Gommen online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Gum kopen? Alle Gummen online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/gummen/20348/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Gommen zijn onmisbaar voor thuis, op school of op je werk. Ze zijn er in vele soorten en maten. Een klein en handzaam gummetje voor in je etui, of een grote gom voor grove fouten. Van eenvoudige witte gummen tot grappige gummetjes in leuke kleuren en speelse vormen.

Bezoek Bol.com met korting

Gommen - De Specialist In Luchtgommen

https://gommen.nl/

Gommen.nl is uw specialist op het gebied van luchtgommen. Luchtgommen is een vorm van fijnstralen, waarbij onder andere vernis, verf of waslagen zonder beschadiging wordt verwijderd van diverse ondergronden zoals hout, gevels, beton, natuursteen en baksteen.

Luchtgommen - Prijs - trap | Atelier JK

https://www.atelier-jk.be/luchtgommen/

Luchtgommen is een methode om meubels, trappen en andere oppervlakken te reinigen en te polijsten met luchtdruk. Lees meer over de voordelen, materialen en toepassingen van luchtgommen bij Atelier JK.

HoutLuchtGommen.nl - Specialist in Lucht Gommen

https://houtluchtgommen.nl/

HoutLuchtGommen.nl is de specialist op het gebied van Lucht Gommen. Ideaal voor het verwijderen van de vernis / verf / lijmresten op uw trap. Unieke manier van het mooi blank maken doormiddel van Luchtgommen

gommen Nederlands woordenboek - Woorden.org

https://www.woorden.org/woord/gommen

1) Stuffen 2) Uitstuffen 3) Uitvegen 4) Uitvlakken 5) Uitwissen. door vegen en wrijven met een gum verwijderen wat men in potlood heeft geschreven of getekend; met een gum wegvegen; gummen. Middelen, zoals stukjes rubber of vilt, waarmee tekens gemaakt met pen, potlood, krijt en dergelijke kunnen worden verwijderd.

gommen - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek)

https://anw.ivdnt.org/article/gommen

gommen 1.0 ((vooral) in België) door vegen en wrijven met een gum verwijderen wat men in potlood heeft geschreven of getekend; met een gum wegvegen; gummen

Basis materiaal > Potloden, slijpers en toebehoren > Gommen - Baert

https://www.baert.com/nl/aanbod/basis-materiaal/potloden-slijpers-en-toebehoren/gommen-2/

Gommen. Foutje bij het schrijven met jouw potlood? Hieronder vind je ons aanbod aan witte en kneedbare gommen die zowel milieuvriendelijk als kwalitatief zijn.

Gratis woordenboek | Van Dale NEDERLAND

https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/gommen

Betekenis 'gommen'. Je hebt gezocht op het woord: gommen. 1gom (de; m; meervoud: gommen) 1 lijmachtig vocht 2gom (de/het; m en o) 1 vlakgom, gum.

Amazon.nl: Gommen

https://www.amazon.nl/gommen/s?k=gommen

Selecteer de afdeling waarin je wilt zoeken ...

gommen - WikiWoordenboek - Wiktionary

https://nl.wiktionary.org/wiki/gommen

gommen. overgankelijk iets geschrevens met een vlakgom bewerken Dat kun je niet goed gommen omdat het met inkt geschreven is. Synoniemen. gummen; Zelfstandig naamwoord. de gommen mv. meervoud van het zelfstandig naamwoord gom; Gangbaarheid. Het woord gommen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

Gom (substantie) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gom_(substantie)

Gommen worden gebruikt om de viscositeit van een vloeistof te verhogen. Ze worden nogal eens verward met harsen, maar verschillen ervan doordat gommen in water oplosbaar zijn. Gommen worden gebruikt als verdikker en stabilisator in onder andere levensmiddelen, cosmetica en technische producten als verf en lijm.

Gommen - Pelikan

https://www.pelikan.com/nl/producten/corrigeren-en-wissen/3526-gommen.html

Ontdek Pelikan's brede assortiment aan gommen! Hier vind je voor elk toepassingsgebied de juiste gom, voor het beste resultaat! Voor de vele types potloden en kleuren is er een geschikte gom, van een eenvoudige potloodgom voor school tot een extra zachte gom voor grote tekeningen.

Luchtgommen trap, meubelen, ...: Werkwijze, Voordelen, Tips & Prijzen

https://www.interieurdesigner.be/interieurtips/klustips/luchtgommen

Luchtgommen is een manier van fijnstralen met keramische korrels om oude afwerkingslagen van hout, metaal of steen te verwijderen. Lees hier alles over de voordelen, prijzen, werkwijze en tips van luchtgommen.

Wat is luchtgommen? - Datona

https://www.datona.nl/wat-is-luchtgommen/

Bij gommen wordt een zacht straalmiddel gebruik onder lage druk, terwijl je bij zandstralen kiest voor een scherper straalmiddel met meer druk. Verder kun je luchtgommen goed toepassen op ondergronden met veel details. Denk bijvoorbeeld aan een antieke stoel met allerlei versieringen in het hout.

Gommen - 7 definities - Encyclo

https://www.encyclo.nl/begrip/gommen

Definities die `gommen` bevatten: Stuffen = 1) gommen 2) Gummen 3) Uit gommen. Gom = ... vloeistof te verhogen. gommen worden nogal eens verward met harsen, maar verschillen ervan doordat gommen in water oplosbaar zijn. gommen worden gebruikt als verdikker en stabilisator in onder andere levensmiddelen, cosmetic...

Luchtgommen: welke Toepassingen, Werkwijze & Prijzen?

https://www.zandstraalprojecten.be/luchtgommen

Luchtgommen is duurder dan zandstralen en de techniek is ook arbeidsintensiever. Let op, de prijs hangt af van het oppervlak, de lagen die verwijderd moeten worden en hoe hardnekkig die zijn. Gemiddeld kan je rekenen op een prijs tussen de € 20 en € 40 per m². Let op, de prijzen voor luchtgommen kunnen verschillen van vakman tot vakman.

Gommen, gom, gum kopen? | Papierstad.

https://www.papierstad.be/schrijfwaren/gommen-en-gummen

Eerlijke prijzen. + 25.000 producten. U koopt lokaal. Welkom bij Papierstad. Bestel eenvoudig gommen, gom, gummen voor thuis of op kantoor.