Postlabels online kopen

€ 2,25 korting

Postetiketten bestellen: Grootste aanbod, Laagste prijs! - Zolemba

https://www.zolemba.nl/nl/blanco-etiketten/toepassing/postetiketten

Postetiketten bestellen. Bij de etiketten en label webshop van Zolemba bestel je makkelijk en snel post labels van de beste kwaliteit. Doordat we onze eigen post label rollen produceren kunnen we een snelle levering garanderen. Denk je eraan om je post etiketten te bestellen voor 21.00 uur? Dan ontvang je jouw post etiket al de volgende werkdag!

Bezoek Zolemba.nl met korting
1.00% korting
Bol.com korting

DYMO originele LabelWriter DHL labels voor hoge capaciteit | 102 mm x ...

https://www.bol.com/nl/nl/p/dymo-originele-labelwriter-dhl-labels-voor-hoge-capaciteit-102-mm-x-210-mm-140-postlabels-zelfklevende-etiketten-voor-de-labelwriter-4xl-5xl-labelprinters/9300000087305129/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Originele DYMO LabelWriter-labels zijn een efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor al uw behoeften op het gebied van post, verzenden en organiseren. Dankzij de rechtstreekse thermische printtechnologie die zonder inkt of toner afdrukt, geniet u van meer labeling en minder inktverspilling.

Bezoek Bol.com met korting
1.50% korting
HEMA korting

cadeaulabels - 12 stuks - HEMA

https://www.hema.nl/cadeau/inpakken/accessoires/cadeaulabels---12-stuks-14700325.html
Gevonden in: HEMA kortingscode

Een set van 12 cadeaulabels van kraft karton. Je kunt de labels helemaal personaliseren voor de ontvanger. De labels kunnen vastgemaakt worden aan een cadeautje met een bijpassend lintje. Let op: er is geen lint bijgevoegd. meer productinformatie.

Bezoek HEMA met korting
€ 3,00 korting
Microsoft Store korting

Adresetiketten maken en afdrukken voor een adreslijst in Excel

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/adresetiketten-maken-en-afdrukken-voor-een-adreslijst-in-excel-d9484315-5123-48ae-bc58-2e8dcf271252

Als u een massamailing wilt verzenden naar een adreslijst die u in een Microsoft Excel-werkblad bijhoudt, kunt u een Afdruk samenvoegen in Microsoft Word gebruiken. Tijdens het samenvoegproces wordt een vel met verzendetiketten gemaakt dat u kunt afdrukken en elk etiket op het blad bevat een adres uit de lijst. Als u de verzendetiketten wilt maken en afdrukken, moet u eerst de werkbladgegevens ...

Bezoek Microsoft Store met korting

PostNL StartersPakket | Labelprinter + 1200 etiketten nu €165

https://www.euro-label.nl/postnl-starter-pack.html

Dan is deze bundel alles wat je nodig hebt! Met deze Zebra labelprinter + 1.200 verzendetiketten ben je meteen klaar om te verzenden! Je ontvangt de Zebra labelprinter ZD220D + 4 rollen Postnl etiketten van 300 labels. Deze nieuwe Zebra Labelprinter is uitermate geschikt voor het printen van o.a. verzendetiketten en productstickers.

Digitale postzegel – print zelf labels voor zakelijke post | PostNL

https://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/post-versturen/zakelijke-frankeermethodes/digitale-postzegel/

Welke post kun je versturen met een digitale postzegel? Met deze labelsoftware kun je labels printen voor brieven en pakketten naar binnen- en buitenland. Wel kunnen daarvoor andere tarieven gelden. Bereken hier wat je moet betalen voor verschillende soorten post en pakketten.

Hoe print je een verzendlabel? 8 handige tips – Crazylabels.nl

https://www.crazylabels.nl/blogs/blog/hoe-print-je-een-verzendlabel

Vandaag gaan we het hebben over het printen van verzendlabels. Of je nu een online verkoper bent die veel pakketjes verstuurt of gewoon af en toe iets moet verzenden, het printen van een verzendlabel kan een beetje intimiderend zijn als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Maar maak je geen zorgen, ik ga je stap voor stap uitleggen hoe je dit moet doen. Stap 1: Maak een account aan bij een ...

Online frankeren: gemakkelijk, snel en zonder printer | PostNL

https://www.postnl.nl/campagnes/pakket-online-frankeren/

Online je pakket versturen Goedkoper dan bij een PostNL-punt. Online je pakket versturen. Frankeer je pakket eenvoudig online. Via onze app of website. Dat is voor pakketten binnen Nederland 70 cent goedkoper dan bij een PostNL-punt. Download de app voor iOS Download de app voor Android.

Hoeveel dagen is een verzendlabel van PostNL geldig? - Shops United

https://support.shops-united.nl/vervoerders/hoeveel-dagen-is-een-verzendlabel-van-postnl-geldig

Hoeveel dagen is een verzendlabel van PostNL geldig? PostNL verzendlabels zijn na voormelden / afdrukken 14 dagen geldig. Dit betekent dat nadat je het verzendlabel hebt uitgeprint deze binnen 14 dagen ingeleverd of opgehaald moet zijn. Doet je dit niet, dan zal de zending wel geleverd worden alleen zal PostNL de zending opnieuw moeten ...

Verzendlabels printen met een eigen of labelprinter - MyParcel

https://www.myparcel.nl/blog/verzenden/verzendlabels-printen/

Volg de stappen hieronder om eenvoudig online labels te maken. Download Adobe PDF Reader (gratis). Open jouw MyParcel verzendlabels met Adobe PDF reader. Printerinstellingen zetten op: ‘Passend’ en ‘Automatisch staand/liggend’. Print het verzendlabel via ‘Afdrukken’ of ‘Printen’ en plak het op jouw pakket. Tip!

Labels kopen? | Lage prijs, ruime keuze | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/kantoorartikelen/kantoorartikelen_558043_5736389/

Bekijk & vergelijk het ruime assortiment postlabels en profiteer van de laagste prijs Bestel direct topmerken online! beslist.nl

PostLabels

https://postlabels.com/En/

Our Vision is to provide world-class service and value to select large eCommerce platforms, factories, wholesalers and retailers. With more than 100 experienced, professional staff and teams around the World, we provide our partners with the best-in-class marketing, sales and distribution of their products into the North American eCommerce, retail and off-price outlets.

Vragen over labels printen | PostNL

https://www.postnl.nl/klantenservice/zakelijk/labels-printen/

Selecteer een veelgestelde vraag over labels printen. Kan ik de labels van meerdere zendingen in één keer printen? Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over het printen van labels.

Verzendlabels plakken | PostNL

https://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/pakket-versturen/verzendlabels-plakken/

Zo zoek je de barcodes op: Log in op jouw zakelijke Mijn PostNL-account of maak een account aan als je deze nog niet hebt. Volg de handleiding om toegang te krijgen tot het logistieke dashboard. Open het dashboard ‘Je pakketten naar binnen- en buitenland’ en klik op de tegel ‘Onleesbare verzendlabels’.

Labelprinters voor verzendlabels: alles dat je moet weten - Sendcloud

https://www.sendcloud.nl/labelprinter-voor-verzendlabels/

Bij het formaat dien je rekening te houden met de eisen van de vervoerder waarmee je verzendt. Bij Sendcloud hanteren we standaard één formaat voor verzendlabels, namelijk: 105 x 148 mm. Van dit formaat zijn er twee varianten: 25 mm kern en 76 mm kern. De geschikte kerndoorsnede is afhankelijk van je printer.

PostNL Pakketpunt - Primera

https://www.primera.nl/postnl-pakketpunt

Bij een PostNL servicepunt bij Primera kun je onder andere terecht voor het verzenden en ophalen van je pakket. De pakketten kunnen zowel in Nederland als naar het buitenland worden opgestuurd. Als je van maandag t/m vrijdag jouw pakket voor 17:30 uur aanlevert dan wordt het pakket (binnen Nederland) meestal binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd.

Probleem met online verzendlabel of postzegelcode | PostNL

https://www.postnl.nl/klantenservice/restitutie/

Het ordernummer kan starten met een cijfer of een letter (bijvoorbeeld: 1AB2CDE). Je vindt het in de e-mail die je krijgt bij je bestelling en in de omschrijving op je rekeningafschrift. 3. Vraag het Daan. Neem hieronder contact op met Daan. Jouw online verzendlabel of postzegelcode niet ontvangen, laten verlopen, annuleren of een ander probleem?

Labels | PostNL webshop

https://shop.postnl.nl/webshop/zakelijke-hulpmiddelen/labels

Ben je op zoek naar labels en kaarten voor gemakspost? Ook die bestel je gratis in onze webshop! Kies uit diverse bakkenwagenkaarten, afhankelijk van jouw voorkeur voor bezorgsnelheid. Of je je zakelijke post en pakketten nu laat ophalen of zelf aanlevert, het juist labelen is erg belangrijk. Bestel nu het juiste label postzaklabels prioritylabels.