Grafkruizen online kopen

Grafkruizen van hout, brons, steen, rvs, gietijzer en glas - Den ...

https://www.denhollandsche.nl/grafmonumenten/grafkruizen/

Grafkruizen worden regelmatig toegepast in een grafmonument. Soms als volledig monument of lettersteen, maar ook als klein grafaccessoire. De meest voorkomende vorm van het grafkruis is het latijnse kruis, oftewel, crux immissa, dat als christelijk symbool wordt gebruikt.

Grafdecoratie.nl

https://www.grafdecoratie.nl/

Grafdecoratie.nl levert in de eerste vier jaar van haar bestaan louter B2B uit aan ondernemers in de grafmonumentenbranche, uitvaartwinkels en crematoria: graflantaarns, grafvazen, graflampen, grafkruizen en andere grafsteendecoraties.

Grafsteen kruis - Den Hollandsche Gedenktekens

https://www.denhollandsche.nl/grafmonumenten/grafkruizen/grafsteen-kruis/

Dit grafsteen kruis is van teakhout gemaakt. Een duurzame houtsoort die geschikt is om jarenlang in de buitenlucht te staan. Bij dit grafsteen kruis zijn de ambachtelijke houtbewerkingen goed te zien en heeft het oppervlak een fraaie nerf. De teksten zijn goed leesbaar doordat deze door middel van zandstralen verdiept zijn aangebracht.

België - bronzen grafkruizen - Den Hollandsche

https://www.denhollandsche.be/accessoires-grafzerken/kruizen-van-brons/

Dit achten wij van groot belang omdat de keuze voor een grafzerk een blijvende keuze is voor jaren. Het kruis is een christelijk symbool wat veel toegepast wordt op een grafzerk. Bekijk de mogelijkheden, een grafkruis in brons, glas, natuursteen en inox.

Tip: Houten Grafkruizen Graveren - Woodlaser

https://www.woodlaser.nl/producten/houten-grafkruizen-graveren/

Teak Houten Grafkruizen Graveren. Waarschijnlijk bevindt u zich op deze pagina omdat u onlangs iemand verloren bent. Terwijl u aan het rouwen bent, moet u over naar de orde van de dag en moeten er allerlei praktische zaken, zoals het uitkiezen van een gedenkteken, georganiseerd worden. Het uitkiezen en de aanschaf van een kruis is erg moeilijk.

Kies een houten grafzerk voor uw huisdier, een kruisje of zuiltje!

https://www.houtenkruis.nl/dierenmonumenten

Het voelt goed uw huisdier te gedenken met een kruisje of zuiltje van Mahonie, Merbau of Meranti. Houten grafzerken zijn mooi en makkelijk zelf te plaatsen.Houten grafkruizen zijn duurzaam en goedkoop.

Graflantaarn kopen | graflicht bekijken | grafdecoratie | Graflantaarn.nl

https://www.graflantaarn.nl/grafdecoratie

U kunt onze grafdecoratie los toepassen. Of met draadeind, zuurvrije huishoudkit kit of ons handige Rapid Fix montage setje eenvoudig en voordelig zelf muurvast en onzichtbaar bevestigen. Ons innovatieve assortiment is overzichtelijk en compleet. Even hoogwaardig en duurzaam als artistiek verantwoord.

Zoekt u een houten kruis voor op een graf? Kijk bij houtenkruis.nl.

https://www.houtenkruis.nl/houten-kruis-graf

Wij maken het houten kruis op het graf van Azobe, Bilinga, Eiken, Mahonie, Merbau en Merantie hout. Het houten kruis op het graf kan diverse maten hebben. Het houten kruis voor op het graf kan, Groot- Middelgroot of Klein zijn.

Bronzen kruis voor een grafmonument - Den Hollandsche

https://www.denhollandsche.nl/accessoires-grafmonumenten/kruizen-van-brons/

Dit achten wij van groot belang omdat de keuze voor een grafmonument een blijvende keuze is voor jaren. Een bronzen kruis is een symbool dat veel toegepast wordt op een grafsteen of grafmonument. Bekijk ons uitgebreide assortiment (bronzen) kruizen.

Grafkruizen kopen? Altijd online korting - 24/7 Discount

https://www.247discount.nl/grafkruizen

Collectie grafkruizen Als grafaccessoire of compleet monument. In ons assortiment hebben wij veel verschillende soorten grafkruizen opgenomen, van klein tot groot. Op deze pagina vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende soorten en mogelijkheden. Vraag prijsinformatie aan.

Levert grafverlichting, grafvazen, grafsets, grafkruizen en grafdecoratie

https://www.graflantaarn.nl/over-ons/

Sinds 1 april 2023 zijn we gevestigd op Blauwstraat 63 in Steenbergen. Grafdecoratie.nl levert in de eerste vier jaar van haar bestaan louter B2B uit aan ondernemers in de grafmonumentenbranche, uitvaartwinkels en crematoria: graflantaarns, grafvazen, graflampen, grafkruizen en andere grafsteendecoraties. In 2010 introduceren wij als eerste de ...

Witte houten grafkruizen zoals voor de Indieganger, omdat het mooi is?

https://www.houtenkruis.nl/witte-houten-grafkruizen

Witte houten grafkruizen Kruis en omranding groot formaat in witte Ralkleur. Houtsoort: Mahonie, zowel kruis model 150/2 en de omranding. Gegrond en daarna gespoten in Ral 9001 Tekst eerst gelaserd en na het spuiten met de hand zwart ingeschilderd.

Houten grafkruizen maken we in diverse vormen en maten.

https://www.houtenkruis.nl/kruis

Houten grafkruizen vormen een waardig grafmonument. De maten van het kruis passen wij in overleg aan conform de eisen van de begraafplaats. U kunt ervoor kiezen om het kruis te laten lasergraveren of te voorzien van een glaslookplaat met uw gewenste tekst en/of afbeelding. Houten kruis inclusief omranding.

Houten grafkruis - Den Hollandsche Gedenktekens

https://www.denhollandsche.nl/grafmonumenten/grafkruizen/houten-grafkruis/

Houten grafkruis met glas op grafmonument. Dit kruis is van teakhout gemaakt. Een duurzame houtsoort die geschikt is om jarenlang in de buitenlucht te staan. Bij dit kruis zijn de ambachtelijke houtbewerkingen goed te zien en heeft het oppervlak een fraaie nerf.

Gietijzeren grafkruis lassen - Lasklus Nederland B.V.

https://www.lasklus.nl/projecten/gietijzeren-grafkruis

Project beschrijving. Grafkruizen zijn vaak gemaakt van steen of beton, maar gietijzeren grafkruizen zijn er een stuk minder. Gietijzeren grafkruizen zijn meestal antiek, wat vaak betekent dat het materiaal van een mindere kwaliteit is. Voor het lassen van gietijzeren onderdelen is een speciaal proces nodig. dit voorkomt dat het na het lassen ...

Hanique Natuursteenbedrijf | Traditie en Vakmanschap

https://hanique.nl/

Natuursteenbedrijf Hanique redt enkele oude gietijzeren grafkruizen. Deze kruizen dateren van rond 1900. Het zwart geschilderde kruis is +/- 140 cm hoog, onderaan de voet drie treurende vrouwen gekleed in tuniek. Met binnenin wijnranken. De andere twee kruizen zijn +/- 170 cm hoog, geheel verweerd en verroest. Bovenaan kruis engelenkopjes.

Graflantaarn.nl, graflicht, grafvazen, grafsets en grafdecoratie

https://www.graflantaarn.nl/

Welkom bij Voordeelwebwinkel Graflantaarn.nl. U staat voor onze digitale etalage met de meest duurzame grafaccessoire-collectie van Nederland en België. Hier vindt u moderne en strakke grafdecoratie als een rvs lantaarn, grafvaas, LED-kaars of graflicht.

Grafsteen kruizen van glas, RVS & brons voor grafstenen

https://www.eijgelaar.nl/grafaccessoires/kruizen/

Online bestellen. Eijgelaar Gedenken plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en urnmonumenten. Ook gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie. Eijgelaar Gedenken 038 - 3312175 www.eijgelaar.nl. Kiyoh.

Houten grafmonumenten en Teakhout grafmonument - Den Hollandsche

https://www.denhollandsche.nl/grafmonumenten/hout-en-teakhout/

Grafkruizen altijd een uniek ontwerp. Het persoonlijke ontwerp biedt u de mogelijkheid een tastbare herinnering aan uw dierbare vast te leggen en te verwerken in een grafsteen met uw eigen symboliek. Wij trachten uw emoties te vertalen in een grafmonument met uw eigen uitgekozen kleuren, vormen en materiaalsoorten. Vraag prijsinformatie aan

Houten grafkruizen leveren we ook wit gespoten in diverse maten.

https://www.houtenkruis.nl/houten-grafkruizen

Houten grafkruizen maken we in de maten Groot, Middelgroot en Klein. Hierdoor hebben houten grafkruizen een monumentale of tedere uitstraling. Wij maken ook witte houten grafkruizen die zijn heel mooi. Houten grafkruizen zijn aaibaar. Mensen strelen houten grafkruizen, hout nodigt daar toe uit.

Grafkruizen - Den Hollandsche Gedenktekens

https://www.denhollandsche.nl/keuzehulp/grafkruizen/

Grafkruizen – Kruis op grafmonument. categorieën en filters. filter_listfilter stylecollecties personadvies. Bekijk model en prijs Familie graf kruis in lettersteen . favorite_border Bewaar foto. Bekijk model en prijs Houten grafmonument . favorite_border Bewaar foto.

Grafmonumenten van hout, een houtenkruis of andere houten grafmonument

https://www.houtenkruis.nl/

Wij zijn Houtenkruis.nl. Het uitzoeken van een grafmonument voor een overledene is geen makkelijke activiteit. Wij, van Houtenkruis.nl, gaan u daarom 'ontzorgen' door optimaal met u mee te denken. Net zo lang todat we maken wat u mooi vindt én kunt bekostigen.

De grafzuil als herdenkings monument in diverse maten en prijzen.

https://www.houtenkruis.nl/grafzuil

Grafzuil. De mono is een enkele grafzuil. Hierop monteren we een glaslookplaat met de door u gewenste tekst en/of afbeelding. De Duplo is een dubbele grafzuil. Tussen de twee zuilen monteren we een glaslookplaat met de door u gewenste tekst en/of/afbeelding. De vorm van de zuilen en de vorm van de glaslookplaat bepaalt u zelf.