Verzekeringen online kopen

undefined korting

Alle verzekeringen van FBTO | Jij kiest. FBTO

https://www.fbto.nl/verzekeringen/

Bij FBTO kies je zelf de verzekeringen die je nodig hebt. Bijvoorbeeld voor zorg, je huis, vakanties, auto of caravan. Check alle verzekeringen.

€ 22,00 korting

Verzekering nodig? Verzeker bij Nationale-Nederlanden : NN

https://www.nn.nl/Particulier/verzekeren.htm
Gevonden in: Nn.nl kortingscode

Deze verzekeringen zijn wel (wettelijk) verplicht: Een zorgverzekering is verplicht. Dit geldt voor iedereen boven de 18 jaar die in Nederland woont, werkt of een uitkering krijgt. Kinderen onder de 18 jaar zijn samen met hun ouder (s) verzekerd. Je auto, motor, bromfiets of ander voertuig met een motor moet minimaal WA verzekerd zijn.

€ 9,25 korting
undefined korting

Verzekeringen vergelijken | Verzekering afsluiten via Pricewise

https://www.pricewise.nl/verzekeringen/

Verzekering. Bij Pricewise vergelijk je verzekeringen en vind je heel goede deals. We proberen het je zo eenvoudig mogelijk te maken om elk soort verzekering te vergelijken. Omdat wij het zonde vinden als jij onnodig te veel premie betaalt voor je verzekeringen. Wij vertellen je welke verzekeringen je bij ons kunt vergelijken, hoe je de bij ons ...

undefined korting

Welkom bij Independer - verzekeringen, energie & telecom

https://www.independer.nl/

Bij Independer vergelijk je verzekeringen, energie, telecom, hypotheken en andere financiële producten Sluit direct online af Klantcijfer *9,1*

undefined korting

Alle verzekeringen op een rij | OHRA

https://www.ohra.nl/verzekeringen
Gevonden in: OHRA kortingscode

Alle verzekeringen van OHRA vind je in het overzicht. Benieuwd naar de premie? Bereken deze direct.

2.00% korting
undefined korting

Verzekeringen van ANWB: Goed Verzekerd voor een scherpe prijs

https://www.anwb.nl/verzekeringen
Gevonden in: ANWB kortingscode

Korting op álle doorlopende verzekeringen. We bieden nu een jaar lang 15% korting op onze doorlopende verzekeringen. Sluit uiterlijk 29 mei één of meerdere verzekeringen af. Je bent dan extra voordelig verzekerd van: Persoonlijke en deskundige hulp. Ruime vergoedingen. Snelle uitbetaling bij schade.

1.50% korting
undefined korting

Goed en simpel verzekeren bij HEMA

https://verzekeringen.hema.nl/
Gevonden in: HEMA kortingscode

HEMA verzekeringen: goed en simpel verzekerd. Wie je ook bent en wat je ook doet, het leven is gewoon bijzonder. Bij HEMA weten we dat je daar zuinig op bent. Daarom kun je bij HEMA jouw meest waardevolle bezit zo goed mogelijk beschermen. Onze verzekeringen zijn precies wat je van ons gewend bent: goed en simpel.

Reisverzekering backpacken - OOM Verzekeringen

https://www.oomverzekeringen.nl/reisverzekering-backpacken/

Met onze reisverzekering backpacken is dat geen probleem. De OOM Tijdelijk in het buitenland-verzekering is namelijk geldig voor maximaal 2 jaar en dagelijks opzegbaar. Bovendien ben je wereldwijd gedekt. Zo kun je nog even doorreizen of juist eerder naar huis. Of spontaan met iemand meereizen die je onderweg hebt ontmoet.

Eigen Huis Verzekeringsservice

https://www.eigenhuis.nl/verzekeringen

4. Beheer je verzekering veilig online bij Intrasurance. Onze partner Intrasurance heeft jarenlange ervaring in afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Volledig digitaal en 24/7 toegankelijk. 5. Geen zorgen meer. Met onze Eigen Huis Verzekeringsservice profiteer je van een scherpe premie, maar ook van onze knowhow en bemiddeling.

Verzekeringen vergelijken en afsluiten - Verzekeringen.com

https://www.verzekeringen.com/

Misschien ga je voor het eerst een autoverzekering afsluiten of ben je opzoek naar een goedkopere zorgverzekering. Verzekeringen.com geeft jou de mogelijkheid om zelf de juiste keuze te maken. Start met besparen en vergelijk verzekeringen op premie, dekking en polisvoorwaarden. Goed verzekeren, dat regel je zelf!

Reisverzekering - Centraal Beheer

https://www.centraalbeheer.nl/verzekeringen/reisverzekering

Algemene voorwaarden Centraal Beheer. U vindt de voorwaarden van uw Reisverzekering ook in Mijn Centraal Beheer . Informatiedocument. U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Reisverzekeringen in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Reisverzekeringen vergelijken.

Levenverzekering - Kassa

https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/garantie-verzekeringen/levenverzekering

Levenverzekering. een man en een vrouw sluiten een levensverzekering op elkaar af, verzekerd bedrag is 3400,-. de man betaalt hiervoor 5,55 per maand de vrouw betaalt 8,83 per maand. na 41 jaar, de duur van de verzekering heeft de man 2730,- betaald en de vrouw 4344,-.

Verzekeringspakket vergelijken? Extra korting op je alles in 1 verzekering!

https://vergelijkdirect.com/verzekeringen/verzekeringspakket/

Bekijk alle verzekeringen. Tot 10% korting op onze pakketverzekering! Hoe meer verzekeringen je in je pakket meeneemt, hoe hoger de korting op je totale premie wordt! Daarnaast zetten wel alles op 1 polis en heb je dus maar 1x per maand een afschrijving en heb je in geval van schade slechts 1 contactpersoon! Wel zo gemakkelijk en voordelig!

Beste schadeverzekeraar van Nederland | Nh1816 Verzekeringen

https://www.nh1816.nl/

Adfiz, de brancheorganisatie van onafhankelijk adviseurs, heeft ons in haar korte bestaan al 14 keer uitgeroepen tot Beste schadeverzekeraar van Nederland. Adfiz doet jaarlijks kwaliteitsonderzoek naar de prestaties van verschillende verzekeringsmaatschappijen en waakt over de kwaliteit van de dienstverlening. Klanten geven ons gemiddeld een 9.1.

Verzekering vergelijken 2022 | Overstappen van verzekering

https://www.overstappen.nl/verzekeringen/

Overige verzekeringen. Overlijdensrisicoverzekering. Vergelijk verzekeringen op prijs en dekking. Let bij het vergelijken van verzekeringen niet puur op de prijs maar ook op dekking. Zo voorkom je onaangename verrassingen als je een keer schade krijgt. Onze vergelijker toont op basis van je gegevens en wensen de goedkoopste verzekeringen.

Verzekeringen Vergelijken - Vergelijk Verzekeringen op Zeker.com

https://zeker.com/verzekeringen/

Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

Broekhuis Verzekeringen | Broekhuis

https://broekhuis.nl/verzekeringen

Vind de passende autoverzekering of bestelautoverzekering bij Broekhuis Verzekeringen en ga onbezorgd op weg! Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder. WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder. 1.

Verzekeringen24 - ZZP’er of MKB’er? Vind de passende ...

https://verzekeringen24.com/

Online en persoonlijk advies. Verzekeringen24 is jouw onafhankelijke online verzekeringsadviseur. Wij helpen ondernemers op maat met het afdekken van de risico’s die horen bij. het ondernemen. Ontdek welke risico’s er zijn met de online risicoscan.

Inloggen | Europeesche verzekeringen

https://www.europeesche.nl/user/login

Login intermediairs. Welkom op de inlogpagina van het extranet. Via deze pagina kunt u inloggen op ons Extranet, de online omgeving voor relaties van Europeesche Verzekeringen. Daar vindt u alle informatie en hulpmiddelen voor het adviseren en afsluiten van onze verzekeringen.

Verzekeringen van DELA

https://www.dela.nl/verzekeringen

Met de spaarverzekering van DELA, het DELA CoöperatiespaarPlan, kun je op een mooie manier geld opzij zetten voor de lange termijn. Het DELA CoöperatiespaarPlan valt niet onder het depositogarantiestelsel. Vaste rente van 2,00% per jaar, die maandelijks wordt bijgeschreven. Voor minimaal 10 jaar. 10% extra uitkering als de verzekerde ...

Diks verzekeringen. Vergelijken, verzekeren, ontzorgen.

https://www.diks.nl/

Diks verzekeringen is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 51 jaar ervaring helpen wij u graag bij het vergelijken van verzekeringen. Onafhankelijk en met een groot aanbod van verzekeraars, is er altijd een verzekering die bij u past. In 1990 zijn we begonnen met het aanbieden van de eerste oldtimerverzekeringen en in 1997 hebben we ...

Woonverzekering afsluiten: bereken direct uw premie – Univé

https://www.unive.nl/woonverzekering

Kies voor Opstal Basis of verzeker uw woning met de dekking Opstal All Risk. Ruitbreuk en schade door ongelukjes zijn dan standaard meeverzekerd. Schade aan uw woning door o.a. brand en inbraak vergoed. Direct hulp bij schade. Beoordeeld met een 8,0. Bereken uw premie. Meer over de opstalverzekering.

SAA

http://www.saa.nl/

Ik ben adviseur bij SAA Verzekeringen en samen met mijn 500 collega’s helpen wij u graag. Wilt u precies weten hoe we dit doen? Neem dan contact op. Laura, Adviseur. Laura, Adviseur. Neem contact op. of stel direct uw vraag. Neem contact op of stel direct uw vraag. SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

Verzekeringen van a.s.r. | Verzekeren

https://www.asr.nl/verzekeringen

Verzekeringen van a.s.r. Bekijk onze verzekeringen voor op de weg en op het water, in en om je woning en persoonlijke bescherming. Deze verzekeringen kun je ook combineren in ons voordeelpakket. Daarnaast bieden wij ook zorg- en levensverzekeringen en verzekeringen voor jou als werknemer.

Alle particuliere verzekeringen | Interpolis verzekeringen

https://www.interpolis.nl/verzekeren/

Alle particuliere verzekeringen op een rij. Interpolis heeft voor elke situatie een passende verzekering. Van zorgverzekering tot inboedelverzekering.

Verzekering Vergelijken 2022 - Vergelijk alle verzekeraars

https://www.verzekeringvergelijk.nl/

Alle verzekeringen op onze website kunnen online afgesloten worden bij de verzekeraar nadat u deze goed met elkaar heeft vergeleken. Verzekeraars overzicht. Wat vinden bezoekers van ons? “Ik ben niet heel handig met computers, maar via deze website heb ik alle verzekeringsvoorwaarden en prijzen kunnen vergelijken.

Univé: verzekeringen op maat, lage premie, geen winstoogmerk

https://www.unive.nl/verzekeringen

Bij Univé vindt u verzekeringen op het gebied van schade, zorg en leven. Met altijd ruime dekking en lage, voordelige premies.

Alle verzekeringen van InShared

https://www.inshared.nl/verzekeringen

De WA , Beperkt Casco , Beperkt Casco EXTRA en All risk autoverzekeringen van InShared zijn niet alleen goed voor uw auto, maar ook voor uw portemonnee. Wij houden onze kosten (en daarmee onze premies) namelijk zo laag mogelijk. Voor de extra zekerheid kunt u de aanvullende dekkingen voor inzittenden en pech afsluiten.

Onze verzekeringen en kortingen - Centraal Beheer

https://www.centraalbeheer.nl/verzekeringen

De korting verschilt per verzekering en geldt zowel voor u als voor uw meeverzekerde familieleden. Heeft u een zorgverzekering bij Zilveren Kruis, Ziezo, Pro Life of De Friesland? Dan krijgt u ook korting op veel verzekeringen van Centraal Beheer. Bekijk uw korting Werkgever doorgeven.

10 bedrijfs­ver­ze­ke­ringen voor startende ondernemers - KVK

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/bedrijf-starten/10-belangrijke-verzekeringen-voor-starters/

10 bedrijfs­ver­ze­ke­ringen voor startende ondernemers. Het is belangrijk om jezelf in te dekken tegen risico’s waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Je kunt je dan ook voor van alles verzekeren. Dit geldt voor zowel jezelf als je bedrijf. We zetten de belangrijkste verzekeringen voor jou en je bedrijf op een rij.

Verzeker uzelf op de beste manier met ons advies | KRK

https://krk.nl/krk-verzekeren

Particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en pensioenen: KRK Verzekeren adviseert u op maat. Ervaring . KRK Verzekeren is actief sinds 1965 en verzorgt inmiddels de assurantiebelangen van ruim 10.000 particuliere en zakelijke relaties.

Particulier | Klaverblad Verzekeringen

https://www.klaverblad.nl/

Rechtsbijstand­verzekering. Bij Klaverblad helpen we u graag gewoon goed als u een juridisch probleem heeft. Daarom krijgt u altijd gelijk een juridisch expert aan de lijn. Vraag uw adviseur naar onze rechtsbijstandverzekering. Zoek een adviseur Bekijk onze rechtsbijstandverzekering.

Service en Contact - Verzekeren - ABN AMRO

https://www.abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/service-en-contact.html

ABN AMRO Hulpdienst. 24/7 hulp in nood. Lees meer. Ik ga verhuizen! Een nieuw huis is altijd spannend. En u wilt niet meteen nadenken over uw verzekeringen. Geen zorgen: dat doen wij voor u. Lees snel verder en bekijk wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Verder lezen.

ZEKUR: Veel verzekering voor weinig | ZEKUR

https://www.zekur.nl/

Veel verzekering voor weinig. Binnen 5 minuten sluit je online je verzekeringsbundel af. Je kiest tussen 2 bundels. Met Gewoon ZEKUR heb je de verzekeringen die je minimaal nodig hebt. Kies Extra ZEKUR als je je uitgebreider wilt verzekeren. De bundeling van verzekeringen maakt de keuze voor jou makkelijk en onze verzekeringen voordelig.

Vergelijk en bespaar op je verzekering - Verzekeringen.be

https://www.verzekeringen.be/

rake humor en veel enthousiasme, helpen wij je verzekeringen begrijpen, vergelijken en online afsluiten. Grootste aanbod. Met meer dan 30 aanbieders, vergelijk je nergens grondiger in België. Beste prijs-kwaliteit. Wij geven je niet alleen de beste prijs, maar ook duidelijke info over de kwaliteit.

Overzicht mijn verzekeringen - ABN AMRO

https://www.abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/mijn-verzekeringen.html

Na het inloggen ziet u in het overzicht 'pakketverzekering' staan. Als u op het vergrootglas klikt, ziet u onder andere de premie die u betaalt voor al uw verzekeringen samen. En op welke datum de premie wordt afgeschreven. Per verzekering kunt ook apart de details bekijken. Bekijk mijn verzekeringen.

Zelf verzekeringen afsluiten of advies van een verzekeringsadviseur

https://www.lancyr.nl/

Bij het kiezen en afsluiten van verzekeringen, als u vragen heeft over uw verzekeringen en als u schade heeft. Wij geloven dat er altijd wat te verbeteren valt. Laat ons weten wat u van onze dienstverlening vindt, zodat we onze dienstverlening nog meer kunnen verbeteren. Online verzekeren. Op lancyr.nl kunt u zelf online verzekeringen afsluiten.

Verzekeringen | WBVGCollectief wonen in zelfbeheer

https://www.wbvg.nl/verzekeringen/

Opstalverzekering. De WBVG heeft een opstalverzekering. Een opstalverzekering dekt schade aan het gebouw veroorzaakt door brand, storm of inbraak. De opstal omvat naast het gebouw ook alle onroerende goederen die bij de woning horen (keukenblokken, installaties, etc.) maar dekt géén huisraad of persoonlijke eigendommen van huurders (de inboedel).

a.s.r. de verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen

https://www.asr.nl/

Verzekeringen - sparen en beleggen - hypotheek - pensioen. We investeren je premie in groene energie, niet in kinderarbeid, wapenhandel of de tabaksindustrie.

Verzekeringen | Sunweb

https://www.sunweb.nl/verzekeringen

Verzekeringen Verzekerd en gerust op vakantie met de Sunweb reis- en annuleringsverzekering Inclusief COVID-19 dekking. Bij Sunweb kun je meteen een reis- en annulerings­verzekering afsluiten bij het boeken van je reis. Dat geeft zekerheid en beschermt je tegen onverwachtse kosten.

Verzekeringen | DSM Assurantiën

https://www.dsm.com/verzekeringen/nl_NL/verzekeringen.html

Verzekeringen Wonen Woonhuisverzekering Inboedelverzekering Kostbaarhedenverzekering Verkeer Autoverzekering Motorverzekering Oldtimerverzekering Oldtimer motorverzekering Kampeerwagenverzekering Aanhanger of vouwwagenverzekering Recht & Plicht Aansprakelijkheidsverzekering Rechtsbijstandsverzekering Persoonlijke ongevallenverzekering Recreatie

Verzekeringen vergelijken? | Verzekering.nl

https://www.verzekering.nl/

Voordelen Verzekering.nl. Vergelijk je verzekeringen op Verzekering.nl, dan ben je altijd verzekerd van de beste keuze voor de laagste prijs. We kijken bij het vergelijken van de verschillende verzekeraars expliciet naar je wensen en omdat wij een objectieve en transparante organisatie zijn hoef je je geen zorgen te maken dat je na het afsluiten van je verzekering ineens voor onverwachte extra ...

Glimlach verzekerd | Ethias

https://www.ethias.be/part/nl.html

Bereken en beheer je verzekering online. Dat spaart tijd! Ben je aangesloten voor een autoverzekering, hospitalisatieverzekering, brandverzekering, of een van onze vele andere formules? In jouw persoonlijke klantenzone beheer je zelf jouw verzekeringen vanaf je smartphone of computer. Inloggen. Meer info over je Klantenzone.

Verzekeren - ING

https://www.ing.nl/particulier/verzekeren/index.html#!

Al je verzekeringen op één plek. De ING bied je diverse verzekeringen waarmee je zelf kiest voor de zekerheid die je wenst. Lees hier meer over welke verzekering bij jou past.

Verzekeren - ING

https://www.ing.nl/particulier/verzekeren/index.html#!

Al je verzekeringen op één plek. De ING bied je diverse verzekeringen waarmee je zelf kiest voor de zekerheid die je wenst. Lees hier meer over welke verzekering bij jou past.