Vaginale testen online kopen

Bacteriële vaginose | Symptomen, testen & behandeling | testalize.me

https://testalize.me/intieme-gezondheid/bacteriele-vaginose/

Waar testen? Onze zelftest voer je snel en anoniem vanuit huis uit. Neem zelf wat lichaamsmateriaal af en stuur dit naar ons laboratorium. Daar testen we op Bacteriële vaginose. We raden altijd aan om naar de huisarts te gaan wanneer je twijfels hebt of wanneer je last hebt van fysieke klachten.

Vaginale schimmelinfectie (candida-infectie) | Gezondheidsplein

https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/vaginale-klachten/vaginale-schimmelinfectie/item124108

jeuk aan de vagina; witte, geurloze, brokkelige vaginale afscheiding; pijnlijk, opgezwollen en rood slijmvlies van de vagina; pijn en/of een branderig gevoel in de vagina, bijvoorbeeld bij het plassen of vrijen; opgezwollen schaamlippen. Oorzaak van vaginale schimmelinfectie.

De pH-waarde van de vagina: meten en in evenwicht houden

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/200436-de-ph-waarde-van-de-vagina-meten-en-in-evenwicht-houden.html

Er zijn testen die je thuis kunt doen om de pH-waarde van je vagina te meten, maar onthoud alsjeblieft: afwijkende waarden geven niet altijd aan dat er iets mis is. Bepaalde factoren zoals menstruatie kunnen er ook voor zorgen dat je pH fluctueert.

Vaginale Zelftest op Candida (Albicans)

https://www.candida-check.nl/

Savycheck® - Candida-Check®. Vaginale Zelftest op Candida (Albicans) Symptomen. Vrouwen kunnen soms jarenlang een vaginale schimmelinfectie (Candida) hebben zonder dat de juiste diagnose wordt gesteld. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Een candida infectie gaat vaak gepaard met: een rode huid rond op of in de schede.

Testen op soa's | Soa Aids Nederland

https://www.soaaids.nl/nl/professionals/soas-seksuele-gezondheid/testen-op-soas

Chlamydia. Genitale wratten. Gonorroe. Hepatitis B. Herpes genitalis. Hiv. Mycoplasma. Schurft. Syfilis. Trichomonas. De rol van jou als professional. Wat kun jij doen? Met de juiste kennis en kunde kun jij bepalen of een soa-test nodig is. En zo ja, welke. Met de beslisboom soa's volg je in het soa-consult een aantal stappen.

Wat elke vrouw zou moeten weten over vaginale schimmelinfecties: van ...

https://www.easly.nl/blog/vaginale-schimmelinfectie-symptomen-behandeling-en-preventie/

In deze blog bespreken we wat een vaginale schimmelinfectie precies is, de symptomen, de mogelijke oorzaken, de duur van de infectie en de behandelingsopties. Daarnaast geven we je uiteraard een paar handige tips hoe je een vaginale schimmelinfectie in de toekomst kan voorkomen.

Heb ik een vaginale schimmelinfectie? Testen kun je zelf doen!

https://schimmelinfecties.com/blog/heb-ik-een-vaginale-schimmelinfectie/

Zelf vaginale schimmelinfectie testen. Een andere mogelijkheid: jezelf op een vaginale schimmelinfectie testen. Tegenwoordig zijn er diverse thuistesten voor vaginale schimmelinfecties verkrijgbaar. Hiermee kun je in alle rust en privacy kijken of je een candida-infectie hebt.

Check je symptomen online! - Canesten Netherlands

https://www.canesten.nl/symptomen-checker

Wil jij weten of je last hebt van een vaginale schimmel? Test je symptomen dan direct online met de zelftest van Canesten Gyno. Start de test!

Zelfafnameset | RIVM

https://www.rivm.nl/bevolkingsonderzoek-baarmoederhalskanker/zelfafnameset

Zelfafnameset | RIVM. Wijzigingsdatum 04-03-2024 | 16:13. U kunt meedoen aan het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker met een zelfafnameset of met een uitstrijkje. Hieronder leest u hoe u kunt meedoen met de zelfafnameset. Met de zelfafnameset kunt u zelf thuis vaginaal materiaal afnemen. We leggen hieronder uit hoe het precies werkt.

5 soorten testen die gynaecologen uitvoeren en hun doel

https://jebentmama.nl/gezondheid/5-soorten-testen-die-gynaecologen-uitvoeren-en-hun-doel/

Vaginale afscheiding testen of vaginale vloeistoffen verzamelen is iets dat je huisarts tijdens je lichamelijk onderzoek verzameld. Deze test is nodig wanneer je merkt dat je vaginale afscheiding is veranderd, vooral wat betreft geur, consistentie of hoeveelheid. Dit kan erop duiden dat je een vaginale infectie hebt.

Genitale schimmelinfectie of soa: wat zijn de verschillen? - Easly

https://www.easly.nl/blog/verschil-soa-en-schimmelinfectie/

Met de microbioom test stellen we op basis van een thuis afgenomen monster in ons laboratorium vast welke bacteriën in welke verhouding aanwezig zijn. De test kan uitkomst bieden bij: Darmklachten, vaststellen welke pathogeen de klachten veroorzaakt.

Wil je weten: het tussen vaginale schimmelinfectie en bacteriële ...

https://www.linda.nl/advertorial/schimmelinfectie-of-bacteriele-infectie-down-under-online-zelftest/

Advertorial | Canesten. Vaginale schimmel en bacteriële vaginose: beide vaginale infecties zijn erg onprettig, maar knap lastig om de verschillen te herkennen. Wij hebben daarom een simpele online zelftest voor je. Zo herken je in no time de symptomen. Gelukkig zijn beide niet ernstig, maar wél heel vervelend. Schimmelinfectie.

Bacteriële vaginose? Zó kom je er vanaf | Etos

https://www.etos.nl/advies/intimiteit/bacteriele-vaginose/

Laatste update 19 maart 2024. Heb je last van grijswitte vaginale afscheiding en een onaangename geur van onderen? Waarschijnlijk heb je bacteriële vaginose. Geen paniek. Bacteriële vaginose kan gelukkig geen kwaad, maar het kan wél erg vervelend zijn.

Instructie vaginale swab - Unilabs Online

https://nl.unilabs.online/instructies/instructie-vaginale-swab

Vergeet niet om het laboratoriumformulier in te vullen en mee te sturen! In deze instructie wordt stap voor stap beschreven hoe je zelf veilig, makkelijk en betrouwbaar een vaginale swab voor je test uitvoert en veilig naar ons opstuurt. Lees hem hier.

Ontsteking door schimmel in de vagina | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/ontsteking-door-schimmel-in-vagina

Ontsteking door schimmel in de vagina | Thuisarts.nl. Vaginale schimmelinfectie Vulvovaginale candidiasis Candida vagina. Voorlezen. Een ontsteking in je vagina door schimmel is niet erg. Het is ook niet besmettelijk. Klachten zijn jeuk, wit slijm en pijn bij plassen en vrijen. De klachten kunnen vanzelf overgaan. Was je vagina alleen met water.

Serie soa - Vaginale aandoeningen: candidiasis, bacteriële vaginose en ...

https://www.soaaids.nl/nl/professionals/seksoa-magazine/serie-soa-vaginale-aandoeningen-candidiasis-bacteriele-vaginose-trichomoniasis

De uitslag duurt 3-5 dagen en de sensitiviteit is meer dan 80 %. De PCR-testen hebben een sensitiviteit en specificiteit boven de 95 %, maar zijn nog niet in alle streeklaboratoria voor huisartsen beschikbaar. Omdat trichomoniasis een soa is, is de kans op andere soa’s verhoogd.

Bacteriele vaginose test & vaginale schimmelinfectie test - Easly Shop

https://www.easly.nl/vrouwelijke-gezondheid/vaginale-schimmel-test/

Heb je last van jeuk, roodheid of een branderig gevoel? Dan heb je misschien een vorm van vaginitis. Dan kan je via Easly heel eenvoudig thuis testen op vaginitis. Deze test omvat een bacteriele vaginose test, een vaginale schimmelinfectie test en een trichomonas vaginalis test.

SOA testen voor vrouwen; de veelgestelde vragen

https://www.soapoli-online.nl/blog/soa-testen-voor-vrouwen-de-veelgestelde-vragen

Het testen op gonorroe, chlamydia en trichomonas van de vagina is het meest betrouwbaar middels een vaginale afname. Soa’s zoals chlamydia, gonorroe en trichomonas worden, zoals eerder genoemd, overgedragen via slijmvlies. Slijmvliezen zitten bij de vrouw in de keel, vagina en anus. De urinebuis van de vrouw zit iets van de vagina af.

Ik heb een ontsteking in mijn vagina door schimmels

https://www.thuisarts.nl/vocht-uit-vagina/ik-heb-ontsteking-in-mijn-vagina-door-schimmels

Bij een ontsteking door schimmel kun je dit merken: jeuk in je vagina. wit vocht uit je vagina. Het kan lijken op yoghurt en brokkelig zijn, maar dat hoeft niet. Het ruikt niet anders dan anders. de binnenkant van je vagina is rood en dikker. pijn of een branderig gevoel, bijvoorbeeld als je plast of bij seks.

Bacteriele vaginose (Gardnerella vaginalis) (patientenfolder)

https://www.huidziekten.nl/folders/nederlands/soa-bacteriele-vaginose.htm

ONDERZOEK. Het vaststellen van bacteriële vaginose gebeurt door de zuurgraad van de vaginale afscheiding te bepalen, een geurtest te doen en de afscheiding onder de microscoop te bekijken. BEHANDELING. Alleen als bacteriële vaginose klachten geeft, is behandeling noodzakelijk. De aandoening is goed te behandelen met een korte medicijnkuur.

Ik heb te veel normale bacteriën in mijn vagina | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/te-veel-normale-bacteri%C3%ABn-in-vagina/ik-heb-te-veel-normale-bacteri%C3%ABn-in-mijn-vagina

In uw vagina leven bacteriën en schimmels. Dat is heel normaal. Ze leven daar samen in een natuurlijk evenwicht. Er kunnen extra veel van 1 of meer soorten bacteriën komen. Dat zijn soorten die gewoon in uw vagina horen. Alleen het zijn er te veel. Ook zijn er minder van een ander soort: de melkzuur bacteriën. Dit heet bacteriële vaginose.

Veelgestelde vragen over nieuwe test op bacteriële vaginose en nieuwe ...

https://labmicta.nl/nieuws/veelgestelde-vragen-over-nieuwe-test-op-bacteriele-vaginose-en-nieuwe-vaginale-afnameset/

Bij BV is de verhouding van de verschillende bacteriën in de vaginale flora verstoord. De nieuwe PCR-test is een gerichte en gevoelige test waarmee we vaststellen of er daadwerkelijk sprake is van BV. Deze voeren we op werkdagen uit en de uitslag is binnen 2-3 dagen bekend.

Bacteriële vaginose: symptomen, oorzaken en behandelingen - Multi-Gyn

https://multi-gyn.com/nl/over-intieme-gezondheid/vaginale-ongemakken/bacteriele-vaginose/

De eenvoudigste manier om te testen op bacteriële vaginose, is door het maken van een afspraak met uw huisarts of kliniek voor seksuele gezondheid. Een test voor bacteriële vaginose is eenvoudig. Met een wattenstokje wordt er wat afscheiding uit de vagina afgenomen. U kunt ook online testkits kopen voor bacteriële vaginose.

Ménopause : habitudes et traitements pour améliorer la sexualité

https://www.bbc.com/afrique/articles/c51nr8x0zpeo

Il existe également des traitements non invasifs qui démontrent des changements efficaces et à long terme dans la santé sexuelle des femmes ménopausées. Deux d’entre eux se démarquent ...