Vouwmachines online kopen

2.75% korting
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl korting

Vouwmachines - Kantoorartikelen.nl

https://www.kantoorartikelen.nl/c/kantoortechniek/vouwmachines

Levering (verwacht) op. Vouwmachine Desq 10550. * Optimale tijdbesparing: deze professionele vouwmachine vouwt tot 2000vel 80gr papier per uur. * Eenvoudig instelbaar in de vier meest voorkomende vouwsoorten: enkele vouw, zigzagvouw, dubbele parallelvouw of wikkelvouw. * Geschikt voor A4-papier 80-120gr. Art. Nr.: Q470026. € 429,11 excl. btw.

Professionele vouwmachines voor al uw druk- en papierwerk - Albyco

https://www.albyco.com/product-categorie/machines/papierbewerkingsmachines/vouwmachines/

Vouwmachines worden ruwweg verdeeld in twee typen: Machines met frictie-invoer en machines met luchtinvoer. Frictie-invoermachines zijn voordeliger in aanschaf. Rubber invoerwalsen voeren de te vouwen vellen in de machine. Omdat zich inkt, toner en stof kan afzetten op de rollen, gaat zich dat op den duur weer overzetten op de vellen.

S-fold vouwmachine A0 mechanisch | Kopen bij Plotterwinkel.nl

https://plotterwinkel.nl/online/s-fold-vouwmachine-a0/

De S-Fold Vouwmachine A0 is geschikt voor: Het vouwen van A0 bouwtekeningen, lijntekeningen, patroontekeningen en andere groot formaat prints. De vouwmachine is ook geschikt voor kleinere formaat prints, zoals A1 formaat bouwtekeningen, lijntekeningen of plotter prints en kan prints van 80gr tot en met 120gr vouwen.

Vouwmachines - Intimus MP&O

https://intimus-mpo.com/nl/product-categorie/mail/vouwmachines/

Vouwmachines. Met onze Intimus vouwmappen kunt u uw vouwwerk op een eenvoudige, nauwkeurige en professionele manier uitvoeren. Hij heeft modellen die zijn aangepast aan elke papiersoort en elk gewicht. Maak moeiteloos indruk op uw ontvangers.

A0 vouwmachine kopen? Bekijk hier ons diverse aanbod en bestel ...

https://plotterpapieronline.nl/a0-vouwmachine-kopen/

Er zijn verschillende soorten vouwmachines voor A0 en A1 formaat verkrijgbaar. Handmatige, elektrische en gekoppelde vouwmachines. Bij de handmatige vouwmachine, zoals de S-Fold vouwmachine A0, klemt u de tekening of print in de machine. Door de hendel een paar keer naar voren en achteren te bewegen word uw tekening nauwkeurig gevouwen.

Gebruikte Vouwmachines en nietmachines tweedehands

https://www.grafischemachinehandel.nl/vouw-niet-machines

Bekijk hier het aanbod van onze tweedehands vouw/niet-machines en neem vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft. Blok- en brochurehechter. Prijs: 300 euro. Vouwmachine Ideal 8304. A4-formaat. Prijs: 200 euro. Rinak nietmachine voor Bloks en boekjes. Prijs: 300 euro.

EMN-S 914 goedkope Elektrische vouwmachine - Plotterwinkel.nl

https://plotterwinkel.nl/online/emn-s-914-goedkope-elektrisch-a0-vouwmachine/

EMN-S 914 Elektrische vouwmachine online bestellen. De EMN-S 914 Elektrische vouwmachine is één van de goedkopere elektrische vouwmachines die momenteel verkrijgbaar zijn. Door de robuuste techniek en het eenvoudige ontwerp is het ook meteen een van de meest duurzame vouwmachines van het moment. De vouwmachine is zeer eenvoudig in gebruik.

Mechanische A0 CAD vouwmachines - BouwXP.nl

https://www.bouwxp.nl/grootformaat-oplossingen/vouwmachines/mechanisch/

Mechanische A0 CAD vouwmachines. Diverse modellen grootformaat A0, A1 en A2 vouwmachines voor uw plannen / tekeningen zijn direct uit voorraad leverbaar. In deze categorie staan alle mechanische vouwmachines vermeld. Mechanische vouwmachines kunnen alleen de lengtevouw van 21cm vouwen. U moet zelf de 2 dwarsvouwen maken.

Océ 940 A0 Vouwmachine | OSN webshop

https://www.osn.nl/oce-940-a0-vouwmachine-cb-3000008/

Schrijf de eerste review over dit product. Art.nr: CB-3000008. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. Documenten aanvoeren en deze automatisch laten vouwen, dat kan! Met deze elektrische vouwmachine is het slechts een kwestie van aanvoeren. € 5.868,50 € 4.850,00.

Vouwmachines & rilmachines - Van Randwijk: knowledge & service

https://www.vanrandwijk.com/paperfinishing/vouw-en-rilmachines/

Vanaf het moment dat u uw vouwmachine heeft terugverdiend bespaart de vouwmachine u niet alleen tijd, maar ook geld. Wij bieden u een zeer breed scala aan nieuwe en geregeld ook gebruikte vouwmachines in alle prijsklassen. In samenwerking met onze partners kunnen wij u ook adviseren omtrent grafische vouwmachines.

Vouwmachines | Boekbinderijmachines | Rob-Son Graphics Int. B.V.

https://www.rob-son.nl/category/boekbinderijmachines/vouwmachines

Vouwmachines. Op zoek naar een gebruikte vouwmachine? Rob-Son Graphics Int. B.V. levert diverse gebruikte vouwmachines, beschikbaar uit voorraad. Gebruikte vouwmachines van MBO, Stahl en Heidelberg Stahlfolder. Beschikbaar met pallet invoer, of met rondstapel (continuous feeder). Naar wens kunnen wij bijpassende mobiele messlagunits leveren.

Postpress I Wifac

https://www.wifac.nl/apparatuur-postpress

Ferry Schneiders. Schneiders Printservice (NL) Om optimaal en efficiënt op de groeiende vraag naar speelkaarten in te kunnen spelen, wilden we onze productie verder stroomlijnen. De compacte maar veelzijdige Bograma BSR 550 stansmachine met speciale speelkaartenstapelaar bleek de perfecte oplossing.

Vouwmachines

https://trademachines.nl/vouwmachines

250 Online aanbiedingen van gebruikte Vouwmachines beschikbaar in Papiermachines categorie | Meta-zoekmachine voor gebruikte apparatuur wereldwijd | Blader door onze inventaris | Nu opslaan!

Breed assortiment vouwmachines | Manutan

https://www.manutan.nl/nl/mnl/vouwmachine

Elektrische vouwmachine voor 6 typen gangbare vouwen (enkele vouw, rolvouw, Z-vouw, dubbele parallelle vouw, venstervouw, halve Z-vouw). Eenvoudig instellen van de vouw dankzij de symbolen, kleurcodes en verstelbare mobiele papiergeleiders speciaal voor grote formaten.

Vouwmachines - Van Randwijk

https://www.vanrandwijk.com/paperfinishing/vouw-en-rilmachines/vouwmachines/

Vouwmachines. Iedere praktijksituatie is weer anders. Dat is de reden dat we verschillende soorten vouwmachines in ons assortiment hebben. Vouwmachines in A4 en A3-formaat en grootformaat vouwmachines.

Vouwmachine & Snijmachine kopen? | Canonline

https://www.canonline.nl/plotters/vouwmachines-snijmachines/

Vouwmachines en snijmachines kopen bij Canonline. Wil je A0 vouwmachines papiersnijder of papier bestellen? Of liever eerst informatie op doen en snijplotter prijzen bekijken? Dit kan! Wat de reden ook is, bij Canonline zit je altijd goed. Makkelijk bestellen. De plotteraccessoires maken je leven gemakkelijker.

Vouwmachines - FP-Ruys

https://www.fp-ruys.nl/producten/openers-sluiters-vouwmachines/vouwmachines

Voor 1.000 á 2.500 vellen per dag vouwen. De TF Mega M plus vouwmachine is een degelijke machine voor het vouwen van A3 en A4. De snelheid is hoog en het bedieningsgemak is enorm. U bespaart tijd en geld. Gratis offerte.

Vouwmachine kopen? Scherpe prijzen bij Office-Deals.nl!

https://www.office-deals.nl/c/vouwmachine

Er bestaan verschillende soorten vouwmachines. Om te beginnen bestaan er vouwmachines in verschillende formaten. Op kantoor worden veelal vouwmachines voor A4- en A3-papier gebruikt. Deze machines zijn veelal geschikt voor het vouwen van uw administratie, zoals facturen en offertes. Wilt u A3 vouwen? Kies dan voor de Ideal 8330.

A0 Vouwmachine kopen - Plotterwinkel.nl

https://plotterwinkel.nl/a0-vouwmachine-kopen/

Een elektrische vouwmachine vouwt uw tekeningen vakkundig en automatisch binnen enkele seconden en werkt stiller dan handmatige vouwmachines. Er bestaan ook online vouwmachines, deze zijn gekoppeld aan een plotter, maar deze worden niet veel meer verkocht.

≥ Vind vouwmachine op Marktplaats - januari 2023

https://www.marktplaats.nl/q/vouwmachine/

Elektrische vouwmachine. Elektrische vouwmachine merk: rowe type:710-2 vouwmachine rowefold 710 nieuwprijs was: 4450 euro excl. Btw. Zo goed als nieuw Ophalen. € 1.950,00 30 dec. '22. Blijleven Pijnacker.

Vouwmachines - Vouwmachines kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het!

https://discountoffice.nl/g/vouwmachines/

Vouwmachines van de kwaliteitsmerken Intimus, Desq en Ideal die u tegen een scherpe prijs online kunt kopen. Onderstaande machines kunt u onder meer bestellen: Vouwmachine. Bij DiscountOffice.nl vindt u eenvoudig te bedienen vouwmachines in diverse uitvoeringen en snelheden geschikt voor A4, A3 of enveloppen.

Vouwmachines van Foltex | Laundry Total

https://www.laundrytotal.nl/vouwmachine

Vouwmachines. Het opvouwen van grote hoeveelheden wasgoed kan efficiënt met onze vouwmachines van Foltex. Ons assortiment biedt vouwmachines voor lakens, handdoeken, badjassen, t-shirts, broeken, en uniformen. Daarnaast wordt het wasgoed automatisch gesorteerd, wat het vouwproces nóg efficiënter maakt. Machinestatus.

Vouwmachine kopen? Scherpe prijzen bij Office Deals.be!

https://www.office-deals.be/c/vouwmachine

Vouwmachines helpen je om je poststukken of andere documenten snel en eenvoudig te vouwen, zodat u deze meteen kunt verzenden. Als ondernemer kunt u veel tijd besparen door een vouwmachine aan te schaffen. Een vouwmachine is een goed voorbeeld van een apparaat dat de tijdsbesparing waard is ten aanzien van de kosten.