Toepassingen online kopen

€ 3,00 korting
Microsoft Store korting

Kunt u geen Office-toepassingen vinden in Windows 10, Windows 8 of ...

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/kunt-u-geen-office-toepassingen-vinden-in-windows-10-windows-8-of-windows-7-907ce545-6ae8-459b-8d9d-de6764a635d6

Leer hoe u Office-toepassingen kunt zoeken en openen vanuit het Startscherm, de taakbalk of het bureaublad in Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 of Windows 7. Bekijk de video, volg de stappen of gebruik de tijdelijke oplossing als u problemen hebt met het vinden van Office-apps.

Bezoek Microsoft Store met korting

Toepassing - 7 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/toepassing

Encyclo.nl biedt zeven verschillende definities van het woord toepassing, afkomstig van diverse bronnen. Toepassing betekent onder andere het in praktijk brengen, het gebruikmaken, of een computerprogramma.

Geld verdienen met wetenschap levert vooral hoofdpijn op

https://fd.nl/tech-en-innovatie/1519947/geld-verdienen-met-wetenschap-levert-vooral-hoofdpijn-op

Al twintig jaar moeten universiteiten naast onderwijs en onderzoek ook valorisatie leveren: maatschappelijke toepassingen van wetenschappelijke kennis. Hoe, dat blijft onduidelijk. Zo gaat veel welvaart verloren en lopen reputaties deuken op. Zie de ophef rond Ronald Plasterk. ‘De een verzamelt octrooien, de ander helemaal niet.’

Gedetailleerde analyse op moleculair niveau: Groen oplosmiddel gaat ...

https://www.wur.nl/nl/onderzoek-resultaten/onderzoeksinstituten/food-biobased-research/show-fbr/gedetailleerde-analyse-op-moleculair-niveau-groen-oplosmiddel-gaat-lignine-toepassingen-boost-geven.htm

Met behulp van NMR-spectroscopie karakteriseerden zij voor het eerst op moleculair niveau lignine dat met een groen oplosmiddel uit Miscanthus (Olifantsgras) is gewonnen. Hiermee zijn toepassingen aan te wijzen waarvoor het materiaal geschikt is, waardoor de totale verwaarding van de grondstof in een bioraffinageproces dichterbij komt.

5 Toepassingen van zuiveringszout voor je lichaam - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/lifestyle/stijl/5-toepassingen-van-zuiveringszout-voor-je-lichaam/ar-AA1lrgqB

5 Toepassingen van zuiveringszout voor je lichaam. verscheen eerst op. Happy in Shape. . Zuiveringszout is een product dat steeds populairder wordt. Het wordt ook wel natriumbicarbonaat en baking ...

Komt AI voor de bakker ook als noodzaak? | BNR Nieuwsradio

https://www.bnr.nl/podcast/digitaal/10551228/komt-ai-voor-de-bakker-ook-als-noodzaak

Komt AI voor de bakker ook als noodzaak? Digitaal • 26 jun • 49 minuten. Speel aflevering af. Of luister de podcast via: Spotify. Apple Podcasts.

Moderne toepassingen in huis op een rijtje - Nieuws.nl

https://nieuws.nl/economie/20240627/moderne-toepassingen-in-huis-op-een-rijtje/

Moderne toepassingen in huis: De toekomst van wonen Technologie evolueert snel en heeft een diepgaande invloed op hoe we wonen. Moderne technische toepassingen transformeren huizen in slimme ...

TOEPASSING - Translation in English - bab.la

https://en.bab.la/dictionary/dutch-english/toepassing

more_vert. De richtlijn bevat een procedure om de toepassing van een norm verplicht te stellen. expand_more The directive contains a procedure for making use of a standard compulsory. toepassing(also: werkgelegenheid, tewerkstelling, dienstverband, bezigheid, aanwending, dienstbetrekking) volume_up. employment{noun}

Wat is de betekenis van toepassingen - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/toepassingen

Op Ensie, Encyclopedie sinds 1946, vind je 1 betekenis van het woord toepassingen. Door experts geschreven.

TOEPASSINGEN - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels woordenboek

https://nl.bab.la/woordenboek/nederlands-engels/toepassingen

Vertalingen van 'toepassingen' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

toepassing - Nederlands-Engels Woordenboek WordReference.com

https://www.wordreference.com/nlen/toepassing

adjective: Describes a noun or pronoun--for example, "a tall girl," "an interesting book," "a big house." (irrelevant, that does not apply) niet van toepassing bn. onbruikbaar bn. ontoepasbaar bn. misapplication n. noun: Refers to person, place, thing, quality, etc.

Wat is de betekenis van toepassing - Ensie

https://www.ensie.nl/betekenis/toepassing

Toepassing. v. (-en), 1. het in verband brengen, het laten gelden voor: ik onthoud me van elke toepassing op onze toestanden, van elke vergelijking; 2. mogelijkheid van toepassen, toepasselijkheid: een opmerking die niet volkomen van toepassing is; 3. resultaat van toepassen, bepaaldelijk dat gedeelte van een preek waarin een spreker het...

Toepassingen - definitie - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/toepassingen

Apple Data Detectors = ADD, techniek van Apple voor koppelen van bestanden aan toepassingen. EK = Europees kampioenschap Incidenteel ook wel in toepassingen buiten de sportwereld. Courseware = Is software die is ontwikkeld voor trainings- en educatieve toepassingen.

toepassingen - Nederlands definitie, grammatica, uitspraak, synoniemen ...

https://nl.glosbe.com/nl/nl/toepassingen

Neem kennis van de definitie van 'toepassingen'. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Bekijk de voorbeelden van gebruik 'toepassingen' in het grote Nederlands corpus.

toepassingen - Engelse vertaling – Linguee woordenboek

https://www.linguee.nl/nederlands-engels/vertaling/toepassingen.html

Zoek de Engelse vertaling van het Nederlandse woord toepassingen in het Linguee woordenboek. Bekijk ook voorbeelden van toepassingen in verschillende contexten, zoals landbouw, bouw, energie en software.

Gratis woordenboek | Van Dale NEDERLAND

https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/toepassing

Je hebt gezocht op het woord: toepassing. toe·pas·sing (de; v; meervoud: toepassingen) 1 het toepassen; = gebruik 2 computerprogramma; = applicatie: een platform bouwen waarop verschillende toepassingen samenwerken.

toepassing - Vertaling Nederlands-Engels - Mijnwoordenboek

https://www.mijnwoordenboek.nl/vertaal/NL/EN/toepassing

de toepassing. zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: ['tupɑsɪŋ] Verbuigingen: -en (meerv.) keer dat je iets toepast - use, application. de toepassing van een methode - the application of a method. Onze algemene voorwarden zijn van toepassing op alle koopovereenkomsten.

toepassing - Engelse vertaling – Linguee woordenboek

https://www.linguee.nl/nederlands-engels/vertaling/toepassing.html

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "toepassing" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.

toepassing - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/toepassing

Toepassing is een naamwoord dat betekent een manier waarop iets gebruikt wordt, het in de praktijk brengen van iets of een computerprogramma. Het woord komt van handeling van toepassen met het achtervoegsel -ing. Zie ook de synoniemen, hyponiemen, afgeleide begrippen en vertalingen van toepassing.

TOEPASSING - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels woordenboek

https://nl.bab.la/woordenboek/nederlands-engels/toepassing

Zoek de Engelse vertaling van het Nederlandse woord "toepassing" in het bab.la woordenboek. Bekijk de verschillende betekenissen, voorbeelden, uitspraak en synoniemen van "toepassing" in het Engels.

Applicatie - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Applicatie

Een applicatie (letterlijk: "toepassing"; vaak ook afgekort als app) is een computerprogramma dat bedoeld is voor eindgebruikers. Dit in tegenstelling tot een servertaak of andere taken die door een besturingssysteem op de achtergrond worden uitgevoerd.

Software - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Software

Naast toepassingen voor mainframes, personal computers, tablets, smartphones en spelcomputers, bevatten ook televisies, telefoons, telefooncentrales, auto's en machines sinds de jaren zeventig steeds vaker embedded software. Software kan worden ingedeeld naar toepassingsgebied of gebruikersgroep.

toepassing Nederlands woordenboek - Woorden.org

https://www.woorden.org/woord/toepassing

Toepassing is een zelfstandelijk naamwoord dat betekent: keer dat je iets toepast of een manier waarop iets gebruikt wordt. Op deze webpagina vind je de uitspraak, de afbreekpatroon, de verbuigingen, de definities en de synoniemen van toepassing, en ook enkele voorbeelden en verwante woorden.

Synoniemen van toepassing; ander woord voor toepassing - synoniemen.net

https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=toepassing

toepassing. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: toepassing (zn) : gebruik, uitvoering, praktijk, applicatie, exploitatie, gebruikmaking, aanwending. toepassing (zn) : programma, software, applicatie, programmatuur. als synoniem van een ander trefwoord: gebruik (zn) :

Tijdlijn voor Java-toepassingen via Zero Trust Network Access ... - Cisco

https://www.cisco.com/c/nl_nl/support/docs/security/secure-access/222073-java-applications-timeout-through-zero-t.html

Wanneer het toegang tot van privé middelen door de toepassingen van Java, is de verbinding uit timing, of resulterend in zeer langzame verbinding. Dit wordt veroorzaakt door de IPv4-koppeling naar IPv6 die standaard wordt uitgevoerd door de Java-software. ZTNA ondersteunt het onderscheppen van IPv6 niet, maar de verbinding faalt in eerste ...