Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Horren

Iedereen wordt er sacherijnig van wanneer er diverse soorten ongedierte in je huis rondzwerven. Muggen, wespen, hooiwagens en heel veel andere ongewenste dieren houd je liever buiten en dat kun je doen met goede horren. Horren vind je in diverse vormen, zo heb je ze in een schuifpui versie, maar ook met lange slierten waar een vlieg of ander insect niet zomaar doorheen vliegt doordat het beweegt.  

Horren kun je bestellen in diverse formaten. Volledig afgestemd op jouw deur, hoog, laag, voorzien van een magneet of volledig afsluitend door middel van een goede afsluiting houd je alle dieren buiten. Natuurlijk moet je hem dan wel altijd dichtdoen en op de juiste manier gebruiken.  

Goede horren van goede kwaliteit die al het ongedierte buiten houden, die shop je online via 24/7 Discount. Alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk daarom snel het aanbod aan goede horren online via 24/7 Discount en shop bij de aangesloten webshops zodat je profiteert van een leuke korting op jouw bestelling aan horren voor jouw achterdeur, openslaande deuren,  ramen, caravan of andere ruimte.