Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ringen

Het mooiste sieraad om te krijgen is toch wel een ring, een ring heeft altijd een bijzondere betekenis en dat heeft ermee te maken dat een ring je altijd verbind doordat hij rond is. Een ring krijgen betekent dat iemand je leuk of lief vindt of zelfs meer: van je houdt! Er zijn diverse soorten ringen, gewone casual ringen als mode accessoire, maar ook trouwringen, verlovingsringen en meer in goud, zilver of andere kleuren.  

Ringen worden gemaakt in diverse maten of je kunt het op maat laten maken. Zo kun je een ring vinden die bij je past. Ook heb je sets in ringen die precies op elkaar passen zodat jij een leuk stapelexemplaar kunt sparen. Merken in ringen zijn onder andere Esprit, Buddha to Buddha, Pandora en heel veel meer.  

Shop jouw ringen online via 24/7 Discount en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account. Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van fijne acties van de aangesloten webshops zoals bijvoorbeeld Lucardi, HEMA en heel veel meer zodat jij kunt profiteren van leuke korting. 

Swarovski.com
3.00% korting
Bezoek Swarovski.com met korting
Zinzi.nl
5.25% korting
Bezoek Zinzi.nl met korting