Dierenregistratie online kopen

2.25% korting

Dierenregistratie voor jouw huisdier - Jouw online Dierenapotheek!

https://www.dierenapotheek.nl/dierenregistratie/

Je gechipte huisdier laten registreren. Dierenapotheek adviseert om alle huisdieren die eventueel kunnen ontsnappen, met name katten, te chippen en te registreren. Voor honden is dit zelfs al verplicht in Nederland. Je kunt je hond of kat laten chippen bij je dierenarts.

Identificatie en registratie dieren - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren

Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oor)merk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u de dieren bedrijfsmatig houdt.

Dierenregistratie - Dierenhulpverlening Woerden e.o.

https://dierenregistratie.nl/?organization=1

Via de website dierenregistratie.nl kunt u de gegevens van de dierenambulance in uw buurt opzoeken. Is er een kans dat uw dier in onze regio gevonden wordt, dan kunt u de vermissing van uw dier natuurlijk gewoon ook bij ons opgeven.

Dier & Natuur - RVO

https://www.rvo.nl/dier-natuur

Dieren, planten en bomen worden beschermd door wetten en regels. Houdt u dus dieren? Of gaat u erop uit in de natuur? Houdt u hier dan rekening mee. Wij geven u uitleg en informatie over deze regels. Dieren, planten en bomen worden beschermd door wetten en regels. Houdt u dus dieren? Of gaat u erop uit in de natuur? Houdt u hier dan rekening mee. Wij geven u uitleg en informatie over deze regels.

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances?page=info

Start Over dierenambulances Over dierenregistratie.nl Inloggen Dierenambulances in Nederland zijn niet vanuit de overheid geregeld, maar zijn zefstandige organisaties. Enkele dierenambulances zijn onderdeel van, of werken samen met de Dierenbescherming of zijn aangesloten bij de Federatie Dierenambulances Nederland.

Max - Dierenregistratie

https://dierenregistratie.nl/max/master.aspx

Dierenregistratie. Inloggen. Aanmelden Ambulance zoeken Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Organisatie Inlognaam Wachtwoord Onthoud wachtwoord. Wachtwoord vergeten. Dierenregistratie ...

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances

Heeft u een dierenambulance nodig dan kunt u via deze site direct contact opnemen met de dierenambulance in uw regio. Er is geen landelijke meldkamer voor dierenambulances maar hier kunt u de contactgegevens van alle dierenambulances in Nederland vinden. Tik eenvoudig de plaats in waar u de dierenambulance zoekt en klik op de zoekknop.

Dierenregistratie - Max

https://dierenregistratie.nl/max

Applicatie om dierenambulances te helpen bij hun werkzaamheden o.a. met: Registratie van meldingen, Registratie van vermiste en gevonden dieren, Roosters voor bezetting, Kennisbank, Agenda, Adressen, App voor in de ambulance, Vrijwilligers administratie

Hondregistreren | Registreren van huisdieren van hond tot kat

https://hondregistreren.nl/

Bij registratie van een hond bij ons wordt uw registratie automatisch doorgezet naar de centrale database van het RVO. Aan het registreren zijn kosten verbonden, losse registratie eenmalig €7,50 excl BTW. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan bijvoorbeeld ondersteuning of aanpassingen (adres) gegevens.

Doel I&R | Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r/doel-i-r

De doelen van identificeren en registreren (I&R) zijn dat: dieren traceerbaar zijn in geval van bijvoorbeeld een ziekte. de eigenaar zijn dieren kan identificeren (herkennen) een afnemer van het dier garanties heeft over de herkomst. illegale en malafide handel bestreden kan worden.

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

https://www.huisdier-registratie.nl/

U kunt in dat geval hier uw registratie doen, en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Bent u daarentegen professional een dierenberoep, zoals chipper, fokker of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO (klik hier om deze te openen).

Registreren - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie/registreren

Registreren. Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS * service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.

Identificatie - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie

Informatie over elektronische identificatie en chippen van hond en kat met een BackHome transponders van Virbac Nederland. Het registreren en identificeren van uw hond of kat is enorm belangrijk. Als dit niet goed regelt is, ben u als eigenaar niet te achterhalen indien uw hond of kat gevonden wordt

huisdier-Registratie.nl / Portaal / Inloggen

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Users/Login

Ingelogd blijven Inloggen Wachtwoord vergeten ? u kunt hier uw wachtwoord resetten.. Heeft u nog geen account? Registreren

Dierlocatie UBN registreren en wijzigen - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/dierlocatie-ubn

UBN aanvragen. U kunt een UBN aanvragen of wijzigen op mijn.rvo.nl. Het UBN registreert u in het Identificatie en Registratiesysteem voor dieren (I&R). Een UBN voor pluimvee vraagt u aan via Avined. Vraag het UBN aan voordat u de dieren gaat houden.

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

http://www.huisdier-registratie.nl/

U kunt in dat geval hier uw registratie doen, en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Bent u daarentegen professional een dierenberoep, zoals chipper, fokker of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO (klik hier om deze te openen).

NDG - Registratie / Mutatie

https://ndg.nl/frm/reg/?loc=nl_NL

Registratie / Mutatie. Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen. Vul hieronder eerst het chipnummer in. Daarna wordt u verder door de procedure geleid. Als u een nest wilt aanmelden vul dan het eerste chipnummer, de diersoort en het aantal dieren in.

De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor éénmalig € 6,50 is ...

https://ndg.nl/

Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen. Op deze manier kunnen zij bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de houder is.

Dierenartsenpraktijk: registratie | Erkenningen, registraties en ... - NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/erkenningen-registraties-en-vergunningen/aanvragen-en-informatie-per-bedrijfstype-product-of-activiteit/dierenartsenpraktijk-registratie

Dierenarts? Doet u in de praktijkruimte sectie of ander diagnostisch onderzoek op dierlijk materiaal? Dan heeft u te maken met registratie. Aanvragen. Intrekken. Wettelijke basis en eisen. Lijst van geregistreerde bedrijven.