Dierenregistratie online kopen

2.50% korting

Dierenregistratie voor jouw huisdier - Jouw online Dierenapotheek!

https://www.dierenapotheek.nl/dierenregistratie/

Dierenapotheek adviseert om alle huisdieren die eventueel kunnen ontsnappen, met name katten, te chippen en te registreren. Voor honden is dit zelfs al verplicht in Nederland. Je kunt je hond of kat laten chippen bij je dierenarts. Na het chippen wordt het chipnummer genoteerd in het vaccinatieboekje en in het paspoort van jouw huisdier.

De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor éénmalig € 6,50 is ...

https://ndg.nl/

Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen. Op deze manier kunnen zij bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de houder is.

Dier & Natuur - RVO.nl

https://www.rvo.nl/dier-natuur

Dieren, planten en bomen worden beschermd door wetten en regels. Houdt u dus dieren? Of gaat u erop uit in de natuur? Houdt u hier dan rekening mee. Wij geven u uitleg en informatie over deze regels. Dieren, planten en bomen worden beschermd door wetten en regels. Houdt u dus dieren? Of gaat u erop uit in de natuur? Houdt u hier dan rekening mee. Wij geven u uitleg en informatie over deze regels.

Dierenregistratie kopen | Lage prijs | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/dieren_accessoires/dieren_accessoires_480631_7624210/

Vergelijk een ruim assortiment goedkope dierenregistratie en kies de beste aanbieding Bestel direct online voor de laagste prijzen! beslist.nl Bekijk alle categorieën

BackHome Club

https://backhomeclub.nl/signup

Vul dan uw gegevens in zoals bekend bij RVO. Vul bijvoorbeeld niet de naam van uw praktijk in als achternaam. Meldt u zich zakelijk aan? Kies dan (een van) uw praktijkadres (sen) Heeft u een acount op de oude BackHomeClub? Stel dan hier uw wachtwoord opnieuw in en maak geen nieuw account aan.

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances?page=about

Dierenregistratie.nl is een platform dat dierenambulances ondersteund bij hun werkzaamheden. Informatie over alle mogelijkheden van dit platform kunt u lezen in de volgende Brochure: Brochure Heeft u een vraag over dit platform of werkt u bij een dierenambulance en wilt u meer informatie laat het dan ook even weten. Contactformulier

Dierenregistratie - Max

https://dierenregistratie.nl/max

Applicatie om dierenambulances te helpen bij hun werkzaamheden o.a. met: Registratie van meldingen, Registratie van vermiste en gevonden dieren, Roosters voor bezetting, Kennisbank, Agenda, Adressen, App voor in de ambulance, Vrijwilligers administratie

Max - Dierenregistratie

https://dierenregistratie.nl/max/master.aspx

Dierenregistratie. Inloggen. Aanmelden Ambulance zoeken Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Organisatie Inlognaam Wachtwoord Onthoud wachtwoord. Wachtwoord vergeten. Dierenregistratie ...

Dierenregistratie - Dierenhulpverlening Woerden e.o.

https://dierenregistratie.nl/?organization=1

Woont u buiten ons werkgebied dan kunt u op de website dierenregistratie.nl de juiste dierenambulance opzoeken. Zij zullen u kunnen vertellen waar u met de vogel heen kunt. Nieuwegein Jonge en gewonde vogels moeten om een kans op overleven te hebben overdag binnen een paar uur naar een vogelopvang gebracht worden.

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/

Er is geen landelijke meldkamer voor dierenambulances maar hier kunt u de contactgegevens van alle dierenambulances in Nederland vinden. Tik eenvoudig de plaats in waar u de dierenambulance zoekt en klik op de zoekknop. U kunt ook het nummer van een weg (A/N) opgeven met daarachter het hectometernummer.

Schapen en geiten melden - RVO.nl

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/schapen-en-geiten-melden

Voice Respons Systeem (VRS) Via VRS kunt u de meldingen telefonisch doorgeven. U kunt een geboorte-, aanvoer-, afvoer- en sterftemelding van schapen en geiten doorgeven. Ook kunt u de status van een dier opvragen. Het VRS heeft minder mogelijkheden dan I&R via Direct regelen. Het telefoonnummer is 0900 - 25 520 04.

Uw hond, kat en andere dieren registreren bij huisdier-registratie.nl

https://www.huisdier-registratie.nl/AnimalSearch/Search

Huisdier-registratie.nl registreert chipnummers van honden, poezen, konijnen, fretten, paarden en alle andere dieren die gechipt kunnen worden, zodat gevonden huisdieren gemakkelijk bij de eigenaren teruggebracht kunnen worden. Bevoegde instanties, zoals dierenartsen, asielen en fokkers, kunnen de gegevens opvragen. Als eigenaar bepaalt u zelf ...

Registreren - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie/registreren

Registreren. Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS * service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.

huisdier-Registratie.nl / Portaal / Inloggen

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Users/Login

Ingelogd blijven Inloggen Wachtwoord vergeten ? u kunt hier uw wachtwoord resetten.. Heeft u nog geen account? Registreren

Doel I&R | Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r/doel-i-r

De doelen van identificeren en registreren (I&R) zijn dat: dieren traceerbaar zijn in geval van bijvoorbeeld een ziekte. de eigenaar zijn dieren kan identificeren (herkennen) een afnemer van het dier garanties heeft over de herkomst. illegale en malafide handel bestreden kan worden.

Registratie particulier - HUISDIER-REGISTRATIE.NL

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Register/Private

Aankoop (of overname) - u heeft uw huisdier onlangs gekocht of gekregen, van bijvoorbeeld een fokker of een ander persoon. Verkoop (of overdracht) - u gaat uw huisdier verkopen of weggeven, bijvoorbeeld aan een ander persoon of een asiel. Geboorte - uw hond (of ander huisdier) heeft bijvoorbeeld puppy's gekregen, en u wilt deze registreren. Overlijden - uw huisdier is overleden.

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

https://www.huisdier-registratie.nl/

U kunt in dat geval hier uw registratie doen, en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Heeft u daarentegen een dierenberoep, zoals chipper, fokker of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO (klik hier om deze te openen).

Identificatie en registratie dieren - RVO.nl

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren

Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oor)merk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u de dieren bedrijfsmatig houdt.

Honden - Dierenregistratie kopen | Lage prijs | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/dieren_accessoires/dieren_accessoires_480631_7624210/c/dier_dierenbenodigdheden~480616

Vergelijk een ruim assortiment goedkope dierenregistratie en kies de beste aanbieding Bestel direct online voor de laagste prijzen! beslist.nl Bekijk alle categorieën