Dierenregistratie online kopen

2.25% korting

Dierenregistratie voor jouw huisdier - Jouw online Dierenapotheek!

https://www.dierenapotheek.nl/dierenregistratie/

Je gechipte huisdier laten registreren. Dierenapotheek adviseert om alle huisdieren die eventueel kunnen ontsnappen, met name katten, te chippen en te registreren. Voor honden is dit zelfs al verplicht in Nederland. Je kunt je hond of kat laten chippen bij je dierenarts.

Bezoek Dierenapotheek.nl met korting

Identificatie en registratie dieren - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren

Bij dierziektes met gevaar voor de volksgezondheid moeten we snel handelen. Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oor)merk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u de ...

Doel I&R | Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r/doel-i-r

De doelen van identificeren en registreren (I&R) zijn dat: dieren traceerbaar zijn in geval van bijvoorbeeld een ziekte. de eigenaar zijn dieren kan identificeren (herkennen) een afnemer van het dier garanties heeft over de herkomst. illegale en malafide handel bestreden kan worden.

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances?page=info

Start Over dierenambulances Over dierenregistratie.nl Inloggen Dierenambulances in Nederland zijn niet vanuit de overheid geregeld, maar zijn zefstandige organisaties. Enkele dierenambulances zijn onderdeel van, of werken samen met de Dierenbescherming of zijn aangesloten bij de Federatie Dierenambulances Nederland.

Dierenregistratie - Dierenhulpverlening Woerden e.o.

https://dierenregistratie.nl/?organization=1

Via de website dierenregistratie.nl kun je de gegevens van de dierenambulance in de buurt opzoeken. Is er een kans dat je dier in onze regio gevonden wordt, dan kun je de vermissing van het dier natuurlijk gewoon ook bij ons opgeven.

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances

Heeft u een dierenambulance nodig dan kunt u via deze site direct contact opnemen met de dierenambulance in uw regio. Er is geen landelijke meldkamer voor dierenambulances maar hier kunt u de contactgegevens van alle dierenambulances in Nederland vinden. Tik eenvoudig de plaats in waar u de dierenambulance zoekt en klik op de zoekknop.

Hondregistreren | Registreren van huisdieren van hond tot kat

https://hondregistreren.nl/

Met de strippenkaart kunt u 4 huisdierregistraties verkrijgen voor €12,- exclusief BTW. Hiermee wordt de registratie van elk huisdier slechts €3,- (exclusief BTW). Het registreren van honden gaat verder dan de registratie van andere huisdieren en is gebaseerd op wettelijke voorschriften.

Dier & Natuur - RVO

https://www.rvo.nl/dier-natuur

We hebben in Nederland regels en subsidies om dieren, planten en bomen te beschermen. Houdt u bijvoorbeeld dieren of werkt u ermee? Legt u een weg aan of doet u onderzoek in de natuur? Wij maken u graag wegwijs. We hebben in Nederland regels en subsidies om dieren, planten en bomen te beschermen. Houdt u bijvoorbeeld dieren of werkt u ermee? Legt u een weg aan of doet u onderzoek in de natuur ...

Max - Dierenregistratie

https://dierenregistratie.nl/max/master.aspx

Dierenregistratie. Inloggen. Aanmelden Ambulance zoeken Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Organisatie Inlognaam Wachtwoord Onthoud wachtwoord. Wachtwoord vergeten. Dierenregistratie ...

Dierenregistratie - Max

https://dierenregistratie.nl/max

Applicatie om dierenambulances te helpen bij hun werkzaamheden o.a. met: Registratie van meldingen, Registratie van vermiste en gevonden dieren, Roosters voor bezetting, Kennisbank, Agenda, Adressen, App voor in de ambulance, Vrijwilligers administratie

Registreren - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie/registreren

Registreren. Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS * service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.

De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor éénmalig € 6,50 is ...

https://ndg.nl/

Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen. Op deze manier kunnen zij bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de houder is.

huisdier-Registratie.nl / Portaal / Inloggen

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Users/Login

Ingelogd blijven Inloggen Wachtwoord vergeten ? u kunt hier uw wachtwoord resetten.. Heeft u nog geen account? Registreren

Dierlocatie UBN registreren en wijzigen - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/dierlocatie-ubn

Als u een diersoort of het UBN wilt beëindigen, moet u de volgende stappen volgen: Meld de dieren af. Runderen, schapen, geiten en paardachtigen meldt u af in I&R. Dit doet u op Runderen melden, Schapen en geiten melden en Paarden melden. Varkens meldt u af bij één van de aangewezen databanken .

Uw hond, kat en andere dieren registreren bij huisdier-registratie.nl

https://www.huisdier-registratie.nl/cms/particulieren

Huisdier-registratie.nl is met name ook geschikt voor particulieren die een registratie willen doen omdat wij volledig onafhankelijk werken en in slechts vier stappen uw nestje met pups als geboortemelding, hond, kat of ander huisdier kunt registreren. Ook voor geboortemeldingen (gratis) door particuliere fokkers.

Registratie particulier - HUISDIER-REGISTRATIE.NL

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Register/Private

Aankoop (of overname) - u heeft uw huisdier onlangs gekocht of gekregen, van bijvoorbeeld een fokker of een ander persoon. Verkoop (of overdracht) - u gaat uw huisdier verkopen of weggeven, bijvoorbeeld aan een ander persoon of een asiel. Geboorte - uw hond (of ander huisdier) heeft bijvoorbeeld puppy's gekregen, en u wilt deze registreren. Overlijden - uw huisdier is overleden.

Het nieuwe I&R Dieren - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/nieuwe-ir-dieren

Wat is anders. Het nieuwe I&R Dieren ziet er vooral anders uit. In het begin zal het wennen zijn. Om het voor u makkelijker te maken is direct melden via de stallijst nu ook mogelijk. Hieronder leest u meer over de veranderingen in het Menu, het Dashboard en de Stallijst. Om privacy redenen zijn de locatie-, relatie- en diergegevens in de ...

NDG - Registratie / Mutatie

https://ndg.nl/frm/reg/?loc=nl_NL

Registratie / Mutatie. Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen. Vul hieronder eerst het chipnummer in. Daarna wordt u verder door de procedure geleid. Als u een nest wilt aanmelden vul dan het eerste chipnummer, de diersoort en het aantal dieren in.

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

https://www.huisdier-registratie.nl/

Dan verandert er helemaal niets voor u! U kunt in dat geval HIER uw registratie doen en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Bent u daarentegen professional zoals chipper, fokker, asiel of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO ...

Department of Health | Veterinary Public Health | Dog Licensing

https://www.nj.gov/health/vph/dog-licensing/

Municipal licensing fees are set by municipal ordinance and can range from $1.50 to $21.00 per dog. Licensing clerks also collect the following additional fees when the dog is licensed: $1.00 for each dog licensed that is forwarded to the New Jersey Department of Health (NJDOH) and placed in the Rabies Trust Fund to support State rabies and ...