Computerboeken online kopen

3.25% korting
Bookspot korting

Computerboeken kopen? | BookSpot.nl

https://www.bookspot.nl/boeken/computerboeken
Gevonden in: Bookspot kortingscode

Op zoek naar computerboeken? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! Gratis verzending vanaf 20,- Gratis afhalen in de winkel

1.25% korting
Blokker korting

Computerboeken koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/computerboeken
Gevonden in: Blokker kortingscode

Computerboeken koop je tegen de scherpste prijs bij Blokker. Vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis Gratis retourneren Ook af te halen

1.00% korting
Bol.com korting

Computer- en informaticaboeken kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/computer-en-informaticaboeken/40343/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Computer- en informaticaboeken lezen? Computerboeken koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis

2.00% korting
Bruna korting

Computerboeken kopen? | Bruna

https://www.bruna.nl/boeken/computerboeken
Gevonden in: Bruna kortingscode

Op zoek naar computerboeken? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! Gratis verzending vanaf 20,- Gratis afhalen in de winkel

Computerboeken kopen? | BookSpot.be

https://www.bookspot.be/boeken/computerboeken

Zelfstudie is het sleutelwoord als we het hebben over computerboeken. We hebben een mooie collectie. Van beginners die een besturingssysteem zoals Windows in de vingers willen krijgen tot de talenten die meer specialistische kennis op willen doen over programmeren.Ook in de categorieën design, gaming en bijvoorbeeld fotografie & film hebben we veel voor je.

Onze boeken & e-books: Computerwetenschappen - Standaard Boekhandel

https://www.standaardboekhandel.be/c/computerwetenschappen-69349fd8

Onze boeken & e-books: Computerwetenschappen. Als grootste boekhandel van Vlaanderen zijn we lekker dichtbij, met een uitgebreid aanbod aan boeken en e-books. Elk van onze boeken kan je thuis laten leveren of afhalen in een Standaard Boekhandel bij jou in de buurt. Toch liever een e-book?

Cursussen, computerlessen | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/cursussen

De cursussen en workshops in de SeniorWeb Leslocaties zijn voor iedereen toegankelijk. Leden van SeniorWeb kunnen daarnaast gratis online cursussen volgen. Kies hier de manier waarop u wilt leren. Online cursussen Met de online cursussen leert u wanneer het u uitkomt. Computerles in de buurt Zoek een cursuslocatie bij u in de buurt.

Computerboeken kopen? | ReadShop

https://www.readshop.nl/boeken/computerboeken

Op zoek naar computerboeken? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! Gratis verzending vanaf 20,- Gratis afhalen in de winkel

Home - Van Duuren Media

https://www.vanduurenmedia.nl/

Van Duuren Media, uitgeverij van boeken over informatica, management, fotografie, psychologie en lifestyle

≥ Vind computerboeken in Informatica en Computer op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/boeken/informatica-en-computer/q/computerboeken/

69 aanbiedingen in mei - Koop of Verkoop computerboeken op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig computerboeken

Computerboeken en pc boeken online kopen - Boekenkaft.nl

https://www.boekenkaft.nl/computerboeken.htm

Computerboeken en pc boeken online kopen. Computers zijn overal en technologie wordt meer en meer toegepast. Lees daarom de juiste computer boeken, pc tijdschriften, software handleidingen en meer over computers en computerprogramma's zodat u zonder problemen het meeste rendement haalt uit uw computer en bijhorende software. In een online ...

De beste computerboeken (Ook voor senioren) [2023]

https://besteboekenzoeker.nl/computerboeken/

De beste computerboeken (Ook voor senioren) helpen jou om (beter) met de computer om te gaan. De computerboeken zijn vooral voor beginners bedoeld. Je vindt van allerlei soorten boeken over de pc. Wil je een computerboek kopen? De onderstaande boeken over computers zijn eenvoudig via de linkjes te bestellen.

Computerboeken over computers en tablets | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerboeken

Computerboeken . Zelfstudie is een populaire manier om vaardigheden aan te leren of te verbeteren. De SeniorWeb-boeken helpen u hierbij. Ze zijn geschreven volgens de stap-voor-stapmethode, in begrijpelijk Nederlands en voorzien van duidelijke schermafbeeldingen. Een overzicht van de boeken vindt u in onze webwinkel. Cursussen

Internet & Computer | Boeken

https://www.boeken.nl/boeken/internet-computer

Boeken voor en door programmeurs waarbij besturingssystemen volledig uitgelegd worden. Boeken waar de echte gameliefhebber zich in kan vinden en computerboeken waarbij design naar voren komt. Boeken.nl heeft het allemaal! Computerboeken onderverdeeld in categorieën. Wij hebben al onze computerboeken onderverdeeld in overzichtelijke categorieën.

Computerboeken | De Slegte

https://www.deslegte.com/boeken/management-psychologie-wetenschap/computerboeken/

Computerboeken, 961 tweedehands boeken op voorraad, vanaf € 2,99 alleen bij Boekhandel De Slegte.

De Basisboeken van Visual Steps - een nieuwe serie computerboeken voor ...

http://basisboeken.nl/

Op deze webpagina vindt u een serie laagdrempelige computerboeken voor iedereen. De Basisboeken behandelen de meestgebruikte toepassingen en computerprogramma's, zoals o.a. Windows, Word, Excel en PowerPoint. De Basisboeken zijn ook uitstekend te gebruiken als cursusmateriaal.

SchoonePC computerbijbel voor Windows 11 en Windows 10 - Bestelpagina (I)

https://www.schoonepc.nl/boek/

Wil je meerdere computerbijbels kopen, bijvoorbeeld omdat je nog tussen Windows 10 en Windows 11 zweeft of omdat een kennis van je ook aan de slag wil gaan met de computerbijbel? Maak dan gebruik van de aantrekkelijke stapelkorting van 15 euro per extra boek!

Webwinkel, computerboeken en accessoires | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/webwinkel

Computerboeken. SeniorWeb heeft computerboeken over populaire onderwerpen. De boeken zijn geschreven volgens de stap voor stap methode, met duidelijke uitleg en schermafbeeldingen. Windows 10 voor senioren. Prijs: € 24,50. Meer informatie. Wachtwoorden logboek. Prijs: € 11,45. Meer informatie.

Computerboekwinkel: voor de beste computerboeken en software: Senioren ...

https://www.computerboekwinkel.nl/

Actuele boeken top 20. Computerboeken. Diversen. Beveiliging. Fotobewerking. Muziekbewerking. Besturingssystemen. Ontwerp. Administratie.

Visual Steps BV | Welkom

https://www.visualsteps.nl/?onderwerpid=25

Visual Steps B.V. is een uitgeverij die computerboeken schrijft volgens de bekende Visual Steps-methode: stap voor stap-instructies voorzien van schermafbeeldingen.

Beste Computerboeken (Voor Senioren) [2023 Update]

https://besteboekentips.nl/beste-computerboeken/

Serioren anno 2023 zijn vitaal, modern en geïnteresseerd in de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hieronder volgt daarom een overzicht met de beste computerboeken (voor senioren). 1) 1. iPad voor senioren met iPadOS 14 en hoger – Studio Visual Steps. 2) 2.

Webwinkel > Computerboeken | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/webwinkel/computerboeken

Bekijk het overzicht van alle computerboeken in de SeniorWeb Webwinkel. De boeken zijn volgens de stap-voor-stapmethode geschreven en voorzien van duidelijke schermafbeeldingen.

Apple komt met ultieme computerbril: Vision Pro | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/nieuws/apple-komt-met-ultieme-computerbril-vision-pro

Apple komt met ultieme computerbril: Vision Pro. woensdag 7 juni 2023. De Vision Pro is een soort projectiescherm dat je opzet. Je kan ermee videobellen, werken, films kijken, foto’s maken en meer. Op het jaarlijkse Apple-event WWDC kondigde het bedrijf de Vision Pro aan. Apple ziet de Vision Pro als de start van een nieuw computertijdperk.