepelverzorging - De Groene Vrouw

https://www.groenevrouw.nl/verzorging/de-groene-vrouw/mama/balsem-billetjes-tepelverzorging

Handgemaakte, 100% natuurlijke balsem voor de verzorging van luieruitslag en tepelkloven. Met herstelondersteunende Calendula, Smeerwortel & lanoline.

Tepelverzorging bestellen bij de online drogist van Nederland.

https://www.deonlinedrogist.nl/tepelverzorging/

Bestel tepelverzorging bij de voordeligste en grootste drogist van Nederland: gratis verzending vanaf 20 euro.

Multi-mam Protect Tepelverzorging Balm (30ml) - Blabloom

https://www.blabloom.com/nl/producten/multi-mam-protect-tepelverzorging-balm-30ml/13212/

Wil je je tepels beschermen tegen tepelkloven? Dan kan je deze balm van Multi-Mam Balm gebruiken. Deze tepelverzorging voorkomt kloven en verbetert de conditie van het tepelweefsel. De zalf plakt niet, wordt gemakkelijk geabsorbeerd en beschermt de tepel door het natuurlijke huidvet te vervangen en aan te vullen. Goed om te weten

Tepelvormers | Borstvoedingsproducten | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding/producten/borstverzorging/tepelvormers

Lichte druk kan helpen om ingetrokken of platte tepels te vormen en zo voor te bereiden op borstvoeding. Het soepele membraan voelt zacht aan op je huid. Sluit aangenaam en comfortabel aan op de borst. De discrete vorm zorgt voor een natuurlijk silhouet onder de kleding. Eén maat voor alle moeders. BPA-vrij.

Tepelverzorging | Bepanthen

https://www.bepanthen.nl/blog/tepelverzorging

Tepelverzorging. De eerste keer dat je je kleintje aan de borst legt om te voeden is een bijzonder moment. Omdat je tepels nog moeten wennen aan het zuigen, kan dat de eerste paar dagen onwennig aanvoelen. Dat is heel normaal.

Tepelverzorging voor moeders | Borstverzorging | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding/jouw-borstvoedingsperiode/tepelverzorging

Tepelverzorging voor moeders Hoewel borstvoeding goed is voor jou en je baby, hebben je tepels het soms zwaar te verduren! Lees onze adviezen en tips voor tepelverzorging om pijn te verlichten.

Multi-Mam Balm - tepelverzorging | 30 ml - Mijn Kraamshop

https://mijnkraamshop.nl/product/multi-mam-balm-10-ml/

Multi-Mam Balm – tepelverzorging | 30 ml. € 9,95. Multi-Mam Balm beschermt de tepels tijdens de borstvoedingsperiode. Het zorgt ervoor dat de huid van de tepel soepel, zacht en gezond blijft. Tijdens het voeden kun je deze crème gewoon laten zitten: het is een plantaardige variant van lanoline.

Kloofjes | Bepanthen

https://www.bepanthen.nl/wond/kloofjes

Jonge moeders die borstvoeding geven, kunnen schrale tepels krijgen. Lees meer over de verzorging en verzachting van tepels en tepelkloven in ons blogartikel tepelverzorging. Hoe ontstaan kloven? Als de hoornlaag in een goede conditie is - het juiste vochtniveau heeft - kan zij ons optimaal beschermen en voelt de huid soepel, zacht en sterk.

Multi-Mam - Multi-Mam

https://multi-mam.com/nl/

Natuurlijke tepelverzorging voor moeders die borstvoeding geven. Lees meer Multi-Mam® Kompressen. Intensieve tepelverzorging voor moeders die borstvoeding geven Bestel nu Maak kennis met elkaar. De eerste maanden met je baby zijn een heel bijzondere tijd. Ze zijn gevuld met geluk en liefde.

Purelan™ lanolinezalf | Borstvoedingsproducten | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding/producten/borstverzorging/purelan

Purelan™ lanolinezalf biedt snelle verlichting bij pijnlijke tepels en een droge huid. 1 - 4. Het is 100% natuurlijk en veilig voor je baby – de zalf hoeft niet te worden verwijderd voor de borstvoeding. Bestel nu.

Alles wat je nodig hebt in de kraamtijd | Tepelverzorging - Mijn Kraamshop

https://mijnkraamshop.nl/product-category/borstvoeding/tepelverzorging/

Een goede tepelverzorging voorkomt grote ongemakken. Kies uit tepelverband, tepelcrème of tepelkapjes; allemaal veilig te gebruiken tijdens de borstvoeding. Gratis verzending boven de €45,- | Ook voor Belgie

Medela Hydrogel Pads- tepelverzorging | 4 stuks - Mijn Kraamshop

https://mijnkraamshop.nl/product/medela-hydrogel-pads/

Medela Hydrogel Pads- tepelverzorging | 4 stuks € 15,95 De Medela Hydrogel Pads geven snel verlichting bij pijnlijke tepels doordat ze zich als een beschermend en verkoelend kussentje aan de huid hechten.

Tepelbeschermers | Borstvoedingsproducten | Medela

https://www.medela.nl/borstvoeding/producten/borstverzorging/tepelbeschermers

Medela tepelbeschermers beschermen pijnlijke tepels of tepels met kloven en helpen het herstel van de huid, doordat ze voorkomen dat kleding tegen je tepels schuurt.

Tepelverzorging | Bepanthen

https://www.bepanthen.be/nl/blog/tepelverzorging

Zo verzorg je tepelkloven. Voor de verzorging en verzachting van je tepels is het belangrijk dat je je kindje goed aanlegt. Vraag advies bij je kraamverzorgster of bij Kind en Gezin. Smeer ook na elke voeding een dun laagje Bepanthen ® Babyzalf op je gevoelige tepel.

Hoe voor je tepels te zorgen na borstvoeding | La Roche-Posay

https://www.laroche-posay.nl/artikel/verzorging-tepels-borstvoeding

Je hebt hier diverse tepelverzorging voor, zoals crèmes, zalfjes en een zoutoplossing. Pijnlijke tepels door borstvoeding: Zout voor kapotte tepels Een milde zoutwateroplossing op de huid kan korstjes en kneuzingen op de pijnlijke tepels door borstvoeding, zelfs binnen enkele uren, helpen genezen.

Hoeveel tepels heeft een hond: Dit moet je weten! - HondjesGids

https://www.hondjesgids.nl/honden/hoeveel-tepels-heeft-een-hond/

Nu we het toch over tepels hebben, laten we het hebben over tepelverzorging bij honden. Het is belangrijk om de tepels van je hond schoon te houden om infecties te voorkomen. Het is een goed idee om regelmatig de tepels van je hond te inspecteren en eventuele tekenen van roodheid, zwelling of irritatie op te merken.