Huidaandoeningen online kopen

Huidaandoeningen A t/m Z - Huidfonds

https://www.huidfonds.nl/huidaandoeningen/

Op deze webpagina vind je meer dan 3000 verschillende huidaandoeningen, van vaak voorkomende tot zeldzame. Lees hoe huidaandoeningen ontstaan, wat de symptomen en oorzaken zijn en wat je zelf kunt doen.

Uitslag in het gezicht · Gezondheid en wetenschap

https://www.gezondheidenwetenschap.be/richtlijnen/huidaandoeningen-in-het-aangezicht

Leer wat uitslag in het gezicht is, wat de mogelijke oorzaken zijn en hoe je het kunt herkennen. Deze patiëntenrichtlijn geeft informatie over irritatie, acne, rosacea, eczeem, fotodermatitis, lupus, melasma, periorale dermatitis, seborroïsch eczeem, vitiligo en huidinfecties.

Ziekten en symptomen - Huidziekten | GZA Ziekenhuizen

https://www.gzaziekenhuizen.be/specialismen/huidziekten-dermatologie/ziekten-symptomen

Ontdek de verschillende huidziekten die je kan ondervinden bij GZA Ziekenhuizen. Lees over de oorzaken, symptomen, behandelingen en preventie van acne, eczeem, psoriasis, huidkanker en meer.

Huidaandoeningen: Wat Kun Je Tegen Aandoeningen Aan De Huid Doen?

https://www.skincare.nl/huidaandoeningen/

Leer wat huidaandoeningen zijn, welke er zijn en hoe je ze kunt ertegen doen. Ontdek de verschillen tussen psoriasis, eczema, acne en andere huidaandoeningen en hoe je ze kunt behandelen.

Overige huidaandoeningen | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/klachten-ziektes/overige-huidaandoeningen

Wat zijn Overige huidaandoeningen? Hoe herken ik Overige huidaandoeningen? Kan ik er zelf iets tegen doen? Wat kan de apotheker voor mij doen? Welke medicijnen worden gebruikt bij Overige huidaandoeningen?

Huidziekten.nl (Dermatologie)

http://huidziekten.nl/

Huidziekten.nl is een website met informatie over huidziekten, met name bedoeld voor dermatologen en arts-assistenten in opleiding tot dermatoloog. In de rubriek zakboek wordt beknopte informatie over vele huidziekten gegeven, in alfabetische volgorde volgens de diagnoselijst dermatologie. Daarnaast zijn er patiëntenfolders opgenomen.

Constitutioneel eczeem (CE) - Huidfonds

https://www.huidfonds.nl/huidaandoeningen/constitutioneel-eczeem-ce/p51

Constitutioneel eczeem is een huidaandoening die meestal begint voor het eerste jaar en erg jeukt. Constitutioneel eczeem gaat vaak samen met een aanleg voor het krijgen van hooikoorts, astma en voedselallergie. Deze aanleg is erfelijk en heet ‘atopie’. Bij veel kinderen verdwijnt het eczeem vanzelf. De atopie aanleg blijft bestaan en het ...

Huidaandoeningen

https://www.nwz.nl/Pati%C3%ABnt-en-Bezoeker/In-het-ziekenhuis/Ziektebeelden/Ziektebeeld/did/4

Er zijn veel verschillende goedaardige en kwaadaardige huidaandoeningen, bijvoorbeeld: acne; eczeem; goedaardige en kwaadaardige moedervlekken en tumoren; huidaandoeningen met bultjes; huidaandoeningen met blaasjes en blaren zoals gordelroos; huidaandoeningen met rode schilfers; huidaandoeningen door bacteriën of schimmels

Huiduitslag - Wat is het en hoe kom je er van af? - Huidarts.com

https://www.huidarts.com/huidaandoeningen/huiduitslag/

Een huiduitslag is een term die gebruikt om een plotselinge afwijking van de huid aan te geven die gepaard gaat met roodheid, vlekken of bulten. Een huiduitslag kan met of zonder jeuk-of pijnklachten gepaard gaan. Een huiduitslag op zich is geen ziekte of diagnose maar een symptoom.

Wat zijn de meest voorkomende huidaandoeningen?

https://huidmetzorg.nl/hoe-werkt-het/wat-zijn-de-meest-voorkomende-huidaandoeningen/

Huidaandoeningen zijn verschillende huidproblemen die ons welzijn kunnen beïnvloeden. Lees meer over de meest voorkomende huidaandoeningen in Europa, zoals acne, eczeem, psoriasis en huidkanker, en hoe je ze kunt behandelen.

Huidaandoeningen: De meest voorkomende - Optimale Gezondheid

https://www.optimalegezondheid.com/huidaandoening/

In Nederland alleen hebben bijna 2 miljoen mensen last van een chronische huidaandoeningen. In dit artikel ga ik de meest voorkomende huidaandoeningen bespreken en de behandelmogelijkheden. Een huidaandoening je vaak op één plek of zelfs meerdere plekken op je lichaam. Hieronder een korte overzicht van veel voorkomende ...

9 veelvoorkomende huidaandoeningen | Gezondheidsnet

https://www.gezondheidsnet.nl/eczeem/9-veelvoorkomende-huidaandoeningen

Leer wat acne, alopecia areata, lupus, corona-gerelateerde huidaandoeningen en andere huidaandoeningen zijn, hoe ze ontstaan en hoe je ze kunt behandelen. Dermatoloog Menno Gaastra geeft uitleg en advies over deze aandoeningen.

Huidaandoeningen A-Z: symptomen, oorzaak en behandeling

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/79470-huidaandoeningen-a-z-symptomen-oorzaak-en-behandeling.html

Een overzicht van de meest voorkomende huidaandoeningen, van a tot z, met uitleg over de oorzaken, klachten en behandelingen. Leer ook meer over de functies en de structuur van de huid, de grootste orgaan van het lichaam.

Uitslag op de hoofdhuid · Gezondheid en wetenschap

https://www.gezondheidenwetenschap.be/richtlijnen/hoofdhuidaandoeningen

Uitslag op de hoofdhuid kan verschillende oorzaken hebben, zoals irritatie, huidaandoeningen, infecties of kanker. Lees hier hoe je de uitslag kunt herkennen, wat je zelf kunt doen en wat je arts kan doen.

Psoriasis - Huidfonds

https://www.huidfonds.nl/huidaandoeningen/psoriasis/p109

Psoriasis. Psoriasis is een huidaandoening met rode plekken en witte schilfers. Je kunt deze plekken op je hele lichaam krijgen. Vaak komt psoriasis in de familie voor. Psoriasis kan goed behandeld worden.

Huidaandoeningen - ZorgkaartNederland

https://www.zorgkaartnederland.nl/aandoeningen/huid-overig

Huidaandoeningen is een naam voor ziekte aan de huid. Er zijn meer dan honderd huidaandoeningen bekend. Symptomen van huidaandoeningen zijn bijvoorbeeld gekleurde plekken, jeuk en pijn. Heeft u lange tijd last van zulke symptomen, ga dan naar uw huisarts.

Begrijpelijke informatie over de huid en huidziekten - Huidinfo.nl

https://www.huidinfo.nl/

Hier vind u actuele informatie over ongeveer 450 huidziekten en hun behandeling. De informatie is geschreven door Nederlandse dermatologen. De geneeskunde van de huid komt van A tot Z voorbij: van A cne tot Z onnebrand! Het is mogelijk om via de zoekbalk te zoeken naar onderwerpen.

Huidziekten zoals ouderdomswrat, acne, rosacea, psoriasis - Mohs Klinieken

https://mohsklinieken.nl/aandoeningen/huidziekten/

Ontdek informatie over verschillende Huidziekten, waaronder ouderdomswrat, acne, rosacea,psoriasis en meer. Leer over de symptomen, oorzaken en behandelingen.

Makkelijk herkenbare huidaandoeningen · Gezondheid en wetenschap

https://www.gezondheidenwetenschap.be/richtlijnen/makkelijk-herkenbare-huidaandoeningen

Leer hoe je arts huidaandoeningen kan herkennen en behandelen op basis van typische kenmerken, zoals roos, eczeem, psoriasis, acne en wratten. Ontdek ook welke onderzoeken en allergietesten nodig zijn bij twijfel of bijkomende klachten.

Huidarts - Informatie over huidaandoeningen en behandelingen

https://www.huidarts.com/

Huidarts.com is de drukst bezochte spreekkamer van Nederland voor alles over de huid. Lees meer over atopisch eczeem, jeuk, huidkanker, rosacea, psoriasis en andere huidaandoeningen, en ontdek de huid in 360 view.

huidfonds

https://www.huidfonds.nl/

Het Nationaal Huidfonds is een organisatie die zich inzet voor het voorkomen en bestrijden van huidkanker. Op de website vind je informatie over huidkanker, zonbescherming, onderzoek, acties en donatie-mogelijkheden.

Huidaandoeningen – Huidarts.com

https://www.huidarts.com/huidaandoeningen/

Huidarts.com biedt een overzicht van huidaandoeningen met medische en synonieme namen, foto's en tips. Je kunt zoeken op alfabetische volgorde of op categorieën zoals allergie, eczeem, haren en nagels, huidkanker en meer.

Groningers meer kwijt aan zorgkosten; zorgen om uitstoot producent ...

https://www.rtlnieuws.nl/onderzoek/artikel/5453293/groningers-meer-kwijt-aan-zorgkosten-zorgen-om-uitstoot-producent

Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat de zorgkosten in dat gebied per inwoner hoger zijn dan gemiddeld in Nederland. Inwoners aan de westkant van Groningen - in het gebied waar de postcode ...