Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Waterkokers

Een echte theeliefhebber kan bijna niet zonder, de waterkoker. De waterkoker, de naam zegt het al, is de ideale oplossing wanneer je snel en op een makkelijke manier heet water wil hebben voor het maken van thee, het koken van pasta en meer. Je doet water in de waterkoken, zet hem aan en vervolgens komt er kokend heet water uit. De waterkoker was eerst een fluitketel die je op het gas moet zetten, maar door de waterkoker heb je sneller heet water en verbruik je ook minder/geen gas voor het koken van water.  

Het mooie van waterkokers is dat je ze kunt vinden in diverse dessins en kleuren. Zo kun jij dus een passende waterkoker vinden voor in jouw keuken of op kantoor. Kies voor een waterkoker met een klein reservoir wanneer je alleen voor jezelf vaak wat kookt. Bestaat je gezinssamenstelling of jouw kantoor uit meerdere theeleuten, dan is een grotere waterkoker ook wel handig zodat je hem maar één keer aan hoeft te doen. Waterkokers vind je van merken als Tefal, Philips, Princess, DeLonghi en andere merken in wit, RVS, maar ook in gezellige kleuren.  

Mooie waterkokers van RVS en andere materialen met een goed waterreservoir shop je online via 24/7 Discount. Bekijk snel het aanbod aan waterkokers en waar je deze kunt shoppen en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Solis waterkoker 557
€ 149.00
Philips waterkoker HD4646/70
€ 21.99
Solis waterkoker 585
€ 269.10
Tristar waterkoker wk-1335
€ 21.50
Inventum waterkoker HW615
€ 26.95
Tristar waterkoker wk-1338
€ 26.91
BCC
1.75% korting

Op zoek naar huiselektronica, witgoed, een nieuwe televisie, computer, tablets of iets anders, bij...

Bezoek BCC met korting
Blokker
1.25% korting

Blokker is de webshop van de grote huishoudwinkel Blokker die naast een webwinkel ook meet dan 600...

Bezoek Blokker met korting
Expert
2.00% korting

De elektronica gigant op het gebied van huiselektronica, witgoed en personal care is Expert. Bij...

Bezoek Expert met korting