SOA-testen online kopen

Ik wil een soa-test doen | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/soa/ik-wil-soa-test-doen

Met een soa-test weet je of je wel of niet een soa hebt. Heb je misschien een soa? Maak dan een afspraak voor een soa-test. Doe ook een test als je partner een soa heeft. Ga naar je huisarts of de GGD. Je krijgt een onderzoek van je plas, vocht uit je vagina of bloed. Gebruik een condoom tot je de uitslag weet.

Soa-test in Amsterdam - GGD Amsterdam

https://www.ggd.amsterdam.nl/infectieziekten/soa-hiv-en-sense/soa-test/

Een soa is een seksueel overdraagbare aandoening, ook wel geslachtsziekte. Soa’s worden overgedragen via seksueel contact. Je kunt een soa hebben én overdragen zonder dat je klachten hebt. Wees daarom alert en laat je testen als je denkt dat je een soa hebt. Wanneer is het slim om een soa-test doen?

Soa test - Waar en wanneer testen op soa's? - allesoverseks.be

https://www.allesoverseks.be/soa-test

Een soa-test is betrouwbaar bij: chlamydia en gonorroe: vanaf 2 weken na het seksueel contact; hiv en syfilis: vanaf 6 weken na het seksueel contact; hepatitis B: vanaf 3 maanden na het seksueel contact; Te vroeg testen kan een verkeerd resultaat geven.

Online een soa-test bestellen - Studentarts

https://www.studentarts.nl/boek-hier-je-soa-test/

Dan is het niet onverstandig om online een soa-test te bestellen. Wanneer je nog vragen hebt over de behandeling van een infectie of het uitvoeren van een soa-sneltest, staan de specialisten van StudentArts in Groningen je graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen naar 050-2110911 of stuur een e-mail naar info@studentarts.nl.

Home - De Soa Tester

https://www.de-soa-tester.nl/

De SOA Tester biedt een Anonieme en Betrouwbare SOA-Test aan. SOA Test Vanaf €30,-, Geheel Anoniem, Hoogste Betrouwbaarheid en Goedkoper dan Huisarts.

Soa-test: wanneer, waar en hoe? | Jongeren - CM

https://www.cm.be/jongeren/seks-relaties/soa-test-wanneer-waar-en-hoe

Soa-test: wanneer, waar en hoe? Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) zijn infectieziekten die vooral worden overgedragen door onbeschermd seksueel contact. Je vermijdt ze door de juiste voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Wat als je een soa-test wilt laten afnemen? Hoe gaat het in zijn werk? Is het gênant?

Soa Testen voor Thuis - SoaClinic.nl

https://soaclinic.nl/thuistesten/

Hoe het werkt hangt af van de soa: Chlamydia-test: Dit kan op verschillende manieren getest worden. Bijvoorbeeld via de keel, urine, anus of vagina. Gonorroe-test: Hier zijn verschillende tests voor. Test jezelf middels een urine, vagina of anus afnameset. Syfilis test: Syfilis wordt getest door een bloedafnameset.

Soa thuistest discreet online bestellen? | Soapoli-online.nl

https://www.soapoli-online.nl/

Gebruik onze GRATIS Soa-testwijzer, en ontvang direct antwoord op welke soa thuistest je nodig hebt en vanaf welk moment een afname betrouwbaar is. 2. Volledig anoniem besteld en bezorgd. Soapoli-online levert jouw soa thuistest discreet af. Voor 23.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

Soa-testen - Directlab Online

https://directlabonline.nl/alle-testen/soa-testen

Bij ons kun je terecht voor een betrouwbare soa-test. Directlab Online biedt testen voor de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen bij mannen en vrouwen: chlamydia, gonorroe, HIV, hepatitis B en syfilis. Als je niet weet welke test jij moet doen, vul dan de testwijzer in.

SOA thuistest met Gecertificeerd Lab vanaf prijs €29,95 - Soa Thuistest ...

https://www.soa-thuistest.nl/

Soa-thuistest.nl is een initiatief van OneDayClinic, een privékliniek gespecialiseerd in de preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen met 17 locaties in Nederland. OneDayClinic werkt samen met een kundig laboratorium dat ISO-gecertificeerd is (Reinier Haga MDC) en BIG-geregistreerde artsen.

Thuistesten | Sense.info

https://sense.info/nl/soas/soa-test/thuistesten

Wil je liever niet naar je huisarts of de GGD, maar doe je ook liever geen zelftest? Je kunt ook naar een privékliniek. Daar betaal je meteen en zie je de soa-test niet terug op het overzicht van je zorgverzekering. Een privékliniek waar je een soa-test kunt doen is Onedayclinic.nl.

SOA test | Laat je snel en anoniem testen op SOA's | OneDayClinic

https://onedayclinic.nl/soa-test/

SOA-test Vanaf €225 SOA-sneltest, uitslag na 90 min chlamydia + gonorroe (vagina/urine/keel/anus) HIV RNA (vroege HIV-test, vanaf 14 dagen na seks) trichomonas (vagina/urine) Afspraak Altijd inclusief consult met arts of verpleegkundige Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam Vanaf €110

Hoe gaat een soa-test | Sense.info

https://sense.info/nl/soas/soa-test/hoe-gaat-een-soa-test

Een soa-test begint altijd met een gesprek. De dokter stelt vragen over je klachten en je seksleven. Soms onderzoekt de dokter je lichaam. Daarna doe je de soa-test. De uitslag krijg je binnen 1 week.

Soa-test | Soa Aids Nederland

https://www.soaaids.nl/nl/soa-test

Bij de huisarts kun je snel en makkelijk een soa-test doen. Dit kan geld kosten. Het bezoek aan de huisarts is gratis. Een soa-test gaat meestal af van het eigen risico van je zorgverzekering. Lees wat een soa-test kost. Bij de GGD. Sommige mensen hebben meer kans op een soa. Die kunnen zich gratis en zonder hun naam te noemen laten testen bij ...

Alle soa’s in Nederland | Soa Aids Nederland

https://www.soaaids.nl/nl/alle-soas

Herpes Hepatitis B Hiv HPV Schaamluis Schurft Shigella Syfilis Trichomonas Wanneer doe je een soa-test? Ga naar je huisarts voor een soa-test: Als je klachten van een soa hebt. Deze klachten kunnen een soa zijn Als je seks hebt gehad zonder condoom en denkt dat je een soa hebt Als je seks hebt gehad met iemand die een soa heeft

Testen op soa - Jouw GGD.nl

https://www.jouwggd.nl/seks-en-relaties/testen-op-soa/

soa Lees voor Testen op soa Een soa krijg je meestal door onveilig vrijen, maar je kunt ze ook oplopen door besmet bloed. Wat is onveilig? Onveilig vrijen is seks zonder condoom, maar ook pijpen en beffen. Een soa verspreidt zich via bacteriën en virussen in sperma, vaginaal vocht en slijmvliezen (die zitten in de penis, vagina en mond).

Soa | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/soa

Doe dan een test. Ga naar je huisarts of de GGD. Je krijgt een soa door seks. Vooral door seks zonder condoom. Je kunt een soa hebben zonder dat je iets merkt. Soms merk je wél iets. Bijvoorbeeld meer of ander vocht uit je vagina of slijm of pus uit je penis. Of pijn bij het plassen.

Informatie over seksueel overdraagbare aandoeningen (soa)

https://www.ggdnog.nl/soa

Een soa-test. Je kunt je laten testen bij de GGD, huisarts of zelf testen. Jongeren tot 25 jaar kunnen altijd bij ons terecht voor een soa-test. Ben je 25 jaar of ouder dan stellen we enkele vragen over jouw situatie. Daarna maken wij een afspraak op het juiste spreekuur of we verwijzen je naar je eigen huisarts.

Soa-test | Sense.info

https://sense.info/nl/soas/soa-test

Of iemand met wie je seks had, heeft een soa? Je kunt een soa-test doen. Dan weet je zeker of je een soa hebt of niet. Ben je jonger dan 25? Dan kun je gratis een soa-test doen bij de GGD. Er is niet altijd plek en soms moet je lang wachten. Je kunt ook naar de huisarts. Dan moet je de soa-test soms zelf betalen.

Wat kost een soa-test? | Soa Aids Nederland

https://www.soaaids.nl/nl/soa-test/wat-kost-soa-test

Bij de huisarts kun je snel en makkelijk een soa-test doen. Soms kost dat geld. Hoeveel het kost hangt af van hoeveel soa-testen je nodig hebt. Het gesprek en onderzoek bij je huisarts is gratis; Heb je een soa-test nodig? Dan betaal je die soms zelf; Wanneer betaal je zelf een soa-test bij de huisarts? Heb je een soa-test nodig? Dan kan dat ...

Testen op soa's | Soa Aids Nederland

https://www.soaaids.nl/nl/professionals/soas-seksuele-gezondheid/testen-op-soas

Het belang van testen Heeft je cliënt een misschien soa? Test op de juiste soa op de juiste plek op het juiste moment Gebruik hiervoor de Multidisciplinaire Richtlijn Soa’s (MDR) Zorg voor een veilig en open gesprek, waarin je cliënt zich op z’n gemak voelt en eerlijk durft te zijn

Heb ik een soa? | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/soa/heb-ik-soa

Waarom testen. Als je een soa hebt is het belangrijk om dat zo snel mogelijk te weten, want: Hoe eerder je een soa behandelt, hoe beter. Je voorkomt dan dat je erge klachten of problemen krijgt. Als je een soa hebt, heb je een grotere kans om ook een andere soa te hebben. Je kunt dit dan laten testen.

Soa-thuistest | Soa Aids Nederland

https://www.soaaids.nl/nl/soa-test/soa-thuistest

Een soa-thuistest is een soa-test die je zelf koopt en zelf doet. Een ander woord hiervoor is zelftest. Je stuurt de test daarna naar het laboratorium. Daar onderzoeken mensen de test. Daarna krijg je de uitslag. Je bestelt een betrouwbare soa-thuistest online. Zelftesten die je bij de drogist koopt zijn onbetrouwbaar.

Hoe maak ik een afspraak voor een soa-test bij de GGD?

https://www.soaaids.nl/nl/afspraak-soa-test

Wil je een soa-test doen? Dat kan bij je huisarts. Soms kan het bij de GGD. Check of jij kunt testen bij de GGD. Zoek hieronder een GGD bij jou in de buurt en maak een afspraak. Je kunt ook een thuistest doen. Waar koop je een goede thuistest? Twijfel je of je een soa-test moet doen? Doe eerst de soa-check. Geef antwoord op een paar vragen.

Sample pooling voor soa-testen? | Professionals | Soa Aids Nederland

https://www.soaaids.nl/nl/professionals/themas/seksoa-magazine/sample-pooling-voor-soa-testen

Voors en tegens van sample pooling. Mannen die seks hebben met mannen (MSM) worden in een standaard soa-screening getest op chlamydia en gonorroe in de keel, anus en de urine. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld 231 euro op basis van tarieven van drie huisartsenlaboratoria. Om deze financiële barrière te verlagen, is sample pooling een ...