Educatief online kopen

Educatief - 5 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/educatief

Encyclo.nl biedt vijf verschillende definities van het bijvoeglijk naamwoord educatief, dat betekent bedoeld om van te leren. Daarnaast toont het ook gerelateerde termen, definities die educatief bevatten en voorbeelden van educatief gebruik.

Educatie | Anne Frank Stichting

https://www.annefrank.org/nl/educatie/

Educatie. Ons educatief aanbod. De Anne Frank Stichting maakt lesmateriaal en geeft workshops over onder andere Anne Frank, de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, antisemitisme en vooroordelen. Dit doen we voor jongeren en professionals. Bekijk ons aanbod per leerniveau en doelgroep.

Pedagogisch Educatief Professional (Associate degree) - Fontys

https://www.fontys.nl/Professionals-en-werkgevers/Opleidingen-en-cursussen/Pedagogisch-Educatief-Professional-Associate-degree.htm

Tijdens de Ad Pedagogisch Educatief Professional (Ad PEP) vergroot je je kennis en vaardigheden op het gebied van begeleiden en stimuleren van kinderen. Je leert een centrale rol als T-shaped professional te vervullen in een netwerk (van professionals en ouders) rondom een kind (0-14 jaar).

VitEducatief – Informatie en educatie over voeding, gezondheid en suppletie

https://viteducatief.nl/

Kennis is belangrijk, zeker voor u als gezondheidsspecialist. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze website u voorziet van betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde en actuele informatie over leefstijl, gezonde voeding en suppletie: drie belangrijke pijlers van een goede gezondheid. Ook uw vakkennis kunt u uitbreiden en/of up-to-date houden ...

Spelen Leren Ontwikkelen - Educratief

https://www.educratief.nl/

222 beoordelingen. Sinds 2008 jouw vertrouwde partner voor uniek ontwikkelgericht (speciaal) spel- en leermateriaal en hulpmiddelen. Gratis verzending vanaf € 60 binnen Nederland vanaf € 100 voor België. 10% extra korting (kortingscode EDU500) op bestellingen van meer dan 500 euro.

Blink | Ontdek de kracht van beter leren

https://blink.nl/

Leren zorgt ervoor dat we verder komen in het leven. Dat we vooruitgaan. Het gaat erom dat je de wereld om je heen beter begrijpt en daarmee ook jezelf leert kennen. Wie je bent en welke plek jij inneemt in deze wereld. Het prikkelen van de nieuwsgierigheid is daarvan de sleutel. Dat is waar de lesmethodes van Blink op zijn gebouwd.

Film in de klas | Schooltv

https://schooltv.nl/film-in-de-klas

Film in de klas is een samenwerking tussen Schooltv, Netwerk Filmeducatie, het Nederlands Film Festival en NPO Start. Elke maand wordt er één film speciaal uitgelicht als schoolfilm van de maand. Deze film heeft ook lesmateriaal. Er zijn films geselecteerd voor het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

Home Impuls Educatief - Impuls Educatief

https://www.impulseducatief.nl/

Wij zijn Impuls Educatief, een educatieve uitgeverij. Samen met scholen, onderwijsdeskundigen en Volution hebben wij een flexibel online leerplatform ontwikkeld gericht op studie-, sociaal emotionele- en keuzevaardigheden, en het Profielwerkstuk.

Educatie - 18 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/educatie

Educatie. Educatie is een term, waaronder zowel onderwijs, opvoeding en vorming vallen. Educatie komt van het Latijnse woord 'educere', dat opvoeden betekent. Educatie leert mensen hoe ze moeten functioneren binnen een samenleving. Dit gebeurt door zowel de ouders als bijvoorbeeld een opleiding, maar ook door andere mensen in de omgeving.

Groen educatief - Leerzaam leuk en zinvol basisonderwijs

https://www.groeneducatief.nl/

Leerzaam, leuk en zinvol basisonderwijs. Groen Educatief ontwikkelt lesmethodes voor kinderen van twee tot en met 12 jaar. Onder de merken Palet educatie en Groen educatief maken wij lesmethodes: rekenen en taal (peuters, kleuters), lezen en schrijven (groep 3), Engels, levensbeschouwing, (groep 1 – 8), geschiedenis (5 – 8) en muziek (groep ...

Voorschoolse educatie | Voorschoolse en ... - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/voorschoolse-en-vroegschoolse-educatie/voorschoolse-educatie

Voorschoolse educatie. Voorschoolse educatie is voor peuters van 2,5 tot 4 jaar die baat hebben bij extra ondersteuning in hun ontwikkeling. Dit draagt bij aan een goede start op de basisschool. Bij voorschoolse educatie gaat uw kind 16 uur per week naar een kinderopvang. Uw kind volgt een speciaal programma om de ontwikkeling te stimuleren.

vanbuurtEDUCATIEF

https://vbeducatief.nl/

Afspraak? [email protected]. Telefoon: 071 889 1841. Mobiel: 06 50 42 40 71. WIE ZIJN WE. Makers van lesmateriaal voor digitale vaardigheden voor VMBO, VO, MBO, opleiders en werkenden. Al sinds 1989 actief betrokken bij het onderwijs in Office vaardigheden. - sinds 1989 -.

Home | Uitgeverij Educatief

https://www.educatief.nl/

MBA Belastingwetgeving 2023. € 45,00 Meer informatie. Bent u docent en wilt u een docentenexemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Beoordelingsexemplaar aanvragen. Kwalitatief het beste aanbod. Veel praktijkvoorbeelden.

Synoniemen van educatief; ander woord voor educatief - synoniemen.net

https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=educatief

educatief. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: educatief (bn) : vormend, opvoedkundig, onderwijzend, opvoedend, lerend. als synoniem van een ander trefwoord: vormend (bn) : educatief, opvoedend, beschavend. instructief (bn) : leerzaam, educatief, leerrijk.

Driestar educatief | het praktijkgerichte kenniscentrum - Driestar ...

https://www.driestar-educatief.nl/home

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland.

De essentie van educatie is begrip - Cibit

https://www.cibit.nl/nl/blog/essentie-van-educatie-begrip/

Het doel van educatie is begrip; vragen stellen is de weg om daar te komen. Om de vraag “ waar uit-leiden?” te kunnen beantwoorden moeten we terug naar het leerproces. Je kunt iets leren door het direct van iemand over te nemen en de handeling te kopiëren. Maar je kunt ook leren door te beschouwen.

educatief - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/educatief

Educatief betekent opvoedkundig, opvoedend of vormend. Het is een bijvoeglijk naamwoord dat afgeleid is van educatie. Zie de uitspraak, de herkomst, de grammatica en de gangbaarheid van het woord.

Over ons | Uitgeverij Educatief

https://www.educatief.nl/over-ons/

Uitgeverij Educatief biedt praktijkgerichte, toegankelijke en examengebonden studieboeken voor verschillende niveaus en vakken. Ontdek het kwalitatieve en betaalbare aanbod van Uitgeverij Educatief voor scholen, opleidingsinstituten en particulieren.

Educatie - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Educatie

Educatie (Latijn: educare, opvoeden, maar ook educere, wegleiden uit (onwetendheid)) is een overkoepelende term voor vorming, onderwijs en opvoeding binnen een schoolse omgeving (formele educatie) of daarbuiten (niet-formeel en informeel).Educatie betreft hierbij zowel onderwijsmethodes, leerprocessen als de overdracht van de verzamelde kennis, normen en waarden van een samenleving en haar ...

Schooltv | Schooltv

https://schooltv.nl/

Schooltv.nl is een videodatabase, gevuld met educatieve en informatieve videoclips, filmpjes, fragmenten, liedjes, animaties, lesvideo’s afleveringen, TV-programma ...

Studieboeken | Uitgeverij Educatief

https://www.educatief.nl/studieboeken

Bekijk en bestel online de studieboeken van Uitgeverij Educatief voor mbo, vmbo, havo en vwo. Vind boeken voor rekenen, belastingwetgeving, interieurdesign, Nederlands en meer.

educatief Nederlands woordenboek - Woorden.org

https://www.woorden.org/woord/educatief

Educatief is een bijvoeglijk naamwoord dat betekent bedoeld om van te leren. Het kan ook een naamwoord zijn dat een educatieve uitgeverij of een educatief spel aanduidt. Zie de uitspraak, de abbreekpatroon en de synoniemen van educatief op Woorden.org.

Gratis woordenboek | Van Dale NEDERLAND

https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/educatief

Een educatief woord betekent dat het te maken heeft met het onderwijs. Zoals een educatieve uitgeverij die schoolboeken en lesmateriaal uitgeeft.

Spotprent in klaslokaal leidt tot doodsbedreigingen, nu drie ... - Rijnmond

https://www.rijnmond.nl/nieuws/1833614/spotprent-in-klaslokaal-leidt-tot-doodsbedreigingen-nu-drie-jaar-later-staat-een-van-de-verdachten-voor-de-rechter

Doodsbedreigingen zorgen er in november 2020 voor dat een docent van het Emmauscollege in Rotterdam-Oosterflank onderduikt. Aanleiding is een spotprent van een jihadist in zijn klaslokaal. Die ...