Stoomreinigers online kopen

1.00% korting
Media Markt korting

Stoomreiniger kopen? | MediaMarkt

https://www.mediamarkt.nl/nl/category/stoomreinigers-1545.html

Er zijn drie soorten stoomreinigers: de handstoomreiniger, de stoommop en de slede stoomreiniger. De handstoomreiniger is geschikt voor kleinere klussen zoals het schoonmaken van sanitair. De stoommop gebruik je onder andere voor het poetsen van vloeren en tapijten.

2.00% korting
Expert korting

Stoomreiniger kopen? Bekijk alle stoomreinigers | Expert.nl

https://www.expert.nl/huishoudelijk/schoonmaken/stoomreinigers/
Gevonden in: Expert kortingscode

Bekijk alle stoomreinigers | Expert.nl. Stofzuigers met zak. Stofzuigers zonder zak. Alle medische verzorging. Blogs & Reviews. Ruim 67.000 klanten geven ons gemiddeld een 8,8. Verkozen tot Beste winkelketen 2022/2023. Folder. Klantenservice.

1.25% korting
Blokker korting

Stoomreinigers koop je online bij Blokker

https://www.blokker.nl/stoomreinigers
Gevonden in: Blokker kortingscode

Krachtige stoomreiniger. De stoomreiniger is een van de krachtigste middelen om je huis goed te reinigen. De stoomreiniger gebruik je voor vrijwel alle ondergronden, zoals parket, tegels, laminaat, linoleum en vloerbedekking. Verwijder vrijwel alle bacteriën zo effectief mogelijk met de hete stoom uit de machine.

1.00% korting
Bol.com korting

Stoomreiniger kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/stoomreinigers/10763/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Stoomreinigers. Met een stoomreiniger maak je milieuvriendelijk en grondig schoon, zonder (agressieve) schoonmaakmiddelen, want de stoom doodt 99% van alle bacteriën en schimmels. Een stoomreiniger helpt bij het effectief reinigen van o.a. de keuken, badkamer en vloeren.

1.75% korting
BCC korting

Stoomreiniger kopen? | Morgen gratis thuisbezorgd | bcc.nl

https://www.bcc.nl/huishouden/reinigen/stoomreiniger
Gevonden in: BCC kortingscode

Bij BCC heb je volop keuze uit merken zoals Kärcher, BLACK+DECKER en BISSELL. Met een stoomreiniger maak je op hoge temperaturen verschillende soorten oppervlaktes hygiënisch schoon. Denk bijvoorbeeld aan je vloer, maar ook de badkamer, meubels of gordijnen reinig je grondig met stoom.

2.00% korting
Lidl korting

Stoomreiniger kopen? | LIDL

https://www.lidl.nl/h/stoomreinigers/h10004720
Gevonden in: Lidl kortingscode

Stoomreinigers voor vloeren zijn onpraktisch voor veel oppervlakken Waarop moet ik letten bij de aankoop van een stoomreiniger? Net als bij andere huishoudelijke apparaten draait alles bij stoomreinigers om de ideale combinatie van het doel, het vermogen en de verschillende varianten.

Beste Stoomreiniger kopen? Top 5 best getest [2023]! Top-X.nl

https://top-x.nl/beste-stoomreiniger/

De stoomreinigers zijn getest op verschillende criteria. Hierna zijn alleen de allerbeste overgebleven en verdeeld in categorieën. Kortom, als jij de beste stoomreiniger van 2023 zoekt, dan is dit het moment op te letten. De onderstaande 5 stoomreinigers worden namelijk als beste beoordeeld.

GAMMA | Kärcher stoomreiniger kopen?

https://www.gamma.nl/assortiment/l/gereedschap/elektrisch-gereedschap/schoonmaakmachines/stoomreinigers

Kärcher stoomreiniger SC 3 easyfix. Uitstekend beoordeeld. 46 klantreviews. Beoogd gebruik: Afzuigkap, Parket en laminaat, Kookplaten, PVC vloeren, Sanitair, Tegels Breedte: 29.0cm Hoogte: 26.0cm. De SC 3 EasyFix is de snelste stoomreiniger van zijn tijd en al na slechts 30 seconden opwarmtijd klaar voor gebruik.

De 5 Beste Stoomreinigers op de Markt (mrt 2023) | Paarshuis

https://paarshuis.nl/beste-stoomreiniger/

Een stoomreiniger is het betere alternatief! De beste stoomreiniger bespaart niet alleen tijd, maar maakt grondiger schoon zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen. Door de hitte leggen 99.95% van de bacteriën en micro-organismen het loodje. Dat bereik je niet met een mop en een emmer water! 🌊.

Stoomreinigers | BISSELL

https://www.bissell.nl/stoomreinigers

Onze stoomreinigers zijn ontwikkeld om hardnekkige vlekken en 99,9 % van alle bacteriën te elimineren, en bieden u behalve een smetteloze vloer ook gemoedsrust. Neem eens een kijkje bij onze populaire categorieën stoomreinigers: Stoomdweilen >.

Stoomreinigers & Stoommops | Kärcher - kaercher.com

https://www.kaercher.com/be/home-garden/stoomreiniger.html

Stoomreinigers made by Kärcher, dat staat voor indrukwekkende knowhow en meer dan 20 jaar ervaring met eigen ontwikkeling en productie. Onze apparaten onderscheiden zich door de constant hoge stoomkwaliteit en -kracht, hoogwaardige, robuuste en duurzame materialen en zeer strenge veiligheidsnormen op hoog Kärcher-niveau.

Stoomreiniger kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis

https://www.coolblue.nl/stoomreinigers

Stoomreinigers, ook wel steam cleaners genoemd, zijn er in verschillende soorten en maten. Welke stoomreiniger voor jou geschikt is, hangt dus af van je gebruiksbehoefte. Waar de basismodellen ideaal zijn voor dagelijkse schoonmaakklusjes, gebruik je de geavanceerdere modellen met een afneembaar waterreservoir voor het grotere schoonmaakwerk.

Beste stoomreiniger test in 2023 - Wat is de beste? - Klesto.nl

https://www.klesto.nl/stoomreiniger/

Er zijn drie soorten stoomreinigers namelijk: handstoomreinigers, stoommoppen en slede-stoomreinigers. Handstoomreiniger. Bij een handstoomreiniger zegt de naam het al. Een reiniger die erg gebruiksvriendelijk is door het compacte formaat van een plantenspuit. Mede door dit formaat kunt u ze makkelijk overal in huis gebruiken.

Beste Stoomreiniger 2023 uit de Test - Bestetester.nl

https://bestetester.nl/beste-stoomreiniger/

Stoomreinigers zijn er in verschillende prijsklassen. Gemiddeld kosten ze tussen de 60 en 160 euro, maar voor professionele stoomreinigers moet je soms wel 340 euro neerleggen. Het valt op dat de stoomreinigers duurder worden, naarmate er meer accessoires bij geleverd worden.

Stoomreinigers | Home & Garden | Kärcher - kaercher.com

https://www.kaercher.com/nl/home-garden/stoomreinigers.html

STOOMREINIGERS: van vloer tot wand alles schoon! Veelzijdigheid is het toverwoord. De stoomreinigers van Kärcher zorgen ervoor dat het hele huis schoon en prettig is, en je hele gezin kan er zeker van zijn dat alles tot in de poriën schoon is - zonder schoonmaakmiddelen.

De 10 beste stoomreinigers van 2023 | Doorgelicht

https://doorgelicht.be/beste-stoomreiniger/

Stoomreinigers met een vermogen van 1.200 watt warmen zeer snel op. Je kan bij deze toestellen aan de slag binnen de vijftien seconden. Het vermogen zegt ook iets over de maximale stoomdruk. Dit is de kracht waarmee de stoom uit het toestel komt.

Stoomreinigers kopen? . HORNBACH . Laagste Prijsgarantie

https://www.hornbach.nl/c/machines-gereedschap-werkplaats/elektrisch-gereedschap/reinigingsmachines/stoomreinigers/S23732/

Een stoomreiniger is een schoonmaakapparaat, dat hete stoom gebruikt voor het schoonmaken van vervuilde oppervlaktes. Qua uiterlijk lijkt het wel wat op een stofzuiger. Er zijn verschillende modellen en soorten stoomreinigers. Handstoomreinigers voor kleinere oppervlaktes, stoomreinigers met een steel, die compact in elk huishouden gebruikt ...