Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Veiligheidshelmen

Werken in de bouw, fietsen, skateboarden, skiën en andere gevaarlijke dingen, daar heb je een goede en stevige veiligheidshelm voor nodig, maar niet alleen daarbij, ook bij paardrijden, quad rijden, softballen of honkballen, scooter of motor rijden, klimmen en andere sporten doe je er goed aan een veiligheidshelm te dragen, want zo is jouw hoofd beschermd wanneer je bijvoorbeeld valt.  

Veiligheidshelmen vind je in diverse vormen en maten voor dames, heren en kinderen. Van jongs af aan begin je met een goede helm voor tijdens het leren fietsen en wanneer je sportieve activiteiten gaat doen, kun je ook goede veiligheidshelmen vinden. Merken in veiligheidshelmen zijn Shark, Shoei, Inmold en vele andere merken en je kunt ze vinden in zwart, met leuke figuren, kleuren prints en meer.  

De beste veiligheidshelm, die wil jij ook en daarom moet jij kijken bij welke aangesloten webshops jij deze kunt shoppen zodat je direct profiteert van ledenkorting via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je een groot aanbod aan aangesloten webshops waar jij kunt winkelen met ledenkorting en waarbij je op de hoogte blijft van goede acties.

Veiligheidshelmen

Decathlon
3.00% korting

Korting DecathlonEen kortingscode Decathlon geeft je elke keer opnieuw een leuke korting op je...

Bezoek Decathlon met korting