Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Strijkplanken

Het is niet iedereen zijn hobby, maar soms zijn er dingen die moeten gebeuren, zoals strijken. Voor het strijken van je kleren, het gladmaken, heb je goede apparatuur nodig en uitrusting. Zo heb je fantastische strijkijzers waarmee je één keer over je kleding of andere textiel heen hoeft te gaan en waar door middel van stoom het direct glad is, maar ook heb je dan een goede strijkplank nodig.  

Strijkplanken vind je niet in heel veel vormen, maar wel in verschillende breedten. Zo heb je strijkplanken die heel breed zijn, maar ook smalle en heb je ook armstrijkplanken die weer ideaal zijn om mouwen op te strijken. Strijkplanken zijn vaak houten of aluminium planken voorzien van een molton en daarbovenop een strijkhoes. Zo kun jij de leukste strijkplankhoezen shoppen zodat jouw strijkplank er ook nog een beetje gezellig uitziet.  

Strijkplanken zijn ideaal voor als je vaak je kleding nog even netjes moet maken, en dan heb je natuurlijk ook een goed strijkijzer nodig. Kijk snel op 24/7 Discount waar jij de mooiste en meest praktische strijkplanken en strijkijzers kunt shoppen en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account bovenop de aanbiedingen die je via 24/7 Discount kunt vinden. 

Strijkplanken

Leifheit AirBoard Compact M strijktafel
€ 54.95
Brabantia Steam Control strijkplank C met stoomunitdrager - 124 x 45 cm
€ 149.00
Brabantia strijkplank A met strijkerhouder - 110 x 30 cm - Feathers
€ 59.00
Brabantia strijkplank B met strijkerhouder - 124 x 38 cm - Dunes
€ 72.95
Leifheit Classic M Basic Plus strijktafel - 120 x 38 cm
€ 36.99
Brabantia strijkplank B met strijkerhouder - 124 x 38 cm - Feathers
€ 67.99
Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp
Blokker
1.25% korting

Blokker is de webshop van de grote huishoudwinkel Blokker die naast een webwinkel ook meet dan 600...

Bezoek Blokker met korting