Urnen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Urn kopen? Alle Urnen online | bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/l/urnen/59538/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Urnen. Een urn is een soort vaas waarin de as van overleden dierbaren kan worden bewaard. Een urn kan thuis worden bewaard, maar zijn meestal ook gemaakt van materiaal dat lange tijd buiten kan staan. Zo kan je een urn bij een graf plaatsen, of in je tuin zetten. Urnen zijn er in vele soorten en maten.

Bezoek Bol.com met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Bijzondere en speciale urnen: De mogelijkheden | Monuta

https://www.monuta.nl/uitvaart/mogelijkheden-bij-een-uitvaart/crematie/urnen/
Gevonden in: Monuta kortingscode

Verschillende soorten urnen. Er zijn verschillende soorten urnen in allerlei vormen en kleuren. Een urn kan ook bestaan uit verschillende soorten materialen zoals hout, glas, aluminium, metaal of bijvoorbeeld keramiek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of enkele voorbeelden zien?

Bezoek Monuta met korting

Een urn kopen online? Grootste aanbod urnen | URNWINKEL.

https://www.urnwinkel.nl/urnen/urnen.html

URNWINKEL. biedt een uitgebreid assortiment aan urnen van verschillende materialen, vormen en maten, die u online kunt bestellen en bezorgen. Een urn is een emotioneel aandenken en herinnering na de crematie van een dierbare, en URNWINKEL. helpt u bij het kiezen en beheren van deze.

Urn bestellen? Grootste assortiment urnen online | UitvaartStore

https://www.uitvaartstore.nl/asbestemming/urnen/

Urnen De UitvaartStore beschikt over een ruime collectie urnen. Van de kleuren groen tot rood en van de materialen messing tot glas. Alles is hier te vinden. Ben je op zoek naar een dieren urn? Die kunnen wij ook leveren, echter alleen op aanvraag. Toon meer

Urnen volwassenen - Geert Kunen

https://www.geertkunen.nl/urnen/urnen-volwassenen/

Bij het overlijden van een volwassene dierbare is er de volwassenen urn. Deze urn is groot genoeg voor de as van een volwassene. De volwassenen urnen van Geert Kunen worden met de hand gemaakt waardoor iedere urn een unieke is. Geen dertien-in-een-dozijn urn, maar een persoonlijke urn die uw dierbare recht aandoet. Een vredige laatste rustplaats.

Bijzondere urnen modern glas, staal, brons en unieke mini urnen

https://www.artememoria.nl/

Zoekt u bijzondere en unieke urnen van modern glas, staal of brons voor thuis in een modern eigentijds design? ARTE DESIGNO biedt u met afdeling ARTE MEMORIA kleurrijke, hartverwarmende kunst herinneringen voor as. Grote urnen, kleine urnen, mini urnen en urn beelden van modern glas, staal en brons van diverse kunstenaars.

Urnen | DELA

https://www.dela.nl/herinneringsproducten/urnen

Mogelijk vind je het prettig om al een mooie urn uit te kiezen. Bij DELA vind je een groot aantal verschillende urnen die je online kunt bestellen. Van de traditionele grote en kleine urn tot bijzondere urnen met een unieke vorm. Denk daarbij aan urnen in de vorm van een druppel of een hart.

Urnen - Urn en gedenken

https://www.urnengedenken.nl/urnen/

Urnen. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een crematie. Hierdoor zijn de aantal crematies in Nederland flink toegenomen. Ook het aanbod aan urnen is de laatste tijd toegenomen. Het aanbod is vergeleken met vroeger ook zeer uitgebreid. Nabestaande kunnen kiezen uit urnen van verschillende maten, kleuren, materialen, vormen etc..

Urn kopen | URNEN EN HERINNERING SCULPTUREN | Artihove.nl

https://www.artihove.nl/urnen

Urnen en herinnering sculpturen. Een mooie, passende plek voor de as van uw dierbare overledene. We hebben een uitgebreid assortiment aan unieke Urnen, mini-urnen, sculptuururnen en sieraden.

URNWINKEL. | Urnen, assieraden, dierenurnen en gedenkmonumenten ...

https://www.urnwinkel.nl/

Bij URNWINKEL. vindt u een uitgebreid assortiment urnen, assieraden en andere asbestemmingen, die met liefde en zorg zijn vervaardigd. Wij helpen u op een open, moderne en klantvriendelijke manier bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare. Uw wens staat hierbij centraal.

Goedkope urnen al vanaf 48 euro | Den Hollandsche Urnen

https://www.denhollandsche.nl/urnen/goedkope-urnen/

In de collectie “Goedkope urnen” vindt u een uitgebreide selectie in verschillende materialen, stijlen en prijsklassen. De selectie bestaat grotendeels uit urnen met een scherpe prijs, die aan onze hoogste eisen voldoen op het gebied van materiaal, design, kwaliteit en uitstraling.

De Urnenwinkel

https://www.de-urnenwinkel.nl/urnen/index.htm

In onze fysieke winkel - showroom (de grootste in Nederland en België) hebben wij ruim 1700 urnen en gedenkartikelen voorradig. Urnen en kleine urnen uit reguliere collecties, maar ook bijzondere en unieke urnen. W ij zijn ruim 20 jaar geheel gespecialiseerd in urnen en aanverwante gedenkartikelen.

Urn kopen? Kwaliteits urnen tegen scherpe prijzen in onze urnenwinkel!

https://www.memorieurnen.nl/

Een urn kopen online in onze urnwebshop? Urnen kopen kan veilig en eenvoudig bij memorieurnen.nl (dé urnwebshop). Een urn kopen is zeer persoonlijk. In onze urnwinkel collectie zitten daarom urnen in allerlei soorten, maten, modellen en stijlen. Urnen van glas, keramiek, natuursteen, hout en diverse soorten metaal behoort tot de mogelijkheden.

Uw gedenkartikel, onze zorg. Wij helpen u met alle liefde - Urnen

https://www.urnencenter.nl/product-categorie/urnen/

Urnencenter biedt een ruim assortiment aan urnen in verschillende stijlen, materialen, vormen en soorten. U kunt kiezen uit asbeelden, bolvormige, bronzen, keramische, keramische art, glasfiber, houten, RVS, biologisch afbreekbare en meer. Uw geliefde verdient een waardig afscheid en een tijdloze herinnering met een urn van Urnencenter.

Een urn kopen voor uw dierbare - Koninklijke Hesselink B.V.

https://www.hesselink.nl/product-categorie/urnen/

Bij Hesselink bent u aan het juiste adres voor veel verschillende soorten urnen, om uw overleden dierbare te herdenken. Bekijk hieronder onze ruime collectie aan urnen, gemaakt van materialen als glas, hout, metaal, keramiek of natuursteen. Daarnaast bieden we ook diverse bijzondere assieraden.

Waar moet u op letten bij het kopen van een urn? - Den Hollandsche Urnen

https://www.denhollandsche.nl/urnen/assortiment-urnen/

De urnen in onze collecties zijn zorgvuldig gekozen en zijn afkomstig van veelal kunstenaars of ateliers. Hier bieden we kwalitatieve urnen die met vakmanschap zijn ontworpen en gemaakt. Wat kost een urn?

Urn Kopen of Bestellen? ⇒ 501 Gedenk Urnen ~ Urnencenter

https://www.urnencenter.nl/

Hier vindt u een overzicht van minimale inhoud van urnen voor personen en dieren. Welk formaat urn is geschikt? Bij het volledig bewaren van de as van een volwassene moet u een urn van 3 – 3,5 liter inhoud hebben.

URNEN - Funeral Products B.V.

https://www.funeralproducts.eu/nl/urnen/

Bij Funeral Products vindt u een ruim assortiment keramieken urnen. Ons assortiment bestaat uit 3 collecties: Urnen, Geert Kunen en Knuffelkeitjes. Bekijk de collecties en laat u inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van keramieken urnen.

Urn kopen | Urnen bekijken | Urnwebshop levert voordelig en snel

https://www.urnwebshop.nl/urnen/

Zoals u ziet is onze collectie urnen, sierurnen, bio urnen, strooikokers, mini urnen en micro urnen met grote zorg samengesteld. Elke urn is met liefde en vakmanschap gemaakt. Moet immers een waardig gedenkkunstwerk of herinneringsmonument vormen voor uw overleden dierbare.

Urn kopen | Urnen van verschillende materialen - Herdenkingswinkel

https://herdenkingswinkel.nl/urnen/

Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment urnen, dat bestaat uit verschillende vormen en materialen. U vindt hier urnen in verschillende maten voor zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn er veel andere producten om een dierbare te herinneren.

Urn kopen | Urnen bekijken | Urnwebshop levert snel en voordelig

https://www.urnwebshop.nl/

Welkom bij Gedenkwinkel Urnwebshop.nl. Stop maar met zoeken: U staat voor de etalage met mooiste urnen en gedenkartikelen van Nederland en Belgie. Een bijzondere collectie betaalbare handgemaakte herinneringsproducten.

Urnen online bestellen? | Den Hollandsche Urnen

https://www.denhollandsche.nl/urnen/

Den Hollandsche Gedenktekens biedt een groot assortiment aan urnen en assieraden in diverse materialen en uitvoeringen, van eenvoudig tot bijzonder. U kunt kiezen uit mini, grote, bijzondere, brons, glas, hout, keramiek, messing, natuursteen, porselein, rVS, bijzondere urnen, assieraden, asringen, asarmbanden, asdiamanten en meer. U kunt ook uw urn of assierad persoonlijk ontwerpen en laten vullen of vullen zelf in een van onze winkels.

Urnen - Grootste collectie urnen van NL

https://www.onlinegedenkmonument.nl/Urnen

Zo zijn er veel urnen met symbolen erop, urnen met duiven, of een urn met voetbal erop. In onze onlineurnwinkel collectie zijn honderden verschillende urnen te vinden, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende prijsklassen. Zo hebben bieden wij goedkope urnen aan vanaf €29,-. Urnen met tekst

Kunstvansharon | Handgeschilderde vazen, urnen en lampvoeten

https://nl.pinterest.com/pin/328903579052491967/

Ontdek de mooiste handgeschilderde vazen, urnen en lampvoeten op de officiële website van KunstvanSharon. Wine Bottle Diy Crafts. Hand Painted Vases. Pottery Designs. Pottery Vase. Glass Painting. Flower Arrangements. Table Decorations. Flowers. Home Decor. Sarie Roeleveld. 102 followers.