Dierenurnen online kopen

Dierenurn kopen | Dierenurnen bekijken | Dierenurnwinkel levert snel en ...

https://www.dierenurnwinkel.nl/

Stop maar met zoeken! U heeft het mooiste assortiment huisdier gedenk en herinneringsartikelen van Nederland en België gevonden. Bij ons vindt u altijd een passende dierenurn, miniurn, of asbeeld ter nagedachtenis aan uw dierbare huisdier. Een honden urn, katten urn. Of ambachtelijk gemaakt zilveren of gouden assieraad, ashanger, gedenksieraad ...

Dierenurnen | Huisdiergedenken.nl

https://www.huisdiergedenken.nl/product-categorie/dierenurnen/

Dierenurnen. Kijk op ‘Home/ Gewicht & inhoud’ voor de formaattabel van de urnen. Hartje, mat keramiek blanco

Dieren urnen kopen? Bestel een urn voor uw hond of kat

https://www.voordeligeashangers.nl/product-categorie/urnen/dieren-urnen/

Mini dierenurnen goedkoop. Iedereen moet zijn of haar huisdier op een mooie manier kunnen herinneren. Daarom bieden wij diverse dierenurnen goedkoop aan die bij uw wensen passen en van hoge kwaliteit zijn. Bovendien krijgt u volledige garantie en service als u een mini dierenurn bij ons koopt. Wij leveren de urnen standaard in een fluwelen zakje.

Urnwebshop levert u urnen, assieraden, dierenurnen en grafdecoratie

https://www.urnwebshop.nl/contact-urnwebshop.nl/

de aanschaf van een passend gedenkartikel. Dat wij eventueel ook ter plekke voor u vullen met meegebrachte crematie-as. Tot uw dienst! Andrew Adami. Urnwebshop.nl / Dierenurnwinkel.nl / Graflantaarn.nl / Grafdecoratie.nl. Winkel-, webshop- en kantooradres: Blauwstraat 63, 4651 GB Steenbergen. telefoon: 06-38080006. info@urnwebshop.nl.

Honden urn kopen? Kies uit ons aanbod urnen voor uw hond

https://www.denhollandsche.nl/urnen/dierenurnen/honden-urnen/

Of u nu op zoek bent naar een urn hond kopen of specifieke informatie wilt over de prijs urn hond, ons team staat klaar om u te assisteren. 9,5 op Kiyoh. Onze collectie met honden urnen bestaat uit een assortiment van urnen voor uw hond. Vele kleuren en modellen leverbaar. Bekijk onze collectie.

Urnen / Dierenurnen - Urnenmemories

https://www.urnenmemories.nl/dierenurnen

Metalen urnen - Urnen - urne - asbestemming - urnen hond - katter urnen - duo urnen - waxinelichthouders - miniurn - gedenken van een dierbare - dierenurnen - asvlinder - ashartje - Mini Urnen - as bewaring - Micro Urnen. Bent u op zoek naar een mooie urn? Bekijk onze urnen of bestel direct online.

DIERENURNEN | Memodiera

https://www.memodiera.nl/c-4013030/dierenurnen/

DIERENURNEN. Hier vindt u urnen van verschillende diersoorten. Voor hier niet vermelde diersoorten geldt dat een beeldje kan worden bevestigd op een urnkistje of (as)sokkel. Een tekstplaatje maakt het af zodat u een persoonlijk aandenken aan uw dier heeft.

Dieren urnen - Geert Kunen

https://www.geertkunen.nl/urnen/dieren-urnen/

De dierenurnen van Geert Kunen worden met de hand geboetseerd van klei en krijgen een bronzen finish voor extra duurzaamheid. Hierdoor kunt u de urn voor dieren zowel binnen als buiten plaatsen. Kijk rond in ons assortiment voor unieke dierenurnen. Geen één is hetzelfde doordat alles met de hand wordt gemaakt.

Dieren Urnen - Urnenhemel

https://www.urnenhemel.nl/product-categorie/dieren-urnen/

Hier vindt u diverse dieren urnen. Dat kan in de vorm van uw geliefde huisdier zijn, een pootje erop afgebeeld, een urn om neer te zetten of as sieraden om te dragen zijn. Wij bieden u ruime keus nadat uw geliefde huisdier gecremeerd is en u het liefdevol wil gedenken! ijsvogel keramiek urn € 280.00 – € 599.00. Opties selecteren.

Honden urnen - Urnen voor uw Geliefde Hond - Urnencenter

https://www.urnencenter.nl/product-categorie/dierenurnen/urn-hond/

Ons enige doel is om u zo goed mogelijk te informeren. Bovenstaande tabel is gebaseerd op gemiddelden. llll Urn voor uw Hond: Honden Urnen in Diverse Stijlen, Gratis Verzending, 100% Niet Goed, Geld Terug Garantie, 30 Dagen Bedenktijd.

Dierenurnen | De Urnwinkel

https://www.deurnwinkel.nl/dierenurnen

Dierenurnen kunnen wat betreft uitvoeringen hetzelfde zijn als urnen voor mensen maar ze kunnen ook duidelijk anders zijn. Een dierenurn kan van de zelfde materialen gemaakt zijn als urnen die voor het bewaren van menselijke as gebruikt worden.

URNWINKEL. | Urnen, assieraden, dierenurnen en gedenkmonumenten ...

https://www.urnwinkel.nl/

Wij hebben een ruim assortiment met verschillende type dierenurnen, zoals biologisch afbreekbare dierenurnen, dierenurn asbeelden en fotolijst dierenurnen, waaraan veel tijd een aandacht is besteed aan de vormgeving en decoratie. Onze dierenurnen zijn geschikt voor allerlei soorten dieren, zoals honden, katten, knaagdieren en vogels.

Urn hond kopen | Urnwebshop levert voordelig en snel dieren urnen

https://www.urnwebshop.nl/dierenurnen/

VOL508-2800-607P1 Grote Dieren Urn Champagne (2.8 liter) Champagne, gouden sierband, pootafdrukjes rondom. € 159,00. Meer Info Bestel ] VOL508-500-603P2 Kleine Dierenurn Robijnrood (0.5 liter) Robijnrood, gouden sierband, pootafdrukken rondom.

Urnwebshop levert ook dieren urnen, huisdier urnen en assieraden

https://www.urnwebshop.nl/dierenurnen-informatie/

Meer info over dieren urnen en huisdier urnen van Urnwebshop. Onze actuele collectie dierenurnen en huisdierurnen is met de grootste zorg voor u samengesteld. Elke dierenurn is met veel liefde en vakmanschap gemaakt. En moet een waardig gedenkkunstwerkje of herinneringsmonumentje vormen voor uw overleden huisdier.. De collectie is via onze Dierenurnwinkel en urnwebshop op de markt verschenen ...

Gepersionaliseerde hondenurn | Mooie dierenurnen | Diegoart

https://www.diegoart.nl/hondenurn/

Wilt u een speciale dieren urn laten maken voor uw huisdier? Neem dan gerust contact met me op. U kunt het contactformulier invullen, dan reageer ik binnen drie werkdagen op uw bericht. Of bel me even als u vragen heeft: 06 81 80 92 16. Bij Diegoart heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan bijzondere en speciale urnen.

Urnwebshop.nl levert dieren urnen, huisdier urnen en ashangers

https://www.urnwebshop.nl/over-onze-dierenurnen/

Kleine urnen, mini urnen en mini hart urnen kunnen vanaf € 35 gegraveerd (gepersonificeerd) worden. Hypermoderne lasergravering kan bijvoorbeeld op onze messing, granieten of RVS dierenurnen, in werkelijk elk gewenst lettertype. Zelfs een eigen opzet of ontwerp in bijvoorbeeld Word is te reproduceren.

Dierenurnen - Urnen bij de Urnshop van Assieraden tot aan persoonlijke ...

https://www.urnshop.nl/dierenurnen/

Dierenurnen worden snel populairder onder een grote groep mensen. Dit komt voornamelijk voor het feit dat veel mensen het niet langer terecht vinden dat het niet mogelijk is een overleden dier door middel van een urn bij ons te dragen. Aan de hand van de dierenurnen is dat wel mogelijk, zodat ze als het ware […]

Een dieren urn kopen? Grootste aanbod urnen in Nederland - URNWINKEL

https://www.urnwinkel.nl/dieren-urnen-honden-urn-katten.html

URNWINKEL. biedt een grote hoeveelheid dieren urnen in verschillende materialen en ontwerpen aan, zoals een honden urn met pootafdruk. Wanneer u buiten een gedenkplek voor uw huisdier wil maken, dan raden wij aan om voor en RVS of bronzen dieren urn te gaan. Wanneer u de urn binnen wilt plaatsen, zijn alle materialen geschikt.

Dieren urnen - De Urnenwinkel

https://www.de-urnenwinkel.nl/dierenurnen/index.htm

Hier vindt u dierenurnen in vaas model, aparte ei-vorm dierenurnen, en fraaie teardrop dierenurnen. De huisdier urnen zijn gedecoreerd met één of meer dierenpootjes, in goud of zilver kleur. Klik op de foto voor informatie. Metalen dieren urnen zijn er ook met een waxinehouder, zodat ook een kaarsje gebrand kan worden.

Dieren urn collectie | Den Hollandsche Urnen

https://www.denhollandsche.nl/urnen/dierenurnen/

Dierenurn met naam. Sommige urnen kunnen voorzien worden van een gravure, bijvoorbeeld messing urnen. Hierdoor is het mogelijk om een dieren urn met naam te maken. Ook ontwerpt Den Hollandsche dierenurnen op maat van bijvoorbeeld natuursteen, versteend hout. Voor een maatwerk is het verstandig om een afspraak te maken in één van onze winkels.

Prachtige Dieren Urnen - Urn voor uw Hond of Kat - Urnencenter

https://www.urnencenter.nl/product-categorie/dierenurnen/

Wij hebben een selectie van de meest prachtige dierenurnen groot en klein. Afhankelijk van uw wens en de grootte van uw huisdier kunt u een dierenurn kiezen. Zo hebben we dierenurnen die geschikt zijn voor de volledige bewaring van uw huisdier, maar u kunt er ook voor kiezen om maar een klein beetje van de as in uw urn te bewaren en voor een kleinere urn te kiezen.

DIERENURNEN - Funeral Products B.V.

https://www.funeralproducts.eu/nl/dierenurnen/

Bekijk onze hoogwaardige collectie en laat u inspireren door de vele sfeervolle dierenurnen waar een ruimte in zit waar een waxinelichtje in geplaatst kan worden. Heel bijzonder zijn onze dierenurnen met kaarshouder die zijn gemaakt van Boheems kristal. Deze herinneringsproducten worden voor ons geproduceerd door Memory Christal uit Tsjechië.

Dierenurnwinkel.nl levert dierenurnen, huisdier urnen en ashangers

https://www.dierenurnwinkel.nl/over-onze-dierenurnen/

Maximaal vier regels. Houdt u wel rekening met een levertijd van zo’n 7 werkdagen. Kleine urnen, mini urnen en mini hart urnen kunnen vanaf € 35 gegraveerd (gepersonificeerd) worden. Hypermoderne lasergravering kan bijvoorbeeld op onze messing, granieten of RVS dierenurnen, in werkelijk elk gewenst lettertype.