Zelftesten online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Corona zelftest kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/corona-zelftesten/58985/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

De corona zelftest is een antigeentest. Hiermee meet je door middel van een wattenstaafje uit je keel of neus of je besmet bent met het coronavirus aan de hand van antigenen. Hoe meer antigenen er worden gemeten, hoe meer virusdeeltjes van het coronavirus je in je lichaam hebt. Als de uitslag van de corona zelftest positief is, is de kans groot dat ...

Zelftesten voor alle huishoudens in Nederland | Nieuwsbericht ...

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/08/09/zelftesten-voor-alle-huishoudens-in-nederland

Zelftesten voor alle huishoudens in Nederland. Nieuwsbericht | 09-08-2021 | 09:00. Alle huishoudens in Nederland krijgen vanaf dinsdag 10 augustus een brief op de mat waarmee zij kosteloos 2 corona-zelftests kunnen bestellen. Met een code in de brief kunnen mensen online de tests aanvragen, die binnen anderhalve week worden thuisbezorgd.

Inzicht in je klachten | zelftesten | online | PsyQ

https://www.psyq.nl/zelftesten

Binnen een paar minuten krijg je een beeld van jouw belangrijkste klachten. De online zelftesten zijn nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van een diagnose. Het is alleen bedoeld u zelfinzicht te geven. De uitkomst van de test kan wellicht aanleiding zijn om met uw huisarts te gaan praten of een afspraak te maken met een therapeut van PsyQ.

Zelftest Corona kopen? Uit Voorraad Leverbaar !! - De Boer Dental

https://www.deboerdental.nl/coronatest-kopen/

Een zelftest is een test die snel meet of jij ook besmet bent met het Covid virus. Doormiddel van het nemen van een uitstrijkje met een wattenstaafje uit de mond of keel, wordt er gekeken of er virus eiwitten aanwezig zijn in het slijmvlies. Al onze coronatesten sporen zowel de Delta als Omikron variant op.

Test jezelf - Gratis zelftesten - Leo Loopbaan

https://leoloopbaan.nl/test-jezelf/

Test jezelf. Wil je graag meer inzicht krijgen in je loopbaan? Probeer eens een zelftest! Dit zijn de light varianten van onze uitgebreide loopbaantesten. Samen met een van onze loopbaancoaches kun je de eerste analyse bespreken. Zo kun jij gerichter op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan!

Welke verschillende zelftesten voor je gezondheid zijn er ? - Pagina 1 ...

https://www.viata.nl/zelftesten

Zelftesten De zelftest, hoe werkt het? Het gebruik is zeer simpel: het volstaat om een staaltje af te nemen van de urine , het bloed (dankzij een prikker die lijkt op deze die diabetici gebruiken om het bloedsuikerspiegel te meten), en zelfs stoelgang (voor de test die het risico op darmkanker detecteert).

Eerste zelftesten beschikbaar bij apotheken | Nieuwsbericht ...

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/03/31/eerste-zelftesten-beschikbaar-bij-apotheken

De eerste corona-zelftesten zijn vanaf vandaag te koop bij de apotheken. Met deze sneltesten kunnen mensen bij zichzelf thuis een test afnemen om te kijken of zij besmet zijn met het coronavirus. De uitslag volgt dan na een kwartier. Deze laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier van testen is bedoeld om preventief te testen.

Vanaf medio april zelftesten voor het onderwijs | Nieuwsbericht ...

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/03/23/vanaf-medio-april-zelftesten-voor-het-onderwijs

Als zij positief zelftesten, gaan ze thuis in quarantaine en naar de GGD-teststraat. De zelftest wordt dus ingezet voor de zogenoemde ‘overige contacten’. Leerlingen of docenten die binnen 1,5 meter met een besmet persoon zijn geweest (‘nauwe contacten’), moeten zoals nu ook het geval is meteen naar huis en een afspraak maken bij de GGD voor een test.

Corona zelftest kopen? Bestel nu een speekseltest corona! | Etos

https://www.etos.nl/overige-hulpmiddelen/zelftesten/corona/

Bij Etos vind je corona zelftesten waarmee je zelf thuis preventief kunt testen of je corona (COVID-19) hebt. De zelftesten hebben een Europees kwaliteitskeurmerk (CE) en een korter wattenstaafje dan de PCR-testen in de teststraat. Handig: onze zelftesten werken ook voor het opsporen van de Omikron-variant van het coronavirus. Sneltest corona kopen

Corona zelftest: hoe gebruik je een corona sneltest? | Etos

https://www.etos.nl/advies/ziek/corona-zelftest/

Een corona zelftest is een antigeensneltest. Met een antigeensneltest meet je of je besmet bent met het coronavirus aan de hand van antigenen. Door middel van een uitstrijkje met een wattenstaafje uit je neus of mond wordt aangetoond of er een viruseiwit, ook wel antigeen genoemd, aanwezig is in je slijmvlies.

Antigeensneltesten binnenkort in te zetten als zelftesten

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/03/05/antigeensneltesten-binnenkort-in-te-zetten-als-zelftesten

De antigeensneltesten die momenteel in teststraten gebruikt worden om te testen op corona, kunnen binnenkort ook ingezet gaan worden als zelftest. Een zelftest is een test die iemand bij zichzelf kan afnemen. Fabrikanten van sneltesten kunnen nu een aanvraag doen om hun test ook als ook zelftest toe te mogen passen.

Gebruik en resultaat corona zelftest | Coronavirus COVID-19 ...

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/zelftesten-en-het-coronavirus/gebruik-en-resultaat-corona-zelftest

Ook als u gevaccineerd bent, is zelftesten een goed idee. Want u kunt het virus nog steeds bij u dragen en anderen besmetten. Volg deze 3 stappen als u een zelftest wilt gebruiken. En als u wilt weten wat u na de uitslag moet doen. Stap 1: haal geschikte zelftesten in huis. Zorg dat u altijd een paar geschikte zelftesten in huis heeft.

Zelftest kopen bij De Online Drogist | alle thuistests online

https://www.deonlinedrogist.nl/zelftest/

Lees alles over zelftesten. Wat is een zelftest? Met een zelftest test u zichzelf op bepaalde infecties, bloedwaarden of op zwangerschap bijvoorbeeld. Normaal gezien gaat u voor de meeste gezondheidstesten naar de huisarts. Maar soms kan het ook fijn zijn als u zelf iets kunt testen. Veel mensen vinden het prettig om thuis zelftesten te kunnen doen.

Zelftesten voor corona: waar kun je ze kopen en wat moet je weten? - AVRO

https://radar.avrotros.nl/hulp-tips/hulpartikelen/item/zelftesten-voor-corona-waar-kun-je-ze-kopen-en-wat-moet-je-weten/

Bij Dirk kun je alleen een pakket met 25 zelftesten van het merk Roche kopen voor 99,99 euro. Bij Kruidvat zijn coronazelftesten te koop voor 5 euro per stuk. De drogist heeft zelftesten van Roche, Flow Flex en Biosynex test. Etos verkoopt de Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Test voor 4,99 euro. Ook apotheken verkopen de zelftests.

Instructie aanvragen zelftesten en mondkapjes-pakket

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2023/01/31/instructie-aanvragen-zelftesten-en-mondkapjes-pakket

Instructie voor aanvragen van het pakket met zelftesten en mondkapjes voor mantelzorgers, PGB-zorgverleners en PBG-budgethouders, en medisch kwetsbaren in langdurige thuisisolatie die niet gevaccineerd zijn of een afweerstoornis en een verminderde immuunrespons op de coronavaccinatie hebben. Mantelzorgers, PGB-zorgverleners en PBG-budgethouders, en medisch kwetsbaren in langdurige ...

Corona zelftest kopen: snel uitslag | Albert Heijn

https://www.ah.nl/informatie/corona-zelftest

Zelftesten kunnen de veiligheid vergroten. Zelftesten zijn bedoeld als extra middel om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Door sneltesten te gebruiken kunnen besmettingen eerder opgespoord worden. Dat zorgt voor meer veiligheid als je met mensen in contact komt.

Covid Zelftesten | Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/covid-zelftesten

Covid Zelftesten. Benieuwd naar alle acties van deze week? Bekijk de folder: Kruidvat folder. Geldig van 30 januari t/m 12 februari 2023. Bekijk folder. KIES JE CATEGORIE. Kruidvat merk. Beauty. Verzorging. Baby & Kind. Gezond & Intiem. Foto. Huis & Schoonmaak. Fashion. Steeds verrassend. Elektronica & Media. Speelgoed.

Geschikte corona zelftesten | Coronavirus COVID-19 - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/zelftesten-en-het-coronavirus/geschikte-corona-zelftesten

Geschikte zelftesten hebben CE-logo. Een zelftest is een antigeensneltest die u zelf thuis kunt afnemen. Op de verpakking van de zelftest moet een CE-markering staan. Met daarachter een getal van 4 cijfers. Deze testen zijn door professionele keuringsinstanties veilig bevonden en goedgekeurd om zelf te gebruiken.

Wanneer u wel of niet een corona zelftest doet - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/zelftesten-en-het-coronavirus/situaties-wel-of-geen-gebruik-zelftest

Wanneer u wel of niet een corona zelftest doet. Een zelftest doet u bij klachten, als u dichtbij een besmet persoon was of gewoon voor de zekerheid. Ook als u volledig bent gevaccineerd of corona heeft gehad. In sommige gevallen is het beter om geen zelftest te doen.

Covid-19 zelftesten | Coronavirus COVID-19

https://www.info-coronavirus.be/nl/zelftest/

Een negatief resultaat met een zelftest sluit een besmetting met het COVID-19 virus immers niet noodzakelijk uit. Bovendien wordt ook de overdracht van andere luchtwegvirussen (zoals het griepvirus) best voorkomen. Als je symptomen verergeren, raadpleeg dan je arts. Deze kan dan bekijken of een test nodig is, en welke test.