Bieren online kopen

4.00% korting

Online bier bestellen | Gratis thuisbezorgd | Beerwulf

https://www.beerwulf.com/nl-be

Online bier bestellen | Gratis thuisbezorgd | Beerwulf. Snelle levering met uitstekende service.

1.25% korting

Biersoorten: alles op een rij | Gall & Gall

https://www.gall.nl/bier/soorten/

Ook wel ondergistende bieren genoemd. Er wordt gesproken van lage gisting als de giststammen bij een temperatuur van 8˚ tot 12˚ hun werk doen. Daarbij zinkt de gist uiteindelijk naar de bodem van de gistkuip. Bij een lage temperatuur zorgt de gist over het algemeen voor minder fruitige smaken en aroma's, esters genoemd, dan bij bovengistende bieren.

€ 0,50 korting
Jumbo korting

Biersoorten: welke soorten bier zijn er? - Jumbo

https://www.jumbo.com/inspiratie/bier/biersoorten
Gevonden in: Jumbo kortingscode

Blonde bieren hebben een goudgele kleur, omdat er lichte moutsoorten zijn gebruikt. Ze hebben een lichtzoete smaak, waarbij de fruitigheid en zachte bitterheid in balans horen te zijn. Een toegankelijke biersoort en daarom een mooie eerste stap in de wereld van speciaalbier. Het alcoholpercentage ligt tussen de 6 en 7%.

13 alcoholvrije bieren getest ter voorbereiding van Tournée Minérale ...

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230124_96291468

Speciaal voor De Gentenaar liet hij zijn Spielerei even achterwege en testte in aanloop naar Tournée Minérale bloedserieus en bloednuchter 13 alcoholvrije bieren. “Ik ben niet trots dat ik ...

Dertien alcoholvrije bieren voor u getest | De Standaard

https://www.standaard.be/cnt/dmf20230125_96007756

In de aanloop naar Tournée Minérale test Stefaan De Winter, bierliefhebber en onder andere bekend van de fanfare Die Verdammte Spielerei, dertien alcoholvrije bieren: ‘Hiervoor rij ik naar de ...

Van Bieren | Online groothandel in speciaalbier

https://www.vanbieren.nl/

Van Bieren heeft een ruime selectie aan binnenlandse en buitenlandse bieren met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. De website heeft een hele gebruikersvriendelijke en overzichtelijke interface wat bestellen erg makkelijk maakt. Kasper | Stadsbrouwhuis Leiden.

Delirium Blond Barrel Aged | Delirium

https://www.delirium.be/nl/bieren/delirium-blond-barrel-aged

bieren Delirium Blond Barrel aged 75cl 11,5% Kleur en uitzicht EBC: 10 Kleur: goudblond Delirium Tremens gerijpt gedurende 9 maanden in eiken bourbonvaten (Buffalo Trace Distillery) Geur ...

Onze bieren – Brouwerij Deca

https://decabrouwerij.be/onze-bieren/

Alle bieren zijn van hoge gisting. Hier krijgt het bier de tijd om te rijpen. Alles gebeurt op natuurlijke basis, zoals hergisting op de fles. Onze bieren zijn tevens ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Het DECA-gamma bestaat uit negen soorten bieren: drie klassieke bieren, één IPA, één stout en vier bieren één jaar gerijpt op eiken vaten.

Populaire bieren - Belgian Beer Factory

https://www.belgianbeerfactory.com/nl/belgisch-bier/populair/

Populaire Bieren. Zowel in Belgie als ver over de landsgrenzen heen is er een zekere tendens van microbrouwen. Dit zorgt ervoor dat er tal van kleine, onbekende brouwerijen onstaan. Iedereen kent wel de La Chouffe's, Leffes en Duvels van deze wereld, maar er is zeker ook interesse in de meer onbekende brouwseltjes.

Bieren | De Klok Dranken

https://www.deklokdranken.nl/Bieren

Met meer dan 1200 verschillende bieren heeft De Klok Dranken het breedste aanbod bieren. Bekijk hier het enorme assortiment. ACTIES NIEUWS & INSPIRATIE WERKEN BIJ KLANTENSERVICE

Lijst van biersoorten - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_biersoorten

Bier kan men op verschillende manieren categoriseren: naar de gisting naar graansoort naar de regio van oorsprong naar de brouwer naar kleur naar bitterheidgraad naar alcoholgehalte naar smaak naar bijzonderheden Bieren uit de streek rond Brussel

Bier bestellen? Ruim 2600+ items direct beschikbaar! - Drankgigant.nl

https://www.drankgigant.nl/bieren

Bieren. Een ontzettend brede groep op de website van Drankgigant.nl die voornamelijk gedomineerd wordt door Belgische en Nederlandse speciaalbieren. Op dit moment hebben we meer dan 2600 verschillende bieren van over de hele wereld. Om de lekkerste bieren te kunnen vinden kunt u gebruik maken van de filters.

Bier - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bier

Bier is een licht alcoholische en koolzuurhoudende drank gemaakt met water, gefermenteerde mout en plantaardige bestanddelen, zoals kruiden en hop, die dienen voor de smaak en/of de houdbaarheid van het bier. Bier is een van de oudste alcoholische dranken ter wereld en de meest geconsumeerde daarvan, en op water en thee na de populairste drank. Er bestaan verschillende manieren om bier te maken. De meest gebruikte methode in Europa en Noord-Amerika is het in water laten ...

Bieren - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bieren

Bieren is een gemeente in de Franse Westhoek, in het Franse Noorderdepartement. De gemeente ligt in Frans-Vlaanderen in de streek het Blootland. Zij grenst aan de gemeenten Sint-Winoksbergen, Koudekerke, Soks, Krochte, Stene, Armboutskappel en Kapelle. Door Bieren stroomt het Kanaal van de Hoge Kolme, een onderdeel van de Kolme. Aan het kanaal ligt het gehuchtje Klein-Millebrugge. De gemeente telt ongeveer 1.700 inwoners. De onderstaande kaart toont de ligging van Bieren met de ...

Lijst van biermerken - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_biermerken

U wordt uitgenodigd op bewerken te klikken om de lijst uit te breiden. 1001 bieren die je geproefd moet hebben!, Adrian Tierney-Jones (2011) ISBN 978-90-8998-142-4. Bieren van de wereld, David Kenning & Robert Jackson ISBN 978-1-40546-348-5. Kaapverdië · Kenia · Madagaskar · Marokko · Mauritius · Tanzania · Zuid-Afrika.

Overzicht van verschillende biersoorten, biermerken en speciaalbier

https://www.yellowstoneacademy.nl/blog/biersoorten

In deze categorie vallen bieren die donker van kleur zijn en een zwaardere bittere smaak hebben. Deze bieren hebben vaak een hoog alcoholpercentage (tussen de 7% - 11%). In deze categorie vallen: Quadruppel, Stout en Abdijbier. Kruidig bier. In deze categorie vallen bieren diverse bieren waarbij de scherpe kruiden prominent aanwezig zijn.

Biermerken | Bier en speciaalbier | biernet.nl

https://www.biernet.nl/bier/merken

Bier merken. Bekijk het overzicht met alle (voornamelijk Nederlandse) biermerken. Je ziet op dit moment bieren, waarvan Nederlandse bieren. Ben je op zoek naar een specifiek bier? Gebruik de filteropties om het bier waarnaar je op zoek bent te vinden. Mist er een biermerk dat zeker in de lijst moet worden opgenomen?

Bier Top 100 over 2022 - Bierista.nl

https://www.bierista.nl/bierlijst/bier-top-100

Westvleteren Blond is het lichtste van de drie bieren uit de brouwerij van de Sint-Sixtusabdij. Dit goudkleurige bier heeft 5,8% alcohol. Je komt helemaal tot rust met deze Westvleteren Blond in combinatie met een fijn stukje romige of jonge kaas en ook bij een licht vleesgerecht als een carpaccio is deze Blond niet te versmaden.

Lijst van Belgische bieren - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Belgische_bieren

Deze lijst bevat een opsomming van Belgische bieren. Eind 2011 telde men circa 1150 originele Belgische bieren (en een honderdtal etiketbieren), gebrouwen en op de markt gebracht door 146 brouwerijen en 44 bierfirma’s. In 2015 worden er meer dan 1600 Belgische bieren opgelijst.

Speciaalbier | Online Craftbier kopen? | Drankgigant.nl

https://www.drankgigant.nl/bieren/speciaalbieren

Speciaalbieren. Speciaalbier uit alle hoeken van de wereld, het grootste deel uit het bekendste bierland van de wereld: België. Vele bijzondere Tripels, dubbels en blonde schoonheden allen met eigen unieke smaak en kleur. Maar ook hebben wij bieren uit Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.

Lijst van Nederlandse bieren - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Nederlandse_bieren

Portaal Bier. Deze lijst bevat een opsomming van Nederlandse bieren. Voor een lijst van bieren uit andere landen, kijk op de lijst van biermerken of lijst van Belgische bieren. Alleen bieren die behoren tot het vaste assortiment van de brouwer zijn opgenomen, jaarlijks terugkerende seizoensbieren (zoals de herfstbok) vallen hier ook onder.

Bier kopen? Bekijk ons bierassortiment met 3.000+ bieren! | Burg Bieren

https://www.burgbieren.nl/bierassortiment/

Wij hebben bieren uit verschillende landen vanuit de hele wereld, denk hierbij aan bieren uit Amerika, Azië en uit heel veel landen uit Europa. Naast de vele bieren vind je ook vaak een bijpassend glas. Zoek je iets specifieks, neem dan gerust contact met ons op. Populaire bieren uit Nederland. Natuurlijk hebben we ook de lekkerste bieren uit Nederland.