Pfeiffertesten online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Pfeiffertest kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/pfeiffertesten/20427/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Pfeiffertesten. Met deze pfeifferteset kan je thuis, snel en veilig testen of je de ziekte van pfeiffer hebt. Een test doen duurt tussen de 5 en 10 minuten. Meer. 2 resultaten.

Bezoek Bol.com met korting

Zelftest: Heb ik de ziekte van Pfeiffer? | Gezondheidsplein

https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/ziekte-van-pfeiffer/heb-ik-de-ziekte-van-pfeiffer/item33313

Deze test is bedoeld of jij last hebt van de ziekte van Pfeiffer. De ziekte van Pfeiffer wordt ook wel kissing disease genoemd. Dit komt doordat Pfeiffer door zoenen overgebracht kan worden. Het virus dat Pfeiffer veroorzaakt zit namelijk in speeksel. Vooral onder jongeren komt de ziekte van Pfeiffer voor.

Pfeiffertesten kopen? Bekijk het grootste assortiment online - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560598/c/soort_zelftest~23595865

Op zoek naar Pfeiffertesten? Wij hebben het grootste assortiment met aanbiedingen van de beste webwinkels online. Bekijk nu all op beslist.nl

Wat is de Ziekte van Pfeiffer? - Suresy

https://www.suresy.com/nl/helpcentrum/virusinfecties/ziekte-van-pfeiffer/

Ziekte van Pfeiffer. Pfeiffer is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het Epstein-Barrvirus. Het is een virale infectie die veel voorkomt. Het virus komt voornamelijk voor bij jongeren. Echter kunnen kinderen en volwassenen ook besmet raken.

Pfeiffer - Bloedwaardentest

https://uitslag.bloedwaardentest.nl/informatie-over-de-uitslag/ziekten/pfeiffer/

De Ziekte van Pfeiffer is een vermoeidheidsziekte. Meestal begint het met koorts met keelpijn of keelontsteking. De lymfeklieren (zuiveringsstations van. je lichaam) gaan opzwellen (dit kan je bijvoorbeeld voelen onder je oksel of in je hals) en vaak is er verlies van eetlust. De lever kan bijvoorbeeld pijnlijk worden en gaan ontsteken en de ...

Pfeiffer - Bloedwaardentest B.V

https://www.bloedwaardentest.nl/pfeiffer.html

De ziekte van Pfeiffer wordt aangetoond met antistoffen tegen het Epstein-Barr virus. (EBV) € 79,-. + 21,90 eenmalig prikkosten per bestelling. Bloedwaardentest bestel instructie bloedafname. Toevoegen aan winkelwagen. Aan verlanglijst toevoegen. Geen verwijzing nodig van je huisarts. Stel zelf je onderzoek samen.

Ziekte van Pfeiffer: wat zijn de symptomen? | Etos

https://www.etos.nl/advies/ziek/ziekte-van-pfeiffer/

Aanhoudende keelpijn of keelontsteking. Koorts. Opgezette lymfeklieren in je hals of elders in je lichaam, zoals je oksels of liezen. Vermoeidheid. Daarnaast kun je last krijgen van: Gezwollen amandelen met witte of grijze vlekjes. Opgezette lever en geelzucht. Hoofdpijn. Misselijkheid.

Ik heb de ziekte van Pfeiffer | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/pfeiffer/ik-heb-ziekte-van-pfeiffer

De meeste mensen die Pfeiffer krijgen, worden er niet ziek van. Als je er wel ziek van wordt, begint de ziekte meestal met: keelpijn. koorts. pijnlijke, dikke klieren in je hals. Ook op andere plekken in je lichaam kunnen de klieren dikker zijn en pijn doen. Bij sommige mensen wordt de lever wat groter en een beetje pijnlijk.

Pfeiffer, de kusziekte – alles wat je moet weten - Jouw GGD.nl

https://jouwggd.nl/lichaam/ziekte-van-pfeiffer/

Het virus van de ziekte van Pfeiffer wordt overgedragen door speeksel. Je kunt Pfeiffer krijgen door uit een glas te drinken of met het bestek te eten van iemand die besmet is. Of door te zoenen met iemand die Pfeiffer heeft. Je krijgt geen Pfeiffer als een besmet persoon hoest of niets. Het virus kan namelijk niet overleven in de lucht.

Vragen en antwoorden Ziekte van Pfeiffer | RIVM

https://www.rivm.nl/vragen-en-antwoorden-ziekte-van-pfeiffer

Het virus zit in het speeksel van iemand die besmet is. Iemand die ziekte van Pfeiffer heeft, kan anderen besmetten door knuffelen en zoenen. Ook door het samen gebruiken van bekers, glazen en bestek kan iemand besmet raken.

Pfeiffer, ziekte van | LCI richtlijnen

https://lci.rivm.nl/richtlijnen/pfeiffer-ziekte-van

De verwekker van de ziekte van Pfeiffer is het Epstein-Barr-virus (EBV).Dit behoort tot de herpesviridae (humaan herpesvirus 4; HHV-4). De individuele virionen (180-200 nm in doorsnee inclusief envelop) bestaan uit een nucleocapside en een envelop met diverse glycoproteïnen. Het EBV-genoom bestaat uit lineair dubbelstrengs DNA dat codeert voor ongeveer 85 genen (Amon 2005).

Bloedonderzoek | Ziekte van Pfeiffer | HealthCheckCenter

https://healthcheckcenters.nl/onderzoeken/bloedonderzoek/vermoeidheid/pfeifer/

Bloedonderzoeken bij HealthCheckCenter Inzicht in je gezondheid 7 dagen per week geopend Check of jij de ziekte van Pfeiffer hebt .

Test op de ziekte van Pfeiffer met een Pfeiffer zelftest

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/73761-test-op-de-ziekte-van-pfeiffer-met-een-pfeiffer-zelftest.html

U kunt tegenwoordig eenvoudig en snel testen op de ziekte van Pfeiffer met een Pfeiffer zelftest. Deze zelftest test op de aanwezigheid van zogenaamde antilichamen van het Epstein-Barr virus (EBV virus). Dit is de veroorzaker van de ziekte van Pfeiffer, ook wel kusziekte (kissing disease) genoemd. In plaats van de Pfeiffer zelftest kunt u ook ...

Pfeiffer, ziekte van | RIVM

https://www.rivm.nl/pfeiffer-ziekte-van

De ziekte van Pfeiffer is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door een virus. Het virus is van mens op mens overdraagbaar. De ziekteverschijnselen hangen sterk af van de leeftijd en zijn onder andere koorts, huiduitslag, keelontsteking en vermoeidheid. De meeste mensen hebben voor hun twintigste jaar een infectie met het virus doorgemaakt, in veel gevallen onopgemerkt.

Ziekte van Pfeiffer | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/pfeiffer

Ziekte van Pfeiffer. De ziekte van Pfeiffer komt door een virus. Klachten die je kunt krijgen zijn: keelpijn, koorts en dikke, pijnlijke klieren in je hals. Pfeiffer gaat vanzelf over, meestal binnen een paar weken. Bij erge keelpijn kun je paracetamol nemen. Je kunt het beste zo veel mogelijk doen wat je normaal doet op een dag. Extra rusten ...

Pfeiffer: symptomen, besmettelijk + ziekte van Pfeiffer test

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/36823-pfeiffer-symptomen-besmettelijk-ziekte-van-pfeiffer-test.html

Pfeiffer met symptomen Bij de ziekte van Pfeiffer kunnen de volgende symptomen optreden: gezwollen lymfeklieren in hals, oksels en liezen;; transpiratie (ook nachtzweten) en hoge koorts, vaak het hevigst aan het einde van de middag of aan het begin van de avond met een temperatuur van rond de 39,5°C en soms zelfs hoger tot 40 of 40,5°C;; hevige keelpijn, droge keel en slikproblemen;

Pfeiffertesten - Drogisterij online | BESLIST.nl | Ruim assortiment

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/r/pfeiffertesten/

BESLIST.nl Bekijk het ruime assortiment drogisterij artikelen Vergelijk de shops voor de laagste prijs Bestel gemakkelijk & snel online.