Dierenregistratie online kopen

2.50% korting

Dierenregistratie voor jouw huisdier - Jouw online Dierenapotheek!

https://www.dierenapotheek.nl/dierenregistratie/

Of je nu één of meerdere huisdieren hebt, het registreren en beheren van jouw huisdieren is eenvoudig en snel geregeld via de volgende stappen: Stap 1. Geef aan om wat voor huisdier het gaat (hond, kat of overig) Stap 2. Vul jouw gegevens in (o.a. de naam van je huisdier en je persoonlijke gegevens) Stap 3. Kies een abonnement.

Identificatie en registratie dieren - RVO.nl

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren

Daarom zijn er regels voor de identificatie en registratie (I&R) van dieren. Zo moet u runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen, maar ook honden registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oor)merk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u de dieren bedrijfsmatig houdt.

Chipnummer - Dierendatabank PetBase

https://www.petbase.eu/chipnummer-zoeken/

De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.

Registreren - Virbac

https://www.virbac.nl/identificatie/registreren

Registreren. Nadat uw hond of kat van een chip is voorzien, moet het geregistreerd worden. Er bestaan diverse databanken. Een GRATIS * service voor baasjes die gekozen hebben voor een BackHome chip is de website www.backhomeclub.nl. U kunt zelf een account aanmaken, de gegevens van uw huisdier invullen en, indien gewenst, wijzigen.

BackHome Club

https://backhomeclub.nl/

Een club speciaal bedoeld voor eigenaren van een huisdier dat gechipt is met een BackHome chip (transponder). Door uw gechipte dier aan te melden wordt deze opgenomen in de terugvindservice. Naast de registratie krijgt u tevens een persoonlijk overzicht van uw huisdier (en) en kunt u extra informatie en een foto van uw dier uploaden.

Max - Dierenregistratie

https://dierenregistratie.nl/max/master.aspx

Dierenregistratie. Inloggen. Aanmelden Ambulance zoeken Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. Organisatie Inlognaam Wachtwoord Onthoud wachtwoord. Wachtwoord vergeten. Dierenregistratie ...

Dierenregistratie - Dierenhulpverlening Woerden e.o.

https://dierenregistratie.nl/?organization=1

Veelgestelde vragen over de dierenambulance en het asiel van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.. Werkgebied: Woerden, Nieuwegein, Oudewater, Montfoort en Bodegraven-Reeuwijk. Wat te doen als u een dier kwijt bent of er een gevonden hebt, of om een andere reden de dierenambulance nodig heeft. Of u contact wilt opnemen met het asiel.

Dierenregistratie - Max

https://dierenregistratie.nl/max

Applicatie om dierenambulances te helpen bij hun werkzaamheden o.a. met: Registratie van meldingen, Registratie van vermiste en gevonden dieren, Roosters voor bezetting, Kennisbank, Agenda, Adressen, App voor in de ambulance, Vrijwilligers administratie

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances?page=info

Dierenregistratie - Dierenambulances. Dierenambulances in Nederland zijn niet vanuit de overheid geregeld, maar zijn zefstandige organisaties. Enkele dierenambulances zijn onderdeel van, of werken samen met de Dierenbescherming of zijn aangesloten bij de Federatie Dierenambulances Nederland. Vaak zijn er afspraken met de gemeentes waarin de ...

Dierenregistratie - Dierenambulances

https://dierenregistratie.nl/dierenambulances

Er is geen landelijke meldkamer voor dierenambulances maar hier kunt u de contactgegevens van alle dierenambulances in Nederland vinden. Tik eenvoudig de plaats in waar u de dierenambulance zoekt en klik op de zoekknop. U kunt ook het nummer van een weg (A/N) opgeven met daarachter het hectometernummer. Staan uw lokatieinstellingen goed dan ...

HUISDIER-REGISTRATIE.NL - erkend voor alle huisdieren

https://www.huisdier-registratie.nl/

U kunt in dat geval hier uw registratie doen, en daarmee voldoet u dan volledig aan de wettelijke eisen. Heeft u daarentegen een dierenberoep, zoals chipper, fokker of dierenarts, dan is er per 1 november veel voor u veranderd! Lees de berichtgeving van de rijksoverheid hierover op de website van de RVO (klik hier om deze te openen).

NDG - Registratie / Mutatie

https://ndg.nl/frm/reg/?loc=nl_NL

Registratie / Mutatie. Via deze procedure kunt u uw dier registreren of een bestaande registratie wijzigen. Vul hieronder eerst het chipnummer in. Daarna wordt u verder door de procedure geleid. Als u een nest wilt aanmelden vul dan het eerste chipnummer, de diersoort en het aantal dieren in.

Schapen en geiten melden - RVO.nl

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/schapen-en-geiten-melden

Voice Respons Systeem (VRS) Via VRS kunt u de meldingen telefonisch doorgeven. U kunt een geboorte-, aanvoer-, afvoer- en sterftemelding van schapen en geiten doorgeven. Ook kunt u de status van een dier opvragen. Het VRS heeft minder mogelijkheden dan I&R via Direct regelen. Het telefoonnummer is 0900 - 25 520 04.

Uw hond, kat en andere dieren registreren bij huisdier-registratie.nl

https://www.huisdier-registratie.nl/AnimalSearch/Search

Huisdier-registratie.nl registreert chipnummers van honden, poezen, konijnen, fretten, paarden en alle andere dieren die gechipt kunnen worden, zodat gevonden huisdieren gemakkelijk bij de eigenaren teruggebracht kunnen worden. Bevoegde instanties, zoals dierenartsen, asielen en fokkers, kunnen de gegevens opvragen. Als eigenaar bepaalt u zelf ...

De NDG registreert chipnummers voor huisdieren. Voor éénmalig € 6,50 is ...

https://ndg.nl/

Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen. Op deze manier kunnen zij bij een (gevonden) dier eenvoudig achterhalen wie de houder is.

Registratie particulier - HUISDIER-REGISTRATIE.NL

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Register/Private

Aankoop (of overname) - u heeft uw huisdier onlangs gekocht of gekregen, van bijvoorbeeld een fokker of een ander persoon. Verkoop (of overdracht) - u gaat uw huisdier verkopen of weggeven, bijvoorbeeld aan een ander persoon of een asiel. Geboorte - uw hond (of ander huisdier) heeft bijvoorbeeld puppy's gekregen, en u wilt deze registreren. Overlijden - uw huisdier is overleden.

huisdier-Registratie.nl / Portaal / Inloggen

https://www.huisdier-registratie.nl/Portal/Users/Login

Ingelogd blijven Inloggen Wachtwoord vergeten ? u kunt hier uw wachtwoord resetten.. Heeft u nog geen account? Registreren

Uw hond, kat en andere dieren registreren bij huisdier-registratie.nl

https://www.huisdier-registratie.nl/cms/particulieren

Huisdier-registratie.nl is met name ook geschikt voor particulieren die een registratie willen doen omdat wij volledig onafhankelijk werken en in slechts vier stappen uw nestje met pups als geboortemelding, hond, kat of ander huisdier kunt registreren. Ook voor geboortemeldingen (gratis) door particuliere fokkers.

Identificatie en registratie honden - RVO.nl

https://www.rvo.nl/onderwerpen/identificatie-en-registratie-dieren/honden

Identificatie en registratie honden. Gepubliceerd op: 13 december 2021. Hoort bij: Dieren en natuur. Is uw hond al gechipt en geregistreerd? In Nederland is dit verplicht voor elke hond die na 1 april 2013 is geboren. En voor honden die uit het buitenland komen. Sinds 1 november 2021 zijn er nieuwe regels bijgekomen.

Alles voor professionele dierenregistratie en identificatie | Dé ...

https://www.fsbdierenasielen.nl/professioneel/identificatie.html

Scherpe Prijzen & Snel Geleverd. Eenvoudig en snel online bestellen. Partner FSB Dierenasielen · Gratis verzending · Alles voor viervoeters