Mokzalf online kopen

3.50% korting
Welkoop korting

Grand National Mokcreme - Beenverzorging Paard - Welkoop

https://www.welkoop.nl/grand-national-mokcreme-beenverzorging-paard-450gram_1083964
Gevonden in: Welkoop kortingscode

Hele fijne mokzalf! Heel tevreden over deze mokzalf. Gebruik het nu 3 jaar, elke herfst hebben we wel weer last van mok. Ik smeer deze zalf erop en de korsten laten dan van zelf los.

1.00% korting
Bol.com korting

Efrata mok zalf - 500 m | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/efrata-mok-zalf-500-m/9200000047445129/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Productbeschrijving. De Mokzalf is een zalf met een grote reinigende werking en uiterst geschikt voor de problematische aandoening, zoals de mok. De basis is: modder en zouten van de Dode Zee met een hoge concentratie aan mineralen. De mineralen bestaan uit o.a. chloride, magnesium, natrium, kalium en daarnaast uit sporenelementen als broom, ...

2.25% korting

Rapide Mokzalf kopen? Veilig en betrouwbaar bestellen! - Dierenapotheek

https://www.dierenapotheek.nl/p/rapide-mokzalf/

Product informatie. Rapide Mokzalf biedt verzorging van mok of een ruwe of schrale huid in de kootholten en op het pijpbeen van een paard. De horizontale plooivorming van de huid in de kootholten houdt gemakkelijk vuil vast waardoor korstvorming en sterke vervuiling ten gevolge van nattigheid in stal of zand ontstaat.

Black Horse Mokzalf - Paardensupplementen.nl

https://www.paardensupplementen.nl/mokzalf.html

Het gehalte allantoïne en vaseline zorgen voor zachte maar doeltreffende verwijdering van korsten. Thee-olie en plantaardige extracten zorgen voor een verzachtende werking. De unieke samenstelling op basis van aloë vera en mineralen oliën heeft een positieve werking op de huid van je paard.

Mok (ziekte) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mok_(ziekte)

Mok is een verzamelnaam voor verschillende vormen van huidirritaties en -ontstekingen aan de onderbenen van een paard, voornamelijk in de kootholte (aan de achterzijde van het been vlak boven de hoef). De problemen komen vaker voor in de nazomer en de herfst en kunnen hardnekkig zijn. Deze paardenziekte is niet besmettelijk voor andere paarden. . Om de ziekte te voorkomen is een droge stal ...

Mokzalf Rapide 250ml - Onlineruitershop

https://www.onlineruitershop.nl/mok-kruiden-en-creme-producten/5575-mokzalf-rapide-250ml-8714666035116.html

Mokzalf Rapide 250ml. Ter verzorging van mok of een ruwe of schrale huid in de kootholten en op het pijpbeen van een paard. Mokzalf van Rapide helpt mok bestrijden bij paarden.

Mokzalf paarden | professionele mok créme | Nice Horses.nl

https://nicehorses.nl/product-category/mok-creme/

Prijs: €10 — €120. Mokzalf vor paarden? Gebruik Nice Horses professionele mok créme √ goede reviews √ voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd.

Pharmahorse Mokzalf paard - TuinenDieren.nl

https://www.tuinendieren.nl/mokzalf-paard/

Hypomok ™ 100 ml, krachtige mokzalf voor paarden. Hypomok is een geconcentreerde en doeltreffende mokzalf voor paarden. Het is de eerste mokzalf welke geen antibiotica bevat en toch binnen een paar dagen resultaat toont. De zalf is makkelijk aan te brengen in de kootholte of waar de mok zich bevind en goed te doseren in de handige knijp tube.

Mokzalf - Agridiscounter

https://www.agridiscounter.nl/mokzalf.html

Rapide Mokzalf. Ter verzorging van mok of een ruwe of schrale huid in de kootholten en op het pijpbeen van een paard. De horizontale plooivorming van de huid in de kootholten houdt gemakkelijk vuil vast waardoor korstvorming en sterke vervuiling ten gevolge van nattigheid in stal of zand ontstaat.

Mok bij paarden: oorzaak, symptomen en behandeling

https://dier-en-natuur.infonu.nl/zieke-dieren/69551-mok-bij-paarden-oorzaak-symptomen-en-behandeling.html

Mokzalf bestaat in verschillende varianten en het effect kan enorm verschillen per paard. Als de aandoening veroorzaakt is door schimmels kan de dierenarts een aangepaste mokzalf maken die ook de specifieke schimmels aanpakt.

Rapide Mokzalf | Paard | Bestellen

https://www.medpets.nl/rapide-mokzalf/

Rapide Mokzalf. Natte en modderige omstandigheden kunnen mok bij uw paard of pony veroorzaken. Rapide Mokzalf is een verzorgende crème voor de schrale en ruwe huid op de benen en in de kootholte van het dier. De crème is gemakkelijk aan te brengen. Eén tube bevat 250 ml.

Sensipharm mokzalf helpt tegen mok aan paarden benen - StalApotheek

https://www.stalapotheek.nl/sensipharm-mokzalf.html

Sensi Horse Cream - met Zink en Vitamine E. Sensipharm's doeltreffende kootholte en (onder-)benen zalf voor paarden. De kootholte is de zichtbare holte aan elk been, net boven de hoef. Sensi Horse Cream voedt en beschermt de fijngevoelige en geprikkelde huid van de benen en kootholte van het paard, vooral tijdens de lente en herfst wanneer je ...

Mok | Oorzaken, onderzoeken en behandeling | De Raaphorst

https://paardenkliniekderaaphorst.nl/aandoeningen/inwendige-ziekten/huidproblemen/mok/

Als de meeste korsten weg zijn dan is het verstandig om mokzalf te gaan gebruiken. Onze mokzalf werkt ontstekingsremmend en voorkomt dat er nieuwe korsten ontstaan.Overigens moet voor het gebruik van onze mokzalf het paspoort afgetekend worden.

Sensi Horse Cream 300 gr. - Mokzalf voor paarden - Sensipharm

https://www.sensipharm.nl/sensi-horse-cream-300-gr.html

Al ruim 25 jaar een van de best verkochte zalven voor de benen bij paarden en pony's! Dagelijks inwrijven met een voldoende hoeveelheid zalf. Petrolatum, Lanolin, Zinc Oxide, Pix, Tocopherolacetate (Vit. E) Een pot Sensi Horse Cream bevat 300 gram zalf.

Rapide Mokzalf 250ml | Macrovet.nl

https://www.macrovet.nl/Rapide-Mokzalf-250ml/101278

Rapide Mokzalf 250ml. Ter verzorging van mok of een ruwe of schrale huid in de kootholten en op het pijpbeen van een paard. De horizontale plooivorming van de huid in de kootholten houdt gemakkelijk vuil vast waardoor korstvorming en sterke vervuiling ten gevolge van nattigheid in stal of zand ontstaat. Gebruiksaanwijzing Rapide mokzalf

Koop mokzalf voor paarden nu online | horze.nl

https://www.horze.nl/schimmel---exzeem-en-jeukbehandeling

Ruime keuze mokzalf voor paarden op voorraad voor de behandeling & het voorkomen van mok Keratex Cavalor Bestel hier! Flash SALE! Bespaar 10 % op je bestelling Code: SAVE10. Welkom bij Horze -uw ruitersport specialist Gratis Levering vanaf € 79. 30 dagen retour.

Cavalor MudDoc | Paard | Mokzalf | Bestellen | Medpets.nl

https://www.medpets.nl/cavalor-muddoc

Cavalor MudDoc is ontwikkeld voor het behandelen van mok bij paarden. Deze zalf heeft door de combinatie van grondstoffen een dubbele werking. Een anti-bacteriële en een antiseptische werking waardoor de mok verdwijnt. Tevens heeft de zalf een regenererende en verzachtende werking waardoor de huid snel weer kan bijkomen.

Rapide Mokzalf online kopen? → Dierencompleet.nl

https://dierencompleet.nl/product/rapide-mokzalf/

Rapide Mokzalf is een mokzalf ter verzorging van een ruwe en schrale huid van de paardenbenen. Het gaat met name om de huid in de kootholten en op het pijpbeen. De horizontale plooivorming van de huid in de kootholten houdt gemakkelijk vuil vast waardoor korstvorming en sterke vervuiling tengevolge van nattigheid in stal of van zand ontstaat.

Kootholte zalf voor jouw paard nodig? | Bestel online | Agradi.nl

https://www.agradi.nl/paarden/kootholte-zalf/

Er zijn verschillende zalven die mok kunnen verhelpen en zelfs kunnen voorkomen dat mok ontstaat. Deze zalven kan men eenvoudig in de kootholte of de desbetreffende plekken aanbrengen, waarna de zalf zijn werk doet. Voor het gewenste resultaat zal men deze behandeling enkele dagen moeten herhalen.

Mok bij paarden, wat zijn de oorzaken en oplossingen? | Sensipharm

https://www.sensipharm.nl/kennis/huid-en-vacht/mok-bij-paarden/

Een goede mokzalf voor paarden bevat zink en vitamine E. Smeer de plek bij je paard of pony met een goede verzorgende mokzalf meerdere malen in. Zorg voor een droge stal. Gebruik zaagsel in plaats van stro, zaagsel neemt vocht namelijk beter op. Houdt de benen van je paard goed droog.

De 5 beste mokzalf voor paarden 2023 | AllemaalBeestjes

https://allemaalbeestjes.be/beste-mokzalf-paard/

Wanneer je op zoek bent naar een goede mokzalf is het raadzaam goed te onderzoeken welk middel geschikt is voor jouw dier. Met deze koopgids helpen we je op weg naar een goede keuze. Lees hier verder om de beste mokzalf voor jouw paard te vinden.

Mokzalf bij paarden | Magis Pharma

https://magis-pharma.be/nl/vraag/mokzalf-bij-paarden

Antwoord. Er is een zeer grote keuze! Kijk na op: https://www.sensipharm.nl/paarden/huid-vacht/sensipharm-mokzalf-paard.htm. De volgende website verduidelijkt hoe complex (multifactorieel ) mok bij paarden kan zijn . De tussenkomst van een ervaren dierenarts is sterk aangewezen.