Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vloerverwarming

Ken je dat gevoel dat je ’s ochtend uit je bed komt en de badkamer in stapt en direct wakker bent van de koude voeten? Of dat je thuiskomt van je werk en je binnenkomt in een koud huis? Ongezellig is dat! Maar heb je al wel eens nagedacht over vloerverwarming in jouw huis. Doordat je de vloer verwarmt, heb je namelijk altijd een warme vloer, mits je hem aanzet natuurlijk.  

Vloerverwarming is ideaal in combinatie met plavuizen, de warmte blijft namelijk lang hangen aan plavuizen waardoor jij heerlijke warme voeten creëert, maar natuurlijk ook een warm huis. In de badkamer is het ideaal, want dan kom je niet met kramp de douche uit stappen. Vloerverwarming kun je zelf installeren met diverse doe-het-zelf producten of je kunt het laten doen door een gerennomeerd bedrijf. 
 

Vloerverwarming is ideaal, het zorgt voor warmte in jouw huis. Bekijk het aanbod aan vloerverwarmingzaken via 24/7 Discount en bestel jouw spullen direct online zodat je profiteert van ledenkorting op jouw account. Shoppen is veel leuker via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting.

Vloerverwarming

Badkamerwinkel.nl
1.50% korting

Ga je binnenkort verhuizen of woon je al in een mooi huis maar heeft jouw badkamer een opknapbeurt...

Bezoek Badkamerwinkel.nl met korting