Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Kapstokken

Wanneer je van buiten naar binnen gaat is het vaak onnodig om je jas aan te houden. Dan is het prettig wanneer je jouw jas even kunt ophangen aan de kapstok zodat je daarna gewoon gezellig binnen kunt kletsen met de mensen die er zijn of kunt wachten in de wachtkamer van de dokter als je toevallig daar bent. Kapstokken vind je eigenlijk in ieder huishouden, maar ook bij grote evenementenhallen, op scholen en meer.  

Kapstokken zijn praktisch en vooral voor het ophangen van jassen en andere buitenattributen. Vooral in huis is een kapstok vaak een ander gezicht dan in openbare ruimte, daar kleed het vaak je hal net iets meer aan waardoor je wat meer sfeer kunt creëren. Ook biedt je de mensen die op visite komen ruimte de jas op te hangen en niet ergens neer te leggen of over een stoel te hangen.  

Mooie kapstokken vind je van diverse merken online bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount. Bestel jouw kapstok online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw bestelling. Zo wordt het nog leuker en daarnaast blijf je via 24/7 Discount ook op de hoogte van fijne aanbiedingen waardoor je nog voordelig uit kan zijn. 

Kledingopberger Sion - chroomkleurig/zwart, Home Design
€ 34.99
Kapstokje huisjes
€ 1.80
Staande kapstok Fonseca - aluminium, Pure Day
€ 99.99
Kapstok - 5 haken
€ 12.99
Staande kapstok Fonseca - wit, Pure Day
€ 99.99
Recycle kapstok - 7 haken
€ 0.00
Home24
2.00% korting

Meubels, lampen en allemaal leuke woonaccessoires vind je bij Home24. Ben je nog op zoek naar een...

Bezoek Home24 met korting
Xenos
1.50% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting