Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vijveronderhoud

Ben jij een echte visliefhebber en heb jij in jouw tuin een prachtige vijver aangelegd of aan laten leggen? Dan heb jij vast en zeker ook veel vijveronderhoud spullen nodig? Jouw vijver onderhoud je met goede spullen zoals een pomp, maar ook planten en dergelijke zijn goed voor vijveronderhoud en voor de vissen, want daar halen ze zuurstof uit.  

Vijveronderhoud, het belangrijkste voor een vijver zodat niet je hele vijver onder de alg zit omdat er niet wordt gepompt, ook moet je het water met regelmatig checken om te kijken of er geen rare ziektes in zitten. Dit doe je met speciale producten voor vijvers. Er zijn uiteraard nog veel meer artikelen als het om vijveronderhoud gaat, zoals watermeters, visvoeding, tabletten voor het water en meer.  

De beste vijveronderhoud spullen shop je online bij specialisten als het gaat om vijvers. Bij 24/7 Discount vind je een aantal vijveronderhoudswinkels en daar kun je profiteren van ledenkorting wanneer je besteld. Bekijk daarom snel het aanbod aan webshops waar jij terecht kunt en profiteer vandaag nog van ledenkorting en aanbiedingen.