Grafvazen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

1x Groene kunststof grafvazen 23 cm - Grafvazen grafkaarsen

https://www.bol.com/nl/nl/p/1x-groene-kunststof-grafvazen-23-cm-grafvazen-grafkaarsen/9300000015769477/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

1x Groene kunststof grafvaas/grafvazen 23 cm. De vazen zijn makkelijk te plaatsen naast of op het graf met de prikker aan de onderkant. Materiaal: kunststof. Formaat: ca. 23 cm. U ontvangt 1x stuks. Grafvazen/grafkaarsen. Kenmerken: Materiaal: Kunststof; Kleur: Groen; Lengte: 23 cm; Breedte: 11 cm; Hoogte: 23 cm; Diameter: 11 cm; Breekbaar: Nee

Bezoek Bol.com met korting

Grafvazen voor grafmonumenten | De mooiste grafvaas vindt u bij ...

https://www.urnwinkel.nl/monumenten-graf-decoratie/grafdecoratie/grafvazen-grafvaas.html

Grafvazen zijn in verschillende variaties en afmetingen verkrijgbaar. Grafvazen voor op de grafsteen, de urnenmuur of het urnmonument kunt u bestellen bij URNWINKEL. | Kunststof, Graniet, Brons of RVS| Gratis verzenden | URNWINKEL.

grafvazen - Kats & Wassen natuursteen

http://www.katswassennatuursteen.nl/grafvazen.html

Grafvazen om bloemen in te doen en deze te plaatsen op een grafsteen of grafmonument. Wij adviseren vazen vast te laten zetten om te voorkomen dat iemand een grafvaas over het natuursteen schuift waar zand onder ligt waardoor krassen ontstaan.

Plastic inzetvaas voor in een grafvaas - Uitvaartwinkel in Grafstenen ...

https://www.onlinegedenkmonument.nl/plastic_inzetvaas_VSI-01

Wij hebben diverse grafvazen, zowel van natuursteen als andere materialen. Details van deze plastic inzetvaas: Deze plastic binnenvaas is beschikbaar in verschillenden maten:Maat 1:Hoogte: 16cmA, diameter bovenkant: 9cmB, diameter bovenste rand: 11,5cmC, diameter onderkant: 8cmMaat 2: Hoogte: 17cm A, diameter bovenkant: 9cm B, diameter bovenste ...

Grafvaas graniet VS-03 - Uitvaartwinkel in Grafstenen & Urnen ...

https://www.onlinegedenkmonument.nl/Grafvaas_VS03

Grafvaas graniet VS-03. Grafvazen worden vaak van hetzelfde materiaal gekozen als het grafmonument. Granieten grafvazen geven het grafmonument een strakke uitstraling en geeft u de mogelijkheid een bloemetje voor een langere tijd bij het graf te plaatsen. Deze granieten grafvaas is weersbestendig, daarnaast zal het niet snel omwaaien bij wind.

Betaalbare grafvazen van duurzaam natuursteen voor begraafplaats

https://www.gedenkidee.nl/gedenktekens-grafdecoratie/bloemenvazen/

Grafvazen van duurzaam natuursteen. Graniet (natuursteen) kent vele kleuren met elk een unieke tekening en worden elk met de hand gemaakt. Het is vaak mogelijk een kleur te kiezen van de bloemenvaas welke past bij het grafmonument, columbarium of urnengraf.

ᐅ • Grafvaas kopen o.a bronzen grafvazen - Bronzen Beelden Winkel

https://www.bronzenbeeldenwinkel.nl/c-5499398/grafvaas/

Welke vaas geschikt is voor u hangt af van uw smaak en wensen. Als u graag meerdere bijpassende elementen wilt toevoegen aan het graf, kunt u kiezen voor de bronzen grafaccessoires van Bronzenbeeldenwinkel. Wij vertellen u graag meer over alle varianten grafvazen en andere grafaccessoires.

Floristik24.nl Grave vazen

https://www.floristik24.nl/grafvazen

Met de grafvazen van Floristik24, uw online winkel voor herdenkingsbloemen en begrafenisdecoraties, zorgt u ervoor dat de bloemendecoratie zo lang mogelijk meegaat. Je vindt ook een grote selectie vazen voor het graf, die scoren met zowel fijne achtervolging als hun eenvoud.

Grafvaas kopen – Wat voor grafvazen zijn er? - Assieraden-shop

https://assieraden-shop.nl/grafvaas-kopen/

Hoe kies je de juist grafvaas? Lees hier alles over grafvazen. Je wil natuurlijk dat het graf van je dierbare er zo mooi en netjes mogelijk bij ligt. Een grafvaas kan hierbij helpen. Wanneer je een bos bloemen hebt, kun je ze door middel van een grafvaas een mooie plek geven bij het graf.

Graflantaarn kopen | graflicht bekijken | grafdecoratie | Urnwebshop.nl

https://www.urnwebshop.nl/grafdecoratie

Bij de vakhandel staan vele robuuste stenen of zwaar bronzen graflantaarns en grafvazen uitgestald. Vaak hevig gedecoreerd en nogal barok van vormgeving. En kostbaar! Als u bij tuincentra, Hema, Blokker of Action gaat zoeken, vindt u eigenlijk alleen maar goedkope meuk of Chinese namaak.

Grafvazen vanaf €29 - Uitvaartwinkel in Grafstenen & Urnen ...

https://www.onlinegedenkmonument.nl/Grafvazen

Metaal binnenvaas voor in een grafvaas. Grafvazen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Bekijk onze voordelig geprijsde grafvazen al vanaf €29! Kunststof, Brons of Graniet!

Boot Grafmonumenten | Grafvazen

https://www.bootgrafmonumenten.nl/accessoires/grafvazen

De vazen voor op het graf kunnen worden geleverd in natuursteen, brons, aluminium of van RVS. Uiteraard zijn de grafvazen in verschillende afmetingen en vormen verkrijgbaar. Zo kunnen wij vazen leveren van heel sierlijk en klassiek tot robuust en modern.

Grafvazen - Online Grafmonumenten Grafstenen kopen

https://www.gedenkstenen-grafmonumenten.nl/grafvazen/

Onze grafvazen zijn een mooie en duurzame oplossing om een boeket bloemen bij het graf, bij de urn of op het grafmonument te plaatsen. Al onze grafvazen zijn van uiterst hoge kwaliteit voor jarenlang gebruik. Door het aanbod van verschillende grafvazen is er altijd een juiste kleur of vorm te vinden voor bij uw grafsteen of urn.

Grafvazen bij gedenkstenen - Ariës Natuursteen BV

https://www.ariesnatuursteen.nl/gedenktekens/assortiment/accessoires/grafvazen/

Grafvazen. Een grafvaas maakt vaak onderdeel uit van het grafmonument. Een vers bloemetje bij het graf zorgt bij veel mensen voor troost en het maakt dat het graf er verzorgd uitziet. Het is een mooie manier om een dierbare te gedenken. Showroom bezoeken.

Grafvaas kopen? bekijk ons assortiment - Eijgelaar gedenktekens

https://www.eijgelaar.nl/shop/grafvazen/

Ons assortiment bestaat uit duurzame en weerbestendige materialen zoals RVS, natuursteen, aluminium en brons. Alle grafvazen worden geleverd met een binnenvaas om de kwaliteit van de bloemen zo lang mogelijk te bewaren. Wilt u liever een plantje plaatsen i.p.v. bloemen, kijk dan bij onze bloempotten en bloembakken.

Grafvazen kopen? | Monumentenpaleis

https://www.monumentenpaleis.nl/product-categorie/grafvazen/

Grafvazen bestellen voor een overleden dierbare? Monumentenpaleis heeft prachtige en hoogwaardige accessoires zoals vazen en bloembakken voor op het graf. Wanneer er sprake is van een overlijdensgeval in uw omgeving, kan het inrichten van een graf, helpen bij de verwerking van het verdriet.

Grafvazen | GRANISO

https://www.graniso.com/c-3211585/grafvazen/

Grafvazen voor op een grafsteen of grafmonument. Grafvazen om bloemen in te doen en deze te plaatsen op een grafsteen of grafmonument. Wij adviseren vazen vast te laten zetten om te voorkomen dat iemand een grafvaas over het natuursteen schuift waar zand onder ligt waardoor krassen ontstaan.

Grafvazen kopen? - vanKaarstotServet.nl - vanKaarstotServet

https://www.vankaarstotservet.nl/huwelijk-doop-en-herdenken/herdenken/grafvazen/

Bij vanKaarstotServet.nl vind je een ruime keuze aan grafvazen die je helpen om op een eervolle manier te gedenken. Of je nu op zoek bent naar een ingetogen en klassieke vaas of juist een moderne en unieke vaas wenst, wij hebben de grafvazen die passen bij jouw persoonlijke voorkeur.

Grafvazen van graniet voor grafstenen en grafmonumenten

https://www.eijgelaar.nl/grafaccessoires/grafvazen/

Eijgelaar.nl biedt grafvazen van verschillende materialen aan voor op een grafsteen of grafmonument. U kunt online bestellen, kosteloos ontwerpen, extra binnenvaas bestellen en de grafvaas afhalen of doorgeven.

Grafvazen en grafschalen - grafaccessoires - Den Hollandsche

https://www.denhollandsche.nl/accessoires-grafmonumenten/vazen-en-schalen/

Ziet u een accessoire die u bevalt, dan kunt u die meteen uitproberen bij een grafsteen in onze tuin. Veel voorkomende grafaccessoires zijn grafvazen en grafschalen. Den Hollandsche beschikt over een ruim assortiment grafvazen en schalen. Bekijk voorbeelden.

Grafaccessoires/grafdecoratie - Uitvaartwinkel in Grafstenen & Urnen ...

https://www.onlinegedenkmonument.nl/grafaccessoires

Wij bieden grafdecoratie aan in het brons of graniet. Ons assortiment met grafaccessoires bestaat uit grafkaarsen, graflantaarns, grafvazen, beelden en hartjes en boeken. Wij zijn constant op zoek naar uitbreiding van ons assortiment grafaccessoires. Bent u op zoek naar iets bijzonders en vindt u het niet terug op onze site, laat het ons weten.