Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Huissokken

Heb jij het ook altijd zo koud wanneer je thuis bent? Weet je dat de kou via je voeten je lichaam binnentreedt, dus wanneer je koude voeten hebt, wordt je lichaam niet warm. Daarom is het goed om je voeten wat aandacht te geven en deze warm te houden. Huissokken zijn daarvoor de oplossing.  

Huissokken zijn vaak gevoerde sokken met een leuk motief en aan de onderkant een anti-slipmatje zodat je in huis altijd warme voeten hebt. Leuke prints voor de kerst of gewoon grof gebreid, het is er voor jou! De meeste huissokken zijn voor dames, maar ook mannen kunnen last hebben van koude voeten (al geven ze dat niet snel toe). Koude voeten maak je warm met leuke huissokken van merken als Miss Etam en warenhuizen.  

Nooit meer koude voeten met goede huissokken, dat kan. Shop jouw huissokken via 24/7 Discount want dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk het aanbod aan huissokken bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van fijne korting en blijf op de hoogte van leuke acties als stapelkorting, opruiming, sale en percentagekortingen. 

V&D
2.50% korting

Ben jij toe aan een flitsende nieuwe garderobe, een sprankelend servies, een stevige koffer of een...

Bezoek V&D met korting