Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bedels

Mooie bedels voor aan je armband en aan je ketting, die heb je van merken als Thomas Sabo, Pandora, Piccolo en Trollbeads. Mooie kleurrijke bedels of bedels van puur zilver in de leukste vormen, die kun jij online shoppen. Of je nu voor altijd aan iemand wil denken door middel van de eerste letter van haar/zijn naam of dat je een leuke herinnering wilt aan bijvoorbeeld Parijs in de vorm van de Eiffeltoren, het is er voor jou.  

Bedels heb je in diverse vormen, met glaskralen, mooie glitters, briljanten en heel veel meer. Ga voor een mooie zilveren, kies voor rosé goud, puur goud of met leuke kleuren en maak de nieuwste bedels vast aan je armband zodat hij steeds voller en leuker wordt. Bij ieder bijzonder moment mag jij best een nieuwe bedel aan jezelf cadeau doen en daarbij is het ook leuk om te geven.  

Mooie bedels shop je online via 24/7 Discount, dan profiteer jij van ledenkorting op jouw account. Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke acties van de aangesloten webshops, dus ook van de sieradenshops. Kijk snel voor een geschikte aanbiedingen aangaande bedels en shop direct online met ledenkorting via 24/7 Discount.