Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Toilettassen

Wanneer je ergens gaat logeren, in een hotel of langer weg gaat, bijvoorbeeld op vakantie, dan heb jij natuurlijk een behoorlijke koffer mee te nemen of een goed gevulde tas met daarbij ook een toilettas. Je mag natuurlijk niet vergeten je tandenborstel mee te nemen, tandpasta en diverse verzorgingsproducten en dan is een toilettas toch echt wel handig. Toilettassen vind je van diverse soorten en maten. Zo heb je ze in een simpele uitvoering met bovenin een rits, maar ook heb je volledig uitklapbare toilettassen die je kunt ophangen en zo alles gemakkelijk kunt pakken.  

De toilettassen zijn er voor dames en heren en ook voor kinderen zijn er te gekke exemplaren met bijvoorbeeld leuke stripfiguren, prinsessen en meer. Kortom, er is ruime keuze. Ga voor een simpele zwarte of één met een leuke print, kies voor praktische en klein of wanneer je veel moet meenemen voor een grote uitklapbare toilettas waar je alles in kunt organiseren. Merken in toilettassen zijn onder andere Oillily, Travelite, Ted Baker en meer.  

Shop jouw toilettassen online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting. Ook blijf je op de hoogte van fijne aanbiedingen en acties en kun je daardoor flink besparen op je aankopen. Mooie toilettassen shop je dus online via 24/7 Discount zodat jij profiteert van ledenkorting.