Vaginale testen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Canesten Gyno Test - zelftest voor vaginale infecties - 1 stuks

https://www.bol.com/nl/nl/p/canesten-gyno-test-zelftest-voor-vaginale-infecties-1-stuks/9200000084514216/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Zelftest om vaginale infecties vast te stellen en de juiste behandeling te vinden Het laat betrouwbaar zien of je last hebt van een vaginale schimmel of bacteriële vaginose Test in 1 stap met een duidelijk resultaat binnen 10 seconden Makkelijk in gebruik Symptomen van vaginale infecties

1.50% korting
Nike korting

Veilig trainen na een keizersnede, volgens experts. Nike NL

https://www.nike.com/nl/a/lichaamsbeweging-na-een-keizersnede
Gevonden in: Nike kortingscode

Dat je geen vaginale bevalling hebt gehad betekent niet dat de spieren van je bekkenbodem na de bevalling geen aandacht nodig hebben, merkt Nwabuebo op. Je hebt tenslotte maandenlang het extra gewicht van je kindje, de placenta en het vruchtwater gedragen. Mundell vertelt dat haar klanten die een keizersnede hebben gehad vaak last hebben van een gespannen of te strakke bekkenbodem.

Fluor vaginalis | NHG-Richtlijnen

https://richtlijnen.nhg.org/standaarden/fluor-vaginalis

microscopisch onderzoek in de praktijk (zie bijlage NHG-Standaard) en/of; gistkweek en/of; laboratoriumonderzoek naar bacteriële vaginose (bepaling Nugentscore) en/of; specifieke kweek of PCR naar Trichomonas vaginalis. Op indicatie: onderzoek naar andere soa (zie de NHG-Standaard Het soa-consult ).

Hoe lang zwangerschapstest in urine houden | Sensitest

https://www.sensitest.nl/veelgesteldevragen.php?p=hoe-lang-zwangerschapstest-in-urine-houden

Hoe lang zwangerschapstest in urine houden. De dipstick moet tussen de 5 en 10 seconden in de urine worden gedipt om de test voldoende urine te kunnen laten opnemen. Als er geen lijntjes verschijnen, is het goed mogelijk dat je de test te kort in de urine hebt gehouden waardoor er te weinig urine door de test is opgenomen. Verschijnen er na circa 1 minuut geen lijntjes op de test en zie je ...

PH test strips (voor PH waarde) kopen bij De Online Drogist

https://www.deonlinedrogist.nl/ph-test-strips/

Zo weet u snel of de zuurgraad van uw vagina in orde is, of niet. Als u vaginale klachten hebt, komt dat namelijk vaak omdat de zuurgraad niet meer in balans is. U kunt dan bijvoorbeeld een vaginale schimmelinfectie oplopen. Met de vaginale pH-Balance test kunt u gemakkelijk, snel de pH-waarde van uw vagina testen. Is de waarde hoger dan 4,5?

Ovulatietest doen? Wanneer testen of je vruchtbaar bent? Zo werkt het!

https://www.zozwanger.nl/ovulatietest-doen-bepaal-vruchtbare-dagen/

De ene vrouw kiest ervoor om een zwangerschapstest alleen te doen als ze al enkele dagen over tijd is. Terwijl een andere al begint met testen enkele dagen voor ze ongesteld zou moeten worden. Wat iemand prettig vindt is heel persoonlijk. Datzelfde geldt voor het doen van de ovulatietest om te kijken wanneer je vruchtbaar bent.

Chlamydia SOA test voor vrouwen van de vagina - Soapoli-online.nl

https://www.soapoli-online.nl/webshop/chlamydia/chlamydia-vaginale-test

Heb je onveilige seks gehad en wil je jezelf laten testen? Houd dan rekening met een wachttijd, ook wel windowfase genoemd. In deze periode groeit de bacterie hard genoeg om goed te kunnen analyseren in het lab. Testen kan 14 dagen na het laatste onbeschermde sekscontact. Wil je direct een betrouwbaar advies? Doe dan onze Soatestwijzer!

Vaginale pH Zelftest - De Medische Tester

https://www.de-medische-tester.nl/product/vaginale-ph-zelftest/

Voorkom onaangename symptomen en hou de gezondheid van je vagina in de gaten. Bestel nu onze ph zelftest en blijf in controle over je vaginale flora. Deze Vaginale PH Zelftest heeft de volgende kenmerken: – Betrouwbaar (CE-gecertificeerd) – Gemakkelijk uitvoerbaar. – Gelijk resultaat. – Op werkdagen besteld, is morgen geleverd.

Vaginale schimmel of bacteriële infectie? Test het zelf - Kruidvat NL

https://www.kruidvat.nl/blog/gezondheid/intimiteit/vaginale-schimmel-bacteriele-infectie-test-het-zelf/

Vaginale schimmelinfectie behandelen: Last van symptomen zoals: jeuk; een branderig gevoel; geurloze, witte afscheiding; Dit zijn symptomen van vaginale schimmel. Hieronder vind je een overzicht van alle producten bij vaginale schimmel. Kies zelf de toedieningsvorm naar keuze. Alle producten zijn even effectief, dankzij de werkzame ...

Genitale wratten | RIVM

https://www.rivm.nl/genitale-wratten

Genitale wratten worden vooral door huisartsen gediagnosticeerd. In 2021 waren er ongeveer 47.500 diagnoses. Het komt iets vaker voor bij mannen dan bij vrouwen: 61% van de diagnoses was bij een man. Mensen die zich laten testen op soa’s op een Centrum Seksuele Gezondheid worden niet standaard onderzocht op genitale wratten.

pH-waarde vagina: Wat is normaal? | Libresse

https://www.libresse.nl/taboes-doorbreken/feiten-en-fabels/dagelijkse-verzorging/ph-waarde-vagina/

Algemene ontsteking in je vagina en rond je vulva. Als je een van deze symptomen aanhoudend hebt is het zeer waarschijnlijk dat de pH-waarde van je vagina verstoord is. Het kan ook zijn dat je een vaginale infectie, zoals bacteriële vaginose (BV) of een schimmelinfectie, zoals spruw hebt.

Heb ik een vaginale schimmelinfectie? Testen kun je zelf doen!

https://schimmelinfecties.com/blog/heb-ik-een-vaginale-schimmelinfectie/

Vaginale schimmelinfectie testen zijn zonder recept verkrijgbaar, net als de meeste antischimmelmedicijnen. Bekijk hier het aanbod (aff.). Blijven je klachten aanhouden of zijn ze erg hevig, ga dan wel even langs de huisarts. Doe dat ook als de thuistest wijst op een andere aandoening, zoals trichomonas.

Bacteriële vaginose? Zó kom je er vanaf | Etos

https://www.etos.nl/advies/intimiteit/bacteriele-vaginose/

Met een makkelijke thuistest weet je in no time of je bacteriële vaginose hebt! Wat is de oorzaak van bacteriële vaginose? Bij een bacteriële vaginose zijn de bacteriën in je vagina uit balans. Dit kan komen door: Het gebruik van zeep, vaginale spoelingen of vaginale deodorant

Ik heb herpes genitalis | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/herpes-genitalis/ik-heb-herpes-genitalis

Herpes genitalis is een soa. Je kunt het krijgen door seks met iemand die het heeft. Het is dus besmettelijk. De oorzaak is een virus. Soa betekent: seksueel overdraagbare aandoening. Als je wordt besmet met herpes, kun je pijnlijke blaasjes en wondjes krijgen bij je penis, vagina en anus.

Bacteriële vaginose: symptomen, oorzaken en behandelingen - Multi-Gyn

https://multi-gyn.com/nl/over-intieme-gezondheid/vaginale-ongemakken/bacteriele-vaginose/

Een test voor bacteriële vaginose is eenvoudig. Met een wattenstokje wordt er wat afscheiding uit de vagina afgenomen. U kunt ook online testkits kopen voor bacteriële vaginose. Deze testen echter niet op andere infecties, zoals chlamydia of gonorroe.

Het soa-consult | NHG-Richtlijnen

https://richtlijnen.nhg.org/standaarden/het-soa-consult

Wanneer testen. Chlamydia. Vrouw: vaginale swab. Man: eerstestraalsurine. Anale klachten of MSM: ook rectale swab. ≥ 2 weken na potentieel risicocontact Bij klachten direct (herhaal bij een negatieve testuitslag na 2 weken) Gonorroe. Vrouw: vaginale swab. Man: eerstestraalsurine Anale seks of klachten, MSM: ook rectale swab

Vaginale schimmelinfectie? Test jezelf online. - Canesten Netherlands

https://www.canesten.nl/vaginale-schimmelinfectie

Doe de zelftest voor vaginale schimmel. Een vaginale schimmel is niet gevaarlijk, maar kan wel een vervelend gevoel geven. Zorg daarom dat je vaginale schimmel snel en effectief behandelt. Mocht je twijfelen over je symptomen? Start hier de online symptomenchecker of ga naar je huisarts voor advies. Klik hier voor de zelftest!

Bacteriele vaginose test & vaginale schimmelinfectie test - Easly Shop

https://www.easly.nl/vrouwelijke-gezondheid/vaginale-schimmel-test/

Deze test omvat een bacteriele vaginose test, een vaginale schimmelinfectie test en een trichomonas vaginalis test. Eén vaginaal uitstrijkje is voldoende om op alle vormen van vaginitis te testen. Binnen 48 uur na staalontvangst in ons lab ontvang je de resultaten.

Check je symptomen online! - Canesten Netherlands

https://www.canesten.nl/symptomen-checker

Check je symptomen online! Wat is een vaginale schimmel? Wat is bacteriële vaginose? Wat is een ruwe en schrale huid in de intieme zone? Wat is voetschimmel? Wat is een huidschimmel? Wat is een ringworm? Wil jij je symptomen online checken? Doe dan de digitale zelftest van Canesten Gyno.

Ik wil een zelftest doen voor HPV (onderzoek ... - Thuisarts

https://www.thuisarts.nl/uitstrijkje-baarmoederhals/ik-wil-zelftest-doen-voor-hpv-onderzoek-baarmoederhalskanker

Met een zelftest kun je wat slijm uit je vagina halen. Dit stuur je op naar het laboratorium. Daar testen ze of er HPV in jouw slijm zit. HPV is een virus dat kanker kan geven, zoals baarmoederhalskanker. Hoe kun je een zelftest voor HPV krijgen? Je krijgt een zelftest met de post in het jaar dat je 30 wordt.

pH-Balance - Vaginale Zelftest

http://ph-balance.nl/index.php

pH-Balance is de enige gepatenteerde zelftest om de vaginale zuurgraad vast te stellen. De test is speciaal ontwikkeld door een Duitse fabrikant en is al vele jaren door miljoenen vrouwen in meer dan 50 landen in gebruik. pH-Balance wordt door Duitse gyneacologen voorgeschreven en gebruikt bij vaginale klachten.

Last van Bacteriële Vaginose? Canesten Gyno Balance!

https://www.canesten.nl/bacteriele-vaginose

Test je symptomen online. Het is heel normaal dat je onzeker bent over je symptomen. Zeker als je voor de eerste keer last hebt van vaginale klachten. Met de online symptomenchecker kun je nagaan of je klachten duiden op een vaginale infectie. De test geeft je direct resultaat. KLIK HIER VOOR DE ZELFTEST!

Instructie vaginale swab - Directlab Online

https://directlabonline.nl/instructies/instructie-vaginale-swab

Instructie vaginale swab. Met testpakketten van Directlab test je jezelf op eenvoudige wijze. Het afnemen van de test is makkelijk en snel. Je gebruikt hiervoor een vaginale swab. Dit is een steriel instrument dat lijkt op een wattenstokje.

Column | We lieten de verwoestende kracht van het geld toe

https://www.nrc.nl/nieuws/2023/09/23/we-lieten-de-verwoestende-kracht-van-het-geld-toe-a4175240

Zorgen over ongelijkheid, over de ongelukken die onze overheid veroorzaakt overheersen. En daarnaast voel ik steeds vaker pure woede over de verwoestende kracht van het geld die we hebben ...