Dierenregistratie online kopen

2.25% korting

Dierenregistratie voor jouw huisdier - Jouw online Dierenapotheek!

https://www.dierenapotheek.nl/dierenregistratie/

Je gechipte huisdier laten registreren. Dierenapotheek adviseert om alle huisdieren die eventueel kunnen ontsnappen, met name katten, te chippen en te registreren. Voor honden is dit zelfs al verplicht in Nederland. Je kunt je hond of kat laten chippen bij je dierenarts.

Bezoek Dierenapotheek.nl met korting

Identificatie en registratie dieren - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren

Bij dierziektes met gevaar voor de volksgezondheid moeten we snel handelen. Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oor)merk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u de ...

Online registreren - Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren

https://ndg.nl/online-registreren/

Het aanbrengen van een chip is voor veel dierenartsen een dagelijkse bezigheid. Het registreren van een chip heeft de NDG daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt met formulieren die u als dierenarts online kunt invullen. Klik hier voor de online registratieformulieren. Voor katten kunt u de registratieformulieren ook nog met de hand invullen.

Runderen melden - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/runderen-melden

Als houder van runderen moet u binnen 3 werkdagen een melding doorgeven in het Identificatie & Registratiesysteem (I&R). Bij dierziektes met gevaar voor de volksgezondheid moeten we snel actie ondernemen. Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie van dieren. Als houder van runderen moet u binnen 3 werkdagen een melding doorgeven in het Identificatie & Registratiesysteem (I&R ...

Dierenregistratie - Dierenhulpverlening Woerden e.o.

https://dierenregistratie.nl/?organization=1

Via de website dierenregistratie.nl kun je de gegevens van de dierenambulance in de buurt opzoeken. Is er een kans dat je dier in onze regio gevonden wordt, dan kun je de vermissing van het dier natuurlijk gewoon ook bij ons opgeven.

Dierenregistratie - Max

https://dierenregistratie.nl/max

Applicatie om dierenambulances te helpen bij hun werkzaamheden o.a. met: Registratie van meldingen, Registratie van vermiste en gevonden dieren, Roosters voor bezetting, Kennisbank, Agenda, Adressen, App voor in de ambulance, Vrijwilligers administratie

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances

Heeft u een dierenambulance nodig dan kunt u via deze site direct contact opnemen met de dierenambulance in uw regio. Er is geen landelijke meldkamer voor dierenambulances maar hier kunt u de contactgegevens van alle dierenambulances in Nederland vinden. Tik eenvoudig de plaats in waar u de dierenambulance zoekt en klik op de zoekknop.

Max - Dierenregistratie

https://dierenregistratie.nl/max/master.aspx

Dierenregistratie. Inloggen. Aanmelden Ambulance zoeken Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Organisatie Inlognaam Wachtwoord Onthoud wachtwoord. Wachtwoord vergeten. Dierenregistratie ...

Registreren - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie/registreren

Registreren. Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS * service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.

Registreren en chippen van hond - Rijksoverheid.nl

https://www.rijksoverheid.nl/wetten-en-regelingen/productbeschrijvingen/registreren-en-chippen-van-hond

Hond laten chippen en registreren door dierenarts of chipper. De dierenarts mag uw hond chippen en registreren. Zij moeten dan wel voldoen aan regels. Chippers (bijvoorbeeld van de Raad van Beheer) mogen ook registreren en chippen. Dan moeten zij wel geregistreerd staan in het chippersregister van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor éénmalig € 7,25 is ...

https://ndg.nl/

Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen. Op deze manier kunnen zij bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de houder is.

Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r

Soorten registratie. I&R is een Europese verplichting. Koeien, schapen, geiten en varkens krijgen een oormerk. Voor paarden, ezels en pony’s is er het paardenpaspoort. Hierin staan onder andere de uiterlijke kenmerken van een individueel paard. Honden krijgen een chip én hondenpaspoort, waarin onder andere de herkomst en gezondheidsstatus staat.

Doel I&R | Identificatie en Registratie (I&R) | NVWA

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-i-r/doel-i-r

De doelen van identificeren en registreren (I&R) zijn dat: dieren traceerbaar zijn in geval van bijvoorbeeld een ziekte. de eigenaar zijn dieren kan identificeren (herkennen) een afnemer van het dier garanties heeft over de herkomst. illegale en malafide handel bestreden kan worden.

Uw hond, kat en andere dieren registreren bij huisdier-registratie.nl

https://www.huisdier-registratie.nl/cms/particulieren

Huisdier-registratie.nl is met name ook geschikt voor particulieren die een registratie willen doen omdat wij volledig onafhankelijk werken en in slechts vier stappen uw nestje met pups als geboortemelding, hond, kat of ander huisdier kunt registreren. Ook voor geboortemeldingen (gratis) door particuliere fokkers.

Registratie particulier - HUISDIER-REGISTRATIE.NL

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Register/Private

Aankoop (of overname) - u heeft uw huisdier onlangs gekocht of gekregen, van bijvoorbeeld een fokker of een ander persoon. Verkoop (of overdracht) - u gaat uw huisdier verkopen of weggeven, bijvoorbeeld aan een ander persoon of een asiel. Geboorte - uw hond (of ander huisdier) heeft bijvoorbeeld puppy's gekregen, en u wilt deze registreren. Overlijden - uw huisdier is overleden.

Identificatie en registratie honden - RVO

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/honden

U kunt 24 uur per dag chatten met Robin, de virtuele assistent van RVO.nl. Robin kan vragen beantwoorden over identificatie en registratie (I&R) van niet bedrijfsmatig gehouden honden. Ook heeft Robin antwoorden op uw vragen over de factuur UBN Hond Niet-bedrijfsmatig. Klik hiervoor op de blauwe chatbutton rechtsonder in beeld.

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

https://www.huisdier-registratie.nl/

Dan verandert er helemaal niets voor u! U kunt in dat geval HIER uw registratie doen en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Bent u daarentegen professional zoals chipper, fokker, asiel of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO ...

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances?page=info

Start Over dierenambulances Over dierenregistratie.nl Inloggen Dierenambulances in Nederland zijn niet vanuit de overheid geregeld, maar zijn zefstandige organisaties. Enkele dierenambulances zijn onderdeel van, of werken samen met de Dierenbescherming of zijn aangesloten bij de Federatie Dierenambulances Nederland.