Dierenurnen online kopen

Dierenurn kopen | Dierenurnen bekijken | Dierenurnwinkel levert snel en ...

https://www.dierenurnwinkel.nl/

U heeft het mooiste assortiment huisdier gedenk en herinneringsartikelen van Nederland en België gevonden. Bij ons vindt u altijd een passende dierenurn, miniurn, of asbeeld ter nagedachtenis aan uw dierbare huisdier. Een honden urn, katten urn. Of ambachtelijk gemaakt zilveren of gouden assieraad, ashanger, gedenksieraad of asbedel.

De Nieuwe Wilg - Dierenurnen

https://www.shop-denieuwewilg.nl/

Naast dierenurnen is De Nieuwe Wilg allround leverancier van uitvaartbenodigdheden. Bent u op zoek naar andere artikelen zoals: uitvaartkisten, verzorgingsproducten of koelingen? Kijk dan even op onze andere website. www.denieuwewilg.nl

Kattenurnen | Huisdiergedenken.nl

https://www.huisdiergedenken.nl/product-categorie/dierenurnen/kattenurnen/

Home » Dierenurnen » Kattenurnen. Kattenurnen. at. Kristalglas mini urn met waxinelichtje

Dierenurn kopen | Grote collectie online | beslist.nl

https://www.beslist.nl/products/dieren_accessoires/dieren_accessoires_3213084/

Duurzaam graveren van uw keramische dieren urn of dierenurnen, aan voor of achterzijde. In door u gewenste kleur en lettertype. Ter personificatie van de urn, ter herinnering aan uw dierbare huisdier. Bijvoorbeeld de naam, geboorte en sterfdatum. Eventueel met een sterretje en een kruisje. Eventueel met een extra tekstregel. Geef bij Opmerking ...

Zoekt u een hoogwaardige dierenurn van metaal of RVS? URNWINKEL ...

https://www.urnwinkel.nl/dieren-urnen-honden-urn-katten/rvs-inox-metaal-dierenurnen.html

Alle producten van RVS zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Een strakke vormgeving karakteriseert de dierenurn. De RVS producten sluiten uitstekend aan bij moderne en klassieke monumenten van RVS, glas en natuursteen. De urnen uit dit Nederlandse atelier zijn niet alleen esthetisch en uniek, maar zijn ook praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Kattenurn kopen? Kies uit ons aanbod urnen voor uw huisdier

https://www.denhollandsche.nl/urnen/dierenurnen/katten-urnen/

De verschillende factoren die een rol spelen bij de prijs van een kattenurn zijn de grootte van de urn, het materiaal en de uitvoering. Ons assortiment bestaat een kleine selectie betaalbare urnen specifiek voor huisdieren, maar ook reguliere mini urnen en keepsakes zijn erg geschikt om dienst te doen als kattenurn.

Dieren urnen kopen? Bestel een urn voor uw hond of kat

https://www.voordeligeashangers.nl/product-categorie/urnen/dieren-urnen/

Mini dierenurnen van verschillende materialen. Huisdieren maken vaak deel uit van een gezin. Na het overlijden is een mooie herinnering fijn voor alle familieleden. Het liefst een herinnering voor altijd. Daarom garanderen wij hoogwaardige kwaliteit, ongeacht de verschillende materialen, zodat de urn lang meegaat. U heeft keuze uit edelstaal en messing.

Hondenurn kopen? Kies uit ons aanbod urnen voor uw huisdier

https://www.denhollandsche.nl/urnen/dierenurnen/honden-urnen/

De verschillende factoren die een rol spelen bij de prijs van een hondenurn zijn de grootte van de urn, het materiaal en de uitvoering. Ons assortiment bestaat een kleine selectie betaalbare urnen specifiek voor huisdieren, maar ook reguliere mini urnen en keepsakes zijn erg geschikt om dienst te doen als hondenurn.

KU 062 Keramische urn - Funeral Products B.V.

https://www.funeralproducts.eu/nl/ku-062-keramische-urn.html

KU 062 Keramische urn Venezia. Artikelcode KU062. beperkt beschikbaar. Keramiek is een veel gebruikte materiaalsoort om urnen mee te vervaardigen. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden gemixt tot een keramische werkbare massa. Met deze klei geven de kunstenaars vorm aan de urn, welke vervolgens bedekt wordt met verschillende kleuren emaille.

Dierenurnen - Urnen bij de Urnshop van Assieraden tot aan persoonlijke ...

http://www.urnshop.nl/dierenurnen/

De dierenurnen zijn er voor bedoeld om een mooie herinnering tastbaar te maken, waardoor het heel fijn is deze in te zetten voor een hond of kat. Daarnaast is het mogelijk deze dieren te laten cremeren en de as vervolgens zelf te ontvangen. Het gewicht van de dieren zorgt ervoor dat er een mooie hoeveelheid as overblijft.

Honden urnen bij UitvaartUniq; Altijd een prachtig aandenken!

https://www.uitvaartuniq.nl/dierenurnen/thema/honden-urnen/

Pagina 1 van 7. Een honden urn is een tastbaar aandenken aan uw geliefde hond. Het uitzoeken van een geschikte urn voor uw hond is een emotioneel proces. Wij zijn ons hier terdege van bewust. Met een zorgvuldig samengesteld online assortiment honden urnen proberen wij de zoektocht naar een passende dierenurn voor uw hond te vergemakkelijken.

Dierenurnen bij UitvaartUniq; Uniek & voordelig! - UitvaartUniq

https://www.uitvaartuniq.nl/dierenurnen/

Bij UitvaartUniq vind u een uitgebreid assortiment aan dierenurnen en heeft u tevens de mogelijkheid om diverse dieren urnen uniek & persoonlijk te maken met een gravure. Wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij het vinden van een prachtige dierenurn naar wens; Een prachtige bestemming voor het as van uw trouwe huisdier.

Prachtige Dieren Urnen - Urn voor uw Hond of Kat - Urnencenter

https://www.urnencenter.nl/product-categorie/dierenurnen/

Wij hebben een selectie van de meest prachtige dierenurnen groot en klein. Afhankelijk van uw wens en de grootte van uw huisdier kunt u een dierenurn kiezen. Zo hebben we dierenurnen die geschikt zijn voor de volledige bewaring van uw huisdier, maar u kunt er ook voor kiezen om maar een klein beetje van de as in uw urn te bewaren en voor een kleinere urn te kiezen.

Dierenurnen | Huisdiergedenken.nl

https://www.huisdiergedenken.nl/product-categorie/dierenurnen/

Dierenurnen. Kijk op ‘Home/ Gewicht & inhoud’ voor de formaattabel van de urnen. Kristalglas mini urn met waxinelichtje

Dieren urnen - De Urnenwinkel

https://www.de-urnenwinkel.nl/dierenurnen/index.htm

Wij bieden u een breed aanbod van mooie, bijzondere en handgemaakte dierenurnen. Dierenurnen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, soorten en kleuren. Zo zijn er dierenurnen hart of traan model, dierenurnen fotobox, dierenurnen met kaarshouder, speciale hondenurnen en kattenurnen. Voor een mooie urn als.

Dierenurnwinkel.nl levert dierenurnen, huisdier urnen en ashangers

https://www.dierenurnwinkel.nl/over-onze-dierenurnen/

Kleine urnen, mini urnen en mini hart urnen kunnen vanaf € 35 gegraveerd (gepersonificeerd) worden. Hypermoderne lasergravering kan bijvoorbeeld op onze messing, granieten of RVS dierenurnen, in werkelijk elk gewenst lettertype. Zelfs een eigen opzet of ontwerp in bijvoorbeeld Word is te reproduceren.

Katten Urnen - Gratis verzending, Achteraf Betalen - Urnencenter

https://www.urnencenter.nl/product-categorie/dierenurnen/urn-kat/

Home / Dierenurnen / Katten urnen. Katten urnen. Bent u op zoek naar een mooie en passende urn voor uw geliefde kat? Katten urnen zijn in verschillende variaties en materiaalsoorten verkrijgbaar. Ontvang een blijvende herinnering aan uw dierbare kat.

Urnwebshop levert ook dieren urnen, huisdier urnen en assieraden

https://www.urnwebshop.nl/dierenurnen-informatie/

Meer info over dieren urnen en huisdier urnen van Urnwebshop. Onze actuele collectie dierenurnen en huisdierurnen is met de grootste zorg voor u samengesteld. Elke dierenurn is met veel liefde en vakmanschap gemaakt. En moet een waardig gedenkkunstwerkje of herinneringsmonumentje vormen voor uw overleden huisdier.

Urnwebshop.nl levert dieren urnen, huisdier urnen en ashangers

https://www.urnwebshop.nl/over-onze-dierenurnen/

Voor honden die bij leven en welzijn van hout of stokken hielden bijvoorbeeld. Ook hebben wij exclusieve Houten Photobox dierenurnen, waarin u naast alle as van uw geliefde huisdier ook een of meerdere afbeeldingen of foto's kwijt kunt. Zo is onze collectie Gazen Dierenurnen uniek van vorm, handgeblazen en gemaakt van hoge kwaliteit Bohemian Crystal.

Dieren urn collectie | Den Hollandsche Urnen

https://www.denhollandsche.nl/urnen/dierenurnen/

Afhankelijk van het type dieren urn, kunnen deze binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben urnen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Ook vindt u in deze collectie veel soorten dieren urnen zoals een dieren met een kaarsje , goedkope dieren urnen, messing en biologische dieren urnen.

Een dieren urn kopen? Grootste aanbod urnen in Nederland - URNWINKEL

https://www.urnwinkel.nl/dieren-urnen-honden-urn-katten.html

URNWINKEL. biedt een grote hoeveelheid dieren urnen in verschillende materialen en ontwerpen aan, zoals een honden urn met pootafdruk. Wanneer u buiten een gedenkplek voor uw huisdier wil maken, dan raden wij aan om voor en RVS of bronzen dieren urn te gaan.

Urn hond kopen | Urnwebshop levert voordelig en snel dieren urnen

https://www.urnwebshop.nl/dierenurnen/

Waarom Urnwebshop.nl u uw dieren urn of huisdier urnen levert. Onze actuele collectie dierenurnen en huisdierurnen is met de grootste zorg voor u samengesteld. Elke dierenurn is met veel liefde en vakmanschap gemaakt. En moet een waardig gedenkkunstwerkje of herinneringsmonumentje vormen voor uw overleden huisdier.

DIERENURNEN - Funeral Products B.V.

https://www.funeralproducts.eu/nl/dierenurnen/

De zilveren dierenurnen van Atelier Kunen worden gemaakt op bestelling en geleverd in c.a. 3 weken. Bent u op zoek naar echt hele bijzonere kleine kunstwerkjes? Bekijk dan de unieke collectie met troosturntjes van Atelier Kunen. Deze hele kleine dierenurnen hebben een hele warme uitstraling en worden met de hand geboetseerd van klei.

Hoogwaardige houten dierenurnen voor uw hond of kat | URNWINKEL ...

https://www.urnwinkel.nl/dieren-urnen-honden-urn-katten/houten-dierenurnen.html

Onze houten dierenurnen worden met de hand gemaakt. Dierenurnen van hout zijn hierdoor persoonlijk en uniek. Hout is een natuurproduct wat betekent dat ze alleen geschikt zijn voor binnen. URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over de dierenurnen van hout.