Zelftesten online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Corona zelftest kopen? Kijk snel! | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/corona-zelftesten/58985/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Corona zelftesten. De corona zelftest is een antigeentest. Hiermee meet je door middel van een wattenstaafje uit je keel of neus of je besmet bent met het coronavirus aan de hand van antigenen. Hoe meer antigenen er worden gemeten, hoe meer virusdeeltjes van het coronavirus je in je lichaam hebt.

Bezoek Bol.com met korting

Covid Zelftesten | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/covid-zelftesten

Als je wilt weten of je het coronavirus of antilichamen hebt dan kunnen wij je helpen! Wij hebben diverse merken corona zelftesten die je thuis kunt uitvoeren en ook een antilichamentest om aan te kunnen tonen of je antigenen hebt in je bloed. Deze zijn zowel in de winkels als online te vinden. Bekijk producten.

Corona-gerelateerde klachten? Zelftesten of naar de GGD

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/12/02/corona-gerelateerde-klachten-zelftesten-of-naar-de-ggd

Zelftest kopen bij apotheek, drogist of supermarkt. Zelftesten zijn op veel plekken te koop, zoals bij apotheken, drogisterijen en supermarkten. Om sociale minima de gelegenheid te geven gebruik te maken van zelftesten, doneert de Rijksoverheid zelftests aan Voedselbank NL en het Armoedefonds.

Zelftesten vanaf maandag voldoende | Nieuwsbericht | Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/04/08/zelftesten-vanaf-maandag-voldoende

Zelftesten vanaf maandag voldoende. Nieuwsbericht | 08-04-2022 | 16:06. Vanaf maandag 11 april wordt de zelftest het uitgangspunt om te bepalen of iemand besmet is met het Coronavirus. Het is niet meer nodig om na een positieve zelftest dit door de GGD te laten bevestigen.

Online Zelftesten voor psychische klachten - Mentaal Beter

https://mentaalbeter.nl/zelftesten/

De online zelftesten van Mentaal Beter geven een eerste indruk en een globaal beeld van jouw psychische klachten. Een officiële diagnose bestaat uit een gedegen onderzoek door een hiertoe bevoegde professional (zoals een psycholoog, orthopedagoog, klinisch psycholoog of psychiater).

Zelftesten kopen? Bestel nu online bij BENU Shop

https://www.benushop.nl/apotheek/zelftesten/

In de BENU Webshop vindt u verschillende soorten zelftesten. Denk aan een corona zelftest , diverse zwangerschapstesten, een ovulatietest en zelftest voor chlamydia . Ook vindt u bij BENU Webshop zelftesten voor een urineweginfectie, glutenintoleratie , schildklier en ijzertekort .

Geschikte corona zelftesten | Coronavirus COVID-19 - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/geschikte-corona-zelftesten

Geschikte zelftesten hebben CE-logo. Een zelftest is een antigeensneltest die u zelf thuis kunt afnemen. Op de verpakking van de zelftest moet een CE-markering staan. Met daarachter een getal van 4 cijfers. Deze testen zijn door professionele keuringsinstanties veilig bevonden en goedgekeurd om zelf te gebruiken.

Amazon.nl: Corona zelftesten

https://www.amazon.nl/b?node=26160406031

Op deze pagina vindt je antwoorden op veelgestelde vragen over corona-zelftesten, verdere links naar openbare informatiepunten en een selectie aan corona-zelftesten op Amazon.nl (indien beschikbaar). Meer informatie over Corona-beschermingsmaatregelen bij Amazon kun je vinden op onze helppagina .

Zelftesten voor corona: waar kun je ze kopen en wat moet je weten? - Radar

https://radar.avrotros.nl/artikel/zelftesten-voor-corona-waar-kun-je-ze-kopen-en-wat-moet-je-weten-50348

Waar kun je de zelftesten kopen? Radar inventariseerde bij verschillende supermarkten en drogisten naar het aanbod van zelftesten (dit overzicht wordt steeds bijgewerkt als er meer bekend is): Albert Heijn laat weten sinds afgelopen woensdag coronazelftesten aan te bieden in de winkels en online.

7 vragen over corona-zelftesten | Gezondheidsnet

https://www.gezondheidsnet.nl/coronavirus/7-vragen-over-corona-zelftesten

De zelftesten zijn een extra middel om veiliger naar het werk, school of familie te kunnen gaan. Met deze testen kun je in principe elke dag controleren of je besmet bent met het coronavirus. De bedoeling is dus dat je een zelftest vooral gebruikt als je (nog) geen klachten hebt.

Hoe betrouwbaar is een zelftest? En wat kost die? Zes vragen en ...

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5221797/coronatest-zelftest-thuistest-corona-vragen-antwoorden-qa

Binnenkort kunnen we bij de apotheek, drogist of supermarkt een test kopen waarmee we onszelf op corona kunnen testen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft twee bedrijven toestemming gegeven ...

Zelftesten voor alle huishoudens in Nederland | Nieuwsbericht ...

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/08/09/zelftesten-voor-alle-huishoudens-in-nederland

Tussen 10 augustus en 1 september ontvangen 8 miljoen huishoudens in Nederland een brief om zelftesten te bestellen. In de brief wordt gewezen op het belang van testen voordat mensen weer naar plekken gaan waar grote groepen mensen samenkomen, zoals school of werk.

Zelftest kopen bij De Online Drogist | alle thuistests online

https://www.deonlinedrogist.nl/zelftest/

Welke zelftesten zijn er online te bestellen? U bestelt al uw zelftesten gemakkelijk en snel hier, online, bij DeOnlineDrogist.nl. We bieden u veel verschillende typen zelftesten. Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment. Zwangerschapstesten. Zelf testen of u zwanger bent? Tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

Corona zelftest | Waarzitwatin | Rijksoverheid

https://waarzitwatin.nl/producten/corona-zelftest

Bij zelftesten die je in buitenlandse webwinkels koopt, hoeft geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing te zitten. Voorzorgs­maatregelen: Handen wassen na gebruik. Alternatieven. Er zijn corona zelftesten (soms testlolly genoemd) te koop waarmee je een speekselmonster uit de mond afneemt in plaats van een monster van neusslijm uit de neus.

(Zelf)testen tijdens de coronapandemie | RIVM

https://www.rivm.nl/gedragsonderzoek/testen-tijdens-coronapandemie

Zelftesten werden gratis aangeboden aan onder andere leerlingen van de middelbare school, studenten en medewerkers in het onderwijs en kinderopvang. Aan hen werd aangeraden om uit voorzorg twee keer per week te testen als zij niet waren gevaccineerd en/of geen besmetting hadden doorgemaakt in de laatste 6 maanden.

Corona zelftest: hoe gebruik je een corona sneltest? | Etos

https://www.etos.nl/advies/ziek/corona-zelftest/

Deze sneltesten kan je uitvoeren via je neus óf mond, met de zogenaamde corona speekseltest of lolly-zelftest. Wat voor corona zelftesten zijn er precies? Waar zijn deze sneltesten voor te gebruiken? En zijn ze eigenlijk wel betrouwbaar? In dit artikel beantwoorden we al je vragen! Corona zelftest kopen? Bekijk ons online assortiment. Corona ...

Ga voor de corona-zelftest naar uw apotheek | Apotheek.nl

https://www.apotheek.nl/actueel/ga-voor-de-corona-zelftest-naar-uw-apotheek

De corona-zelftest, die vanaf april 2021 voor het Nederlandse publiek beschikbaar is, is een preventieve test. U kunt een zelftest doen omdat u zich voor de zekerheid wil laten testen, ook al heeft u geen klachten. Bijvoorbeeld omdat u naar school of werk moet. Of omdat u op bezoek gaat bij iemand. Ook kunt u een zelftest doen als u ...

Corona zelftest kopen? Bestel nu een speekseltest corona! | Etos

https://www.etos.nl/overige-hulpmiddelen/zelftesten/corona/

Bij Etos vind je corona zelftesten waarmee je zelf thuis preventief kunt testen of je corona (COVID-19) hebt. De zelftesten hebben een Europees kwaliteitskeurmerk (CE) en een korter wattenstaafje dan de PCR-testen in de teststraat.

Kan ik met een zelftest mijn gezondheid testen? | Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/gezondheid-en-preventie/vraag-en-antwoord/kan-ik-met-een-zelftest-mijn-gezondheid-testen

Verkooppunten zelftesten. Een test waarbij de uitslag grote gevolgen heeft voor uw gezondheid, kunt u alleen bij een apotheek kopen. Bijvoorbeeld een hiv-test of tests voor kanker. U kunt deze tests ook door uw huisarts laten uitvoeren. Andere zelftests kunt u ook bij de drogist kopen.

Eerste zelftesten beschikbaar bij apotheken - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/03/31/eerste-zelftesten-beschikbaar-bij-apotheken

Eerste zelftesten beschikbaar bij apotheken. De eerste corona-zelftesten zijn vanaf vandaag te koop bij de apotheken. Met deze sneltesten kunnen mensen bij zichzelf thuis een test afnemen om te kijken of zij besmet zijn met het coronavirus. De uitslag volgt dan na een kwartier.

Corona zelftest kopen: snel uitslag | Albert Heijn

https://www.ah.nl/informatie/corona-zelftest

Vanaf nu kan je corona zelftesten kopen of bestellen bij Albert Heijn. Graag geven we je uitleg over wat een corona zelftest is, het gebruik en de betrouwbaarheid van corona zelftesten. Een zelftest voor corona is een antigeen sneltest, en niet hetzelfde als een PCR-test die in teststraten wordt uitgevoerd.

Online je zelftesten kopen | Bestel online bij Zelftestenkopen.nl

https://zelftestenkopen.nl/

Zelftesten kopen? Bij ons koopt u door het RIVM goedgekeurde zelftesten waarmee u zichzelf kunt testen op covid-19. Deze antigeen testen geven binnen 15 minuten de uitslag. Zo weet u snel de uitslag zodat u weer snel door kunt met het dagelijkse leven en geen andere mensen besmet.