Pfeiffertesten online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Pfeiffertest kopen? Alle Pfeiffertesten online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/pfeiffertesten/20427/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Op zoek naar een Pfeiffertest? Pfeiffertesten koop je eenvoudig online bij bol Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis.

Bezoek Bol.com met korting

Zelftest: Heb ik de ziekte van Pfeiffer? | Gezondheidsplein

https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/ziekte-van-pfeiffer/heb-ik-de-ziekte-van-pfeiffer/item33313

Deze test is bedoeld of jij last hebt van de ziekte van Pfeiffer. De ziekte van Pfeiffer wordt ook wel kissing disease genoemd. Dit komt doordat Pfeiffer door zoenen overgebracht kan worden. Het virus dat Pfeiffer veroorzaakt zit namelijk in speeksel.

Ziekte van Pfeiffer: wat zijn de symptomen? | Etos

https://www.etos.nl/advies/ziek/ziekte-van-pfeiffer/

Ja, meestal ben je na twee tot vier weken hersteld. Heel soms komt het voor dat je nog weken tot maanden erg moe blijft. Helaas is hier niets tegen te doen, behalve rust nemen: antibiotica helpen namelijk niet tegen een virusziekte zoals de ziekte van Pfeiffer.

Pfeiffertesten kopen? Bekijk het grootste assortiment online - BESLIST.nl

https://www.beslist.nl/products/gezond_mooi/gezond_mooi_560598/c/soort_zelftest~23595865

Op zoek naar Pfeiffertesten? Wij hebben het grootste assortiment met aanbiedingen van de beste webwinkels online. Bekijk nu all op beslist.nl

Hoe besmettelijk is de ziekte van Pfeiffer? - Dokter.nl

https://www.dokter.nl/nieuws/ziekte-aandoeningen-laatste-nieuws-en-informatie-over-ziekte-en-aandoeningen-en-behandelingen/hoe-besmettelijk-is-de-ziekte-van-pfeiffer/

De ziekte van Pfeiffer komt vooral voor bij jongeren. Maar ook kinderen en volwassenen kunnen met het virus besmet raken. Een ruime meerderheid van de Nederlanders komt voor hun 20ste in aanraking met het virus. Dat wil niet zeggen dat een meerderheid ook daadwerkelijk ziekteverschijnselen vertoond.

Ziekte van Pfeiffer – Stichting Onzichtbaar Ziek

https://onzichtbaarziek.nl/ziekte-van-pfeiffer/

De ziekte van Pfeiffer is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het Epstein-Barrvirus. Het is een veelvoorkomende virale infectie. ‘Pfeiffer’ komt vooral voor bij jongeren. Ook kinderen en volwassenen kunnen echter besmet raken met het virus.

Ziekte van Pfeiffer: symptomen, oorzaak en behandeling

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/77813-ziekte-van-pfeiffer-symptomen-oorzaak-en-behandeling.html

Mononucleosis infectiosa (MI; ziekte van Pfeiffer) is een virale infectieziekte. Het wordt veroorzaakt door het epstein-barr-virus (EBV). Bij jongvolwassenen wordt de presentatie van klachten gewoonlijk gekenmerkt door de trias keelpijn, koorts en opgezette (pijnlijke) lymfeklieren.

Pfeiffer, ziekte van | LCI richtlijnen

https://lci.rivm.nl/faq/pfeiffer-ziekte-van

Iemand die ziekte van Pfeiffer heeft, kan anderen besmetten door knuffelen en zoenen. Ook door het samen gebruiken van bekers, glazen en bestek kan iemand besmet raken. Iemand kan het virus aan anderen doorgeven vanaf 1 week nadat hij besmet is tot wel 18 maanden daarna.

Testen op Pfeiffer - info.Bloedwaardentest.nl

https://info.bloedwaardentest.nl/praktijkvragen/wanneer-kun-je-testen-op-pfeiffer/

Vraag van Hilke: Na hoeveel dagen, na de eerste symptomen, kan er getest worden op Pfeiffer? Antwoord: In het serum worden tijdens een EBV-infectie antistoffen gevormd tegen: • het viruscapside-antigeen (= VCA), zowel IgM als IgG; • het vroege virusantigeen (early antigen = EA);

Bloedonderzoek | Ziekte van Pfeiffer | HealthCheckCenter

https://healthcheckcenters.nl/onderzoeken/bloedonderzoek/vermoeidheid/pfeifer/

Pfeiffer is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een virus, het Epstein-Barr-virus. Dit is een virus waarmee bijna iedereen in aanraking komt en er daardoor ook afweerstoffen tegen aanmaakt. Wanneer er eenmaal afweerstoffen zijn aangemaakt is het niet meer nodig om nog een tweede keer ziek te worden van dit virus.

Ziekte van Pfeiffer | MedischLab

https://medischlab.nl/infecties/ziekte-van-pfeiffer/

Veroorzaker van de ziekte van Pfeiffer is het Epstein-Barr Virus (EBV), gekenmerkt door lichte koorts, keelpijn en opgezette klieren. Het virus behoort tot de familie van herpesvirussen, waarvan herpessimplex 1 (koortslip) en herpessimplex 2 (geslachtsziekte) het bekendst zijn.

Pfeiffer - Bloedwaardentest

https://uitslag.bloedwaardentest.nl/informatie-over-de-uitslag/ziekten/pfeiffer/

Bij een aanhoudende verdenking op EBV-infectie eventueel het virus direct detecteren d.m.v. de EBV-DNA PCR-Methode (EDTA-bloed). De uitslag is goed als: Verschijnt vroegtijdig, maar is duurzaam: teken van een immuniteit (door actuele of vroegere infectie).

Ik heb de ziekte van Pfeiffer | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/pfeiffer/ik-heb-ziekte-van-pfeiffer

De ziekte van Pfeiffer komt door een virus. Klachten die je kunt krijgen zijn: keelpijn, koorts en dikke, pijnlijke klieren in je hals. Pfeiffer gaat vanzelf over, meestal binnen een paar weken. Bij erge keelpijn kun je paracetamol nemen.

Test op de ziekte van Pfeiffer met een Pfeiffer zelftest

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/73761-test-op-de-ziekte-van-pfeiffer-met-een-pfeiffer-zelftest.html

U kunt tegenwoordig eenvoudig en snel testen op de ziekte van Pfeiffer met een Pfeiffer zelftest. Deze zelftest test op de aanwezigheid van zogenaamde antilichamen van het Epstein-Barr virus (EBV virus). Dit is de veroorzaker van de ziekte van Pfeiffer, ook wel kusziekte (kissing disease) genoemd.

Vragen en antwoorden Ziekte van Pfeiffer | RIVM

https://www.rivm.nl/vragen-en-antwoorden-ziekte-van-pfeiffer

Hoe kan je de ziekte van Pfeiffer krijgen? Meer informatie. Wie kan de ziekte van Pfeiffer krijgen? Meer informatie. Wat kan je doen om de ziekte van Pfeiffer te voorkomen? Meer informatie. Kan iemand met de ziekte van Pfeiffer naar een kindercentrum, school of werk? Meer informatie.

Pfeiffer, de kusziekte – alles wat je moet weten - Jouw GGD.nl

https://jouwggd.nl/lichaam/ziekte-van-pfeiffer/

De ziekte van Pfeiffer is een besmettelijke ziekte. Het is een virus dat wordt overgedragen via speeksel. Je kan het virus bijvoorbeeld in je lichaam krijgen als je met iemand zoent. De ziekte van Pfeiffer wordt daarom ook wel de ‘kusziekte’ genoemd.

Ziekte van Pfeiffer | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/pfeiffer

De ziekte van Pfeiffer komt door een virus. Klachten die je kunt krijgen zijn: keelpijn, koorts en dikke, pijnlijke klieren in je hals. Pfeiffer gaat vanzelf over, meestal binnen een paar weken. Bij erge keelpijn kun je paracetamol nemen.

Ziekte van Pfeiffer: alles wat je moet weten | Gezondheidsplein

https://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/ziekte-van-pfeiffer/item33306

In het kort: De ziekte van Pfeiffer is een virusinfectie. Het bekendste symptoom van de ziekte van Pfeiffer is langdurige zware vermoeidheid. Ook griepachtige verschijnselen en opgezwollen klieren komen vaak voor. Vooral tieners en jongvolwassenen ervaren klachten bij Pfeiffer.

Pfeiffer, ziekte van | RIVM

https://www.rivm.nl/pfeiffer-ziekte-van

De ziekte van Pfeiffer is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door het epstein-barrvirus. Een meerderheid van de volwassenen heeft een infectie met het virus doorgemaakt voor het twintigste levensjaar. Niet alle infecties gaan gepaard met ziekteverschijnselen.

Pfeiffer: symptomen, besmettelijk + ziekte van Pfeiffer test

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/36823-pfeiffer-symptomen-besmettelijk-ziekte-van-pfeiffer-test.html

De ziekte van Pfeiffer is een virale infectieziekte. Veel mensen zullen deze ziekte ontwikkelen tijdens hun leven. Bij veel mensen verloopt deze ziekte zonder dat ze er erg in hebben. Zeker jonge kinderen met de ziekte van Pfeiffer merken er meestal niets van.

Pfeiffer, ziekte van | LCI richtlijnen

https://lci.rivm.nl/richtlijnen/pfeiffer-ziekte-van

Het is aannemelijk dat medewerkers in kinderdagverblijven, verpleegkundigen en verzorgenden (ook gehandicaptenzorg) een verhoogd risico lopen. De ziekte komt vooral voor in gesloten gemeenschappen van jeugdige personen, bijvoorbeeld in (studenten)instellingen, kazernes en internaten).

Betrouwbaarheid test - Ziekte van Pfeiffer

https://forum.ziektevanpfeiffer.nl/index.php?topic=2665.0

Ik wilde even weten wat jullie ervaringen zijn met bv. pfeiffertesten. Gebeurd het bijv. regelmatig dat je het wel hebt terwijl het niet word aangetoond in eerste instantie? Bij voorbaat dank!