Zorgverzekeringen online kopen

Independer korting

Independer Zorgverzekering Vergelijken 2022 | Gratis Extra's

https://www.independer.nl/zorgverzekering/intro.aspx

Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou meer dan 900 verschillende zorgverzekeringen. Je kunt na de vergelijking je zoekresultaat bewaren en naar jezelf e-mailen, of direct de zorgverzekering afsluiten. Je oude verzekering wordt automatisch voor je opgezegd. Daar hoef je zelf niets voor te doen.

Ditzo via Independer korting

Ditzo Zorgverzekering

https://www.ditzo.nl/zorgverzekering

Goedkoop en met vrije ziekenhuiskeuze! Ditzo heeft vrije zorgkeuze voor ziekenhuizen en huisartsen met een lage zorgpremie. In 2022 ben je al verzekerd vanaf € 115,50. Daarom kies je voor de Ditzo Zorgverzekering: Een lage premie met vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen. De gratis Pechvogelhulp ongevallendekking Fysio & Tand.

VGZ via United Consumers korting

Zorgverzekering van VGZ

https://www.vgz.nl/zorgverzekering

Er zijn zorgverzekeringen die een lagere premie hebben. Maar bij ons sluit u al een basisverzekering af voor 126,15. Aanvullend verzekeren kan al vanaf € 5,95. U heeft daarmee niet alleen een lage premie, maar ook alle gemakken en services van VGZ. Zoals hulp bij wachttijden en gezond leven en supersnel declareren.

Zilveren Kruis via Zorgkiezer korting

Zorgverzekering - Zilveren Kruis

https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/zorgverzekering

Basis Budget. Zonder collectiviteitskorting. U krijgt 100% vergoed bij een beperkt aantal geselecteerde ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract. U krijgt 75% vergoed van het gemiddeld gecontracteerd tarief bij zorgverleners zonder contract. € 123,45.

OHRA korting

Zorgverzekering 2022 - Kies je zorgverlener | OHRA

https://www.ohra.nl/zorgverzekering/
Gevonden in: OHRA kortingscode

Een zorgverzekering met volledige keuze van ziekenhuizen en zelfstandige klinieken al vanaf € 129,45. Wij werken met 'vanaf' prijzen, omdat je onze verzekeringen online afsluit en je zaken online regelt. Daarom krijg je korting op je premie. Alleen personen van 18 jaar en ouder betalen deze premie.

1.50% korting
HEMA korting

De voordelige zorgverzekering - HEMA zorgverzekering | HEMA verzekeringen

https://verzekeringen.hema.nl/zorgverzekering
Gevonden in: HEMA kortingscode

Bij HEMA weten wat goed voor je is. En dat alledaagse geluksmomentjes goed voor je zijn. Dus is onze zorgverzekering er voor je als het nodig is. 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgaanbieders. zowel online als telefonisch bereikbaar. een jaar lang 10% extra winkelkorting op bijna alles bij HEMA. gratis vitaliteitsprogramma voor leuke extra ...

Zorgverzekering (2022) + Vergelijk alle verzekeraars | Zorgwijzer

https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekeraar

Achmea is het grootste verzekeringsconcern voor zorgverzekeringen in Nederland met een marktaandeel van 27,7 procent in 2021. Zilveren Kruis is met 3,5 miljoen verzekerden verreweg de grootste verzekeraar van het concern. Andere grote en bekende zorgverzekeraars die onderdeel zijn van Achmea zijn FBTO, Interpolis en De Friesland.

Zorgwijzer - helpt je met vinden v/d beste zorgverzekering

https://www.zorgwijzer.nl/

Zorgverzekeringen vergelijken doe je op Zorgwijzer. Vergelijk & bespaar tot € 350 op je zorgverzekering. Gemakkelijk & snel overstappen met korting!

Zorgwijzer - Zorgverzekering vergelijken - Onafhankelijk (2022)

https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-vergelijken

In 5 stappen je zorgverzekering vergelijken. Bij Zorgwijzer kun je in vijf eenvoudige stappen je zorgverzekering vergelijken en overstappen voor 2022. Stap 1. Vul je geboortedatum in. Stap 2. Kies je gewenste eigen risico en zorgkeuze. Stap 3.

Overzicht wijzigingen UZOVI-register

https://www.vektis.nl/uploads/Docs%20per%20pagina/zv%20vinden/mutaties_overzicht_03102022.pdf

Zorgverzekeringen N.V. Nieuwe relatie 3311 met 5514 per 01-01-2020 3311 Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V. Nieuwe relatie 3311 met 5521 per 01-01-2020 3311 Zilveren Kruis Zorgverzekeringen N.V. Nieuwe relatie 3311 met 8971 per 01-01-2020 3314 OZF Zorgverzekeringen N.V. Einddatum per 01-01-2020 3329 Avéro Achmea Zorgverzekeringen NV

Zorgverzekering vergelijken 2022 | Vergelijk zorgverzekeringen - Geld.nl

https://www.geld.nl/zorgverzekering

De meest volledige zorgverzekering vergelijking van Nederland. Geld.nl biedt je de meest complete zorgverzekering vergelijking van Nederland met bijna 40 zorgverzekeraars. Vind de beste zorgverzekering met de laagste premie en bespaar tot 650 euro per jaar!

Zorgverzekering van CZ: ruime keuze en gratis zorgadvies - CZ

https://www.cz.nl/

Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.

Zorgverzekering 2022 | Zorgverzekering.org

https://www.zorgverzekering.org/

Bij het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C.) kunt u zorgverzekeringen eenvoudig vergelijken op belangrijke aspecten (zoals premie en polisvoorwaarden), zodat u de zorgverzekering kunt kiezen die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Daarnaast informeren wij u over de belangrijke thema’s bij het kiezen van een zorgverzekering.

Zorgverzekering Premies 2021, vergelijken en afsluiten

https://www.zorgverzekering.net/

Zorgverzekering.net is één van de grootste websites op het gebied van het vergelijken van zorgverzekeringen. Door jarenlange ervaring en koppelingen met alle premie data is Zorgverzekering.net één van de meest complete vergelijkers in Nederland. Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens is het mogelijk om gemakkelijk een op jouw situatie aangepast ...

Overstappen Zorgverzekering 2023 | Gratis Vergelijken en Overstappen

https://www.zorgverzekerinq.nl/

Hoeveel kan ik besparen door zorgverzekeringen te vergelijken en over te stappen? Dat is afhankelijk welke zorgverzekering je nu hebt en welke eisen je stelt aan je nieuwe zorgverzekering. Door zorgverzekering vergelijken kan je maximaal tot € 504,- besparen. Dat is dan voor 1 zorgverzekering.

Zorgverzekering vergelijken 2022 | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering

Prinsjesdag: de zorgverzekering in 2023. We gaan volgend jaar meer betalen voor onze zorgverzekering. De verwachting van het kabinet is dat de gemiddelde jaarpremie met €135 stijgt. Het verplichte eigen risico blijft €385 en de zorgtoeslag stijgt fors.

Zorgverzekering 2022 Univé: al voor € 114,90 per maand

https://www.unive.nl/zorgverzekering

Basisverzekering Univé Zorg Vrij. Al voor € 143,89 per maand bij € 385,- verplicht eigen risico. Vrije keuze zorgverleners voor zorg uit de basisverzekering. Volledige vergoeding van het marktconforme tarief bij alle zorgverleners. Regel uw zorgzaken zoals u dat wilt: online, telefonisch of in de winkel.

Zorgverzekeringen keuzehulp | Interpolis

https://www.interpolis.nl/verzekeren/zorgverzekering/kiezen

Vind de Interpolis Zorgverzekering die bij je past. Een goede zorgverzekering zoeken en kiezen? Daar helpen we je graag bij. Vul de keuzehulp in en ontdek binnen 2 minuten welke zorgverzekering van Interpolis het beste past bij jouw situatie. Verzekeren. Zorgverzekering.

Zorgverzekering 2022 - Vergelijk & kies de beste en goedkoopste

https://www.vergelijkdezorgverzekeringen.nl/

Hoogte van het eigen risico 2022 bepalen. Het minimaal eigen risico is € 385 en is al zeven jaar onveranderd. Vrijwillig verhogen met € 100,- per keer tot maximaal € 885 is mogelijk. Neem je een hoger eigen risico voor je zorgverzekering 2022, dan ben je een stuk goedkoper uit.

De zorgverzekering die jouw gezondheid op 1 zet | a.s.r.

https://www.asr.nl/verzekeringen/zorgverzekering

Jouw gezondheid en vitaliteit op 1. Met onze zorgverzekering ben je goed verzekerd én draagt een deel van je zorgpremie bij aan een betere wereld. Daarbij hebben wij veel aandacht voor de gezondheid en fitheid van onze verzekerden. Eén van de meest duurzame zorgverzekeringen van Nederland. Fit en gezond met onze gezondheidsprogramma’s.

Zorgverzekeraars Nederland in 2022 | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/overzicht-zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars in Nederland. Onder de verschillende concerns hangen verschillende merken of labels. De grootste 4 zijn Achmea, CZ, Menzis en VGZ: samen hebben zij zo'n 85% van de markt in handen. EUCARE is risicodrager voor een deel van de zorgverzekeringen van Aevitae. De verzekeraar is gevolmachtigde van EUCARE.

Zeer complete zorgverzekering 2022: bekijk alle services : NN

https://www.nn.nl/Particulier/Zorgverzekering.htm

Combinatiepolis: in de meeste gevallen 100% vergoeding. 2. Direct declareren via de NN App of Mijn NN Zorgverzekering. 3. Krijg korting op brillen en lenzen. 4. Korting op gezondheidscursussen, sportkleding, sportscholen en meer. 5. Check eenvoudig verdachte plekjes op je huid met SkinVision.

Zorgverzekering | Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/zorgverzekering

Zie ook. Zorgverzekering vanaf 18 jaar Zorgverzekeringslijn. Online medicijnen kopen. Vragen? Bel Informatie Rijksoverheid: 1400.

Zilveren Kruis zoekt een Productmanager Zorgverzekeringen Zilveren ...

https://nl.linkedin.com/jobs/view/productmanager-zorgverzekeringen-zilveren-kruis-at-zilveren-kruis-3289973468

Wat jou uniek maakt als Productmanager Zorgverzekeringen Zilveren Kruis. Minimaal een HBO diploma en 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt overtuigingskracht en beschikt over een gezonde dosis veranderkracht. Echte verbinder. Jij beheerst stakeholdermanagement door te analysen, presenteren en adviseren