Bijverwarming online kopen

2.50% korting

Vloerverwarming als hoofdverwarming | Kan dat wel?

https://www.vloerverwarmingzelfleggen.nl/vloerverwarming-als-hoofdverwarming/

Vloerverwarming als hoofdverwarming inzetten betekent dat je naast je vloerverwarmingssysteem geen bijverwarming gebruikt van andere warmtebronnen (zoals bijvoorbeeld radiatoren). De vloerverwarming heeft in dit geval voldoende capaciteit om het gehele huis te verwarmen. In veel situaties is vloerverwarming als hoofdverwarming geschikt, maar er ...

1.75% korting
undefined korting

Verwarming kopen? | Morgen gratis thuisbezorgd | bcc.nl

https://www.bcc.nl/huishouden/koelen-en-verwarmen/verwarming
Gevonden in: BCC kortingscode

Maak het lekker warm in huis met de De’Longhi HSX4320E elektrische verwarming. De verwarming is ideaal voor het verwarmen… meer. Vergelijk. Adviesprijs 110, 95 104,-.

1.00% korting
undefined korting

Bijverwarming kopen? Kijk snel! | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/bijverwarming/10766/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Bijverwarming. Wil je ook op koude dagen altijd de perfecte temperatuur in huis? Kijk dan eens naar een bijverwarming of radiator. Ben je op zoek naar sfeer in de woonkamer? Dan is een sfeerhaard de juiste keuze. Vind alles wat je zoekt in de trand bijhaarden het brede aanbod elektrische kachels en elektrische haarden.

Mobiele verwarming | Infraroodpaneel.nl

https://infraroodpaneel.nl/mobiele-verwarming/

Mobiele infrarood verwarming Verwarming is eenvoudig te verplaatsen Gebruik een mobiele verwarming infrarood als bijverwarming bij je huidige verwarmingssysteem. Extra warmte met een mobiele verwarming infrarood. Met een standaard op wieltjes, zodat deze makkelijk te verplaatsen is. Gratis offe ...

[ 2022 ] Kosten bijverwarming — CV-kosten.nl

https://cv-kosten.nl/bijverwarming/

We hebben gekeken hoeveel jij betaalt voor de diverse soorten bijverwarming. We kwamen tot de volgende bevindingen. Wat voor soort bijverwarming laat je plaatsen. Specificaties. Wat is de prijs per stuk. Elektrisch bijzetkacheltje. Diverse modellen. Eventueel op olie verwarmd of design. Tussen 49 en 250 euro.

Energiezuinige bijverwarming naast uw hoofdverwarming?

https://www.elektro-thuis.nl/energiezuinige-bijverwarming/

Bijverwarming in de vorm van stralingspanelen zijn energiezuinig, geven een prettig aanvoelende warmte af en zijn ook nog eens helemaal naar eigen wens samen te stellen! Het mooie van de energiezuinige bijverwarming is dat u deze panelen aan kunt zetten wanneer u zelf in de ruimte aanwezig bent, maar direct bij het verlaten van de ruimte uit kunt doen.

Bijverwarming | Convectorkachels, Straalkachels & meer kachels

https://www.kluswijs.nl/nl/l/bijverwarming/

Alles om je ruimte extra te verwarmen. Convectorkachels, straalkachels, ventilatorkachels en andere elektrische kachels. Wat is het verschil in deze bijverwarming en welke kachel is het beste voor jou? Gebruik de handige vergelijktabel waarin je in één oogopslag vindt wat je nodig hebt.

Vloerverwarming: Als Hoofdverwarming Of Bijverwarming? - WarmerHuis

https://warmerhuis.nl/vloerverwarming-als-hoofdverwarming

Bijverwarming: Hierbij zorgt een andere warmtebron (zoals radiatoren of panelen) voor de meeste warmte in huis. De vloerverwarming wordt gebruikt voor een aangenaam warme vloer. Vloerverwarming als bijverwarming is vaak voordeliger in aanschaf en verbruik. Maar dat geldt natuurlijk alleen voor de vloerverwarming zelf.

Welke elektrische verwarming past in mijn huis? - Eurom

https://eurom.nl/verwarming/welke-verwarming-past-in-mijn-huis/

Bijverwarming. Bijverwarming wordt gebruikt wanneer de centrale verwarming de temperatuur in huis net niet goed kan krijgen. Bijvoorbeeld wanneer je net te weinig radiatoren in je woonkamer hebt, of als je de zolder wilt gaan gebruiken als kantoor maar daar nog geen radiator of verwarming hebt.

Elektrische bijverwarmingen | Stil en reukloos | Heats Save

https://www.heatsave.nl/Elektrische-verwarmingen/

De straalkachel, geschikt als bijverwarming, is in drie modellen te verkrijgen en allen verrijdbaar. Hierdoor kunt u 1 kachel gebruiken in meerdere ruimtes. De Batirad kachel, geschikt voor hoofdverwarming, is eveneens te verkrijgen op wielen. Ook kunt u kiezen voor het muurradiator model. Onze elektrische bijverwarming is bijzonder veilig

GAMMA | Bijverwarming kopen?

https://www.gamma.be/nl/assortiment/l/verwarming-ventilatie/bijverwarming

Deze mobiele bijverwarming heeft ook zijn voordelen, omdat je dan zelf je bijverwarming plaatst waar je dat wenst. Wil je liever permanente bijverwarming in je toilet of badkamer, bekijk dan zeker de infraroodpanelen en radiatoren. Deze bijverwarming zorgt voor een extra aangename, directe stralingswarmte die je hele lichaam goed warm houdt.

Vloerverwarming: hoofdverwarming of bijverwarming? - Slimster

https://slimster.nl/vloerverwarming/verschil-hoofdverwarming-bijverwarming/

Afstand verwarmingsbuizen. Bij vloerverwarming als hoofdverwarming liggen de verwarmingsbuizen dichter bij elkaar dan bij bijverwarming. Door de buizen dichter op elkaar te plaatsen is het mogelijk om voldoende warmte per m2 af te geven. Hoofdverwarming: hartafstand van 10 cm. Bijverwarming: hartafstand van 15 of 20 cm.

Vloerverwarming als bijverwarming [kostenoverzicht 2022]

https://www.kosten-vloerverwarming.nl/bijverwarming/

Bijverwarming is een goedkopere optie dan hoofdverwarming. Bijverwarming heeft namelijk als voordeel dat je de buizen van het systeem tussen de 15 en 20 centimeter van elkaar kunt leggen. Zo ben je minder kwijt aan materiaalkosten. Indicatieprijzen bijverwarming. Bij het aanvragen van offertes weet je vaak niet wat je kunt verwachten.

Bijverwarming | Van der Hoek

https://www.cvanderhoek.nl/assortiment/machines/bijverwarming

Met een bijverwarming kun jij eenvoudig de werkplaats verwarmen. Handig als je vroeg in de ochtend of laat in de avond aan de slag moet. Met de gure herfst en koude winters in Nederland is een goede bijverwarming essentieel in jouw werkbus. Bij Van der Hoek Technische Groothandel vind je alle soorten bijverwarming: elektrisch, op diesel of op gas.

Vloerverwarming als bijverwarming | RM vloerverwarming

https://rmvloerverwarming.nl/vloerverwarmingen/vloerverwarming-als-bijverwarming/

Aan- en uitzetten van vloerverwarming als bijverwarming. Naast de iets andere stookregels, werkt het aan- en uitzetten ook net wat anders. Waar je een radiator ‘s nachts soms helemaal dichtdraait, is het bij vloerverwarming als bijverwarming niet handig deze helemaal uit te zetten. Vloerverwarming verbruikt bij het opwarmen de meeste energie.

Mobiele bijverwarming - Test Aankoop

https://www.test-aankoop.be/woning-energie/verwarmen-en-koelen/dossier/mobiele-bijverwarming

Is mobiele bijverwarming nuttig? Is het tijdens bepaalde periodes niet voordeliger om een apart verwarmingstoestel te gebruiken in plaats van de ketel of de centrale verwarmingsinstallatie te laten draaien? Jazeker, als je maar één ruimte kort wilt verwarmen, bijvoorbeeld de badkamer net voor het babybadje of je thuiskantoor om snel nog iets ...

Eurom RK500 Elektrische bijverwarming olie radiator 500 Watt

https://www.marktplaats.nl/v/doe-het-zelf-en-verbouw/verwarming-en-radiatoren/m1859168453-eurom-rk500-elektrische-bijverwarming-olie-radiator-500-watt

Elektrische bijverwarming Eurom RK500 Elektrische bijverwarming, olie gevulde radiator 500 Watt vermogen. Plus- en minpunten + Olie blijft lang warm + Verbruikt weinig energie + Oververhittingsbeveiliging + Compact en relatief licht + Temperatuur makkelijk te regelen - Minder geschikt voor grote ruimtes - Minder snel warm doordat de olie moet ...

Infrarood bijverwarming: opties & kosten (+ Aandachtspunten)

https://www.infraroodverwarming-info.nl/infrarood-bijverwarming/

Daarnaast speelt ook het aantal elementen mee in het totale kostenplaatje. Een overzicht: Type infrarood bijverwarming. Gemiddelde kosten (incl. btw, excl. plaatsing) Infrarood panelen. € 200 à 600 per stuk. Infrarood spiegel. € 200 à 1.000 per stuk. Infrarood vloerverwarming.

Elektrische bijverwarming of toch CV? - Consumentenbond

https://community.consumentenbond.nl/energie-11/elektrische-bijverwarming-of-toch-cv-21825

de radiator in de woonkamer toch openzetten zodat in de werkkamer niet oneindig wordt gestookt (kanttekening: op moment dat het in de woonkamer 20,5 is, slaat de cv wel uit maar moet het in de werkkamer langer verwarmd worden omdat het daar kouder is) een elektrische kachel aanschaffen en gebruiken in de werkkamer, dus geen verwarming via cv.

Beste Vloerverwarming van 2022: Onze Experts aan het woord!

https://vloerverwarming-gids.nl/beste-vloerverwarming/

Vloerverwarming als bijverwarming, hoofdverwarming of koeling. Vloerverwarming kan gebruikt worden als bijverwarming (bijvoorbeeld in de badkamer), als hoofdverwarming of als verkoeling. Omdat het hebben van een beste vloerverwarming nog niet helemaal de norm is, gebruiken veel mensen de vloerverwarming als een bijverwarming of als luxeproduct.

Contact: Debeije Technische Handelsonderneming in Maria Hoop

https://www.bijverwarming.nl/contact

Contactgegevens. Debeije Technische Handelsonderneming. Vlaskuilseweg 30. 6105 CP Maria Hoop. 0475 - 48 05 14. info@bijverwarming.nl.

Verwarming van Eurom: slimme en zuinige oplossingen

https://eurom.nl/product-categorie/verwarming/

Verwarming. Verwarmingen komen in alle soorten en maten en voor verschillende ruimtes. Wij hebben heel veel verschillende soorten verwarmingen zoals radiatoren, keramische kachels, convectorkachels en nog veel meer. We hebben er zeker een die bij jouw wensen past. Wil je een draagbare kachel?

Warmtepomp + Stadsverwarming [Is dit mogelijk?] | WarmerHuis

https://warmerhuis.nl/warmtepomp-stadsverwarming

Door WarmerHuis. Laatste update: 18 april 2022. Vaak wordt er gedacht dat wanneer je aangesloten bent op stadsverwarming, een warmtepomp niet mogelijk is. Onder bepaalde voorwaarden is deze combinatie echter wel mogelijk. In deze gids lees je meer over de mogelijkheden om stadsverwarming te combineren met een warmtepomp.

Bijverwarming | Infraroodpaneel.nl

https://infraroodpaneel.nl/bijverwarming/

Infrarood als bijverwarming Extra warmte voor de koudere zones in huis of industrieel pand Infrarood panelen kunnen als bijverwarming of hoofdverwarming worden ingezet. In bestaande huizen met een lage isolatiewaarde zijn infrarood panelen zeer geschikt om te gebruiken als bijverwarming. Voor in ...

Bijverwarming: Mogelijkheden, tips & Prijzen

https://www.verwarminginfo.nl/bijverwarming

In onderstaande tabel kan je prijzen van de verschillende soorten bijverwarming vinden, alsook info over hun mobiliteit. Type bijverwarming. Prijs (per toestel) Mobiliteit. Infraroodverwarming. v.a. €100. Mobiel (kachel) of vast (panelen/vloer) Accumulatoren. v.a. €550.

Bijverwarming kopen: Waar moet je op letten? | Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/bijverwarming/informatie

Alles hangt dus af van je persoonlijke voorkeuren en de specifieke situatie. Je hebt nu inzichtelijk gekregen waar je allemaal op moet letten als je bijverwarming gaat kopen. Om je keuze nog eenvoudiger te maken, maak je nu slim gebruik van onze vergelijker. Direct bijverwarming vergelijken Bekijk en vergelijk.

Energiezuinige bijverwarming in uw woning? Lees hier alles

https://infrarood-verwarming.nl/energiezuinige-bijverwarming/

Standaard infrarood panelen zijn in het bijzonder geschikt als energiezuinige bijverwarming. Ze worden dan met name aan de muur of op het plafond gemonteerd. Wij maken en verkopen hoog kwaliteitsverwarmingen en zijn sinds 2008 marktleider in de Benelux. Wil je een infrarood verwarming wit, infrarood paneel zwart of infrarood verwarming ...

Bijverwarming met infraroodpanelen

https://bijverwarming.com/

Bijverwarming. U kunt flexibel een infraroodpaneel of een elektrische convector inzetten als bijverwarming. We leveren deze stand-alone bijverwarming voor plafondmontage, wandmontage of met een draagbaar staand frame. Ideaal voor extra warmtecomfort met oog voor energieverbruik. De bijverwarming is interessant in de volgende situaties:

Bijverwarming? Dat doe je met elektrische verwarming.

https://verwarmwinkel.nl/elektrische-bijverwarming/

De voordelen van elektrische bijverwarming. Ten opzichte van veel andere verwarmingsbronnen, profiteer je met elektrische bijverwarming van veel voordelen. Je hebt met e lektrische radiatoren de keuze om te kiezen voor directe of indirecte verwarming. Bij directe verwarming profiteer je direct van plaatselijke warmte.

GAMMA | Bijverwarming kopen?

https://www.gamma.be/nl/assortiment/k/verwarming-ventilatie/bijverwarming

Bijverwarming kopen bij GAMMA. Heb je regelmatig nood aan extra warmte, dan is bijverwarming heel erg welkom. Het verbruik van deze bijkomende verwarming is heel laag en tegelijk een extra aangename warmtebron tijdens koude winterdagen. Kies zelf welke type warmte jij het meest aangenaam vindt en welk warmtevermogen je nodig hebt.

Benieuwd wat de beste elektrische bijverwarming is? - Heuts

https://www.heuts.nl/beste-elektrische-bijverwarming

Om je alvast op weg te helpen bij het kiezen van de beste elektrische bijverwarming, hebben wij een top 5 samengesteld: Eurom Sani Fanheat 2000R Badkamerkachel: Door de luxe Sani Fanheat badkamerkachel heeft u het snel en aangenaam warm in uw badkamer. Met een maximaal vermogen van 2000 Watt, en een stand van 1000 Watt, is de badkamerkachel geschikt om grote badkamers te verwarmen.

Welke soorten bijverwarming zijn er voor thuis? - WONEN.nl

https://www.wonen.nl/binnenklimaat/infraroodverwarming/welke-soorten-bijverwarming-zijn-er-voor-thuis

Bijverwarming is een extern apparaat dat in een kleine ruimte kan zorgen voor extra warmte. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch kacheltje of een keramische kachel. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten bijverwarming naast de standaard elektrische verwarming. Keramische kachel: kachel met keramisch element

Bijverwarming met infrarood lees hoe dat precies werkt?

https://infrarood-verwarming.nl/infrarood-bijverwarming/

Bijverwarming regelen in verschillende zones. Het is mogelijk deze verwarming over verschillende zone’s te verdelen. Wanneer je de voorkeur heeft voor een directe regeling is dat simpel te realiseren. Je kan dan de bijverwarming eenvoudig per paneel regelen. Iedere kamer krijgt dan een eigen thermostaat.

Energiezuinige bijverwarming van Heatsave!

https://www.heatsave.nl/

Onze bijverwarming is ‘s werelds zuinigste straalkachel! Ideaal voor uw serre, studeerkamer of badkamer. Géén onderhoud, werkt onafhankelijk van uw CV en gaat levenslang mee. Onze elektrische bijverwarming biedt vele voordelen: + Ultra zuinig. + Directe verwarming waar u het nodig heeft. + 10 jaar garantie.

Bijverwarming vergelijken en kopen | Kieskeurig.nl

https://www.kieskeurig.nl/bijverwarming

Bijverwarming - Vergelijken & kopen. Bijverwarming is de extra verwarming die je kunt plaatsen in je huis, je garage of bijvoorbeeld op kantoor. Het is een losse verwarming die je apart gebruikt en niet aansluit op je centrale verwarming.

Alles over bijverwarming - AllesAirco.nl

https://www.allesairco.nl/alles-over-bijverwarming/

Kortom, alles over bijverwarming vind je hier. Bijverwarming in huis is is belangrijk voor ruimten die je moeilijk warm krijgt, waar geen verwarming is of die juist maar een aantal keren per jaar warm hoeven te zijn. Bijverwarming is trouwens niet iets voor alleen in de winter. Ook in de zomer kan bijverwarming in bepaalde ruimten goed van pas ...

Bijverwarming - Bekijk ons assortiment aan bijverwarming en kachels

https://www.electroworld.nl/huishouden/klimaatbeheersing/bijverwarming.html

Bijverwarming. Op zoek naar wat extra warmte tijdens koude dagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit elektrische kachels, elektrische radiatoren en elektrische verwarmings. Wilt u advies over welke bijverwarming voor u het beste is? Kom dan bij ons langs in de winkel. 42 producten.

Beste bijverwarming 2022 | Vergelijk de reviews en vind de beste koop

https://www.besteproduct.nl/bijverwarming/

Vind de beste bijverwarming van 2022 aan de hand van tests en reviews. Vergelijk prijzen + voorraad van alle winkels en vind de beste koop voor jou. Toon meer. Type kachel. ventilatorkachel (8) convectorkachel (6) straalkachel (4) oliegevulde kachel (3) keramische kachel (3) radiator (48) badkamerkachel (1)

8 tips bij de aankoop van bijverwarming - Elektrozine.be

https://elektrozine.be/8-tips-bij-aankoop-van-bijverwarming/

Bij ‘bijverwarming’ denken velen automatisch aan de slaapkamer of de badkamer, maar voor deze ruimtes heb je twee verschillende types toestellen nodig. Een apparaat voor in de badkamer moet tegen vocht bestand zijn, terwijl je in een slaapkamer bij voorkeur een toestel kiest dat de lucht niet uitdroogt.

Bijverwarming | BAUHAUS

https://nl.bauhaus/bijverwarming/c/10000456

BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. In de categorie Verwarmen, koelen & ventileren vind je Bijverwarming en nog veel meer producten.

Welke bijverwarming kiezen voor jouw ruimte? - Vanden Borre

https://www.vandenborre.be/welke-bijverwarming-kiezen/bijverwarming

Conclusie: welke bijverwarming kiezen? Nu je weet welke radiators geschikt zijn voor in de badkamer en je de voordelen van elk model kent, is een juiste bijverwarming kiezen kinderspel. Vergelijk de verschillende radiators en kies de bijverwarming die jij deze winter nodig hebt.

Energie besparen: verwarming in huis | Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/energie-vergelijken/energie-besparen-verwarming

Zorg dat de verwarming alleen aan is als dat nodig is. Je kunt daar honderden euro's per jaar mee besparen, vooral als je in een minder goed geïsoleerd huis woont. Zet de verwarming laag als je niet thuis bent, op 15 °C. Je kunt dit regelen met een klokthermostaat of met een slimme thermostaat. Zet de verwarming 's nachts laag.

Hoofdverwarming of bijverwarming - Ecoheat vloerverwarming

https://www.ecoheat.nl/hoofdverwarming-of-bijverwarming/

Uitgebreide bijverwarming kan worden aangelegd wanneer men zeker weet dat er nog een aantal radiatoren in de beoogde ruimten achterblijven. Met een hartafstand van 15cm heeft de vloerverwarming niet het vermogen om de ruimte zelfstandig te verwarmen tot een woonruimtetemperatuur, maar zal het altijd ondersteund moeten worden door één of meerdere radiatoren (afhankelijk van de capaciteit van ...

Bijverwarming: soorten en richtprijs 2022 | Verwarmingsketel-gids

https://www.verwarmingsketel-gids.be/verwarmingstoestellen/bijverwarming/

Bijverwarming: soorten en richtprijs. Overweeg jij om bijverwarming in je huis te plaatsen? Dan kan onderstaand artikel je vast wel helpen! Hieronder ontdek jij namelijk welke soorten er bestaan en wat voor jou de beste keuze is! Elektrische bijverwarming. Accumulatieverwarming. Elektrische vloerverwarming.

Vloerverwarming als bijverwarming instellen: Voordelen, Werking & Prijs

https://vloerverwarming-gids.nl/bijverwarming/

Aanschafkosten. De prijs voor het aanschaffen en aanleggen van vloerverwarming als bijverwarming ligt iets hoger dan bij traditionele verwarming. Dat is een nadeel zou je denken. Maar dat is niet zo. De hogere aankoopprijs kan worden terugverdiend door het lagere energieverbruik. Vloerverwarming verbruikt tot 20% minder energie.

Zuinige elektrische verwarming: soorten, prijzen & tips

https://www.verwarminginfo.nl/elektrische-verwarming/zuinige-elektrische-verwarming

Verder heb je bij hoofdverwarming de keuze tussen klassieke elektrische radiatoren of radiatoren met accumulatie. De laatste optie is duurder in aanschaf maar wel tot 20% energiezuiniger. Gebruik je de radiator als bijverwarming, dan zal het verbruik een pak hoger liggen. Lees meer over elektrische radiatoren. 2. Elektrische verwarming als ...

Een elektrische kachel zuinig en duurzaam inzetten

https://www.duurzaamthuis.nl/energie-in-huis/verwarming/elektrische-kachel

Bij een elektrische kachel als hoofdverwarming is het rendement relatief laag in verhouding met het energieverbruik. Om een beeld te geven: als je een elektrische kachel gedurende een jaar 2 uur per dag aanzet, zijn de kosten ongeveer € 300,-. Teruggerekend kost een elektrische kachel daarmee ongeveer € 0,45 tot € 0,50 cent per uur!

Vloerverwarming als bijverwarming - Vloer&Verwarming.nl

https://www.vloerenverwarming.nl/vloerverwarming-als-bijverwarming/

Aandachtspunten vloerverwarming als bijverwarming. Wanneer je er voor kiest om vloerverwarming als bijverwarming te gebruiken is het noodzakelijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo dienen de buizen voor het bijverwarmingssysteem op een afstand van 150 mm ten opzichte van elkaar te worden gelegd.