Afrastering online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Afrastering kopen? Alle Afrasteringen online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/afrasteringen/14346/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Afrasteringen zijn essentieel voor het afbakenen van terreinen en bieden veiligheid en privacy. Ze komen in diverse materialen zoals hout, metaal en kunststof, en variëren van decoratieve hekwerken tot robuuste beveiligingshekken.

Bezoek Bol.com met korting

Afrastering | Ben jij op zoek naar afrastering? - Hekwerk Webshop

https://www.hekwerkwebshop.nl/afrastering

Hekwerkwebshop.nl biedt diverse soorten afrastering aan, zoals dubbelstaafmat, harmonicagaas, tuinafrastering en schapengaas. Bestel je afrastering eenvoudig en snel online en profiteer van de kwaliteit en service van Betafence producten.

Afrastering kopen? - Agridiscounter

https://www.agridiscounter.nl/afrastering/

Het beste type afrastering hangt af van verschillende factoren, zoals het type vee dat je hebt, het terrein en de omgeving. Er zijn verschillende soorten afrasteringen, waaronder draad-, hout-, kunststof- en gaas. Raadpleeg een van onze experts voor het beste advies.

≥ Vind afrastering in Gaas en Draad op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/tuin-en-terras/gaas-en-draad/q/afrastering/

Van alle Afrastering advertenties is 5,6% beschikbaar voor verzending. Vind afrastering in Gaas en Draad op Marktplaats. Marktplaats heeft een ruim aanbod in Gaas en Draad voor hekwerken en afrasteringen.

De Haas Afrasteringen Asch | Afrasteringen, Hekwerken & Omheiningen

https://www.dehaas-afrasteringen.nl/

Leveren en vakkundig plaatsen nieuwe afrastering. Verwijderen en/of hergebruik afrasteringen. Onderhoud. Schadeherstel en taxatie. De Haas Afrasteringen is specialist in het leveren, plaatsen, verwijderen en onderhoud van hoogwaardige afrasteringen voor bedrijven en particulieren.

VOSS.farming afrasteringsnet 20mtr, 80cm, groen, 12 palen, zonder ...

https://www.agrishop.nl/voss-farming-afrasteringsnet-20mtr-80cm-groen-12-palen-zonder-stroom-campingnet-hondennet.html

VOSS.farming classic premium universele afrastering, 20 meter, 80 cm hoog, 12 palen, donkergroen. Dit niet te elektrificeren afrasteringnet is heel geschikt om kleine oppervlakken te omheinen. Door de donkergroene kleur past het net zich aan de omgeving aan.

Kuiper Afrastering

https://kuiper-afrastering.nl/

Kuiper Afrastering: online een groot assortiment aan afrasteringsproducten. Ook verkrijgbaar in onze winkel in Koekange, nabij Zwolle, Meppel en Hoogeveen.

Hekwerk & schutting | Tuinafscheiding en afrastering | GAMMA

https://www.gamma.nl/assortiment/k/tuin/schuttingen-hekken

Van houten hekwerk tot ijzeren hekwerk. Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende materialen. Zo hebben wij hekwerken van hout, rieten hekwerk en bamboe schuttingen, maar bijvoorbeeld ook exemplaren gemaakt van kunststof. Hout heeft een mooie natuurlijke uitstraling en kan in iedere gewenste kleur gelakt of geschilderd worden.

Afrasteringspecialist voor rollen gaas, draadmatten, gaasmatten ...

http://www.afrasteringspecialist.nl/

Sterk in gaas en draadmatten. Voor elk doeleinde een oplossing. Draadmat zwart 3x2m, 50x50x3,0/3,8mm ACTIE. Prachtige zwarte, stekloze draadmatten met een maas van 5 cm. Door de zwarte pvc coating kunt u beter door de matten heen kijken en schitteren ze niet in de zon. In winkelwagen.

Afrastering producten online kopen? | Agradi.nl

https://www.agradi.nl/afrastering/

Hier kun je vooral elektrische afrastering en van alles dat er mee heeft te maken vinden. “Wat is dat dan allemaal?” horen we je denken. In deze categorie kun je bijvoorbeeld afrasterpalen, afrasterdraad, afrasterlint, afraster koord, etc. Ook kun je hier terecht voor verschillende soorten apparaten en accu’s, testers, draadspanners ...

Homepagina - Landwerk afrasteringen

https://www.landwerkafrasteringen.nl/

Zoekt u een sierlijke afrastering voor uw erf? Of wilt u uw vee, huisdieren of een compleet natuurgebied afschermen? Landwerk Afrasteringen is specialist in het leveren en plaatsen van landelijke omheiningen. Uitgevoerd in duurzame, natuurlijke materialen.

Tuinafrastering: mogelijkheden, plaatsing & prijs [+ Alternatieven]

https://www.tuinweb.nl/tuinafrastering/

Prijs betonnen afsluiting: € 30 à 60 per lopende meter (excl. btw en plaatsing). Ontvang gratis offertes. Met een tuinafrastering kies je voor een budgetvriendelijke tuinafsluiting die jarenlang meegaat. Ontdek hier de mogelijkheden, prijzen, ...

Afrastering kopen? I Permanent en Mobiele Afrastering I Gallagher

https://www.gallagher.eu/nl_nl/producten/afrastering

Met een afrastering kunt u uw kudde veilig binnen de grenzen van uw weiland behouden, maar met Gallagher kunt u ook andere dieren weren. Ontdek alles over afrastering voor andere dieren. De hoogte van afrastering per diersoort. De hoogte van de afrastering verschilt per situatie en dier dat u wilt afrasteren.

Afrasteringen | Hekwerkonline

https://www.hekwerkonline.nl/afrasteringen

Hekwerkonline biedt een ruim assortiment aan afrasteringen voor tuinen, erfs en weiden. Je kunt kiezen uit hekwerk, schutting, schanskorf, sierhekwerk en meer in verschillende maten, hoogtes en materialen.

Alles voor de afrastering van uw tuin | Giga Gaas

https://www.giga-gaas.nl/afrastering/afrastering-tuin/

Alles voor de afrastering van uw tuin. Op zoek naar een stevige en duurzame afrastering van uw tuin? Wij hebben verschillende mogelijkheden.

Afrastering - Heras

https://www.heras.nl/afrastering/

Heras afrastering: ook voor sportvelden. Bij sportvelden worden heel andere eisen aan afrasteringen gesteld. We hebben hekwerken op maat ontwikkeld voor onder meer tennis-, voetbal- en hockeyvelden. Met onze sporthekwerken maken we de Nederlandse sportvelden en –complexen veilig en toegankelijk.

Afrastering | Arfman | Kies voor duurzam

https://arfman.nl/afrastering/

Diverse soorten afrastering. In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse oplossingen op het gebied van afrastering. Zo vindt u in ons aanbod stalen hekwerk, houten hekwerk, paneelhekwerk en kunt u bij ons terecht voor diverse poorten. Alle hekwerken hebben hun eigen kenmerken en voordelen en worden door ons op maat gemaakt. Afrastering van ...

Afrastering kopen? | Voor Koeien, Schapen en Paarden - De Boer

https://www.deboerdrachten.nl/category/agri/afrastering

Afrastering is een specialisme van de Boer Drachten. Het assortiment omvat alles voor een optimale en duurzame (schrikdraad) afrastering voor allerlei soorten dieren. Zo hebben we landhekken voor dieren welke in een weide staan, maar ook schapengaas voor schapen en tuinsets voor huisdieren.

Op zoek naar Afrastering? | Giga Gaas

https://www.giga-gaas.nl/afrastering/

Ben jij op zoek naar afrastering voor je tuin of weide? Dan ben je bij Giga-Gaas aan het juiste adres. Bij ons vind je hekwerken, tuingaas, harmonicagaas, volieregaas en de benodigde accessoires voor jouw afrastering. Onze afrastering mogelijkheden zijn geschikt voor meerdere toepassingen.

Afrastering - Veiligheid voor jouw dieren - Welkoop

https://www.welkoop.nl/dier/afrastering-dier

Een afrastering om je weiland met erfdieren voorkomt dat je dieren weglopen. Je koe, paard, varken, schaap of geit kan door een stevig hekwerk of schrikdraad niet uit de weide zonder toestemming. Bij Welkoop kun je stevige palen en gaas, geleidend draad of lint, isolatoren, doorgangen, verbindingen en andere handige afrasteringsapparaturen en ...

Afrasteringsnet kopen? - Schapen, pluimvee en meer - Welkoop

https://www.welkoop.nl/dier/afrastering-dier/afrasteringsnetten

Zet een gebied waar kleinere dieren kunnen rondlopen makkelijk en snel af met een afrasteringsnet. Welkoop verkoopt een breed aanbod aan schapennetten, kippennetten of wildnetten die makkelijk te installeren en te verplaatsen zijn. Kies je afrasteringsnet op basis van het aantal dieren en het soort dieren waarvoor je het nodig hebt.

Van Wijncoop Afrasteringen B.V. & Mulder Afrasteringen V.O.F.

https://www.afrastering.nl/

Afrastering.nl biedt afrasteringsmaterialen en diensten aan voor diverse projecten, zoals kippen, paarden, zonneparken, dijken en natuur. Bekijk de opdrachten, blogs en video's van afrastering.nl op hun website.

Tuinafrastering: soorten, plaatsing & prijs [+ Alternatieven]

https://www.tuinpraat.be/tuinafrastering/

Een tuinafrastering is een kwalitatieve tuinafsluiting met een open uitstraling. Ontdek de verschillende soorten, de plaatsing en de prijs van een tuinafrastering op maat.