Snijmatten online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Snijmat kopen? Alle Snijmatten online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/snijmatten/37875/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Snijmatten. Voor het snijden van materialen zoals bijvoorbeeld papier, karton of andere hobbymaterialen, is een goede snijmat essentieel. Om extra recht te kunnen snijden. bevatten de meeste snijmatten hulplijnen met centimeters om je hierbij te helpen. Bekijk ons uitgebreide assortiment snijmatten in diverse formaten.

Bezoek Bol.com met korting

Snijmatten op maat - GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND - SoftDirect

https://www.softdirect.nl/uitgelicht/snijmatten/

Bestel nu uw XXL snijmat op maat. De flexibele en transparante XXL snijmat is de perfecte oplossing voor al uw snijwerk en is het beste alternatie op snijden op een glasplaat, groene mat, trespa, etc. Uw mes slijt veel minder en uw snijwerk is kaarsrecht zonder “hakkels”. Bestel nu.

Snijmatten - Snijmatpunt.nl

https://www.snijmatpunt.nl/101/snijmatten

Snijmatten in zowel grote als kleine maten. Van snijmat A3 tot een grote snijmat van 1 bij 2 meter. Direct uit eigen voorraad geleverd. Snelle levering.

Snijmatten | Novus Dahle

https://www.novus-dahle.com/nl/producten/snijapparaten/snijmatten/

Flexibele Snijmatten voor uw creatieve projecten. In onze selectie van robuuste snijmatten vindt u het juiste product voor uw snijdoeleinden. Welk materiaal u ook wilt snijden, met onze zelfherstellende pads slaagt u erin millimeterprecies te snijden zonder de tafel te beschadigen.

Snijmat bestellen? A4-A3-A2 formaat op Dijkgraaf.nl

https://www.dijkgraaf.nl/snijmatten

Snijmat Westcott zelfherstellend A3 5-laags blauw. Direct uit voorraad leverbaar! Blauw kunststof. Zelfherstellend materiaal. Hulplijnen voor exact snijden. 10,66 12,90 Incl. BTW. Vergelijken.

Snijmatten en messen - Snijmatpunt.nl

https://www.snijmatpunt.nl/100/snijmatten-en-messen

Snijmatten. Hier vindt u al onze snijmatten. Op de product pagina's kunt u meer foto's bekijken en alle maten bestellen. Cirkelsnijders. Cirkelsnijders voor het snijden van grote & kleine cirkels. Cirkelsnijders welke uitstekend samen gaan met een snijmat, zoals de C-1500P van NT Cutter en de kompas cirkelsnijders van Olfa.

Snijmatten | De Egel - Hobbywinkel - Marianne Design

https://de-egel.com/nl/snijmatten.html

Op zoek naar een Snijmatten? De Egel Hobbywinkel heeft meer dan 38000 artikelen direct leverbaar. Alles van Hobbyjournaal, Nellie Snellen, Marianne design, Dutch Doobadoo, Craftemotions, Handletter, Papermania, Studio light, Crealies.

Snijmat kopen? | Vandaag besteld, morgen in huis

https://www.alleeninkt.nl/kantoorartikelen/snijmatten

Snijmatten bieden een zachte, maar duurzame ondergrond waarop u kunt snijden, waardoor het risico op ongelukken wordt geminimaliseerd. Bescherming van oppervlakken. Snijmatten zijn ontworpen om tafels, bureaus en werkbladen te beschermen tegen krassen en snijwonden. De mat fungeert als een barrière tussen het snijgereedschap en het oppervlak ...

Snijmatten kopen | Stoffen Hemmers

https://www.stoffen-hemmers.nl/snijmatten

Omnigrid snijmat 30 x 45 cm 26,23 € / stuk. Prym Foldable cutting 30 x 45 cm, oranje 26,23 € / stuk. Olfa snijmat 60 x 45 cm, lichtfuchsia 39,81 € / stuk. Artikelen per pagina: 60 96 144. Terug naar Scharen & rolmessen. Snijmatten voor veilig en precies werken Ontdek ons assortiment Snijmatten.

Snijmatten van Olfa winkel

https://olfawinkel.nl/snijmat/

Rolsnijder snijmat. Alle soorten snijmatten van Olfa winkel, roterende matten, vaste matten, voor rolsnijden, hobby of industrie.

Snijmatten op maat. GOEDKOOPSTE VAN EUROPA - Tools4Sign

https://www.tools4sign.nl/product-categorie/hardware/snijmatten/

Snijmatten op maat. Koop uw snijmat op maat direct van de importeur. Onze snijmatten zijn de goedkoopste van Europa, Tools4Sign heeft diverse soorten en diktes. De snijmat kan in 3 diktes besteld worden, 3, 4, 5 en 7 mm dik. De breedtes variëren van 50 cm tot 220 cm breed. U kunt uw snijmat op maat tot wel 20 meter lang bestellen.

Snijmatten | SPRINTIS

https://www.sprintis.nl/nl/Kantoorbenodigdheden-Office-Supplies/Snijmatten/

Of u nu naait of knutselt, snijmatten helpen u om de best mogelijke resultaten te behalen. De voordelen van onze snijmatten in één oogopslag: zelfhelend; aan beide zijden te gebruiken; slipvast; duurzaam; meerlaags; praktisch centimeterraster; verschillende kleuren en maten; Snijmatten voor hobby en handwerk

Snijmatten online kopen – Kunstenaarsbenodigdheden gerstaecker.nl

https://www.gerstaecker.nl/Tekenen-Graphic-Design/Scharen-snijgereedschap/Snijmatten/

Snijmatten en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel. Meer dan 65.000 artikelen Topmerken Voordelige prijzen Snelle levering.

Snijmatten - CuttingMatsXXL

https://www.cuttingmatsxxl.com/nl/cutting-mats/

Geproduceerd in Nederland. Op maat en in standaardmaten verkrijgbaar. Bestel lengtes tot 20 meter. Grote snijmatten, ook wel XXL snijmatten genoemd, zijn de grote op maat gemaakte snijmatten die wij over de hele wereld kunnen leveren.

Snijmatten - online kopen » Stoffen.net

https://www.stoffen.net/snijmatten

Snijmatten zijn onmisbaar bij gebruik van een rolmes. Let bij het bestellen van een snijmat goed op de grootte en de eigenschappen van de mat. Is de snijmat zelfhelend, draaibaar of vouwbaar? Hieronder vind je diverse snijmatten in verschillende kleuren en maten.

Alle soorten snijmatten | Ontdek Vaessen Creative

https://www.vaessen-creative.com/nl/snijgereedschap/snijmatten

Snijmatten zijn er in verschillende maten, kleuren en diktes, maar de meest gangbare maten zijn 18x24 inch en 24x36 inch. De mat dient als een beschermende ondergrond tijdens het snijden om te voorkomen dat de onderliggende tafel of werkblad beschadigd raakt.

Snijmatten op maat online kopen | SPRINTIS

https://www.sprintis.nl/nl/Kantoorbenodigdheden-Office-Supplies/Snijmatten/Snijmat-op-maat-Configurator.html

Wij leveren alleen hoogwaardige en stevige snijmatten met een dikte van 3 mm. Naast twee elastische, zelfherstellende oppervlakken hebben ze ook een harde middenlaag, wat betekent dat doorsnijden of vernielen van de snijmat bij normaal en correct gebruik grotendeels onmogelijk is.

Snijmatten kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het!

https://discountoffice.nl/g/snijmatten/

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze snijmatten in verschillende afmetingen zoals 90x120cm, 45x60cm, 30x45cm, 60x90cm en meer. U kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals groen, grijs, blauw of zwart.

Snijmatten op maat- De goedkope flexibele en transparante snijmat

https://www.tools4sign.nl/shop/hardware/snijmatten/clear/snijmatten-clear/

Gegarandeerd de béste snijmatten! Onze snijmatten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, dubbelzijdig bruikbaar en bestand tegen chemische vloeistoffen. Zo beschermen ze uw werktafel optimaal, en het ziet er ook nog eens ontzettend strak uit! Wilt u meer weten over alle voordelen van onze snijmatten? Kijk dan op onze uitgebreide informatiepagina.

Snijmat kopen? - Snijmatpunt.nl

https://www.snijmatpunt.nl/

Dé snijmat specialist, professionele snijmatten. Zowel grote als kleine maten, papiermaten snijmat A3, A2, A1 en grotere maten, groene en zwarte snijmatten.

CuttingMatsXXL - CuttingMatsXXL

https://www.cuttingmatsxxl.com/nl/

Snijmatten van topkwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan. Zware productlijn, ontwikkeld voor alle industrieën. Verkrijgbaar in op maat of in standaardmaat. Bestel bij de grootste producent van snijmatten in Europa: CuttingmatsXXL! Snijmat bestellen. Meer over onze producten.

HBM Snijmatten | HBM Machines

https://www.hbm-machines.com/nl/p/hbm-a3-snijmat

De HBM snijmatten zijn aan beide zijde te gebruiken en zijn aan beide zijden voorzien van handige opdrukken, zoals lijnen, cirkels en gradenbogen, om als referentie te dienen bij het snijden. De HBM snijmatten zijn er in de volgende maten: A4 - 210 x 297 mm; A3 - 420 x 297 mm; A2 - 420 x 594 mm