Zakelijke boeken online kopen

€ 1,00 korting
NHA korting

Zakelijke lunch boeken: aftrekbaar of niet? | NHA

https://www.nha.nl/info/zakelijke-lunch
Gevonden in: NHA kortingscode

Ja, maar slechts gedeeltelijk. Bovendien geldt er een speciale regeling voor de btw die je betaalt voor een zakelijk etentje. Benieuwd hoe het zit als zelfstandige? Lees hier meer over welke zakelijke kosten aftrekbaar zijn als ZZP'er. Basiskennis Boekhouden (BKB) Start je proefles Studie bekijken Computerboekhouden met Exact Online

1.75% korting
Booking.com korting

Management voor zakenreizen | Booking.com for Business

https://business.booking.com/nl/

Booking.com for Business is het gratis en eenvoudige platform voor zakenreizen. Boek en beheer complete zakenreizen met het breedste scala aan accommodaties, vluchten en autoverhuur over de hele wereld - zonder toeslagen of abonnementskosten. Aan de slag!

1.00% korting
Bol.com korting

Zakelijke communicatie voor professionals | 9789001813208 | Daniel ...

https://www.bol.com/nl/nl/f/zakelijke-communicatie-voor-professionals/9200000002155421/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Samenvatting Het succes van professionals in organisaties hangt voor een belangrijk deel af van hun communicatie. Om goed te communiceren zijn kennis en vaardigheden nodig uit veel verschillende vakgebieden, zoals de (sociale) psychologie, de organisatiekunde, en de taal- en tekstwetenschappen.

5.50% korting

Selfmade Miljonair Jorn van Dijk: 'We boeken succes omdat we ... - Quote

https://www.quotenet.nl/zakelijk/a44093437/selfmade-miljonair-jorn-van-dijk-we-boeken-succes-omdat-we-een-vrij-typisch-probleem-oplossen/

Met websitebouwer Framer staat Jorn van Dijk in Quote's Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs. Maar daar kwam hij niet zomaar. 'Vorig jaar hebben we een complete pivot gemaakt. Investeerders dachten ...

€ 15,00 korting

Op de juiste categorie boeken - Jortt

https://www.jortt.nl/boekhouden/boekhouden-uitleg/op-de-juiste-categorie-boeken/
Gevonden in: Jortt.nl kortingscode

Geen zakelijke kosten Categorieën toevoegen Zo kies je de juiste categorie Er zijn veel categorieën waar je op kunt boeken. Maar hoe kies je de juiste? Zijn de kosten van je telefoon Kantoorkosten, Telefoonkosten, Verkoopkosten of Andere kosten? de Boekhoudbot herkent al honderden soorten kosten- en balansboekingen.

Books4bizz.nl - Bestel je zakelijke boeken online

https://books4bizz.nl/

Books4bizz is dé bestelportal voor zakelijke boeken in Nederland. Altijd een passende oplossing met eersteklas dienstverlening. In onze zakelijke boekhandel voeren we een titelcatalogus van meer dan 3 miljoen boeken, van uitgevers uit alle delen van de wereld.

Zakenreis boeken - Uniglobe Travel Holland

https://uniglobe.nl/zakenreis-boeken

Een zakelijke reis boeken is een vak op zich. Zakenreizen boeken is dus niet iets wat je ‘er zo maar even bij doet’. Het is een vak, waarbij kennis en ervaring cruciaal zijn. De juiste expertise draagt mede bij aan het inderdaad tot een succes maken van een zakelijke reis.

5 must read boeken voor verkopers | Intermediair

https://www.intermediair.nl/werk-en-carriere/beroepskeuze/5-must-read-boeken-voor-verkopers

Verplichte kost, kortom. 2. Jeffrey Gitomer, Little Red Book of Selling. Jeffrey Gitomer leert je niet hoe je moet verkopen, maar waarom mensen willen kopen. Zijn Little Red Book of Selling, Het Rode Boekje voor verkopers met de 12,5 principes voor megaverkopen, grossiert in dit soort omkeringen.

Zakelijk boek schrijven? Dit moet je weten! | Wijzer Ondernemen

https://wijzerondernemen.nl/overig/zakelijk-boek-schrijven/

Schrijf dan een zakelijk boek. Je kunt jouw eigen zakelijke boek gebruiken als marketingmiddel om jouw kennis te delen, nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te houden. Wil jij een zakelijk boek schrijven en uitgeven? In dit artikel leggen we je uit hoe je dit aanpakt. Hoe schrijf je een zakelijk boek? Een zakelijk boek is ...

Zakelijk bestellen - Managementboek.nl

https://www.managementboek.nl/klantenservice/zakelijk

Zakelijk bestellen. Voor een groeiend aantal bedrijven is Managementboek dé leverancier van vakliteratuur. Organisaties die al hun boeken bij Managementboek aanschaffen, kunnen aanspraak maken op een speciale dienstverlening. Dit dienstenpakket breiden wij voortdurend uit en omvat op dit moment al de volgende voordelen.

Dé boekenexperts voor ondernemers - BoekenBusiness

https://www.boekenbusiness.com/

Als collega-ondernemers denken we ook zakelijk met je mee. Over je boek én je bedrijf. Ik wil Jan, Janneke en Suzanna oprecht bedanken voor hun kritische, uitdagende en inspirerende woorden en begeleiding. Het is een geweldige en zeker ook leerzame ervaring om onder jullie begeleiding een boek te schrijven, ...

Uniek! Relatiegeschenken - gepersonaliseerd (Tip!) | Boek als Cadeau

https://www.boekalscadeau.nl/zakelijk

Zakelijke relatiegeschenken met de naam van de ontvanger op en in het boek. Boek als Cadeau: het boek voor elk cadeau moment of we maken het gewoon op maat. Dé specialist in gepersonaliseerde zakelijke cadeaus

Top 5 zakelijke boeken - Boekst

https://www.boekst.nl/top-5-zakelijke-boeken/

Ontdek de 5 beste zakelijke boeken van 2020. We hebben 5 boeken gekozen die verschillende thema’s en onderwerpen uit het bedrijfsleven behandelen. Elk boek is geschreven door een auteur die probeert zijn of haar adviezen en ideeën te delen die in elk bedrijf kunnen worden gebruikt. Ontdek ze nu! Van intelligente belegger (Benjamin Graham)

De beste boeken over ondernemen: 11 must-reads voor ondernemers - Zyro

https://zyro.com/nl/blog/boeken-over-ondernemen/

Een goede plek om te beginnen is met een zakelijk boek voor nieuwe ondernemers, dat je kan helpen de uitdagingen die voor ons liggen te begrijpen en een koers te bepalen. In dit artikel laten we je kennismaken met 11 boeken over ondernemen die we nuttig hebben gevonden bij het navigeren door het bedrijfsleven.

De 20 beste boeken voor ondernemers (Business boeken)! - Goede Boekentips

https://goedeboekentips.nl/boeken-voor-ondernemers/

De 20 beste boeken voor ondernemers (Business boeken) hebben we hier voor jou op een rijtje gezet. Je vindt hier onder andere de beste business boeken, inspirerende ondernemers met (succesvolle) ondernemersverhalen en boeken voor startende ondernemers. Er staan Nederlandse en Engelse boeken tussen.

Zakelijk reizen | Boek uw zakelijke vlucht bij KLM

https://ondernemen.klm.nl/nl

Plan uw zakelijke reis met KLM en profiteer van diverse voordelen. Zo spaart u met ons voordeelprogramma bluebiz eenvoudig voor gratis upgrades en services.

Probleemloos zakenreizen boeken - BCD Travel Nederland

https://www.bcdtravel.com/nl/business-travel-management/zakenreizen-boeken/

Zakenreizen boeken Uw zakenreizigers willen op een intuïtieve en eenvoudige manier vluchten, hotels en andere diensten boeken. Wij helpen u de juiste tools kiezen en de juiste processen opzetten die reizigers helpen om hun weg te vinden in de beschikbare opties en om goede keuzes te maken. De beste manier om zakenreizen te boeken

Zakelijke boeken | Lijst met de 10 beste boeken over bedrijfsontwikkeling

https://nl.teamaftermarket.com/1811-best-business-books

Beste zakelijke boeken Lijst met top 10 zakelijke boeken In een poging om de hele zaak beter te begrijpen, hebben we een lijst samengesteld met boeken die gaan over bedrijfsontwikkeling, strategie, planning en innovatieve bedrijfsideeën, samen met andere kritische aspecten. Hieronder staat de lijst met dergelijke boeken over zaken -

Zakenreizen | TravelXL

https://www.travelxl.nl/zakenreizen

Meerdere bestemmingen of een zakelijke rondreis te boeken? Bel ons voor een offerte. Incentive- of groepsreis te organiseren? ook daar kunnen onze Travelplanners u helpen deze tot in de puntjes te organiseren, in binnen- of buitenland.

Zakelijke klanten bestellen boeken anders op Boekenwereld.com

https://www.boekenwereld.com/klantenservice/zakelijke-klanten

Zakelijke klanten bestellen boeken anders op Boekenwereld.com Als zakelijke klant kun je een standaard boek afnemen. Vanaf 10 stuks gelden er vanuit de Wet op de Vaste boekenprijs vaste kortingen op de verkoopprijs inclusief 9% btw.

Beste Boeken Voor Ondernemers [Top 10 Business Boeken]

https://hetnlpcollege.nl/beste-business-boeken-ondernemers/

De businessboeken in deze top 10 zijn voor beginners en voor ervaren ondernemers. Je vindt bijvoorbeeld biografieën van succesvolle ondernemers, boeken over bedrijven en zelfs specifieke Nederlandse boeken over ondernemen. Ze zijn allemaal inspirerend én zakelijk tegelijk.

De 15 beste boeken over ondernemen, management en beleggen

https://www.businessinsider.nl/dit-zijn-de-15-beste-boeken-over-ondernemen-management-en-beleggen-aller-tijden/

Welke boeken over ondernemen of beleggen zijn decennia nog altijd relevant? Business Insider keek in het archief naar de beste boeken over ondernemen, management en beleggen aller tijden.

Beste Boeken Voor Ondernemers: Businessboeken Top 10 [2023]

https://besteboekentips.nl/boeken-voor-ondernemers/

Ontdek de beste businessboeken voor ondernemers. Met deze lijst van beste businessboeken voor ondernemers breng je jouw bedrijf naar het volgende niveau. In deze lijst met aanraders vind je ondernemer-boeken over onder andere: strategie, financiën, startups, tech, online marketing, sales en mindset. 1.

DHL officieel van start met post voor zakelijke markt

https://www.dhlparcel.nl/nl/zakelijk/kennisplatform/nieuws/dhl-officieel-van-start-met-post-voor-zakelijke-markt

Nadat DHL eerder dit jaar zijn consumententarieven voor het versturen van post bekendmaakte, gaat het nu officieel van start met postzendingen voor de zakelijke markt. Inmiddels verwerkt DHL een groeiend volume enveloppen en buspakjes van consumenten. Daar komen nu de enveloppen van webshops en andere zakelijke verzenders bij, waarbij de ...