Gedenkplaten online kopen

Gedenkplaat - Eigen ontwerp - Laat jouw herinnering stralen!

https://mijnnaamplaat.nl/gedenkplaat/

Gedenkplaat op maat - lasergravure en traditionele gravureopties. Eerbetoon aan herinneringen die blijven stralen. gedenkplaat graf, gedenkplaatjes en meer.

Foto op Grafsteen. Ontwerp Online. Hoge Kwaliteit. - Brinsio

https://www.brinsio.nl/cat/gedenkplaatje/

Duurzaam gedenkplaatje met foto voor bij het graf. Van zeer hoge kwaliteit in eigen beheer gemaakt. Een gedenkplaatje wordt zo gemaakt dat het geschikt is voor langdurig buiten gebruik. Met een gedenkplaat wordt een grafmonument persoonlijk.

Gedenkbord | Persoonlijk gedenkbord ontwerpen | Gravure85

https://www.gravure85.nl/herdenken-en-gedenken/gedenkbord/

Gedenkborden van metaal, kunststof, of hout, met en zonder foto, modern of juist traditioneel. Zo ontdek je vanzelf wat bij de overledene past en wat jou aanspreekt. We begeleiden je stap voor stap bij het ontwerpproces, en zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Dus neem gerust vrijblijvend contact op voor je gedenkbord.

Monument overleden kankerpatiënten hersteld en weer toegankelijk

https://www.rd.nl/artikel/1064633-monument-overleden-kankerpatienten-hersteld-en-weer-toegankelijk

Het vorig jaar vernielde monument in Dronten voor aan kanker overleden mensen is hersteld. In juni vorig jaar werden 65 van 67 glazen gedenkplaten in het Koningin Wilhelminabos kapot geslagen. Op ...

Bankplaatjes graveren | Persoonlijke bankplaatjes | Gravure85

https://www.gravure85.nl/herdenken-en-gedenken/gedenkplaten-en-plaatjes/bankplaatjes/

Bankplaatje laten graveren of ontwerpen. Bankplaatjes zijn meestal van metaal. Door je keuze voor aluminium, messing of RVS, en een bepaald lettertype kun je jouw bankplaatje een eigen uitstraling geven. Natuurlijk kunnen we naast tekst ook een foto of lijntekening graveren.

Herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-buitenlandse-zaken/het-werk-van-bz-in-de-praktijk/weblogs/2024/herinneringen-aan-de-tweede-wereldoorlog

Aan de wand van het hoofdgebouw van Buitenlandse Zaken, op de Rijnstraat in Den Haag, hangen drie gedenkplaten. Hierop staan de namen van medewerkers van het ministerie die tijdens de oorlog zijn omgekomen. Ieder jaar wordt op 4 mei hier een krans gelegd om hen te herdenken. Een van de namen op deze plaat is die van Joop Kolkman.

Gedenkplaat of eerste steen legging laten maken - Naamborden

https://naamborden.nl/shop/gedenkplaat/

KvK-nummer: 61812366. Gedenkplaat,historisch feit, eerste steenlegging of kunstwerk vereeuwigen. Een gedenksteen in RVS, natuursteen of acrylaat. Vraag gratis proefdruk aan.

Gedenkplaat - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gedenkplaat

Een gedenkplaat of herdenkingsplaat is een plaquette die is gemaakt ter nagedachtenis aan mensen die zijn overleden of een gebeurtenis waarbij mensen zijn overleden. Gedenkplaten voor oorlogsslachtoffers en rampen worden vaak op publiek toegankelijke locaties geplaatst zoals op een plein, aan de muur van een gebouw of in een park.

Gedenksteen graveren, urnen en grafsteen graveren | Gravotech

https://www.gravotech.co.nl/de-toepassingen/graveren-van-gedenkplaten-en-grafstenen

Grafstenen, urnen, gedenkplaatjes kunnen zowel mechanische als met laser bewerkt worden. Beide laten u toe logo's, ornamenten of foto's te graveren op gedenkplaten en urnen labels, urnenmonumenten, of op de steen zelf.

Plexiglas gedenkplaat | Met foto van een overleden dierbare zegt alles.

https://www.maakuwnaamplaat.nl/productgroep/40/plexiglas-gedenkplaat

Plexiglas Gedenkplaat. Een gedenkplaat die zowel in de aula als bij het graf geplaatst kan worden. Bestand tegen ultraviolet licht en weerbestendig. Vervaardigd uit 5 mm dik transparant plexiglas waarvan de zijkanten gepolijst zijn. Uw tekst, datum, afbeelding en foto plaats u zelf binnen enkele minuten op de gedenkbord.

Herdenken | Gedenken | Vieren - Graveren van herinneringen - Gravure85

https://www.gravure85.nl/herdenken-en-gedenken/

Veel beslissingen moeten worden genomen. Met het graveren van een herdenkingsbord, (urn)monument of gedenkplaat helpen we om de herinnering en de verhalen van mensen levend te houden. Of het nu om een tijdelijk grafmonument gaat of een gedenkplaat op een bestaande grafsteen, heel veel is mogelijk.

Cortenstaal Grafmonumenten en Gedenkplaten. Kijk hier ... - Het ...

https://www.hetstaalatelier.nl/Grafmonumenten

Een grafmonument of gedenkplaat kiezen is een van de laatste zaken die we voor een overleden dierbare kunnen doen. Het is een persoonlijke keuze, waarbij u probeert zoveel mogelijk de wensen van uw dierbare of de persoon zelf te vertalen in een mooi en passend monument.

Gedenkplaat relief | Gedenkplaatjes, gedenkplaten, grafplaat

https://www.bronzenbeeldenwinkel.nl/c-5496312/gedenkplaat-relief/

Gedenkplaten ter herinnering aan een bijzondere overledene. Naast gedenkplaten voor grafstenen en gedenkmonumenten, wordt een gedenkplaat van brons ook vaak gebruikt om bijvoorbeeld een verzetsheld te herdenken of een bijzondere gebeurtenis in de Tweede Wereldoorlog.

Gedenkplaat graveren of ontwerpen | Gravure85

https://www.gravure85.nl/herdenken-en-gedenken/gedenkplaten-en-plaatjes/gedenkplaat/

Dankzij onze ruime ervaring met gedenkplaten kunnen we je een aantal verschillende voorbeelden laten zien. Bijvoorbeeld gedenkplaten in verschillende materialen en lettertypes en met en zonder foto. Op die manier ontdek je wat je aanspreekt en wat bij de overledene past.

Monumenten en Gedenkplaten - GraphicSign

https://graphicsign.nl/gedenkplaten/

Gedenkplaten zijn platen die op gedenkplekken geplaatst worden om een overledene te herdenken en te eren. Ze kunnen op muren, urnen, grafstenen of altaartjes geplaatst worden. Deze platen kunnen wij maken van verschillende materialen, zoals messing, RVS of aluminium.

Gedenkplaten: Tijdloze Herinneringen Volgens Jouw Wensen

https://mijnnaamplaat.nl/blog/gedenkplaten-tijdloze-herinneringen-volgens-jouw-wensen/

In dit uitgebreide blog nemen we je mee in de wereld van gedenkplaten, van unieke ontwerpen tot gedenkstenen voor huisdieren en bijzondere gelegenheden. Ontdek hoe je jouw herinneringen kunt vereeuwigen met gedenkplaten op maat.

Home | Gedenkartikelenonline.nl

https://www.gedenkartikelenonline.nl/

Gedenkartikelenonline is door Andersgedenkmonumenten in het leven geroepen om men de mogelijkheid te bieden te kunnen oriënteren en een overzicht te bieden qua prijs en de diversiteit aan mogelijkheden die er geboden worden.

Gedenkplaat Leisteen - Voor duurzame herinneringen - Mijnnaamplaat.nl

https://mijnnaamplaat.nl/product/gedenkplaat-leisteen/

Ontdek elegante leisteen gedenkplaten, ideaal voor duurzame herinneringen. Perfect voor het markeren van speciale momenten of ter ere van dierbaren. Onze gedenkplaten van leisteen combineren natuurlijke schoonheid met gepersonaliseerde gravures.

Gedenkplaat en herdenkings plaquette laten maken - El Arte

https://www.elarte.nl/plaquettes/gedenkplaat/

Wij maken het stijlvol en professioneel. Bijvoorbeeld een gedenkplaat voor op een grafmonument of als urnplaat. Of een herdenkingsplaquette voor bij gedenkplek, zoals een oorlogsmonument. Voor elke gelegenheid waarbij een blijvende herinnering gewenst is.

Gedenkplaten - MISTER MINIT

https://misterminit.eu/nl_be/graveren/gedenkplaten

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het graveren van hoogwaardige gedenkplaten in normaal, geborsteld of glimmend goud voor grafstenen en zelfklevende herdenkingsplaten voor urnen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we tekst en symbolen zoals een kruis of hart graveren.

Gedenkplaatjes – hoge kwaliteit - Bordenmax

https://www.bordenmax.nl/naamplaatjes/gedenkplaatjes

Gedenkplaatjes. Ontwerp je eigen gedenkplaatje met een tekst en ontwerp naar keuze of kies uit onze kant-en-klare voorbeelden. Ontwerp uw bord hier Kies uit onze voorbeelden. Eenvoudige bestelling. Snelle levering. Lage prijzen. Tevredenheidsgarantie. 100% klimaatgecompenseerd.

Gedenkplaat of bankplaat nodig? | Gravure85

https://www.gravure85.nl/herdenken-en-gedenken/gedenkplaten-en-plaatjes/

Er zijn veel mogelijkheden om een gedenkplaat te graveren. Gravure85 geeft je een persoonlijk advies en biedt een uitgebreide keuze in materialen en ontwerpen. Bovendien krijg je altijd 100% tevredenheidsgarantie.

Webshop Gravure85 | Gravure85

https://www.gravure85.nl/webshop/

Graveerbedrijf Gravure85 maakt met liefde en aandacht, persoonlijke en bijzondere herdenkingsplaten en herdenkingsmonumentjes. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Wij denken met je mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om jouw bestelling tot in de puntjes te verzorgen.

Gedenkplaten, Gedenkstenen en Meer | Gedenkplaat.com

https://gedenkplaat.com/

Onze gedenkstenen worden met de grootste zorg en vakmanschap gemaakt en kunnen worden gepersonaliseerd met namen, data, en speciale boodschappen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke gedenksteen of een meer eigentijds ontwerp, wij hebben de perfecte optie voor u. Bekijk assortiment.

Messing graveren voor een stijlvol resultaat | Gravure85

https://www.gravure85.nl/materialen/metaal/messing-graveren/

Gecoat messing is ideaal voor sokkelplaatjes en awards, maar niet voor toepassingen buiten. Messing graveren zonder coating. Messing zonder coating is verkrijgbaar in 3 versies: gepolijst, richtingloos geborsteld of gebruineerd. Ga je messing polijsten, dan wordt het bijna een spiegel.