Wassen & drogen online kopen

2.75% korting

Advies: Droger aansluiten (op de afvoer) | AEG

https://www.aeg.nl/support/support-articles/wassen-en-drogen/drogers/advies-droger-aansluiten-op-de-afvoer/
Gevonden in: Aeg.nl kortingscode

Oplossing. Download hier de montage instructies voor de aansluiting op de afvoer: Afvoerset montageinstructie. Let op: deze instructies zijn bedoelt voor afvoersets van eigen merk (AEG, Electrolux en Zanussi)

Bezoek Aeg.nl met korting
2.00% korting
Coolblue korting

Hoeveel water en energie verbruikt een was-droogcombinatie?

https://www.coolblue.nl/advies/wat-is-het-water-en-energievebruik-van-een-was-droogcombinatie.html
Gevonden in: Coolblue kortingscode

Wassen & drogen. / Was-droogcombinaties. / Advies over was-droogcombinaties. / Hoeveel water en energie verbruikt een was-droogcombinatie? Geschreven door Rowan 28 november 2022 10.21. Hoeveel water en energie verbruikt een was-droogcombinatie? Wanneer je een was-droogcombinatie zoekt, is het handig als je weet hoeveel deze verbruikt.

Koop Coolblue cadeaukaart met korting
1.00% korting
Samsung.com korting

Pre-order Samsung TV's 2024 | Samsung Nederland

https://www.samsung.com/nl/tvs/pre-order/

Op 55 inch ontvang je een Ultra Slim Soundbar (wit of zwart). Actieperiode 08-04-2024 t/m 12-05-2024. Zolang de voorraad strekt. Actievoorwaarden van toepassing. Ontdek de nieuwe TV modellen met Samsung AI op samsung.com en profiteer van fantastische aanbiedingen als je nu een 2024 Samsung AI TV pre-order plaatst.

Bezoek Samsung.com met korting
€ 10,00 korting
Eneco.nl korting

Energie besparen met wassen en drogen | Eneco

https://www.eneco.nl/inspiratie/energie-besparen/wassen-en-drogen/
Gevonden in: Eneco.nl kortingscode

Wassen en drogen. , Energie besparen met wassen en drogen. 21 januari 2024 door Redactie Eneco. Een wasje draaien kost water en stroom. Om over de droger nog maar te zwijgen. Hoe kun je kosten besparen met wassen en drogen? Energie besparen met een zuinige wasmachine.

Bezoek Eneco.nl met korting
3.25% korting
Vtwonen korting

De wasmachine en droger open laten staan: dit zijn de do’s & don’ts

https://www.vtwonen.nl/wasruimte/de-wasmachine-en-droger-open-laten-staan-dit-zijn-de-do-s-en-don-ts~ec2dc16
Gevonden in: Vtwonen kortingscode

Een wasmachine en droger maken het leven een stuk gemakkelijker - na het wasprogramma stop je de was direct in de droger en al snel ben je voorzien van frisse, droge kleding. Maar, wat is frisser? Laat je de deuren van beide apparaten na een wasbeurt open of doe je ze dicht? Dit zijn de do's & don’ts. Lees verder onder de advertentie.

Bezoek Vtwonen met korting
1.00% korting
Media Markt korting

Wasdrogers vergelijken: wat zijn de verschillen? | MediaMarkt

https://www.mediamarkt.nl/nl/content/huishouden-wonen/was-droogmachines/wasdrogers-vergelijken

Wil jij weten welke droger het meest energiezuinig is? In dit artikel zie je een overzicht van het huidige assortiment. Hierin vergelijken we alle wasdrogers met elkaar op basis van energieverbruik, vulgewicht en prijs. Zo staat er binnenkort een wasdroger met de juiste eigenschappen te draaien in jouw washok. Onze beste wasdrogers. €75 cashback.

Bezoek Media Markt met korting
€ 16,75 korting
Vattenfall korting

Energiezuinig wassen en drogen doe je zo | Vattenfall

https://www.vattenfall.nl/energie-besparen/energiezuinig-wassen/

Een paar tips: Kies voor het zuinige energielabel A. Draai je was op 30 graden. Was je toch op 40 of 60 graden? Zet ‘m dan in de eco-stand. Was altijd met een volle trommel. Meer over de zuinige wasmachine. Een wasje draaien op 30 graden is 2 tot 3 keer goedkoper dan een wasje op 40 graden.” ( Milieu Centraal) Draai je was in de eco-stand.

Bezoek Vattenfall met korting
2.00% korting
Expert korting

Wat is nou beter, een was-droogcombinatie of twee losse apparaten ...

https://www.expert.nl/advies/wasdroogcombinatie-of-losse-wasmachine-en-droger
Gevonden in: Expert kortingscode

Een was-droogcombinatie is een handig apparaat want het is een wasmachine en een droger in één. Hierdoor bespaar je ruimte en hoef je maar één apparaat te kopen. Wel bestaan er stapelkits waarmee je de droger bovenop de wasmachine kunt plaatsen. In dat geval valt de ruimte die twee losse apparaten innemen dus mee.

Bezoek Expert met korting
4.00% korting

Was drogen in huis | Leifheit

https://www.leifheit.nl/nl-nl/advies/wasverzorging/was-binnen-drogen

De was drogen in huis: de juiste manier. Net gewassen kleren op de droogmolen in de tuin aan de lucht laten drogen, dit is niet voor iedereen weggelegd. Integendeel: als je in een kleine flat woont, zal je blij zijn als je een balkon hebt waar je het droogrek kan neerzetten. Als die ook niet beschikbaar is, zal je jouw kleding binnen moeten drogen.

Bezoek Leifheit.nl met korting
1.50% korting
Nike korting

Tips om je rugzak te wassen. Nike NL

https://www.nike.com/nl/a/tips-om-je-rugzak-te-wassen
Gevonden in: Nike kortingscode

Volg deze stappen om je rugzak klaar te maken voor de wasmachine: Maak je rugzak helemaal leeg en verwijder losse zakken en vakken. Die kun je ook wassen, maar het is beter om dat apart te doen. Doe alle ritsen open. Keer je rugzak binnenstebuiten en gebruik een stofzuiger om stof en vuil te verwijderen.

Bezoek Nike met korting

Drogen en wassen in één machine: dit is de beste wasdroogcombinatie

https://www.gelderlander.nl/wonen/drogen-en-wassen-in-een-machine-dit-is-de-beste-wasdroogcombinatie~a37710c3/

De Consumentenbond geeft antwoord. Consumentenbond 10-03-24, 17:15 Laatste update: 10-03-24, 18:37. Een wasmachine en wasdroger in één apparaat klinkt ideaal. De vraag is wel of zo’n combinatie...

Handhygiëne: van wassen en desinfecteren tot drogen - Abena ...

https://zorg.abena.nl/infectiepreventie/hygienisch-werken/handhygiene-van-wassen-en-desinfecteren-tot-drogen/

Van wassen en desinfecteren tot drogen. Met water en zeep. Met desinfecterende gel. Er zijn meerdere manieren voor handen wassen en in de meeste bedrijven en zorginstellingen is veel aandacht voor de manier waarop je je handen moet wassen. Echter, er wordt veel minder aandacht besteed aan het drogen van de handen.

De beste wasdroogcombinatie 2024 | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasdroogcombinatie/beste

De langzaamste zelfs 9,5 uur! 3. Zuinig wassen en drogen. Kies je een zuinige wasdroogcombinatie, dan kun je zo een paar honderd euro per jaar besparen aan energie en water. Wasdroogcombinaties met een warmtepompdroger drogen zuiniger dan die met een condensdroger.

V60 Plug-in Hybrid Bestuurdersdisplay reinigen | Volvo Support NL

https://www.volvocars.com/nl/support/car/v60-plug-in-hybrid/article/a2796c0ac40203ebc0a801514c7ce5de

Bestuurdersdisplay reinigen. Bijgewerkt 21-03-2024. Neem het dekglas van het display voorzichtig af met een schone en droge microvezeldoek. U kunt de microvezeldoek zo nodig licht bevochtigen. Gebruik nooit reinigingsmiddelen. Voor de hardnekkige vlekken kunt u een speciaal reinigingsmiddel gebruiken dat verkrijgbaar is bij de erkende Volvo ...

Acht feiten over wasdrogers. Of: hoe je energiezuiniger je was kunt drogen

https://nieuws.deltaenergie.nl/besparen/acht-feiten-over-wasdrogers-of-hoe-je-energiezuiniger-je-was-kunt-drogen/

Het wassen met zo’n combi-apparaat is net zo duur als een normale wasmachine, en met nieuwe technologieën zoals een geïntegreerde warmtepomp verbetert ook de droogfunctie. Toch verbruikt een was-droogcombinatie nog altijd meer water en stroom dan een losse droger. 3. Je hoeft je droger niet helemaal vol te gooien.

By-the-wind-sailors: Creatures wash up on Guernsey beaches - BBC

https://www.bbc.com/news/articles/cer34mg0j80o

A colony of creatures closely related to the Portuguese man o' war has washed up on beaches around Guernsey. Commonly referred to as by-the-wind-sailors, Velella velella are not jellyfish but ...

Tesla Cybertruck bricked after car wash, claims user

https://www.theregister.com/2024/04/20/cybertruck_car_wash_mode/

Ts&Cs say: 'Failure to put Cybertruck in Car Wash Mode may result in damage'. The perils of turning cars into computers were laid bare by a hapless Cybertruck owner who claimed his ride was rendered an $80,000 "paperweight" by something as benign as a wash. Now, we tech-savvy people are well aware that computers and water do not mix.

Wasdroger schoonmaken: Tips en advies | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasdroger/wasdroger-schoonmaken

Vochtsensor. Hieronder staan de belangrijkste onderdelen van een wasdroger die je vaak of regelmatig moet schoonmaken. Pluizenfilter. Filters in de deur en deuropening vangen pluizen op die vrijkomen uit de was. Maak deze pluizenfilters schoon na iedere droogbeurt. Zo voorkom je een langere droogduur en een hoger energieverbruik.

Wasdroger: kies voor A++ | Milieu Centraal

https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/apparaten-in-huis/wasdroger/

01. Hang als het even kan de was aan de lijn, het liefst buiten of in een onverwarmde ruimte in je huis. 02. Kies een warmtepompdroger met label A+++, dat vermindert je energieverbruik fors vergeleken met een B- en C-label droger. 03. Koop een wasdroger en wasmachine als losse apparaten.

Wassen en drogen | Wassen en drogen

https://www.wasendrogen.nl/

Wassen en drogen. Op onze website vind je een schat aan informatie over de nieuwste modellen, technologieën en functies van wasmachines en drogers. Of het nu gaat om efficiëntie, capaciteit of gebruiksgemak, wij hebben alle antwoorden die je zoekt. Laat je leiden door onze deskundige recensies, uitgebreide koopgidsen en handige tips.

€ 4,25 korting
Libelle korting

Op déze dag kun je het best je ramen wassen (en meer handige tips)

https://www.libelle.nl/schoonmaken/beste-dag-ramen-wassen-zemen~b2a3220e/
Gevonden in: Libelle kortingscode

Kies de juiste dag. We kunnen ons goed voorstellen dat je juist op een zonnige dag graag je ramen van een schoonmaakbeurt voorziet. Slecht nieuws, want dat kun je toch maar beter laten. Door de zon drogen je net gezeemde ramen namelijk sneller op, waardoor er resten en strepen ontstaan. Kies daarom juist voor een bewolkte dag, zodat je ramen de ...

Bezoek Libelle met korting

Extreem weer op Unifarm, hoe houd je zoveel gewassen nat of droog ...

https://www.wur.nl/nl/en/nieuws/extreem-weer-op-unifarm-hoe-houd-je-zoveel-gewassen-nat-of-droog-genoeg.htm

Pieken in het werk. Extreem weer, zoals droogte en overvloedige regenval, komt steeds vaker voor door de opwarming van het klimaat. Ook Derks en Laan merken het verschil, want pieken in het weer betekenen ook pieken in het werk. Alle collega’s tegelijk inzetten om de gewassen voldoende te beregenen, bijvoorbeeld, of om te zaaien en te planten.

501® Levi's® Original Mid Thigh Short - Blauw | Levi's® NL

https://www.levi.com/NL/nl_NL/shop-all/501-levis-original-mid-thigh-short/p/858330007

Bij het wassen van je short, binnenstebuiten met soortgelijke kleuren wassen en drogen; vloeibaar wasmiddel aanbevolen; niet strijken; geïmporteerde materialen; Koude machinewas, Binnenstebuiten met soortgelijke kleuren wassen, Vloeibaar wasmiddel aanbevolen, Stomen mogelijk, Strijken indien nodig

Hoe kun je je linnen items het beste wassen?

https://www.msn.com/nl-nl/lifestyle/stijl/hoe-kun-je-je-linnen-items-het-beste-wassen/ar-AA1dAPiO

Je linnengoed kun je het beste in de openlucht laten drogen. Ruikt ook nog eens extra lekker! Hang je items op aan een waslijn of leg ze plat neer om te kunnen drogen.

Energie besparen met wassen en drogen: 9 nuttige tips - Duurzaamthuis.nl

https://www.duurzaamthuis.nl/energie-besparen-wassen-en-drogen

Duurzaam wassen en drogen doe je zo: 1. Was op lagere temperaturen. Wassen op lagere temperaturen, zoals 30°C of 40°C, verbruikt aanzienlijk minder energie dan op hogere temperaturen. Moderne wasmiddelen zijn effectief bij het verwijderen van vlekken op lagere temperaturen, dus je kleding wordt nog steeds goed schoon. 2.

DIY Ombre Dip Dye to Revive Your Light Garments | Off The Cuff

https://www.levi.com/NL/nl_NL/blog/article/diy-tint-dip-revive-your-light-colored-garments-with-a-splash-of-color-and-creativity

Wassen en drogen om te verzachten. Was geharde kledingstukken met koud water. Extra spoelen om de look definitief te maken. Ophangen en laten drogen (beter voor het milieu!) of gebruik een wasdroger. Rock je nieuwe look! Discover how to revive your light-colored garments with our dip dye process. Check out this Levi's® tutorial that anyone can ...

Beste wasdroger 2024 | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasdroger/beste

Koopadvies. Gebruikstips. Professioneel getest! De beste wasdroger voor jou, door ons getest. Welke droger krijgt je was het snelst en gelijkmatig droog en is ook nog eens heel energiezuinig? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle wasdrogers grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

Nieuwbouw sociale huurwoningen komt maar niet van de grond

https://www.ad.nl/wonen/nieuwbouw-sociale-huurwoningen-komt-maar-niet-van-de-grond~a283bb2f/

Deze exemplaren wassen goed schoon en drogen alles goed volgens de nieuwste test van de Consumentenbond. PREMIUM Er zijn drie belangrij­ke symptomen voor hartfalen: ‘Altijd sokrand in je benen ...

Gebruikstips voor je wasdroger | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasdroger/gebruikstips

1. Een paar handige bespaartips. Droog je was gratis aan de waslijn. 1 keer een volle trommel was drogen kost minder energie dan 2 keer een halfvolle. Maak de filters op tijd schoon om stofophoping te voorkomen. Haal de was snel uit de trommel, zo voorkom je energieverbruik in de anti-kreuk stand.

Wat is een wasdroogcombinatie? | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasdroogcombinatie/wat-is-wasdroogcombinatie

Een wasdroogcombinatie is een machine die het wasgoed kan wassen én drogen. Je kunt er een apart wasprogramma en droogprogramma mee draaien. Maar je kunt de programma’s ook combineren in één wasdroogprogramma, vaak het non-stop programma genoemd. Je was komt dan gewassen én gedroogd uit de machine.