Vaginale crèmes online kopen

Vagisan VochtCrème bij vaginale droogheid

https://www.vagisan.com/nl-nl/producten/details/product/vagisan-vochtcreme

Vagisan VochtCrème is een hormoonvrije crème voor vaginale droogheid. Het verlicht symptomen zoals een branderig gevoel, jeuk en pijn veroorzaakt door vaginale droogheid. Het helpt ook bij het verlichten van pijn tijdens het vrijen. In vergelijking met andere producten voor vaginale droogheid is Vagisan VochtCrème een crème en geen gel op ...

Crème voor vaginale schimmel kopen | Kruidvat

https://www.kruidvat.nl/gezondheid/zelfzorg/intieme-ongemakken/vaginale-schimmel

Vaak gaat een vaginale schimmel vanzelf over. Wel kun je een vaginale schimmelinfectie zelf behandelen. Dit doe je bijvoorbeeld met crème, een capsule of een tablet tegen vaginale schimmel. Daarin kun je kiezen voor een 1-daagse behandeling of een meerdaagse behandeling, waarbij je dagelijks de schimmel behandelt.

Zonder parabenen - Vaginale crèmes - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_561582_572094/r/zonder_parabenen/

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment vaginale crèmes en profiteer van de laagste prijs online! beslist.nl

Vaginale klachten | Gezondheidsplein.nl

https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/vaginale-klachten/item124099

Over vaginale klachten. Elke vrouw heeft wel eens last van vaginale klachten. Voorbeelden zijn vaginale jeuk, een branderig gevoel, pijn bij het plassen of vrijen, en bruine afscheiding of meer afscheiding dan normaal. Vaak zijn vaginale klachten niet ernstig.

Vaginale kriebel: vier doeltreffende behandelingen - Gezonder Leven

https://gezonderleven.com/vaginale-kriebel-vier-doeltreffende-behandelingen/

Vaginale kriebel is één van de vervelendste situaties waarin een vrouw zich regelmatig bevindt. Kriebel en irritatie in de zone rond de vagina kan veroorzaakt worden door bacteriën of door schimmelinfecties, menopauze, seksueel overdraagbare aandoeningen of chemische irriterende bestanddelen.

Vaginale crème inbrengen: 10 stappen (met afbeeldingen) - wikiHow

https://nl.wikihow.com/Vaginale-cr%C3%A8me-inbrengen

Categorieën: Gezondheid van vrouwen. Vaginale crème inbrengen. Het kan zijn dat je ooit een keer een vaginale crème in moet brengen. Artsen schrijven vaginale crèmes voor om een aantal verschillende aandoeningen te behandelen als bacteriële infecties en schimmelinfecties....

Kruidvat vaginale crèmes aanbiedingen | Ruime keus, laagste prijs ...

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_561582_572094/c/merk~6433237

Opzoek naar de beste Kruidvat vaginale crèmes aanbiedingen Bekijk & vergelijk het ruime assortiment en profiteer van de laagste prijs. beslist.nl

Vaginale schimmelinfectie | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/vaginale-schimmelinfectie

Bij een schimmelinfectie in de vagina is lokale behandeling met schimmeldodende vaginale crème, vaginale tabletten of vaginale zetpillen (ovules) meestal voldoende. De crème kan, bij jeuk aan de schaamlippen, ook op de schaamlippen worden gesmeerd.

Vaginale schimmelinfectie behandelen & herkennen | Etos

https://www.etos.nl/advies/intimiteit/vaginale-schimmelinfectie/

Heb je last van uitwendige of inwendige jeuk aan je vagina? Probeer dan een vaginale crème. Vaginale crème draagt bij aan het doden van de schimmel en verlicht het branderige gevoel en de jeuk. Sommige vaginale schimmelcrèmes zijn bedoeld voor inwendig gebruik, andere crèmes gebruik je juist weer uitwendig.

Vagisan VochtCrème

https://www.vagisan.com/nl-nl/

Vagisan VochtCrème is specifiek ontwikkeld voor het welzijn van vrouwen en voor het gezond houden van de vrouwelijke schaamstreek. Op deze website vindt u informatie over de meest voorkomende problemen in de schaamstreek, mogelijke oorzaken, symptomen, behandelingsopties, voorzorgsmaatregelen, enz. Misschien heeft u ook interesse in onze ...

Verzachtende creme - Vaginale crèmes - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_561582_572094/r/verzachtende_creme/

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment vaginale crèmes en profiteer van de laagste prijs online! beslist.nl

Creme voor de vagina | Huidverzorging | Fagron derma

https://fagronderma.nl/creme-voor-de-vagina/

Voor de aangedane huid bij de vulva, droge schaamlippen wordt aangeraden om de huid extra te verzorgen. Het is belangrijk om deze enkel op de vulva aan te brengen en niet inwendig in de vagina. De volgende crèmes zijn hiervoor geschikt: Cetomacrogolcrème met 10% of 20% vaseline. Lanettecrème met 10% of 20% vaseline.

clotrimazol in de vagina | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/producten/canesten-gyno

Clotrimazol is een antischimmelmiddel. Het wordt gebruikt bij vaginale schimmelinfectie. U merkt een vaginale schimmelinfectie aan jeuk in de vagina en aan de schaamlippen, een witte, brokkelige afscheiding, rood en gezwollen, soms pijnlijk, slijmvlies van de vagina en soms een pijnlijk en branderig gevoel bij het plassen of bij het vrijen.

Vaginale crèmes kopen? | Ruime keus | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_561582_572094/

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment vaginale crèmes en profiteer van de laagste prijs online! beslist.nl

clindamycine (vaginaal) - Farmacotherapeutisch Kompas

https://www.farmacotherapeutischkompas.nl/bladeren/preparaatteksten/c/clindamycine__vaginaal_

Clindamycine is een semisynthetisch derivaat van lincomycine. Het kan bacteriostatisch of bactericide werken, afhankelijk van de concentratie van het antibioticum en de gevoeligheid van het micro-organisme. Clindamycine is werkzaam tegen Gram-positieve bacteriën en anaerobe bacteriën zoals Bacteroides spp. en Peptostreptococcus spp.

Ik heb een ontsteking in mijn vagina door schimmels

https://www.thuisarts.nl/vocht-uit-vagina/ik-heb-ontsteking-in-mijn-vagina-door-schimmels

Medicijnen Hoe gaat het verder Wanneer bellen In het kort Een ontsteking in je vagina door schimmel is niet erg. Het is ook niet besmettelijk. Klachten zijn jeuk, wit slijm en pijn bij plassen en vrijen. De klachten kunnen vanzelf overgaan. Was je vagina alleen met water. Als je veel last hebt kun je een crème of pil voor in de vagina gebruiken.

Ik gebruik Vagisan VochtCrème. Wat is het verschil?

https://www.vagisan.com/nl-nl/faq/vagisan-beschermende-zalf/faq/ik-gebruik-vagisan-vochtcreme-wat-is-het-verschil

Wat is het verschil? Vagisan VochtCrème wordt gebruikt voor klachten veroorzaakt door vaginale droogheid (bijv. droog gevoel, branderigheid, jeuk en pijn - ook tijdens of ná het vrijen). Vagisan VochtCrème kunt u in de uitwendige intieme zone gebruiken, maar ook in de vagina.

Canesten Gyno Crème: bij vaginale schimmel

https://www.canesten.nl/canesten-gyno-creme

Canesten Gyno Creme 6 - 6 daagse behandeling. Een vaginale schimmel kan inwendig maar tegelijk ook uitwendig voorkomen. Met Canesten Gyno 6-daagse crème kun je, anders dan bij de zachte capsule of de tablet die je inwendig inbrengt, een vaginale schimmel zowel inwendig als uitwendig behandelen.

Vagisan VochtCrème Cremolum bij vaginale droogheid

https://www.vagisan.com/nl-nl/producten/details/product/vagisan-vochtcreme-cremolum/

Vrouwen met vaginale droogheid kunnen worden geholpen door Vagisan VochtCrème met een tweevoudig effect: het product voorziet de huid in de vagina van vocht EN verzorgende lipiden (vetten). Vagisan VochtCrème Cremolum maakt de gevoelige huid van de vagina aangenaam soepel – en dat zonder hormonen.

Ik heb wondjes bij de ingang van mijn vagina | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/pijn-bij-ingang-vagina/ik-heb-wondjes-bij-ingang-van-mijn-vagina

Oorzaken In het kort U kunt wondjes of plekjes hebben bij de ingang van uw vagina (de vulva). De wondjes kunnen klachten geven, zoals jeuk, een branderig gevoel of pijn. Vaak is er een duidelijke oorzaak, zoals eczeem of een schimmel. Maak een afspraak bij uw huisarts. Hij of zij onderzoekt de ingang van uw vagina.

estriol in de vagina | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/medicijnen/estriol-in-de-vagina

Ja, u heeft een recept nodig. Estriol is sinds 1946 internationaal op de markt. Voor gebruik in de vagina is er een vaginale zetpil (ovule) en een vaginale crème onder de naam Synapause-E3 op recept verkrijgbaar. Estriol is ook verkrijgbaar in tabletten onder de naam Synapause-E3.

Druks - Vaginale crèmes kopen? | Ruime keus | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_561582_572094/r/druks/

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment vaginale crèmes en profiteer van de laagste prijs online! beslist.nl