Schoolboeken & studieboeken online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Kinderboeken over School kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/kinderboeken-over-school/24421/46116/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Kinderboeken over School lezen? Jeugdboeken koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis

2.00% korting
Bruna korting

School & studieboeken kopen? | Bruna

https://www.bruna.nl/boeken/school-studieboeken
Gevonden in: Bruna kortingscode

School & studieboeken. Soms heb je gewoon interesse voor een bepaald vakgebied zonder dat je hiervoor studeert. Ook dan vind je op deze pagina erg interessante en leerzame boeken. Koop jouw studieboeken eenvoudig op bruna.nl! Ook hebben wij een hoop schoolboeken in digitale vorm .

Schoolboek - Studieboeken bestellen

https://www.schoolboek.nl/

Schoolboek.nl webshop. Contactinformatie. Schoolboek.nl is bereikbaar via e-mail: klantenservice@schoolboek.nl Als u een bestelnummer heeft ontvangen, wilt u deze dan vermelden? U ontvangt van ons altijd snel een reactie!

Schoolboeken in aangepaste vorm. Passend onderwijs | Dedicon

https://www.dedicon.nl/schoolboeken

Grote collectie schoolboeken; Schoolboeken in elke gewenste leesvorm; Snelle levering; Indienen productieverzoek mogelijk; Gratis gebruik maken van conversiedienst voor klanten; Op het kennisplatform van Dedicon staan verder handige tips om onze aangepaste school- en studieboeken te gebruiken.

Gratis schoolboeken | Ouders.nl

https://www.ouders.nl/artikelen/gratis-schoolboeken

Schoolboeken zijn niet gratis voor leerlingen in de volgende onderwijstypen: middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Een uitzondering hierop zijn middelbare scholieren van 16 en 17 jaar die via het vavo hun diploma halen. Voor deze groep leerlingen zijn de schoolboeken wel gratis.

≥ Paul Bennett - Gezondheidspsychologie — Schoolboeken - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/v/boeken/schoolboeken/m1982205674-paul-bennett-gezondheidspsychologie

Schoolboeken in Boeken examenbundel vwo in Schoolboeken binas 6e editie in Schoolboeken paul kingma paul rollman lyceo in Schoolboeken pluspunt in Schoolboeken paul kerrebijn schoenen paul noyen greg bennett in Gitaren & Akoestisch paul rich horloge gibson les paul in Muziek en Instrumenten les paul gitaar paul schulten geschiedenis werkplaats ...

Schoolboeken - Het Schoter

https://www.schoter.nl/informatieloket/schoolboeken/

Op Het Schoter zijn de schoolboeken in bruikleen; de schoolboeken zijn gratis maar blijven eigendom van de school. Wij werken samen met het bedrijf van Dijk, dat de organisatie bij de uitgifte en inname van schoolboeken afhandelt. Voor meer informatie over schoolboeken mailt u met onze boekencoördinator.

Eduboek - informatieve boeken voor kinderen tot 12 jaar

http://www.eduboek.nl/

Eduboek publiceert en verkoopt digitale, informatieve boeken voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. U kunt deze digitale boeken kopen of lenen. Bij alle boeken hoort gratis verwerkingsmateriaal. Eduboek biedt ook boeken met bijbehorende speciale materialen gemaakt door derden voor hoogbegaafden en leerlingen die meer uitdaging ...

Studieboeken verkopen | ook tweedehands schoolboeken | Bookmatch

https://www.bookmatch.nl/studieboeken-verkopen

Op Bookmatch verkoop je ook je oude schoolboeken van havo of vwo. Denk bijvoorbeeld aan je Eindexamenbundels of Samengevat. Het grootste aanbod en de grootste vraag is naar studieboeken van MBO, HBO en WO.

Schoolboeken – Online studieboeken bestellen

https://www.onlinestudieboekenbestellen.nl/schoolboeken/

Goedkoopste schoolboeken kopen voor vmbo, havo of vwo is aardig lastig online. Er is op internet meer keus voor mbo, hbo of wo schoolboeken. Online schoolboeken bestellen is vaker goedkoper en makkelijker omdat de studieboeken meestal gratis worden thuis gestuurd zoals bij Bol.com.

Schoolboek - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Schoolboek

Schoolboek. Zie Studieboek voor tekstboeken die worden gebruikt in hoger en universitair onderwijs. Een schoolboek is een leerboek dat gebruikt wordt op scholen en andere niet-universitaire opleidingsinstituten. De opleidingsinstituten in kwestie bepalen welke boeken nodig zijn om in een schooljaar te gebruiken voor de afzonderlijke ...

≥ Schoolboeken - Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/boeken/schoolboeken/

Koop en Verkoop Schoolboeken op Marktplaats. Nieuw en tweedehands kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats

Studystore

https://www.studystore.nl/

Je studieboeken verkopen is heel eenvoudig bij Studystore! Geef aan welke boeken je wilt verkopen, en zie direct hoeveel je krijgt. ? Verkoop direct ? Gratis verzending vanaf €20 ? Snel geld op je rekening

School & Studie | Boeken

https://www.boeken.nl/boeken/school-studie

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan schoolboeken en studieboeken. Zo hebben wij boeken voor meerdere MBO, HBO en WO studies. Ook hebben wij een groot aanbod aan boeken voor middelbare scholieren en voor de basisschoolleerlingen onder ons.

Schoolboekenthuis - Alle basisschoolboeken per stuk leverbaar!

https://www.schoolboekenthuis.nl/

Schoolboekenthuis - Alle basisschoolboeken per stuk leverbaar! Tafeldiploma in 100 Dagen! Junior Einstein Rekenen - Tafels 1 tot en met 10. Junior Einstein Rekenen - Werkboek Deeltafels 1 tot en met 10. Nieuw Nederlands Junior Taal - grp 4 - Leerwerkboek Blok 1-2. Nieuw Nederlands Junior Spelling - grp 5 - Leerwerkboek Blok 5-8.

Bestelinformatie voor voortgezet onderwijs - Noordhoff

https://www.noordhoff.nl/voortgezet-onderwijs/bestelinformatie

Bestelinformatie en prijzen Mens en Natuur. Contractvormen Het gebruik van traditionele leerboeken is sterk teruggelopen. Dit komt door de snelle groei van FLEX en volledig digitaal.

boeken kopen | Studers - alles draait om het MBO!

https://www.studers.nl/c/boeken-kopen

Je mbo-pakket bestellen is supersimpel. Selecteer jouw pakketnummer en bestel de officiële leermiddelenlijst van jouw opleiding. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste boeken koopt. Het is ook mogelijk om losse boeken te kopen door te zoeken op ISBN, titel of auteur. Compleet. Alles voor jouw opleiding. 24/7 op de hoogte. Volg je bestelling ...

Boeken bestellen | Studystore

https://www.studystore.nl/c/boeken-bestellen

Boeken bestellen. Op studystore kun je makkelijk al je boeken bestellen. Je kunt eenvoudig zoeken naar losse boeken door het ISBN in te voeren. Nog makkelijker is het bestellen van je boekenpakket. Selecteer de opleiding die je volgt en bestel de boeken die je nodig hebt.

Noordhoff voortgezet onderwijs

https://www.noordhoff.nl/voortgezet-onderwijs

Noordhoff werkt voor het voortgezet onderwijs dag in dag uit aan leermiddelen die het beste uit leerlingen en docenten halen.

Tweedehands studieboeken kopen en verkopen | Bookmatch

https://www.bookmatch.nl/

De website met het grootste aanbod van gebruikte studieboeken. Studenten die klaar zijn met hun studie of semester verkopen hier hun studieboeken. Heb jij even geluk! Want een tweedehands studieboek is goedkoper dan een nieuw studieboek. De prijs kan wel 60% minder zijn.

Hoe zit het met gratis schoolboeken en lesmaterialen in het voortgezet ...

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/voortgezet-onderwijs/vraag-en-antwoord/gratis-schoolboeken-voortgezet-onderwijs

Overzicht gratis schoolboeken en lesmaterialen. Voor leerlingen in het voortgezet onderwijs zijn de volgende studieboeken en leermaterialen gratis: leerboeken, werkboeken, projectboeken en tabellenboeken; examentrainingen en examenbundels; eigen leermateriaal van de school; cd's of dvd's die een leerling in dat leerjaar nodig heeft;

Noordhoff - Brengt je verder

https://www.noordhoff.nl/

Noordhoff is dé kennispartner van leergierig Nederland. Voor iedereen die leert, van basisschool tot professional.

VanDijk - alles voor je studie

https://www.vandijk.nl/

VanDijk - alles voor je studie. Kies een categorie. Schoolspullen. Examenvoorbereiding. Studiehulp. Rekenmachines. Atlassen. Woordenboeken. Leesboeken.

Btw-tarief schoolboeken - Belastingdienst

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/tarieven_en_vrijstellingen/goederen_9_btw/boeken_en_periodieken/schoolboeken

Schoolboeken vallen onder het 9%-tarief en worden soms geleverd in een pakket dat ook andere onderwijsmaterialen bevat. Bijvoorbeeld werkboeken of werkschriften, kopieerboeken, cd-roms en dvd’s. Deze vallen onder bepaalde voorwaarden ook onder het 9%-tarief. Werkboeken. Werkboeken die herkenbaar zijn als boek, vallen onder het 9%-tarief.