Online diensten online kopen

Mijn IND | IND - Immigratie- en Naturalisatiedienst | IND

https://ind.nl/nl/mijn-ind

Home. Mijn IND is een online dienst van de IND. In Mijn IND ziet u uw persoonlijke gegevens en de status van uw aanvraag. Log in. Om Mijn IND te gebruiken, moet u inloggen met DigiD met sms-code. U kunt uitleg over DigiD krijgen in verschillende talen (Nederlands, Engels, Frans, Arabisch en Tigrinya). Inloggen in Mijn IND.

VRM-OG | Van Roijen Makelaardij o.g. B.V. - funda

https://www.funda.nl/makelaar/24289-vrm-og-van-roijen-makelaardij-og-bv/

Welkom bij VRM-OG / Van Roijen Makelaardij o.g. B.V., het makelaars- en beheerkantoor voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever / belegger, met meer dan een halve eeuw ervaring op de onroerend goed markt.. U kunt bij ons vanzelfsprekend terecht voor advisering of begeleiding bij de aan- en verkoop of de aan- en verhuur van onroerend goed, zowel wonen als bedrijfsmatig.

Israël verbiedt Spaanse consulaat diensten te leveren aan Palestijnen ...

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/05/24/spaans-consulaat-in-jeruzalem-mag-van-israel-geen-diensten-meer/

Het Spaanse consulaat in Jeruzalem mag van Israël geen diensten meer leveren aan de Palestijnen op de bezette Westelijke Jordaanoever. Dat heeft de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israël Katz gezegd op X. De beslissing van Israël is een reactie op de erkenning van Palestina als staat door Spanje en de oproep van de Spaanse vicepremier Yolanda Díaz om "Palestina te bevrijden ...

Rechter moet duidelijkheid geven over BAC-diensten ziekenhuizen

https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/sectornieuws/zorg-welzijn/2024/05/rechter-moet-duidelijkheid-geven-over-bac-diensten

We houden je op de hoogte van de voortgang! Volg de laatste ontwikkelingen binnen de sector Ziekenhuizen. De FNV en andere bonden (NU’91, CNV en FBZ) gaan samen met de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) naar de Kantonrechter om duidelijkheid te verkrijgen over de bereikbaarheidsdiensten en consignatie.

Online internationaal cursusaanbod voor bachelor- en masterstudenten ...

https://students.uu.nl/nieuws/online-internationaal-cursusaanbod-voor-bachelor-en-masterstudenten

Het aanbod is heel gevarieerd: je kunt kiezen uit verschillende disciplines, of juist een interdisciplinaire cursus volgen. De meeste cursussen worden flexibel aangeboden, sommigen vinden plaats op een vast moment. Het zijn online cursussen voor bachelor en masterstudenten waar je studiepunten voor kunt krijgen. Inschrijven

Online.nl verhoogt prijzen internet, tv en bellen met enkele euro's per ...

https://tweakers.net/nieuws/222372/online-punt-nl-verhoogt-prijzen-internet-tv-en-bellen-met-enkele-euros-per-maand.html

Provider Online.nl verhoogt per 1 juli 2024 zijn pakkettarieven met enkele euro's per maand. Het Maximaal Internet-abonnement met 100Mb/s download en 30Mb/s upload stijgt met meer dan 10 procent ...

online-dienstverlening.nl | Alles online en meer!

https://www.online-dienstverlening.nl/

Wat is. Online dienstverlening? Online dienstverlening is een platform opgezet door echte online nomaden. Hierin vind je alles het ''online" wereldje waarin we ons bevinden. Ook kun je op dit platform informatie vinden over instellingen en bedrijven die betrokken zijn met online dienstverleningen.

Recordbedrag buitgemaakt met gijzelsoftware - ABN AMRO Bank

https://www.abnamro.nl/nl/zakelijk/insights/sectoren-en-trends/technologie/recordbedrag-buitgemaakt-met-gijzelsoftware.html

Recordbedrag aan losgeld betaald. Deze gijzelsoftware blijkt grootschaliger te worden ingezet dan ooit; in 2023 werden wereldwijd 4399 ransomware-aanvallen geregistreerd. Samen legden slachtoffers een recordbedrag van 1,1 miljard dollar neer – bijna een verdubbeling ten opzichte van 2022, toen deze vorm van cybercriminaliteit even op zijn ...

Online platforms | ACM.nl

https://www.acm.nl/nl/online-platforms

Online diensten aanbieden. Bescherm uw gebruikers als u een online platform, marktplaats, zoekmachine, hostingdienst of andere online dienst aanbiedt. Zorg dat uw online dienst veilig, voorspelbaar en betrouwbaar is. Voor sommige online diensten gelden extra regels.

Digitale diensten - Belastingdienst

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/zakendoen_met_het_buitenland/goederen_en_diensten_naar_andere_eu_landen/btw_berekenen_bij_diensten/wijziging_in_digitale_diensten_vanaf_2015/wijziging_in_digitale_diensten_vanaf_2015

Onder digitale diensten verstaan wij: elektronische diensten. Dit zijn diensten die via internet of een digitaal netwerk worden geleverd. Ze zijn grotendeels geautomatiseerd en kunnen niet zonder informatietechnologie worden geleverd. Denk aan onlineverkeersinformatie en -weerberichten, onlinedagbladen en -tijdschriften, onlinegegevensopslag, ...

Mijn Flynth | Flynth

https://www.flynth.nl/mijnflynth

MijnFlynth is toegankelijk vanaf pc, smartphone en tablet. Op MijnFlynth kunt u onder meer: veilig en snel uw online dossiers inzien. documenten goed- of afkeuren die voor u zijn klaargezet (zoals belastingaangiften en rapportages) vragen stellen aan uw adviseur. actuele nieuwsberichten volgen.

2.00% korting

‎Screen Mirroring Smart Share + in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/screen-mirroring-smart-share/id6499522918

‎Screen Mirroring Smart Share + is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke applicatie die is ontworpen om uw multimedia-ervaring te verbeteren door moeiteloos foto 's, video' s en webinhoud van uw mobiele apparaat naar een groter scherm te casten. Of u nu dierbare herinneringen deelt met vrienden en…

Koop Apple.com cadeaukaart met korting

Online diensten - Alfa Accountants en Adviseurs

https://www.alfa.nl/diensten/online-diensten

Online diensten. Zelf je financiële administratie, boekhouding of salarisadministratie regelen? Dat kan, ook bij Alfa. Er zijn verschillende pakketten die goed aansluiten bij onze systemen, zodat wij jouw administratie gemakkelijk kunnen verwerken voor bijvoorbeeld de btw-aangiftes en het opstellen van de jaarrekening.

Toegang tot online overheidsdienstverlening Wet digitale overheid ...

https://www.digitaleoverheid.nl/overzicht-van-alle-onderwerpen/wetgeving/wet-digitale-overheid/toegang-tot-online-overheidsdienstverlening/

De Wet digitale overheid (Wdo) regelt de toegang van burgers, ondernemingen en rechtspersonen tot online diensten van publieke dienstverleners. Op deze pagina staan antwoorden op een aantal belangrijke vragen voor publieke dienstverleners. Bovendien vind je hier een actueel overzicht van de verplicht te accepteren middelen.

Online dienstverlening - AFM

https://www.afm.nl/nl-nl/sector/themas/dienstverlening-aan-consumenten/klantrelatie/online-dienstverlening

Bij online dienstverlening kan de manier waarop u invulling aan de wet- en regelgeving geeft anders zijn dan bij offline dienstverlening. Dit is reden om extra aandacht te besteden aan de invulling van de randvoorwaarden voor zorgvuldige dienstverlening. Handboek Online Dienstverlening.

Altijd en overal een compleet overzicht | Flynth

https://www.flynth.nl/online-diensten

Online Diensten. Inloggen online applicaties. Heeft u vragen over de online applicatie (s) die u gebruikt? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon. Mijn Flynth. Basecone. Flynthnet Online boekhouden. Twinfield. Visionplanner. Online ziekteverzuim. Loket (o.a. salarisadministatie) Multivers. Reeleeze. Numbrs (salarisadministratie)

Online diensten aanbieden | ACM.nl

https://www.acm.nl/nl/online-platforms/online-diensten-aanbieden

De regels uit de DSA gelden voor alle soorten online diensten die content van gebruikers doorgeven, opslaan of openbaar maken. Het gaat om aanbieders die als dienst een online infrastructuur aanbieden. Deze diensten heten ook wel 'tussenhandeldiensten’.

Online dienstverlening en UWV | UWV | Particulieren

https://www.uwv.nl/particulieren/overige-onderwerpen/online-dienstverlening-en-uwv/index.aspx

Home. Online dienstverlening en UWV. Lees voor. Wij zijn binnenkort verplicht om zoveel mogelijk van onze diensten online aan te bieden. Op deze pagina leggen wij uit wat de voordelen zijn van onze online diensten en welke online diensten wij bieden. Het is de bedoeling dat als wij iets online aanbieden dat u daar dan ook gebruik van maakt.

Overzicht wetten en regels voor online platforms | ACM.nl

https://www.acm.nl/nl/online-platforms/overzicht-wetten-en-regels-voor-online-platforms

Online diensten en platforms spelen een grote rol in ons dagelijks leven. De online omgeving moet een veilige, open, voorspelbare en betrouwbare plek blijven. Net zoals offline moeten bedrijven online eerlijk handelen. Zij moeten rechten van mensen en bedrijven beschermen. Nieuwe Europese regels moeten hiervoor zorgen.

Online ondernemen: zo voldoet u aan de regels | Ondernemersplein

https://ondernemersplein.kvk.nl/online-ondernemen-zo-voldoet-u-aan-de-regels/

Als u online diensten of producten verkoopt moet u zich houden aan bestaande, wettelijke regels. U moet duidelijk zijn over: wie u bent. wat u verkoopt. de prijs die u vraagt en hoe uw klant moet betalen. hoe (snel) u levert. de wettelijke bedenktijd. hoe uw klant kan bestellen. Er gelden ook regels voor consumentenbeoordelingen op uw website.

Digitale diensten van de overheid - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/digitale-overheid/digitaal-zaken-doen-met-de-overheid

Steeds meer mensen gebruiken digitale diensten van de overheid. Bijvoorbeeld voor online aangifte van belastingen bij de Belastingdienst. De overheid wil digitale diensten gebruiksvriendelijker maken. Er is hulp mogelijk voor burgers die moeite hebben om hun weg op het internet te vinden.

Het optimaliseren van je online dienstverlening

https://www.accountancyvanmorgen.nl/2022/03/28/het-optimaliseren-van-je-online-dienstverlening/

28 maart 2022 door Visma | Yuki. Dat een goede (online) dienstverlening één van de sleutels is voor een succesvolle bedrijfsvoering hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. De afgelopen jaren ontstonden er veel nieuwe kansen op het vlak van digitalisering en werkorganisatie.

Digitale overheid | Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/digitale-overheid

Digitale diensten van de overheid. Beveiliging digitale gegevens. Open overheid. 10 basisregistraties in 1 stelsel. Nieuws. Vraag en antwoord. Documenten. Vraag en antwoord. Welke informatie kan ik vinden op MijnOverheid? Wat kan ik regelen met mijn DigiD? Wat weten organisaties van mij nadat ik heb ingelogd op hun website?

Wet DSA: toezicht op online diensten | Ondernemersplein

https://ondernemersplein.kvk.nl/wet-dsa-online-diensten/

De regels voor het aanbieden van online diensten zijn er op gericht om de 4 hoofddoelen van de DSA in Nederland te bereiken: aanpakken van illegale inhoud. beschermen van minderjarigen. gebruikers moeten bezwaar kunnen maken. betrouwbare B2C-marktplaatsen.

Slimme online diensten bieden aan je klanten | Everdune

https://www.everdune.com/doelen/slimme-online-diensten

Wil je één of meerdere online diensten over verschillende kanalen, zoals websites en apps, kunnen leveren? Dan heb je een veilig digitaal platform nodig. Everdune ontwikkelt jouw eigen cloudplatform waarmee je sneller vernieuwende online diensten kan ontwikkelen, testen en kan aanbieden.

Ruimere verplichtingen voor en toezicht op allergrootste online ...

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2023/04/26/ruimere-verplichtingen-voor-en-toezicht-op-allergrootste-online-platforms

De 19 allergrootste online platforms en zoekmachines moeten vanaf eind augustus 2023 aan ruimere verplichtingen binnen de nieuwe Digital Services Act (DSA) voldoen. Ze moeten in de EU bijvoorbeeld illegale inhoud en desinformatie gericht aanpakken, hun aanbevelingssystemen aanpassen en transparant zijn over online reclame via hun diensten.