Dierenregistratie online kopen

Identificatie en registratie dieren - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren

Identificatie en registratie dieren. Bij dierziektes met gevaar voor de volksgezondheid moeten we snel handelen. Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt.

Wat betekent I&R voor dierhouders - NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r/wat-betekent-i-r-voor-dierhouders

Wat betekent I&R voor dierhouders. De identificatie en registratie is verplicht voor: Runderen. Varkens. Schapen en geiten. Paarden. Pluimvee. Honden en katten.

Identificatie en registratie van uw hond of kat - IKB Nederland

https://www.ikbnederland.nl/identificatie-en-registratie-van-uw-hond-of-kat/

Erg handig en overzichtelijk en het kost u niks extra’s. Wanneer u inlogt op onze website, www.ikbnederland.nl, en via het logo I&R op het icoontje voor de diersoorten hond en/of kat klikt, kunt u meteen uw dieren registreren met het chipnummer.

Schapen en geiten melden - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/schapen-en-geiten-melden

Hiervoor ontvangen wij graag een ondertekende brief van u. In deze brief geeft u een toelichting op de melding die u wilt herstellen. Stuur ook informatie mee waaruit de juiste registratie van de dieren blijkt. De brief kunt u digitaal naar ons toesturen via Schapen en geiten melden op Mijn RVO.

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances

Dierenambulances. Heeft u een dierenambulance nodig dan kunt u via deze site direct contact opnemen met de dierenambulance in uw regio. Er is geen landelijke meldkamer voor dierenambulances maar hier kunt u de contactgegevens van alle dierenambulances in Nederland vinden.

Paarden melden - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/regels-paardenhouder/paarden-melden

Dierlocatie UBN registreren en wijzigen. Als houder van paarden, pony's, ezels en zebra's (paardachtigen) moet u een melding doorgeven in het Identificatie & Registratiesysteem (I&R). Dit geldt vanaf 21 april 2021.

huisdier-Registratie.nl / Portaal / Inloggen

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Users/Login

Wachtwoord vergeten ? u kunt hier uw wachtwoord resetten. Heeft u nog geen account? Registreren.

Registreren en chippen van hond - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/wetten-en-regelingen/productbeschrijvingen/registreren-en-chippen-van-hond

De dierenarts mag uw hond chippen en registreren. Zij moeten dan wel voldoen aan regels. Chippers (bijvoorbeeld van de Raad van Beheer) mogen ook registreren en chippen. Dan moeten zij wel geregistreerd staan in het chippersregister van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Doel I&R | Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r/doel-i-r

Identificatie en Registratie (I&R) is bedoeld om levende dieren snel te kunnen herkennen en traceren. Dit maakt het onder andere mogelijk besmette dieren, koppelgenoten, verwanten en leeftijdsgenoten daarvan snel terug te vinden, in geval van calamiteiten.

Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r

Identificatie en Registratie (I&R) De NVWA controleert bij bedrijven en particulieren of dieren geregistreerd zijn, om individuele dieren (en hun eigenaar) te herkennen en op te sporen.

Over NDG - Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren

https://ndg.nl/ndg/

De Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) is een onafhankelijk instituut voor het registreren van identificatie en houder gegevens. Voor een éénmalig bedrag wordt op één adres van één identificatie middel levenslang geregistreerd.

Dierenregistratie - Max

https://dierenregistratie.nl/max

Applicatie om dierenambulances te helpen bij hun werkzaamheden o.a. met: Registratie van meldingen, Registratie van vermiste en gevonden dieren, Roosters voor bezetting, Kennisbank, Agenda, Adressen, App voor in de ambulance, Vrijwilligers administratie

De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor éénmalig € 7,25 is ...

https://ndg.nl/

De Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) heeft als doel: het opsporen en herenigen van een dier met zijn eigenaar. Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden.

Het nieuwe I&R Dieren - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/nieuwe-ir-dieren

Dan geeft u meldingen door in het Identificatie- en Registratiesysteem (I&R). Dit kan via I&R Dieren op Mijn RVO. U registreert hierin ook de verblijfplaats van dieren, een Uniek Bedrijfsnummer (UBN).

Identificatie en registratie hond - KNMvD.nl

https://www.knmvd.nl/dossier/identificatie-en-registratie/identificatie-en-registratie-gezelschapsdieren/

Identificatie en Registratie is een Europese verplichting waarmee het mogelijk is dieren snel te traceren. In dit dossier vind je de regels die gelden voor de hond.

Online registreren - Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren

https://ndg.nl/online-registreren/

Online registreren voor dierenartsen. Het aanbrengen van een chip is voor veel dierenartsen een dagelijkse bezigheid. Het registreren van een chip heeft de NDG daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt met formulieren die u als dierenarts online kunt invullen. Klik hier voor de online registratieformulieren.

Registreer uw hond, kat of ander dier met chip en chipnummer bij ...

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Register

Registreren van uw hond, kat of ander huisdier met chipnummer bij huisdier-registratie.nl. Voor particulieren, fokkers, chippers, dierenasielen en dierenartsen.

Uw hond, kat en andere dieren registreren bij huisdier-registratie.nl

https://www.huisdier-registratie.nl/cms/particulieren?reloaded=yes

Huisdier-registratie.nl is met name ook geschikt voor particulieren die een registratie willen doen omdat wij volledig onafhankelijk werken en in slechts vier stappen uw nestje met pups als geboortemelding, hond, kat of ander huisdier kunt registreren. Ook voor geboortemeldingen (gratis) door particuliere fokkers. Overheid erkend.

NDG - Registratie / Mutatie

https://ndg.nl/frm/reg/?loc=nl_NL

NDG - Registratie / Mutatie. Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen. Vul hieronder eerst het chipnummer in. Daarna wordt u verder door de procedure geleid. Als u een nest wilt aanmelden vul dan het eerste chipnummer, de diersoort en het aantal dieren in. Registratiegegevens.

Portalen voor registratie van honden

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/honden/algemene-informatie-registratie-honden

Portalen voor registratie van honden. Laatst gecontroleerd op: 24 juni 2024. Gepubliceerd op: 15 december 2021. Hoort bij: Dieren en natuur. Elke hond in Nederland moet geregistreerd zijn. Gebruik hiervoor een door ons aangewezen portaal (website).

Identificatie en registratie honden - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/honden

Of neemt u bijvoorbeeld een hond als huisdier? Per situatie zijn er registratieregels. Hiermee verbeteren we het welzijn en de gezondheid van honden.

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

https://www.huisdier-registratie.nl/

Uw hond, kat of ander huisdier registreren bij huisdier-registratie.nl! FOKKERS, CHIPPERS, DIERENARTSEN EN OVERIGE DIERBEROEPEN OPGELET: VANAF 1 NOVEMBER 2021 ZIJN ER VANUIT DE RIJKSOVERHEID (RVO) EXTRA MELDINGSPLICHTEN BIJGEKOMEN! Bent u een particuliere eigenaar van een hond, kat of ander dier en wilt u enkel voor de wettelijke eisen uw ...

Dierlocatie UBN registreren en wijzigen - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/dierlocatie-ubn

Als u een diersoort of het UBN wilt beëindigen, moet u de volgende stappen volgen: Meld de dieren af. Runderen, schapen, geiten en paardachtigen meldt u af in I&R. Dit doet u op Runderen melden, Schapen en geiten melden en Paarden melden. Varkens meldt u af bij één van de aangewezen databanken .