Wassen & drogen online kopen

2.00% korting
ANWB korting

Hoe onderhoud je een waterdichte jas | ANWB Webwinkel

https://www.anwb.nl/webwinkel/hoe-onderhoud-je-een-jas
Gevonden in: ANWB kortingscode

Een waterdichte jas kun je het best niet te vaak wassen. Vieze luchtjes krijg je er goed uit door de jas even uit te hangen in de buitenlucht. Zitten er vlekken in je jas of is je jas echt vies, dan kun je de jas wel gewoon wassen (verder op deze pagina leggen we je uit hoe je dat doet).

1.00% korting
Media Markt korting

Was-droogcombinatie kopen? | MediaMarkt

https://www.mediamarkt.nl/nl/category/was-droogcombinaties-634.html

In onze online shop vind je zowel handige wasmachine-accessoires als wasdroger-accessoires zoals droogrekken, verbindingsstukken en wasmiddel. Het grootste assortiment wasmachine droger combinaties vind je online bij MediaMarkt of in één van onze winkels. De juiste prijs. Snel geleverd.

1.00% korting
Bol.com korting

Was doen kopen? Alle Wassen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/wassen/20463/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Was doen? Wassen koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis. Bekijk alle Wassen!

1.50% korting
Nike korting

Tips voor het wassen van je hoodie zodat hij zacht blijft

https://www.nike.com/nl/a/een-hoodie-wassen
Gevonden in: Nike kortingscode

Just soak it for 20 minutes with a little bit of detergent and cold water, then rinse in small tub. When in doubt, read the care label. 4. Choose Detergent Wisely. While it’s fine to use regular detergent, you may want to consider using a mild detergent to extend the life of your hoodie’s fabric.

2.75% korting
Peek & Cloppenburg korting

Linnen wassen: zo doe je dat goed! | P&C - Peek & Cloppenburg

https://www.peek-cloppenburg.nl/nl/s/tips/onderhoud/linnen-wassen

De meeste linnen kledingstukken kun je het beste op een maximumtemperatuur van 30 graden wassen. Is je kleding erg vuil? Probeer linnen dan op een temperatuur van 40 graden te wassen, maar doe dit alléén als het wasetiket dit toestaat. Linnen op 60 graden wassen is dus een minder goed idee.

Hoe moet je kleding wassen? | AEG

https://www.aeg.nl/care/discover/de-beste-manier-om-kleding-te-wassen/
Gevonden in: Aeg.nl kortingscode

Om de beste zorg te dragen voor je kleding, kan jij je kleren het beste op een lage temperatuur wassen. Vaak veel lager dan de maximale temperatuur die op het waslabel staat. Tegenwoordig kan je kleren over het algemeen helemaal schoon krijgen op een temperatuur van 30°C.

Kleding wassen: hier vind je de beste tips | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasmachine/wastips

Wassen betekent kiezen uit een wasprogramma, temperatuur, opties, wasmiddel, dosering en toerental. Wat is de beste keuze? Lees onze tips voor een stralend schone was.

Zand op de zonnepanelen: wassen we wel of wassen we niet?

https://www.ad.nl/breda/zand-op-de-zonnepanelen-wassen-we-wel-of-wassen-we-niet~a5116afd/

BREDA - Glazenwassers worden platgebeld. Of ze in deze droge tijden ook vervuilde zonnepanelen kunnen doen. Als de klant geduld heeft, zeker. Maar kunnen wij dat niet zelf, is het eigenlijk wel nodig?

Stomen of wassen, wat is nou het verschil? - Meinen Stomerij en Wasserij

https://stomerijmeinen.nl/2021/04/15/stomen-of-wassen/

Zitten er vetvlekken in, door bijvoorbeeld olie of make-up, dan is stomen de beste optie. Ongeacht te stof. Delicaat: voor wol, leer en zijde kun je beter naar de stomerij. Vet: in water lost vet gewoonweg niet op. Dus vetvlekken van make-up tot een gemorste bitterbal: stomen. Pailletten en bling: met stomen blijft dit altijd mooi, thuis wassen ...

Wollen kleding wassen: hier vind je de beste tips - Wolplein

https://www.wolplein.nl/blog/929/wollen-kleding-wassen.html

Ga wel met liefde te werk: dep de vlek droog met een vochtabsorberende doek. Probeer vooral niet te wrijven. Spoel daarna de vlek uit met koud of lauw water. Gaat de vlek er niet uit, dan is het de beurt aan de wasmachine (op het wolprogramma uiteraard) of in het uiterste geval de stomerij. Nu het wassen van wollen kleding geen geheimen meer ...

wassen - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/wassen

wassen. overgankelijk iets met water of een andere vloeistof zuiveren. Het afgefilterde neerslag werd met alcohol gewassen. Vermoedelijk waren de mooie vloerkleden ook gewassen met groene zeep omdat andere soorten zeep en wasmiddel op rantsoen waren. wederkerend zich ~; zichzelf met water schoonmaken Hij waste zich met zeep.

werkwoord wassen vervoegen - Mijnwoordenboek

https://www.mijnwoordenboek.nl/werkwoord/wassen

NL: wassen; U: Vervoeg zoals `jij`. Men, het, zij (enkelvoud): Vervoeg zoals `hij`. Voltooid deelwoord : gewassen : Onvoltooid tegenwoordige tijd (ott) ik was jij wast hij wast wij wassen jullie wassen zij wassen : Voltooid tegenwoordige tijd (vtt) ik heb gewassen jij hebt gewassen hij heeft gewassen wij hebben gewassen jullie hebben gewassen

Kleding wassen [Tips en Stappenplan] - Poets Prins

https://poetsprins.nl/wassen/kleding-wassen/

Lees handdoeken wassen, voor een handig stappenplan en veel tips. Beddengoed wassen doe je ook apart.Ook beddengoed was je heet en door het apart te wassen, heb je geen last van kleding die in je dekbedovertrek verwikkeld zit.. Ondergoed en sokken wassen. Als laatste kies ik er zelf altijd voor om ondergoed en sokken apart te wassen.

Kleding wassen. De 12 beste wastips voor je kleren! - Huishoudgoeroe.nl

https://huishoudgoeroe.nl/kleding-wassen/

Kwetsbare kleding kun je op 30 graden wassen. Sommige wasetiketten geven zelfs aan dat je de kledingstukken met de hand moet wassen. Doe dit dan in handwarm water. Dit soort wasjes durf ik zelf ook wel op het handwasprogramma te wassen. Veel makkelijker en tijdbesparend! Witte kleding zou ik ook op 40 graden wassen.

7.00% korting

Zo vaak zou je volgens deskundigen je lakens moeten wassen

https://www.harpersbazaar.com/nl/cultuur-reizen/a44048064/washing-sheets-mistakes/

Deskundigen vertellen hoe vaak je je lakens moet wassen, hoe je dit het beste doet en wat er gebeurt als je je lakens niet regelmatig wast.

Wassen: zo moet 't! - Seepje

https://www.seepje.nl/was-instructies/

Handdoeken, vaatdoeken en beddengoed kun je het beste wassen op 60 graden bijvoorbeeld, terwijl de meeste kleding op 30 of 40 graden gewassen wordt. Op een zo laag mogelijke temperatuur wassen is beter voor het milieu! Met Seepje wordt je was zélfs schoon op 20 graden!

Hoe doe je de was? De was in 8 stappen. - Nederlandse Vereniging van ...

https://www.nvz.nl/kennisbank/wasgoed/hoe-de-was-doen/

Maar hoe doe je de was op de juiste manier? Wat zijn nou de best practices als het op verantwoord en juist wassen aankomt? Door onderstaande acht stappen te volgen, kan er niks meer misgaan! Stap 1: Voorbereiden. Het is belangrijk om de was goed voor te bereiden voordat u aan het daadwerkelijk wassen begint.

Wasmachine schoonmaken en onderhouden | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasmachine/schoonmaken-en-onderhoud

Wasmachine stinkt. Als de wasmachine stinkt en de was muf ruikt na het wassen dan is ‘vetluis’ de boosdoener. Vetluis of wasluis is een micro-organisme dat groeit op restjes vuil en wasmiddel. Doordat we minder heet en met minder water wassen, krijgt vetluis meer kans.

Wassymbolen - Wat betekenen ze nou? Lees het hier | Miele

https://ontdek.miele.nl/tips/wassymbolen/

In dit artikel wordt uitgelegd wat de betekenis is van de wassymbolen die op de waslabels staan. Wanneer je het wasetiket volgt blijft je kleding langer mooi en en wordt voorkomen dat je kleding verkleurt of krimpt. Lees hier 15 wastips voor het perfecte wasresultaat.

Wasprogramma's op je wasmachine | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasmachine/wasprogrammas

Naast standaard wasprogramma's vind je nog veel meer programma's op je machine. Onderstaande programma's zien we regelmatig terug en kunnen handig zijn afhankelijk van wat en hoe je precies wast. In de vergelijker zie je bij elke wasmachine de wasprogramma's.

Wassen - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Wassen

Zoek wassen op in het WikiWoordenboek. Wassen kan verwijzen naar: Wassen (schoonmaak), een manier van schoonmaken. Wassen (rivieren), het stijgen van water. Wassen (kaartterm), een mengen van speelkaarten. Wassen (maan), het 'groeien' van de maan. Wassen (gemeente), een gemeente in het het Zwitserse kanton Uri.

Hoe kies je het juiste wasprogramma voor je wasmachine?

https://www.coolblue.nl/advies/waarvoor-is-welk-wasprogramma.html

Voor al je katoenen was, zoals beddengoed en handdoeken, gebruik je het katoenprogramma. Kijk in het wasetiket op hoeveel graden het wasgoed mag. Om katoenen onderbroeken, beddengoed en handdoeken hygiënisch te wassen, kies je voor 60 graden Celsius. Centrifugeer je was op 1.400 of 1.600 toeren, zodat deze sneller droog is.

Wassen - 11 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/wassen

wassen werkw. Uitspraak: ['wɑsə(n)] Vervoegingen: waste (verl.tijd ) 1) (kleren, iemand, een auto enz. ) schoonmaken met water Voorbeelden: `Heb je je handen gewassen?`, `Ik heb me al twee dagen niet gewassen.` 2) groter of meer wor...

Wasmiddel - Welk middel voor welke was? | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/wasmachine/wasmiddel

Een wasmiddelvervanger kan wat doen voor je was, zeker als deze niet zo vies is. Maar na een tijdje kun je zien dat de kleuren vervagen, of dat de was grauwig wordt. Je kunt ook last krijgen van kalkaanslag. De producten die wij testten krijgen de was maar matig schoon.

Verzorgend wassen: hoe doe je dat? - Zorg voor Beter

https://www.zorgvoorbeter.nl/verzorgend-wassen/werkwijze

Bij verzorgend wassen is het volgende van belang: Werkwijze; Uitgangspunten verzorgend wassen; Hygiënische aandachtspunten bij verzorgend wassen; Werkwijze. Bij verzorgend wassen wordt de cliënt met een washandje of -doekje gewassen. Afdrogen is meestal niet nodig doordat de lotion vervliegt. Bij huidplooien kan het nodig zijn om de huid ...

wassen - Wiktionary

https://en.wiktionary.org/wiki/wassen

wassen. ( intransitive, archaic) to grow, to rise, to increase, to become higher and/or bigger, to wax. de wassende maan. the waxing moon.